Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım ben bir yazı yazmıştım aloe evde kullanım diye.Okumuş muydunuz .
Acaba merak ettim.Orada bilgisini verdim .
Çünkü aloe verayı evde de kullanmanın bir şekli var.Gerçi biliyorsunuzdur ama yine de daha detaylı isterseniz alttaki yazılara bence bir kez daha göz atınız.
http://iyigelenbitkiler.com/aloe-vera-jeli-nasil-yapilir/ http://www.sifalibitkitedavisi.com/aloe-vera-jel-kullanimi.html
Şifalar olsun...

Yok okumamıştım canım tşk ederim. Ama ben günlük bir miktar bitkiden koparıp arasını acıp yüzüme sürüyorum.
Kendimce düşündüm ki taze taze kullanmak daha yararlı olur. Acaba bende mi kavonaza koysam ordan alıp kullansam[/QUOTE]

Yok okumamıştım canım tşk ederim. Ama ben günlük bir miktar bitkiden koparıp arasını acıp yüzüme sürüyorum.
Kendimce düşündüm ki taze taze kullanmak daha yararlı olur. Acaba bende mi kavonaza koysam ordan alıp kullansam
[/QUOTE]
Canım evet üzgündüm sanırım hatalı olmuş .zaten dün hep yazım hataları da yapmışım kusura bakmayın.(ikinci linki yazarsanız google çıkar)Bilemem karar sizin, ben önceden de yazmıştım kullanımıyla ilgili(İçindeki maddeler tahrişe yol açabilir.müsait zamanınızda okuyun ikisini de)
Sadece oradaki bilgiler faydalı bakarsınız diye eklemiştim.Şifa olsun...

Şifa olsun lafını da canım bir tanem KOZMİK BAKIM dan öğrendim.
Sadece bunu değil çok ama çok şey öğrendim.
Özelden de benimle birebir ilgilendiği içinde kendisine ayrıca çok çok teşekkürler.
Kozmikcim:KK200::KK15::super::KK19:

Merhabalar :KK24:

2 ay önce sivilce ve izlerinden kurtulmak umuduyla dermapen yaptırdım bir güzellik merkezinde. Sonrası için aloe vera jel, oksijen köpük temizleyici ve 50 faktör profesyonel bir güneş kremi önerdiler ve hepsini de satın aldım.

Yaptırdıktan sonra süreç normaldi 3 gün yüzüm kırmızı gezdim. Seans esnasında dermapenin yoğun uygulandığı birkaç yerde hafif kanamalar olmuştu ama kabuk bağlayıp geçer dediler ve cildim komple yenilenecek nasılsa diye aldırmadım.
Ama sonrasında o yaralar geçmedi ve fotoğraftaki gibi bir hal aldılar. Cildiyeciye gittim, heralde yanık olduğunu düşündü ki Fito krem verdi işe yaramadı. Kendim de Expigment ve Momecon denedim sonuç alamadım.
Araştırdığım kadarıyla genelde ameliyat sonrası çıkan 'hipertrofik skar'lara benziyorlar sanırım. Yüzümün 4 yerinde var 2 aydır herhangi bir değişim olmadı, kalıcı olmasından korkuyorum:KK61:

Belki buna benzer bir durum yaşayan vardır da bana yardımcı olur napacağımı şaşırdım artık:110:

Eklentiler

• SAM_6530.JPG
    SAM_6530.JPG
    49,2 KB · Görüntüleme: 102
Merhabalar :KK24:

2 ay önce sivilce ve izlerinden kurtulmak umuduyla dermapen yaptırdım bir güzellik merkezinde. Sonrası için aloe vera jel, oksijen köpük temizleyici ve 50 faktör profesyonel bir güneş kremi önerdiler ve hepsini de satın aldım.

Yaptırdıktan sonra süreç normaldi 3 gün yüzüm kırmızı gezdim. Seans esnasında dermapenin yoğun uygulandığı birkaç yerde hafif kanamalar olmuştu ama kabuk bağlayıp geçer dediler ve cildim komple yenilenecek nasılsa diye aldırmadım.
Ama sonrasında o yaralar geçmedi ve fotoğraftaki gibi bir hal aldılar. Cildiyeciye gittim, heralde yanık olduğunu düşündü ki Fito krem verdi işe yaramadı. Kendim de Expigment ve Momecon denedim sonuç alamadım.
Araştırdığım kadarıyla genelde ameliyat sonrası çıkan 'hipertrofik skar'lara benziyorlar sanırım. Yüzümün 4 yerinde var 2 aydır herhangi bir değişim olmadı, kalıcı olmasından korkuyorum:KK61:

Belki buna benzer bir durum yaşayan vardır da bana yardımcı olur napacağımı şaşırdım artık:110:
Çok çok geçmiş olsun.Aşırı talihsizlik yaşamışsınız.Sakın üzülmeyiniz geçer.
Size burayı öneren arkadaşta sağ olsun.Onun da yazısını gördüm.okudum.
Kendine uyguladıkları da başarılı oldu.Daha iyi haberlerini bekliyoruz kendisinin.
Öncelikle siz bu süreçte devamlı güneş koruma sürdünüz mü.Buradan başlayalım.
Sonra en büyük hata expigment vs. kullanmasaydınız daha iyiydi.
Ama olan olmuş.Şimdi neler yapılabilir ona bakalım.Sizin cildiniz çok tahriş olmuş .Resimlerden öyle anladım.Sakın kozmetik içerikli kimyasal şeyler vs kullanmayınız.
Size bir program hazırlayalım onları yapasınız.Olur mu.Ama lütfen üzülmeyiniz
bakın üzüntü geçme şansını da çok azaltıyor.tecrübeyle sabittir canım.

Canım evet üzgündüm sanırım hatalı olmuş .zaten dün hep yazım hataları da yapmışım kusura bakmayın.(ikinci linki yazarsanız google çıkar)Bilemem karar sizin, ben önceden de yazmıştım kullanımıyla ilgili(İçindeki maddeler tahrişe yol açabilir.müsait zamanınızda okuyun ikisini de)
Sadece oradaki bilgiler faydalı bakarsınız diye eklemiştim.Şifa olsun...[/QUOTE]

Yanlış mı anladım bilemiyorum ama okudum ben bu yazıları, yani tahriş olsun istemem cildimin.
Şimdi ben bu bitkiyi robotdan gecirip bir kavanoza koyup buzdolabında saklayıp öylemi kullanayım.

bu arada bir gariplik vaar alıntı yapamıyorum BLUEGREENBLUE duy sesimi:halay:BLUEGREENBLUE

Yanlış mı anladım bilemiyorum ama okudum ben bu yazıları, yani tahriş olsun istemem cildimin.
Şimdi ben bu bitkiyi robotdan gecirip bir kavanoza koyup buzdolabında saklayıp öylemi kullanayım.

bu arada bir gariplik vaar alıntı yapamıyorum BLUEGREENBLUE duy sesimi:halay:BLUEGREENBLUE
[/QUOTE]
Canım benim doğru okudunuz.Zaten özellikle size yazıyı yolladım .Bu yazıyı notlarıma almıştım.Ben yazsam belki etkili olmaz ama yazılı kanıtlı daha iyi anlaşılır diye linkler verdim.Arkadaşım almıştı öyle kullanıyordu. hakikatten cildi hassas tahriş oldu.
Herkeste oluyor mu inanın bilmiyorum.Kullanan var ise yazsın bizde bilelim.
Bana kalırsa siz oradaki maddeleri izleyin ne olur ne olmaz diye düşünüyorum.
Ama siz ben böyle yapayım bakayım ne oluyor derseniz onu da bilemem.
Sadece Sizin için en iyisi olsun ve lekeniz geçsin isterim...

Çok çok geçmiş olsun.Aşırı talihsizlik yaşamışsınız.Sakın üzülmeyiniz geçer.
Size burayı öneren arkadaşta sağ olsun.Onun da yazısını gördüm.okudum.
Kendine uyguladıkları da başarılı oldu.Daha iyi haberlerini bekliyoruz kendisinin.
Öncelikle siz bu süreçte devamlı güneş koruma sürdünüz mü.Buradan başlayalım.
Sonra en büyük hata expigment vs. kullanmasaydınız daha iyiydi.
Ama olan olmuş.Şimdi neler yapılabilir ona bakalım.Sizin cildiniz çok tahriş olmuş .Resimlerden öyle anladım.Sakın kozmetik içerikli kimyasal şeyler vs kullanmayınız.
Size bir program hazırlayalım onları yapasınız.Olur mu.Ama lütfen üzülmeyiniz
bakın üzüntü geçme şansını da çok azaltıyor.tecrübeyle sabittir canım.

Zaten hastasonuydu tedaviden hemen sonra 3 gün dışarı çıkmadım. O dönem yakmayı azaltsın diye aloe vera jel sürdüm sık sık ve hep güneş korumasıyla çıktım dışarı arada birkaç defa unuttuğum olmuştur sadece. Hala da korumasız çıkmıyorum. Madecassol almayı düşünüyordum, almıyorum öyleyse. Nasıl yapacağız bu program işini? Çok pozitif yaklaştığınız için bana da yansıyor ister istemez teşekkür ederim :)

BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE sağolsun konu başlığıma gelmiş, burayı meşgul etmemek için gelişmeleri orada yazıcam. "Dermapen Pişmanlığı:Yüzümde geçmeyen yaralar yaptı" başlıklı konuya bakabilirsiniz benzer bir durumdan muzdaripseniz. Tekrar çooook teşekkür ederim yardımcı olanlara :KK36:

Zaten hastasonuydu tedaviden hemen sonra 3 gün dışarı çıkmadım. O dönem yakmayı azaltsın diye aloe vera jel sürdüm sık sık ve hep güneş korumasıyla çıktım dışarı arada birkaç defa unuttuğum olmuştur sadece. Hala da korumasız çıkmıyorum. Madecassol almayı düşünüyordum, almıyorum öyleyse. Nasıl yapacağız bu program işini? Çok pozitif yaklaştığınız için bana da yansıyor ister istemez teşekkür ederim :)
BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE sağolsun konu başlığıma gelmiş, burayı meşgul etmemek için gelişmeleri orada yazıcam. "Dermapen Pişmanlığı:Yüzümde geçmeyen yaralar yaptı" başlıklı konuya bakabilirsiniz benzer bir durumdan muzdaripseniz. Tekrar çooook teşekkür ederim yardımcı olanlara :KK36:
Canım tekrar geçmiş olsun.Pozitif olacaksınız ki geçirelim.Öncelikle buradan daha rahat cevap yazıyorum.Oraya arada bakarım.Nereye isterseniz yazarsınız.burası da meşgul falan değil yani :KK39:.
Şimdi ilk önce evde dahi güneş koruma sürünüz.Bunu defalarca yazdım .
Siz elbette göremediniz .yaz kış bu böyle olmalı.bu çok önemli.
Sonra elbette madecassol alabilirsiniz asla sakıncası yok.
Zaten herkese aloe ve madecassol u öneren benim.:KK24:
Ama sizin şu anda ciddi anlamda bakıma ihtiyacınız var
.o nedenle ayrı bir program yapalım demek istedim.
Müsait olunca yazarım ama o zamana kadar siz aloeyle devam edin madecassol da alın.Akşamları yumurta akı maskesi yapınız.Maskeyi önce ılık sonra soğuk suyla yıkayınız.Cildinizi hırpalamayınız.madeccassol ve aloe sürün yatın.Bunları da sakın çok ovalamayın sade hareketlerle nazikçe sürün.Gündüz yumuşak bir temizleme ürünü kullanın peeling falan değil.Makyaj asla yapmayınız.Asitli yiyecekleri bile bırakın şu dönem.Sağlıklı bir beslenmeye geçiniz.İç ve dış tedavi olsun.Sakın çekirdek, cola vs yemeyin.meyve sebze ağırlıklı olsun.Cildi yormadan tedavi olsun.
Siz şimdilik dediğim gibi bunlara başlayınız.Ben eklemeler yapacağım.
Bu arada sakın cildinizle oynamayın el sürmeyiniz.Korumayı evde dahi kullanınız.
Geçmiş olsun.Dualarım size de.şifalar olsun.Geçecek merak etmeyiniz.:super:

Ben de geçeceğine inanıyorum artık umutluyumHoppa
+Az önce gidip Madecassol aldım eczaneden gece yatmadan sürücem sonrasında aloe vera
+Yumurta akını maskesini de bugün deniycem sadece yumurta akı mı, başka bir şey de koyuyor muyuz? Bir de her gün yapayım mı?
+Makyaj yapmayı sevmiyorum zaten bırakırım bu dönem olur biter :) Güneş kremini dışarı çıkmadan yarım saat önce sürüyordum, evde dahi sürücem artık tavsiyenizle
+Yiyecek düzenime gelince kola çok tüketiyorum ona bir ayar çekmem lazım sanırım
+Bahsettiğiniz programı da bekliycem, takipteyim

Ben de geçeceğine inanıyorum artık umutluyumHoppa
+Az önce gidip Madecassol aldım eczaneden gece yatmadan sürücem sonrasında aloe vera
+Yumurta akını maskesini de bugün deniycem sadece yumurta akı mı, başka bir şey de koyuyor muyuz? Bir de her gün yapayım mı?
+Makyaj yapmayı sevmiyorum zaten bırakırım bu dönem olur biter :) Güneş kremini dışarı çıkmadan yarım saat önce sürüyordum, evde dahi sürücem artık tavsiyenizle
+Yiyecek düzenime gelince kola çok tüketiyorum ona bir ayar çekmem lazım sanırım
+Bahsettiğiniz programı da bekliycem, takipteyim
Kesinlikle geçer merak etmeyiniz.
Dr.a gittim dediniz diye önermedim.Bu gibi durumlarda yoksa ilk önce dr.gitmelisiniz.
Evet sadece yumurta akı sürünüz.iyi çırpılmış 20 25 dk. bekletiniz.3 gün yapın bakalım ne olacak.yazarsınız.Korumayı asla ihmal yok.yeme içme kesin düzen olsun şu aşamada.
Cildiniz ile ilgili detaylı bilgileri bana yazınız.
yarın hametan krem de alınız.Halis gülsuyu da.Tekrar geçmiş olsun...

İyi ki yaptırmadınız.Size hakiki lavanta suyu da çok iyi gelir.Hatta dönüşümlü kullanabilirsiniz.Burun kenarına dikkatli sürünüz sakın oraları hırpalamayınız.
Çok çabuk ilerliyor ve genişliyor kılcal damar.Sivilceler çıkınca da hemen söndürmeye bakınız.Asla ellemeyiniz.Bunu da kısa süreli yemek listesi değişikliğiyle yapabilirsiniz.İyi haberklerinizi bekliyorum...

Önerilerine uyacağım .
Allah razı olsun çok güzel bilgiler paylaşıyosunuz . Sayfayı takipteyim uyguladıktan sonra gelişmeleri yazarım

İnşaallah iyi haberler veririm :)
bişey daha sormak istiyorum :)
Ara sıra özel günlerde bb krem yada sıkıştırılmış pudra kullanmak istiyorum hangisini kullanırsan en az zararı alırım araştırıyorum ama çoğu sivilce yapıyo, güneş koruyucumun üstüne pudra uygulasam olur mu diye düşündüm

Rica ederim iyi haberler bekliyorum sizden de. isteğim herkese yardım edeyim.kıymetim de bilinsin. sadece dualar alayım o kadar:dua:

İnşaallah iyi haberler veririm :)
bişey daha sormak istiyorum :)
Ara sıra özel günlerde bb krem yada sıkıştırılmış pudra kullanmak istiyorum hangisini kullanırsan en az zararı alırım araştırıyorum ama çoğu sivilce yapıyo, güneş koruyucumun üstüne pudra uygulasam olur mu diye düşündüm
Canım evet dediğiniz gibi de olur sadece özel günler için.
Ama lütfen kaliteli ve Sahte olmasın ürünler.Ancak ben bb tavsiye ederim.
Eskiden orijinal yurt dışından alıyordum.Önce Missha aldım .Pek beğenmedim.sonra Skin 79 almaya başladım.Türkiye de geldi bunlar.aldım .Ama Skin 79 şimdi gelmiyor.Ben de Missha denedim.Çok beğendim.İlk beğenmeme sebebim kafama göre yanlış ürün aldığım içinmiş.
Sağ olsun oradaki canım arkadaşım Selin Hanım bana çok yardımcı oldu.
Kendisine de buradan sevgiler:KK68:.
Sayesinde doğru bb ile pudra falan kullanmadan yola devam ediyorum.
Karar yine sizin her zaman dediğim gibi kim ne derse desin ,siz cildinizi herkesten iyi tanıyorsunuz.
Kolay gelsin.Ne zaman ne isterseniz özelden de sorabilirsiniz:KK24:

araknafobia bana uzun zaman önce bir şey demişti.Burada çok çaba harcıyorsun .
Kendinde bir şey yok millet için bu kadar uğraşma.
Enerjini boşa tüketiyorsun.(Brave de aynısını demişti sağ olsun)
Herkesin derdine çare arıyorsun............. bak göreceksin böyle olacak demişti.
Açtığım bu sayfa için.Kesinlikle haklıymış.Altın yumurtlayan tavuğu da keserler.
Sağ ol canım.Ben fazla iyi niyetli olduğum için tahmin edememiştim.
Keşke ben haklı olsaydım diyorum...

Canım evet dediğiniz gibi de olur sadece özel günler için.
Ama lütfen kaliteli ve Sahte olmasın ürünler.Ancak ben bb tavsiye ederim.
Eskiden orijinal yurt dışından alıyordum.Önce Missha aldım .Pek beğenmedim.sonra Skin 79 almaya başladım.Türkiye de geldi bunlar.aldım .Ama Skin 79 şimdi gelmiyor.Ben de Missha denedim.Çok beğendim.İlk beğenmeme sebebim kafama göre yanlış ürün aldığım içinmiş.
Sağ olsun oradaki canım arkadaşım Selin Hanım bana çok yardımcı oldu.
Kendisine de buradan sevgiler:KK68:.
Sayesinde doğru bb ile pudra falan kullanmadan yola devam ediyorum.
Karar yine sizin her zaman dediğim gibi kim ne derse desin ,siz cildinizi herkesten iyi tanıyorsunuz.
Kolay gelsin.Ne zaman ne isterseniz özelden de sorabilirsiniz:KK24:

Kaliteli olsun istiyorum.
Misshanın methini çok duydum şuan onu alabilir miyim bilmiyorum ama aklımda alsamda iyi olurdu aslında

Ablacığım bi sıkıntın mı var bazı mesajlarından öyle anladım

X