- 8 Eylül 2009
- 4.524
- 4.279
- 248
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Dermotolaga gittin mi buyuk gorumcem ancak oradan fayda gordu ama beklemek lazim kk hatunlarindan parlak fikirler gelir simdiin vino veritas KilicBaligi sizden çıkar bi şeyler kızlar yüzüm çorak tarlalara dönecek var mı öneriniz
in vino veritas KilicBaligi sizden çıkar bi şeyler kızlar yüzüm çorak tarlalara dönecek var mı öneriniz
in vino veritas KilicBaligi sizden çıkar bi şeyler kızlar yüzüm çorak tarlalara dönecek var mı öneriniz
Günde 2,5-3 lt. su..en iyi çözümü öyle buldum ben,yoksa balık pulu gibi oluyordu makyaj yaptığımda. .kızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.
bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.
bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.
hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.
su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.
cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..
bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
kızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.
bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.
bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.
hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.
su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.
cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..
bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
canım clinique üç adımdan kullandım bi zamanlar ama onun o sarı kremi bile eh işte denicek kadardı. şuan clinique alamam ama not aldım muhakkak bakıcam :)Yeteri kadar su içiyor musunuz ? Cilt kuruluğuna sebep susuzluk da oluyor ? Clinique ' in yoğun nem veren serisini de öneririm. Mouister Surge.
bol bol içmeye çalışıyorum sephhh:)Kuru cilt hakkında hiç bişeybilmiyorum canım yaa.
Su içmen gerektiğini söyleyebilirim sadece.
en kısa zamanda gidicem ama şu on on beş gün içinde gidemem maalesef hem randevuları dolu hem maliyeti oldukça yüksek :) hangi kremi vermişler acaba sormanız mümkün mü?Dermotolaga gittin mi buyuk gorumcem ancak oradan fayda gordu ama beklemek lazim kk hatunlarindan parlak fikirler gelir simdi
bir dönem bacaklarım için vermişlerdi. yüze kullanılır mı acaba? hydro muydu lipo mu hatırlamıyorum ama kullandım birini:)Bu arada excipial lipo denedin mi? Şu anki fiyatını bilmiyorum ama çok abartılı değil. Bi de dermatologlar reçete edebiliyor sanırım.
denemedim bir bakayım. niveanın çok yoğun parfüm kokusu oluyor o da bana iyi gelmiyo yaNivea all day aqua denedin mi
bazılarına iyi geliyormuş
fiyat da pahalı değil
Sormaya calisirim ama hem eczaneden aldi recetesiz alabilir misin hem de o kadar da cuzi bi miktar degil 15 gun icin ama sorarim yinedecanım clinique üç adımdan kullandım bi zamanlar ama onun o sarı kremi bile eh işte denicek kadardı. şuan clinique alamam ama not aldım muhakkak bakıcam :)
bol bol içmeye çalışıyorum sephhh:)
en kısa zamanda gidicem ama şu on on beş gün içinde gidemem maalesef hem randevuları dolu hem maliyeti oldukça yüksek :) hangi kremi vermişler acaba sormanız mümkün mü?
doğru söylediniz aslında ya saçlarım da çok cansız ve iyice inceldi azaldı vs.Dış etkenlerden mi acaba yoksa tiroit vs sorunları da cilt kuruluğuna yol açabilir.
Dermatolağa zaten gidecekmişsiniz mutlaka kan testi isteyecek ve doğru kreme o yönlendirecektir. Bu kadar beklemişsiniz madem bir 15 gün daha bekleyin :)
pirinç sabunu var burdan kızlar önermişti tertemiz yapıyo. sabun kurutur evet ama temizleme etkiis iyi en azından.@mangolubira cilt temizleme urunlerinde onemli biliyosun dimi
Sabunu birakmani oneririm benim cildim normal ben bile cesaret edemiyorum cilt tipine uygun jel kullan temizleme sutu de olabilir cildinin hali soz konusuykenpirinç sabunu var burdan kızlar önermişti tertemiz yapıyo. sabun kurutur evet ama temizleme etkiis iyi en azından.
bir ara givenchy yüz temizleme köpüğü kullandım çok sevmiştim ama şu ara beni aşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?