- 7 Kasım 2013
- 13.434
- 31.575
- 598
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
![]()
BKZ Google... Kapalı yağ bezesi, açık olunca da zaten genellikle siyah nokta oluyorlar.
Ovv yok yok bende tek tük siyah nokta vardır. Bunlardan yok şükür

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
BKZ Google... Kapalı yağ bezesi, açık olunca da zaten genellikle siyah nokta oluyorlar.
Cevabım Vivelamour'aydı canım, anladım zaten olmadığını. Evde çinko oksitli krem varsa acil sür, hatır hutur yara yapacaksın yoksa.yok bundan:/ kaşıntıdan ölcek yüzüm. her on dk da bir elim yüzüme gidiyo![]()
Ovv yok yok bende tek tük siyah nokta vardır. Bunlardan yok şükür![]()
yok kuzum :/Cevabım Vivelamour'aydı canım, anladım zaten olmadığını. Evde çinko oksitli krem varsa acil sür, hatır hutur yara yapacaksın yoksa.
yok kuzum :/
var:)İyi peki, o halde elinde ne krem var şu an?
Bebe yağın var mı?
teşekkür ederim kılıııç:)Temiz bir havluyu sıcak suyla ıslatıp sık, bir yere uzanıp yüzüne koy ılık ılık, 5 dakika sonra bebe yağını sür.Bir miktar rahatlatır. Şu an için geçici tek çözümüm bu.
Cildiniz aslında kuru olmayabilir ph dengesi bozulan bir cilt pul pul dökülür siz yağlı kremler sürdükçe dahada kötü olur o yüzden yakından bakılmasını lazım cildinize her pulllanan cilt kuru değildir.Daha fazla farklı kremler sürmeden bir dermotolog a gözükürseniz sorununuzu daha çabuk çözersiniz geçmiş olsunkızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.
bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.
bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.
hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.
su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.
cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..
bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
ayyyy daha önceden pembesini görmüşrüm sabahtan beri adını hatırlamaya çalışıyorum. teşekkürlerBebekler, Çocuklar ve Yetişkinler İçin Yoğun Nemlendirici ve Bariyer Oluşturucu Cilt Losyonu.
Coresatin Cildi Koruyucu ve Nemlendirici Bariyer Losyon, bileşiminde bulunan doğal yağlar cildin lipit yapıları ile aynı işlevi görerek cildin doğal bariyerini nemlendirici ve dengeleye sahip yüksek oranda cilt tarafından anında emilen su içinde yağ içeren nemlendirici ve cilt üzerinde koruyucu bariyer oluşturan emülsiyondur.
Cildinizi ve vücudunuzu yoğun bir şekilde nemlendirici özelliğe sahip, kuru ve pullanmış cildinizi yumuşatıcı ve etkili bir şekilde rahatlatıcıdır.
Cilt üzerindeki transepidermal su kaybını en aza indirerek cildinizi korur, besler ve nemli tutar.Eki Görüntüle 1836911
Rica ederimteşekkür ederim kılıııç:)
Ben kullaniyorum cok memnunum boylede reklam gibi oldu ama neyseayyyy daha önceden pembesini görmüşrüm sabahtan beri adını hatırlamaya çalışıyorum. teşekkürler![]()
ahhahah coresatin bilinen bi krem bişey olmazBen kullaniyorum cok memnunum boylede reklam gibi oldu ama neyse![]()
Ben hic bilmiyordum kizim atopik dermotit cikti cildi doktoru vermisti. Ozendim sürdüm,mikeemmel.ahhahah coresatin bilinen bi krem bişey olmaz![]()