Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım bir ara buraya yazmıştınız da ondan yazdım size .Zaten hafif izler kremle de oluyor.Evet önce DR.diyorum.Zaten altta başka şeyler olursa iyileşme olmuyor.Ne ürün kullanırsanız kullanın boşa gidiyor.ama eksik vitamin vs yerine koyulduktan sonra her şey etkili oluyor.Tekrar geçmiş olsun :)

canım devamında ne oluyo ki :/ özelden yazar mısın
Canım buraya da yazarım.hep yazıyorum.yapılan bu soyma işlemlerini yaptıran kişiler bu gibi işlemleri yaptırmadan evvel de çok şey denemiş oluyorlar.ve cildin tabakası yani koruma tabakası tamamen yok oluyor.koruma kalkanı olmayan cilt her şeye maruz kalıyor.Şöyle düşünün belki saçma örnek olacak ama kirpikler olmasa gözlere her şey girer.bilmem anlatabildim mi.

Soyulan ciltte koruma tabakası gidince mikrop kapma olasılığı yaş ilerledikçe artar.Cildi acilen kalınlaştırmak gereklidir.normal ciltlerde yani işlem görmeyenlerde bu çok kolay olurken soyulan ciltte çok uzun zaman alır.ve en küçük bir şeyde hem mikrop kapabilir,
hem de kalıcı hasarlar olur.Yani işlemler cildi yakıyor gibi düşünün.Genç yaşta soydurup sonra bir şekilde hamilelik ya kullanılan ilaçla leke zaten geri geliyor.Gelmese de yaşam uzun o arada leke yeniden oluşursa,o zaman yine mi soyulacak.Nereye kadar.Zaten istediğiniz kadar koruma kullanın zamanla herkes görecek ki bu işlem görmüş ciltlerde hasar daha fazla olacak...(bunu aylar önce yabancı bir siteden okudum,bulursam eklerim)
Ben önceden soyma taraftarıyken şimdi asla diyorum.bunun ilerisi var yani.
Bunu okuduktan sonra zaten vazgeçtim...

aklıma kötü hastalık geldi de, evlerden ırak :/

çok haklısın canım, keşke bizi de zamanında bi uyaran olsaydı..

çok haklısın canım, keşke bizi de zamanında bi uyaran olsaydı..
Maalesef sorun şu.kim ne yaparsa ya da kullanırsa
GİRİŞ
GELİŞME
SONUÇ
misali yazmalı.O zaman ne kadar güzel olacak.Sevaptır.
Ne var herkes şunu yaptım şu oldu bunu yaptım bu oldu dese,
yok ama öyle değil .banane.ben yaptım param gitti kim ne yaparsa yapsın mantığı var.
bu oldukça da çoook paralar ÇÖPE GİDECEK.
Ben kaç kişiye cosmelan lazerle leke ,engel oldum arkadaşlarımda.
bana nasıl kızdılar anlatamam.
ama şimdi inanın her gün arayıp ya olamaz ne iyi yapmışsınız diyorlar.
mesajları saymıyorum bile.çünkü herkes kolaya kaçtı.
hoop lekeler gidecek hemen yapalım.atladı.o işi öyle değil işte.
Lekeleri geçen var mı .belki vardır ama o da muamma.
ben burada suçu tv gazete vs ye buluyorum.çok özendiriyorlar.
asparagas haber yapıyorlar...

ALLAH herkesi her hastalıktan korusun.Amin canım.ama şimdi daha bilinçliyiz.içerik okuyoruz falan.ama o yapılan işlemlerde kullanılanlar ne içerik.hepsi bitkisel mi.ne kadar biliyoruz yani...
Amin canım, bitkinin de dozajı mühim zaten canım, bitkisel olsa da..
evet herkes "banane" ci olmuş canım, sen çok özverili bi insansın, tekrardan okuyan arkadaşlar adına Allah razı olsun senden demek istiyorum..

Çok emek verdim bu sayfaya.
Yeri geldi deneme tahtası oldum.Geceler boyu okudum,her yeri yurt içi yurt dışı,
sadece insanlara faydam olsun.artık insanlar banane demesin.
yazsın ama bilinçli uydurma değil.ben gerçek kullanıcılar arıyorum.
gerçekten işlem yaptıran,ürün kullanan memnun olan olmayan.
Yani şu da gerçek herkese her ürün iyi gelmiyor.Ama neden gelmiyor,gelmiyorsa neden.Altında yatan bir şey mi var.ürün mü kötü,yoksa sizlerde başka bir şey mi var.Dr.diye ısrar ediyorum.
Bir sivilce bile nedeni bazen çok kötü şeylerden olabiliyor.
işte gerçek kullanan o zaman lazım burada.en azından birileri bir şey yaparken acaba desin.

Amin canım, bitkinin de dozajı mühim zaten canım, bitkisel olsa da..

evet herkes "banane" ci olmuş canım, sen çok özverili bi insansın, tekrardan okuyan arkadaşlar adına Allah razı olsun senden demek istiyorum..
ALLAH sizden razı olsun.Evet bakın bitkisel olsa o da başka dert.ne güzel dediniz.dozajında olmalı.o bile dozajında olacaksa gerisine ne diyelim.Size de duyarlı oluşundan ve güzel sözlerinizden dolayı da teşekkür ederim

Al benden de o kadar,kimseyi kirmak istemem,yasamadan da bilinmez ama yazmist!Hareket,masaj ve krem uclusu olmadan olmazzz

Onu biliyoruz

Bu arada bayadir yazamadim giremedim simdi biraz uzunca yazicam.Gecen de ekranda gazeteci kadini gordum ay unuttum adini neyse,hatta brave soylemisti.Lazer yaptirmis diye haa pakize suda :))) (ay lekesini sorarlar diye bin saat bekledim aptal programi :))Neyse kadin turkiye de yuz nakli yapan dr a guvendigi icin gitmis ta Antalya ya.Orda islem yaptirmak da cok zekice! Neyse cok memnunum ay iyi ki yaptirdim zaten kucuk lekelerim vardi cenemde sadece falan diyo.Anam sen cenene yaptirdin da ben senin yanaginda ki koca lekeyi gordum ekrandannn eee ben anlamadim bu isten bisiy,yaptirmis neden yanagina elletmemis ha bu arada yaptirdigi islem benimkiyle ayni anlatti

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…