Hassas cilt öneri ? Gül hastalığı

mbedir94

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2016
3
0
1
30
Merhaba arkadaşlar. Yüzümde roza hastalığı çıktı. Atak evreleri dışında hafif kızarık yanağım ve damarlarım belli elmacık kemiklerimde birde. Ben bir sürü kozmetik cilt ürünü denerdim sevrim yani bu yüzden tetikledi ve bu bizde başladı. Ben hemen dermokozmetik kullanmaya başladım. Ayrıca kantaron yağı kullanıyorum hafif bi böyle kırmızı sivilce olmayan ama değişken benekler çıkacak olduğunda duruyor. Cok hassas ve kuruya dönük karma cildim. Şimdi sormak istediğim geliyim benim gözeneklerim geniş ve güneşte rüzgarda güneş kremi olsa bile daha da genişleyip kaşındırıyor. Ben gözeneklerim için ne yapabilirim. Dermokozmetik filan önerisi olan başka bir yol önerisi olan var mı acaba ? Yardım ederseniz çok sevinirim.

NOT: Roza hastası okuyan varsa! Rozalar için özel la roche posay in bb krem ı var onu kullanabilirsiniz. Avene tolerance extreme temizleyici ve la roche posay termal suyu ayrıca. Umarım karşılıklı alışverişte bulunup çözümlerimizi şu başlıkta buluruz.

Merhaba bende nisan ayından beri roza ile uğraşıorum. Çok araştırmalar yaptım fakat kullanılan önerileri bile denemeye korktum. 2-3 dr gittim hepsi birbirinin ilaçlarını durdurdu. Şuan moss papatya özlü gliserinli sabun kullanıorum ve coresatin pembe kullanıorum. Çok şükür ataklar dışında hafif pembeyim☺️ Yazın sürekli güneş kremi sürdüm. Şimdiler bb kreme geçtim . Ne acıdır ki tedavisi yokmuş yalnızca lazer tedavisiymiş yaptıran kimse var mı acaba?

rosacure fast cream kullanıyorum bende güneş kremleri daha kötü yapıyor petrol ürünü güneş kremleri dökün biraz güneş kremini çakmak ateşleyin nasıl yanıcak şok olucaksınız :) işte onu yüzünüze çok sürmeyin benden tavsiye 14 yıllık roza hastasıyım 2 yıl güneş kremi kullandım özellikle bizim için olanları daha kötü yaptı

size tavsiye bu hastalığı kabullenmeyin ingiltere ve italya’da igne yapıyorlar roza yüzden gidiyor eger sizler kabullenir iseniz bu hastalıgı bu igne ülkemize hiç gelmez bizde üzüntüden mide kanserinden gideriz yada kalpten önemseyin hastalığınızı benden tavsiye ben olmadı yurtdışına gidip olucam o igneyi olanlar yüzlerce roza hastası hiç tekrarlamamış

Back
X