Merhaba arkadaşlar. Yüzümde roza hastalığı çıktı. Atak evreleri dışında hafif kızarık yanağım ve damarlarım belli elmacık kemiklerimde birde. Ben bir sürü kozmetik cilt ürünü denerdim sevrim yani bu yüzden tetikledi ve bu bizde başladı. Ben hemen dermokozmetik kullanmaya başladım. Ayrıca kantaron yağı kullanıyorum hafif bi böyle kırmızı sivilce olmayan ama değişken benekler çıkacak olduğunda duruyor. Cok hassas ve kuruya dönük karma cildim. Şimdi sormak istediğim geliyim benim gözeneklerim geniş ve güneşte rüzgarda güneş kremi olsa bile daha da genişleyip kaşındırıyor. Ben gözeneklerim için ne yapabilirim. Dermokozmetik filan önerisi olan başka bir yol önerisi olan var mı acaba ? Yardım ederseniz çok sevinirim.
NOT: Roza hastası okuyan varsa! Rozalar için özel la roche posay in bb krem ı var onu kullanabilirsiniz. Avene tolerance extreme temizleyici ve la roche posay termal suyu ayrıca. Umarım karşılıklı alışverişte bulunup çözümlerimizi şu başlıkta buluruz.
NOT: Roza hastası okuyan varsa! Rozalar için özel la roche posay in bb krem ı var onu kullanabilirsiniz. Avene tolerance extreme temizleyici ve la roche posay termal suyu ayrıca. Umarım karşılıklı alışverişte bulunup çözümlerimizi şu başlıkta buluruz.