- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.541
Canım evet merak etmeyiniz karbeyaz arkadaşımızda öyle olduğunu anlar.sadece o da o anda okuyunca öyle anladı.Elbette kişisel değil...Neden bu kadar tepkili yazıyorsunuz. Size cevaben yazmadı araknafobia ,
Bizler acaba nasıl 90 faktör derken oda fikrini söyledi. Belki bu fikrin sizden çıktığını,yazdığınızı bile farketmedi o
Amin canım, ağzına gönlüne sağlık..Canım sizinle de özelden de hep konuşuruz tanıyorum artık.çok ama çok iyi birisiniz.
Sizi de,bizi de,herkesi de ALLAH daima iyilerle,iyilik yapanlarla karşılaştırsın.
Kötüler yolda bile yanımızdan geçmesin,
öylelerini hayatımın en küçük bir anında bile yanımda istemiyorum artık.
AMİN...
Sizin deAmin canım, ağzına gönlüne sağlık..
Canım evet sizin zaten vücudunuz leke olmuyor.Sanırım öyle demiştiniz.Size uyar sanırım sebamed.Bugun bir eczaneye girdim
Gunes kremi sordum
Eczanede sadece mustela ve sebamed vardi gunes kremi olarak
Mustela önerdi (satiyo dogal olarak önercek)
Ben solente kullaniyorum ama daha iyi bisey ariyorum dedim
Solenteda iyidir dedi
Bioderma ? Dedim
Bitkisel icerikli dedi
solente mı biodermami dersen biodarma derim dedi
Ama onda yoktu.
Arastirmalara devam
Vucudum icin yine gecen yil ki gibi sebamed 50 alıcam tüpde 34tl idi
Bana bu yeter.
Gecen yıl sebamed kullandım guzel korudu ama ben semsiyenin altindan cikmadim sadece bacaklarimi yaktim.Canım evet sizin zaten vücudunuz leke olmuyor.Sanırım öyle demiştiniz.Size uyar sanırım sebamed.
tamam canım.hep öyle bakalım bu sene gidersek ne olacak aman üzülmeyelim...Gecen yıl sebamed kullandım guzel korudu ama ben semsiyenin altindan cikmadim sadece bacaklarimi yaktim.
Denizde de aman aman zaman gecirmiyorum öyle biraz ara ara girip cikiyorum.
kına iyi geliyor diyorlar canımNeyse konumuza gelelim.Saçlarımı aylarca boyamamıştım.doğum günümde boyattım.ama maalesef güzel olmadı rengi.tekrar boyatmam lazım ama neredeyse artık hiç boya istemiyorum.soğudum boyadan.
boyatmayıp bıraktığım yerler ışıl ışıl.aşağılar daha donuk.düşünün yani.
Sağ ol anım.Sarışınım o nedenle yapamam ,aslında ona da yapılan çeşidi var ama hiç denemedim.en iyisi yeşil olan diyorlar.ama zaten o kadar bakım yapıyorum ki kendine gelmesi için anca yani.en çok zararı evim yanınca gördü bu saçlar.o is var ya o is 2 ay kafamdan her gün saçlarımı yıkamama rağmen çıkmamıştı hiç unutmam :)kına iyi geliyor diyorlar canım
geçmiş olsun canım :/Sağ ol anım.Sarışınım o nedenle yapamam ,aslında ona da yapılan çeşidi var ama hiç denemedim.en iyisi yeşil olan diyorlar.ama zaten o kadar bakım yapıyorum ki kendine gelmesi için anca yani.en çok zararı evim yanınca gördü bu saçlar.o is var ya o is 2 ay kafamdan her gün saçlarımı yıkamama rağmen çıkmamıştı hiç unutmam :)
Sağ ol canım.isten siyah rengi de denemiş oldumgeçmiş olsun canım :/
bal rengine dönsen biraz..
boyamadan önce hindistan cevizi yağı ile maske yap canım. boyanın zararlı etkisini azaltırmış. organik bi marka al mümkünse..Sağ ol canım.isten siyah rengi de denemiş oldum
Alt yapıda sarışın,ama boyatarak koyulttum .ama aslında değişik renkler denemek lazım.cesaret:)
Canım çok ama çok sağol.Süslü sözlük eskiden çok bakardım.KOZMİK BAKIM bulunca unutmuştum .iyi oldu hatırlattınız.bunun içinde ayrıca teşekkürler.bırak hindistan cevizini ay takvime göre bile boyuyorum.ama olmayınca olmuyorboyamadan önce hindistan cevizi yağı ile maske yap canım. boyanın zararlı etkisini azaltırmış. organik bi marka al mümkünse..
boyadıktan sonra da sürersin zarar görmüş saç uçlarına, faydası olduğunu söyleyenler var, "süslüsözlük" te..