- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.501
Canım bir ara buraya yazmıştınız da ondan yazdım size .Zaten hafif izler kremle de oluyor.Evet önce DR.diyorum.Zaten altta başka şeyler olursa iyileşme olmuyor.Ne ürün kullanırsanız kullanın boşa gidiyor.ama eksik vitamin vs yerine koyulduktan sonra her şey etkili oluyor.Tekrar geçmiş olsun :)Ay ben konuyu kıllı tüğlü konu sandım:)) lekeler için giden arkadaş ile geçen görüştüm ama o konu hiç aklıma gelmedi. Ama onun seansları bitti zaten uzun süre önce. Şöyle söyleyim. Hafif izler tamamen geçmiş ağır lekeler dikkat edince ancak belli oluyor.
Dediğin gibi önce doktora gidicem. Hem alnım ve dudak kenarımdaki lekeler hemde kollarımdaçıkan kırmızı kılcal damar benleri icin. Ona göre kollarım için bir süre sonra lazer tedavisi arastiricam. Onun görüşü ile cilt uzmanına gidicem. Ürünleri baya tuzlu ama parça parça almaya calışıcam artık.
Canım buraya da yazarım.hep yazıyorum.yapılan bu soyma işlemlerini yaptıran kişiler bu gibi işlemleri yaptırmadan evvel de çok şey denemiş oluyorlar.ve cildin tabakası yani koruma tabakası tamamen yok oluyor.koruma kalkanı olmayan cilt her şeye maruz kalıyor.Şöyle düşünün belki saçma örnek olacak ama kirpikler olmasa gözlere her şey girer.bilmem anlatabildim mi.canım devamında ne oluyo ki :/ özelden yazar mısın
aklıma kötü hastalık geldi de, evlerden ırak :/Canım buraya da yazarım.hep yazıyorum.yapılan bu soyma işlemlerini yaptıran kişiler bu gibi işlemleri yaptırmadan evvel de çok şey denemiş oluyorlar.ve cildin tabakası yani koruma tabakası tamamen yok oluyor.koruma kalkanı olmayan cilt her şeye maruz kalıyor.Şöyle düşünün belki saçma örnek olacak ama kirpikler olmasa gözlere her şey girer.bilmem anlatabildim mi.
çok haklısın canım, keşke bizi de zamanında bi uyaran olsaydı..Soyulan ciltte koruma tabakası gidince mikrop kapma olasılığı yaş ilerledikçe artar.Cildi acilen kalınlaştırmak gereklidir.normal ciltlerde yani işlem görmeyenlerde bu çok kolay olurken soyulan ciltte çok uzun zaman alır.ve en küçük bir şeyde hem mikrop kapabilir,
hem de kalıcı hasarlar olur.Yani işlemler cildi yakıyor gibi düşünün.Genç yaşta soydurup sonra bir şekilde hamilelik ya kullanılan ilaçla leke zaten geri geliyor.Gelmese de yaşam uzun o arada leke yeniden oluşursa,o zaman yine mi soyulacak.Nereye kadar.Zaten istediğiniz kadar koruma kullanın zamanla herkes görecek ki bu işlem görmüş ciltlerde hasar daha fazla olacak...(bunu aylar önce yabancı bir siteden okudum,bulursam eklerim)
Ben önceden soyma taraftarıyken şimdi asla diyorum.bunun ilerisi var yani.
Bunu okuduktan sonra zaten vazgeçtim...
Yok canım aman o kadar değildir yani...aklıma kötü hastalık geldi de, evlerden ırak :/
Allah korusun canım :/Yok canım aman o kadar değildir yani...
Maalesef sorun şu.kim ne yaparsa ya da kullanırsaçok haklısın canım, keşke bizi de zamanında bi uyaran olsaydı..
ALLAH herkesi her hastalıktan korusun.Amin canım.ama şimdi daha bilinçliyiz.içerik okuyoruz falan.ama o yapılan işlemlerde kullanılanlar ne içerik.hepsi bitkisel mi.ne kadar biliyoruz yani...Allah korusun canım :/
Amin canım, bitkinin de dozajı mühim zaten canım, bitkisel olsa da..ALLAH herkesi her hastalıktan korusun.Amin canım.ama şimdi daha bilinçliyiz.içerik okuyoruz falan.ama o yapılan işlemlerde kullanılanlar ne içerik.hepsi bitkisel mi.ne kadar biliyoruz yani...
evet herkes "banane" ci olmuş canım, sen çok özverili bi insansın, tekrardan okuyan arkadaşlar adına Allah razı olsun senden demek istiyorum..Maalesef sorun şu.kim ne yaparsa ya da kullanırsa
GİRİŞ
GELİŞME
SONUÇ
misali yazmalı.O zaman ne kadar güzel olacak.Sevaptır.
Ne var herkes şunu yaptım şu oldu bunu yaptım bu oldu dese,
yok ama öyle değil .banane.ben yaptım param gitti kim ne yaparsa yapsın mantığı var.
bu oldukça da çoook paralar ÇÖPE GİDECEK.
Ben kaç kişiye cosmelan lazerle leke ,engel oldum arkadaşlarımda.
bana nasıl kızdılar anlatamam.
ama şimdi inanın her gün arayıp ya olamaz ne iyi yapmışsınız diyorlar.
mesajları saymıyorum bile.çünkü herkes kolaya kaçtı.
hoop lekeler gidecek hemen yapalım.atladı.o işi öyle değil işte.
Lekeleri geçen var mı .belki vardır ama o da muamma.
ben burada suçu tv gazete vs ye buluyorum.çok özendiriyorlar.
asparagas haber yapıyorlar...
ALLAH sizden razı olsun.Evet bakın bitkisel olsa o da başka dert.ne güzel dediniz.dozajında olmalı.o bile dozajında olacaksa gerisine ne diyelim.Size de duyarlı oluşundan ve güzel sözlerinizden dolayı da teşekkür ederimAmin canım, bitkinin de dozajı mühim zaten canım, bitkisel olsa da..
evet herkes "banane" ci olmuş canım, sen çok özverili bi insansın, tekrardan okuyan arkadaşlar adına Allah razı olsun senden demek istiyorum..
canımsın, Allah iyilerle karşılaştırsınALLAH sizden razı olsun.Evet bakın bitkisel olsa o da başka dert.ne güzel dediniz.dozajında olmalı.o bile dozajında olacaksa gerisine ne diyelim.Size de duyarlı oluşundan ve güzel sözlerinizden dolayı da teşekkür ederim
Valla bi sorun yasamadim ama siz bilirsinizBirde hangi siteden gonul rahatligiyla guneskremi alabilirim?
Guvenilir
Al benden de o kadar,kimseyi kirmak istemem,yasamadan da bilinmez ama yazmist!Hareket,masaj ve krem uclusu olmadan olmazzzOturduğumuz yerden selülitleri gideren ne bir krem nede bir sistem var.
Bence boşuna yorulma canım illaki alın teri olacak spor ve diyet şart..
Kadın zaten çok kiloluymuş bir kere o kiloları atacak, imkanı kesinlikle yoksa öyle yaşamayı kabul edecek...
Bu kadar üzülmeyin çabuk yaşlanırsınız,
Üzerime vazife değil ama enerjinizi boşa tüketiyorsunuz bazen
Tesekkur ederim ben de size istinaden soylememistim.Unutkanlık değil senin paylaşımını görümüştüm ben. Paylaşma ve sorma amacım farklıydı neysee
Güle güle kullanın... bunu bir araştırayım. tşkler paylaşımın için.
Evet canim bizim ki lekeli cilt o yuzden spesifik olan yani hiperpigmentaKuculte kuculte ancak bu kadar
Bu arada doktorun işaretlediği yerleri gördünüz mü ?
Ben leke için gidiyorum onun önerdiği işaretlediği kreme bak.
Onu biliyoruzGeçmiş olsun... Gülümsettin beni..
normal gördüğüm için dikkat etmedim ben şahsen
koruma sürmeden direk güneşe maruz kalmışsın bu son kaçınılmazdı...
Beklenti insanı her zaman üzmüştür.. boşver...
Mesela bende sana uzun bir şey yazdım özelden, ama o konuda bana cvp yazmadın..
(göğüs estetiği ve şampuan ile ilgili)
şimdi oturup buna üzüleyim mi? cevaplarsan iyi cevaplamazsan da canın sağolsun
hiç kimseye gönül koymam ben
yada araştırıyorum sonra yazıcamda diyebilirsin şimdi.. yani insanların illaki bizim bilmediğimiz işleri veya uğraşları oluyor mutlaka bir sebep oluyor. Benim normal görmem gibi
Umarım yanlış anlaşılmam ben biraz hazır cevabımdır.