- 11 Mart 2016
- 11.339
- 48.952
- 598
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Sep bu krem süper birşey.Bu arada excipial lipo denedin mi? Şu anki fiyatını bilmiyorum ama çok abartılı değil. Bi de dermatologlar reçete edebiliyor sanırım.
yağlı his oluyor mu yüze uygun mu acaba? yüzüm için lipoya mı bakayım hydroya mı?Sep bu krem süper birşey.
Benimde cildim kuru
Çalışırken ameliyat eldivenlerinden dolayı ellerim çok kuruyordu.
Tek geçerim
Konu sahibi sizede öneririm :)
Yüzünüz için sebamedin klasik nemlendiricisini öneririmyağlı his oluyor mu yüze uygun mu acaba? yüzüm için lipoya mı bakayım hydroya mı?
yağlı his oluyor mu yüze uygun mu acaba? yüzüm için lipoya mı bakayım hydroya mı?
teşekkür ederiim:)Yüzünüz için sebamedin klasik nemlendiricisini öneririm
Lipo vücut için daha uygun
Alışana kadar biraz öyle hissedersiniz ama daha sonra hiç anlamazsınız bile :)
bakayım bi sephoraa teşekkürler:)Yüzüne kullanabilirsin, sıkıntı yapmaz. Lipo kuru cilde daha uygun, hydro çok nemlendirmez. Benim cildim oldukça yağlı olduğu için hydro kullanıyorum.
Rica ederim :)teşekkür ederiim:)
Sordum canim LR nin balli kremiymis ama butcene uygun degil sanirim ama sunu da dedi o dermotogtan daha iyi fayda gormus bu kremdenyağlı his oluyor mu yüze uygun mu acaba? yüzüm için lipoya mı bakayım hydroya mı?
kızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.
bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.
bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.
hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.
su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.
cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..
bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
Bisi daha geldi aklıma :)bakayım bi sephoraa teşekkürler:)
Kantoron yagikızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.
bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.
bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.
hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.
su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.
cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..
bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
makyaj altına da kullanan var ama tırstım kıl tüy yapmasın seph?Bisi daha geldi aklıma :)
Erkeklerin kullandığı traş sonrası balsamlar var ya onlardan dene bir de fırsatın olunca. Niveanin beyaz kutulu olanı çok güzel. Hızlı nemlendirme gibi bi özellikleri var onların.
bakıym bi evvelcik:)Konu sahibini taniyormuyum nebi kac gun ust uste evde falanda gunes kremi surmeyi denesen benim kaslar dipten pullaniyirmus kuruluktan kuafor gunes kremi demisti
Tabi ben pek oyle seylerle ilgilenmedigim icin anlamamda bi dene isteesen belki faydasini gorursun
olabildiğince çok içmeye çalışıyorum ama tuvalette konaklıycam bu gidişleBepanthol tuylenmete sebep olabilir dikkat edin.
Bol su icseniz
makyaj altına da kullanan var ama tırstım kıl tüy yapmasın seph?
bakıym bi evvelcik:)
Yok yapmaz. Ben duş sonrası dadaniyorum eşimin balsamina. Makyaj altına da iyi oluyor. Bi senedir falan düzensiz kullanıyorum yapmadı tuylenme. Bir iki aya kurt kadın oluyormusum
heheheh:)) evvelciğim diyince ıncık cıncık oluyodu evvelcik yazdımSen oyle evvelcik deyinxe kendimi küçük minnak bi kız cocugu gibi hissettim insallah isine yarar guzelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?