Cilt Bakımı Ürünleri cilt kuruluğuma çözüm bulamıyorum..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
IMG_1170.JPG

BKZ Google... Kapalı yağ bezesi, açık olunca da zaten genellikle siyah nokta oluyorlar.

Ovv yok yok bende tek tük siyah nokta vardır. Bunlardan yok şükür :110:

Nivea soft. Ve ya mavi klasik memnun kalan cok. Ben bebe kulaniyorum tr de var mi bilmiyorum. Vichy hediye geldi. Ona basladim. Cok güzel. Bebe varsa orda o da güzel.

bol su ıcmelısın yogurt yemelısın
gunde 2-3 kayısı ve cevız yemelısın duzenlı olarak
bool bool terlemelısın hamam gıbı yada spor yapmalısın
nem maskesı yapmalısın

Bebak acı badem kremi ve acı badem sütü
Kullan bana dua edeceksin

Benim cildimde cok kurudur bu krem sayesinde sorunu kokten çözdüm her goren he suruyorsun yuzune der

Cildimi de inanılmaz guzellestirdi parlak ve sıkı duruyor.
Fiyatı en fazla 15 tl

Benimde cildim cok kuru, diz kapaklarim bacaklarim kollarim beyaz puturlu olur.ellerim kurumaktan catlar.
Bi krem yazacagim ben banyodan sonra suruyorum pamuk gibi oluyor. Beyazlik falan kalmadi. Birazdan atacagim .

kızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.

bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.

bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.

hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.

su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.

cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..

bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
Cildiniz aslında kuru olmayabilir ph dengesi bozulan bir cilt pul pul dökülür siz yağlı kremler sürdükçe dahada kötü olur o yüzden yakından bakılmasını lazım cildinize her pulllanan cilt kuru değildir.Daha fazla farklı kremler sürmeden bir dermotolog a gözükürseniz sorununuzu daha çabuk çözersiniz geçmiş olsun

Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler İçin Yoğun Nemlendirici ve Bariyer Oluşturucu Cilt Losyonu.

Coresatin Cildi Koruyucu ve Nemlendirici Bariyer Losyon, bileşiminde bulunan doğal yağlar cildin lipit yapıları ile aynı işlevi görerek cildin doğal bariyerini nemlendirici ve dengeleye sahip yüksek oranda cilt tarafından anında emilen su içinde yağ içeren nemlendirici ve cilt üzerinde koruyucu bariyer oluşturan emülsiyondur.

Cildinizi ve vücudunuzu yoğun bir şekilde nemlendirici özelliğe sahip, kuru ve pullanmış cildinizi yumuşatıcı ve etkili bir şekilde rahatlatıcıdır.

Cilt üzerindeki transepidermal su kaybını en aza indirerek cildinizi korur, besler ve nemli tutar.
images.webp

Bebekler, Çocuklar ve Yetişkinler İçin Yoğun Nemlendirici ve Bariyer Oluşturucu Cilt Losyonu.

Coresatin Cildi Koruyucu ve Nemlendirici Bariyer Losyon, bileşiminde bulunan doğal yağlar cildin lipit yapıları ile aynı işlevi görerek cildin doğal bariyerini nemlendirici ve dengeleye sahip yüksek oranda cilt tarafından anında emilen su içinde yağ içeren nemlendirici ve cilt üzerinde koruyucu bariyer oluşturan emülsiyondur.

Cildinizi ve vücudunuzu yoğun bir şekilde nemlendirici özelliğe sahip, kuru ve pullanmış cildinizi yumuşatıcı ve etkili bir şekilde rahatlatıcıdır.

Cilt üzerindeki transepidermal su kaybını en aza indirerek cildinizi korur, besler ve nemli tutar.Eki Görüntüle 1836911
ayyyy daha önceden pembesini görmüşrüm sabahtan beri adını hatırlamaya çalışıyorum. teşekkürler(:

Back
X