Cilt Bakımı Ürünleri cilt kuruluğuma çözüm bulamıyorum..

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Geçici çözüm, bebak acı badem sütü... kendisinden nefret ederim ama bu tarz durumlarda excipial'den daha etkili.

Cildinin bu kadar kuruması için bir sebep gerek. Saçlarının durumu nedir? İncelme, matlaşma, dökülme? Vucut derin?

Yalnız o krem mucize. Ben kremini kullanıyorum. Ne Estee ne Bepanthen ne bişey en güzel o canlandırıyor.

Geçici çözüm, bebak acı badem sütü... kendisinden nefret ederim ama bu tarz durumlarda excipial'den daha etkili.

Cildinin bu kadar kuruması için bir sebep gerek. Saçlarının durumu nedir? İncelme, matlaşma, dökülme? Vucut derin?
bebak kullandım kılıç:( el kremine benzeyenii de kulandım bilinen klasik şişesini de.. bebak emildiğinde yağlı bi tabaka kalıyo:( iyice çalkalıyorum orda sorun yok.

saçlarım önceden üç katıydı. kellik yok ama seyrelme çokk. parlak saçlarım. vücut derim de kuru.

ortadaki ne kullandı acaba saçına helal yenge :deli:

iste-tarihin-kurt-kadinlari_17687_b.jpg

bebak kullandım kılıç:KK43: el kremine benzeyenii de kulandım bilinen klasik şişesini de.. bebak emildiğinde yağlı bi tabaka kalıyo:KK43: iyice çalkalıyorum orda sorun yok.

saçlarım önceden üç katıydı. kellik yok ama seyrelme çokk. parlak saçlarım. vücut derim de kuru.
Bırak kalsın zaten sorun yok, özellikle gece yatmadan maske gibi sür yüzüne, 15 dakika sonra nemli bir pamuk ile fazlalığı al. Bir hafta dene bunu. Olmadı tereyağı sür, şaka yapmıyorum.

Bu sorun ne kadar süredir var? Cilt temizleme ürünlerinde değişiklik yaptın mı? Herhangi bir ilaç kullanıyor musun?

Yalnız o krem mucize. Ben kremini kullanıyorum. Ne Estee ne Bepanthen ne bişey en güzel o canlandırıyor.
Doğrudur ama sürekli kullanımını pek tavsiye etmem. Kapalı komedona yatkınlık varsa bir süre sonra cildin mayın tarlasına dönmesi olası., tabii ben süt için konuşuyorum krem daha uyumlu olabilir.

Bırak kalsın zaten sorun yok, özellikle gece yatmadan maske gibi sür yüzüne, 15 dakika sonra nemli bir pamuk ile fazlalığı al. Bir hafta dene bunu. Olmadı tereyağı sür, şaka yapmıyorum.

Bu sorun ne kadar süredir var? Cilt temizleme ürünlerinde değişiklik yaptın mı? Herhangi bir ilaç kullanıyor musun?
hayır kullanmıyorum. cildim hep kuruydu kılıç.. saçım da işte bi beş altı yıldır seyrek:)

cilt temizleme ürünlerim sürekli değişir. çabuk sıkılıyorum

Peki son bir şey, cildinde sivilce, siyah nokta, kapalı komedon sorunun var mı?
burnumda var siyah nokta ama koca koca değil yani nasıl diyeyim gözenekleri tıkalı.

ayy kapalı komedon yazıp arattım içim fena oldu benimki de dert miymiş neler var:(

yıkanınca yumuşacık oluyo ama akça pakça değil o anlamda var siyah noktam burnumda.

yüzüm özellikle yanaklarım ve çene kemiğimin olduğu yer kaşınıyo felaket şekilde.

şöyle ferah serin bi krem bulsam bi.

burnumda var siyah nokta ama koca koca değil yani nasıl diyeyim gözenekleri tıkalı.

ayy kapalı komedon yazıp arattım içim fena oldu benimki de dert miymiş neler var:KK43:

yıkanınca yumuşacık oluyo ama akça pakça değil o anlamda var siyah noktam burnumda.

yüzüm özellikle yanaklarım ve çene kemiğimin olduğu yer kaşınıyo felaket şekilde.

şöyle ferah serin bi krem bulsam bi.

Krem tek başına sorununu çözmeyecek. Sana tavsiyem, Bioderma Sensibio h20 su ile gör her işini. Makyajını da bununla çıkar bir süre. Sabahları da yüzünü bu tonikle silip sonra sadece su ile durula. Bunun dışında özelden bir şey yazacağım, onu da al bitene kadar kullan.

Back
X