Merhaba, ürünlerinizi güle gülle kullanın. Umarım çok iyi gelir.
Peki ya bioderma alalım alıcaz derken birden bu ürünleri almanız beni şaşırttı.
Ben napıcam ya takipte edemiyorum sizi
napıyonuz siz koptum konumuzdan
Bıraktım her şeyi iyice... ne eksik bitiyor ne iş güç... (Yine mızmızlanmaya başladım) idare edin
Sizler yapıyorsunuz bir şeyler ben yapamıyorum.. Sizin lekeniz gececek benim ki kalacak
hıhhhh
Blue aloe vera çiçeğini akşam lekeme sürsem faydası olur mu..? arkadaşım saksıda yetiştiriyo da
herşeyi yaptımya bir bu kaldı eksik
bir sürü not almıştım. Çantamda kağıt eskidi ben hala bişey almadım..
bu arada blue gecenlerde sana söylemiştim aldığım pahalı gözlüklerden biri düştü ve cızık oldu her yeri. Daha taksidine başlamamıştım....
ben bişey alınca neden hayrını göremiyorum.
Hep böyle oluyor. İnanın alışveriş fobisi oluştu bende... İki tane pantolon aldım yine o hafta.. ikisininde paçası dönüyor, ne terzi kabul etti hatasını ne mağza.. ben takıntılıyım rahat edemediğim için giymiyorum işte... param hep çöpe gidiyor sanki.. sankisi yok gidiyor resmen.... gözlüğüme çok üzüldüm... pantullarada öyle... gecen senede alışverişimde de aynısı oldu.. mart ayı başında yaptığım alışverişte boşa gitti bedenim küçülünce aldıklarım bol gelmeye başladı... bişeylere para harcıyorum ama hep hiç oluyor... kızlar bende alışveriş fobisi olustu kesin
ben artık fobiliyim.. alsam böyle almasam olmuyor...
acaba biri bana bedduamı etti..
sizi seviyorum kızlar... azcık saçmalayarakta olsa içimi döküyorum buraya... bu hafta ki sersenişimi de tamamlamış bulunuyorum..