- 17 Temmuz 2013
- 2.451
- 3.011
- 333
- Konu Sahibi vanilyalimuffin
-
Sen yine kasiniyosun ipekbocugu.sohbet yok hemen faydali krem isimleri say.aralara serpistir yani.sen iyi bilirsin o taktigiKoton prenses Donusunboylemiolacakti yesil vadi burasi gelin
Geyige tasindi demi burasi bide kodeis boylamayayim durduk yere ztn komsudan net arakliuorum bide burdan surgun olmayayim
Ne yapmis konu sohbete mi tasinmisyapmış yapmış yega
yok geyikten birden birw krem tavsiyesine geçmiş ipekNe yapmis konu sohbete mi tasinmis
Taktik o caktirma.arko yagli krem al sur senyok geyikten birden birw krem tavsiyesine geçmiş ipek
hahahaTaktik o caktirma.arko yagli krem al sur sen
Korkunun gozunu seveyim:)yok geyikten birden birw krem tavsiyesine geçmiş ipek
He ya dogrudur bunalim takilyomEvvelahir uyuya kaldi galiba stajda son gunleri die bunalim takiliyordu.
Kantoron yagida iyi
Kiz ayil cabuk yorumdan sonrada krem tavsiyesi verHe ya dogrudur bunalim takilyomuyuya kalmisim yine kusura bakmayin
Ya cnm kuruluk kasinma yapmazki sende biseye alerjimi var acabaşuan alnım çatır çatır kaşınıyo mesela
saçıma ilerlerse bitlendirir mi ya garip bi soru amaGece yatmadan önce. Sabah yuzunu yikayinca pamukla zeytinyagi sür
yapar kuzm kuru cilt kaşınır. alerji olsa kızarıklık falan da olur bence yaYa cnm kuruluk kasinma yapmazki sende biseye alerjimi var acaba
Ben la roche posayı kullandım. Çok başarılı ürünleri özellikle yüz temizlemesinide deneyin derim.kızlar cildim o kadar kuru ki, normal bir kremin faydası olmuyor. cilt kremi emince yağlı bi tabaka kalıyor cilt yüzeyimde.
bepanthol yüz bakım kremi kullandım. çok seviyorum ama öyle nohut kadarı falan bir fayda etmedi yüzüme. kremi ancak yüzüüm bembeyaz olacak kadar yoğun sürersem yumuşacık oluyor. hemen emiyo yüzüm o kremi. ve bebek yüzü gibi yumuşuyor.
bepantholun tüylendirdiğini söylüyorlardı sanırım doğru, buna ek olarak tabii ki o derece fazla bir katman sürüp beklemek rahatsız ediyor beni.
hidroten diye bir ürün gördüm. kullanan var mı? ceradolinden çok memnun olanlar var ama 50 küsür lira fiyatı.
su içmeye özen gösteriyorum bol bol. ayrıca cildiyeye de gidicem ama şuan gündelik bir kreme ihtiyacım var.
cildimin hemen emeceği yumuşacık olacağı bir krem tavsiyesi bekliyorum sipariş vereceğim hemen.. fiyarı 17-20 tl aralığında olabilirse çok iyi olur çünkü şuan bütçem fazlasına uygun değil maalesef..
bir de şu ürün için neler düşünüyorsunuz kullanan var mı?
la roche posay cicaplast baume b5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?