Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Simdi kim yazdi unuttum biri ducray den bahsetmis.Gozlerim dondu yattigim yerde,cope attim demissiniz ?! Hangisini kullandiniz?ben onu da yazmak istedim. cok rica ederim biri biliyorsa yazsin.ducray leke giderici etkili fotokrem bende ki,50 spf li hatta gecen blueyla konusurken soyledim ona da cildimi yakiyo bu diye.sabah aksam rutinim ayni,semsin kremi bitince kullancam demistim 4 5 gun oldu.sabah temizlenmis toniklenmis cildime suruyorum yarim saat bekleyip biodermayi suruyorum.ama disari ciktigimda akan terimle beraber inanilmaz yakti cildimi.lutfen kullanan biri varsa yazsin.hatta ilk surdugum anda da yanma yapiyo hafif isirma ve yanma seklinde bir durumu var.bu arada bioderma ben de terleme yapiyo kusma yani tek surmustum ordan biliyorum

canımsın, Allah iyilerle karşılaştırsın :KK19:
Canım sizinle de özelden de hep konuşuruz tanıyorum artık.çok ama çok iyi birisiniz.
Sizi de,bizi de,herkesi de ALLAH daima iyilerle,iyilik yapanlarla karşılaştırsın.
Kötüler yolda bile yanımızdan geçmesin,
öylelerini hayatımın en küçük bir anında bile yanımda istemiyorum artık.
AMİN...

Kizlar Allah askina ne spf 90 i ??? Koruma kalkani nasil olusturuluyor ? Ne kadar yuksek faktor o kadar kimyasal,doktorlarin cogu %30 un ustunu bile onermiyorlar kaldi ki 90 Mumkun degil almam ben.
Canım haklı olabilirsiniz ama ben asla almam diyemiyeceğim.
Eğer çok gerekirse alırım.Yani tatile gidersem alabilirim.ve sadece tatil için kullanmayı düşünebilirim.Şu an kesin konuşamam.Zaman ne gösterir bilemiyorum.
Sayfamıza yazan karbeyaz da çok memnun.
ben dün beni arayan bazı arkadaşlarıma sordum çok sıcaklarda tatilde özellikle kullanmışlar.Leke olmaktan çok korktukları için...

Kizlar Allah askina ne spf 90 i ??? Koruma kalkani nasil olusturuluyor ? Ne kadar yuksek faktor o kadar kimyasal,doktorlarin cogu %30 un ustunu bile onermiyorlar kaldi ki 90 Mumkun degil almam ben.

Aynen bende almam... her duyduğumuzuda araştırmayalım dimi buda kafa mantığa sığsın biraz.

Bu arada bayadir yazamadim giremedim simdi biraz uzunca yazicam.Gecen de ekranda gazeteci kadini gordum ay unuttum adini neyse,hatta brave soylemisti.Lazer yaptirmis diye haa pakize suda :))) (ay lekesini sorarlar diye bin saat bekledim aptal programi :))Neyse kadin turkiye de yuz nakli yapan dr a guvendigi icin gitmis ta Antalya ya.Orda islem yaptirmak da cok zekice! Neyse cok memnunum ay iyi ki yaptirdim zaten kucuk lekelerim vardi cenemde sadece falan diyo.Anam sen cenene yaptirdin da ben senin yanaginda ki koca lekeyi gordum ekrandannn eee ben anlamadim bu isten bisiy,yaptirmis neden yanagina elletmemis ha bu arada yaptirdigi islem benimkiyle ayni anlatti
Canım dedim ya basın işte...

Simdi kim yazdi unuttum biri ducray den bahsetmis.Gozlerim dondu yattigim yerde,cope attim demissiniz ?! Hangisini kullandiniz?ben onu da yazmak istedim. cok rica ederim biri biliyorsa yazsin.ducray leke giderici etkili fotokrem bende ki,50 spf li hatta gecen blueyla konusurken soyledim ona da cildimi yakiyo bu diye.sabah aksam rutinim ayni,semsin kremi bitince kullancam demistim 4 5 gun oldu.sabah temizlenmis toniklenmis cildime suruyorum yarim saat bekleyip biodermayi suruyorum.ama disari ciktigimda akan terimle beraber inanilmaz yakti cildimi.lutfen kullanan biri varsa yazsin.hatta ilk surdugum anda da yanma yapiyo hafif isirma ve yanma seklinde bir durumu var.bu arada bioderma ben de terleme yapiyo kusma yani tek surmustum ordan biliyorum
Canım teşekkürler.evet biz de bekliyoruz başka kullananlar var ise yazsın.hep paralar boşa gitti ve de gidiyor...

Bu arada bayadir yazamadim giremedim simdi biraz uzunca yazicam.Gecen de ekranda gazeteci kadini gordum ay unuttum adini neyse,hatta brave soylemisti.Lazer yaptirmis diye haa pakize suda :))) (ay lekesini sorarlar diye bin saat bekledim aptal programi :))Neyse kadin turkiye de yuz nakli yapan dr a guvendigi icin gitmis ta Antalya ya.Orda islem yaptirmak da cok zekice! Neyse cok memnunum ay iyi ki yaptirdim zaten kucuk lekelerim vardi cenemde sadece falan diyo.Anam sen cenene yaptirdin da ben senin yanaginda ki koca lekeyi gordum ekrandannn eee ben anlamadim bu isten bisiy,yaptirmis neden yanagina elletmemis ha bu arada yaptirdigi islem benimkiyle ayni anlatti

Başka bir programda da kırışıklıkları için dediler.
Gerçeği bir pakize bir doktoru ve birde Allah biliyor.
Birde sanki hiç bir şeyi yokmuşta öylesine daha da güzeleşeyim diye yaptırmış gibi demeçler veriyor.
Gözümüz yok ya bizim :KK53:
Ayrıca Pakize nin yüzünde çukurlar da vardı diye biliyorum. Bugünlük magazin dedikodumda bu olsun:KK48:

Başka bir programda da kırışıklıkları için dediler.
Gerçeği bir pakize bir doktoru ve birde Allah biliyor.
Birde sanki hiç bir şeyi yokmuşta öylesine daha da güzeleşeyim diye yaptırmış gibi demeçler veriyor.
Gözümüz yok ya bizim :KK53:
Ayrıca Pakize nin yüzünde çukurlar da vardı diye biliyorum. Bugünlük magazin dedikodumda bu olsun:KK48:
Ay ne güzel anlattınız.Güldürdünüz.
Ama işte şu uyduruk haberler olmasa.bu kadar estetik mağduru olmazdı...

Eğer çok gerekirse alırım.Yani tatile gidersem alabilirim.ve sadece tatil için kullanmayı düşünebilirim.Şu an kesin konuşamam.Zaman ne gösterir bilemiyorum.
ben dün beni arayan bazı arkadaşlarıma sordum çok sıcaklarda tatilde özellikle kullanmışlar.Leke olmaktan çok korktukları için...

Bende asla demeseymiydim keşke:oops: ama 90 bu kimyasalı çok olur kim bilir koruyacak derken başkaca ne gibi zararlar verecek

Bende asla demeseymiydim keşke:oops: ama 90 bu kimyasalı çok olur kim bilir koruyacak derken başkaca ne gibi zararlar verecek
Canım ben şöyle düşündüğüm için dedim.
Leke bana öyle zararlar verdi ki sinirlerimi bozdu.
yani.moral bozulacağına sadece tatil için 2 hafta gibi kullanırım dedim.
Tatile gidip gel sonra aylarca ağla aman yok ben almayayım.
zaten bir gün 4 saatte neler oldu.
ben bunu taşıyamam.battı balık yan gider diyemem.8 aydır uğraştım.
artık çok ama çok sıkıldım.Şimdi de koyulaşanları açmaya uğraş.olsun 10 ay.
ne kaldı.2 hafta tatil yapsak toplamda.Sonra yine 12 ay tekrar lekeyle uğraş.
Aman yazarken sinirim bozuldu.
Ben ciddi ciddi para biriktirip güneş koruma koleksiyonu yapacağım galiba.
Korkudan 3.5 hatta 5.5:stop::stop::stop:

Canım ben şöyle düşündüğüm için dedim.
Leke bana öyle zararlar verdi ki sinirlerimi bozdu.
yani.moral bozulacağına sadece tatil için 2 hafta gibi kullanırım dedim.
Tatile gidip gel sonra aylarca ağla aman yok ben almayayım.
zaten bir gün 4 saatte neler oldu.
ben bunu taşıyamam.battı balık yan gider diyemem.8 aydır uğraştım.
artık çok ama çok sıkıldım.Şimdi de koyulaşanları açmaya uğraş.olsun 10 ay.
ne kaldı.2 hafta tatil yapsak toplamda.Sonra yine 12 ay tekrar lekeyle uğraş.
Aman yazarken sinirim bozuldu.
Ben ciddi ciddi para biriktirip güneş koruma koleksiyonu yapacağım galiba.
Korkudan 3.5 hatta 5.5:stop::stop::stop:

Seni anlıyorum canım. İnsanın siniri çok bozuluyor, ve inan ki kafaya taktıkca üzüldükce sanki leke daha da koyulaşıyor.

Seni anlıyorum canım. İnsanın siniri çok bozuluyor, ve inan ki kafaya taktıkca üzüldükce sanki leke daha da koyulaşıyor.
Kesinlikle öyle.ben hep yazdım bazen benle dalga geçtiler üzüntü lekeyi koyulaştırıp cildi bozuyor.çok saçma gelir size ama gözünün rengini bile bozuyor
bunu da özelden arkadaşlarımla teyit ettik.onlara da olmuş.
yani özetle üzüntü var olanları bozuyor.üstüne de cilde saça vücuda kötüye gidiş ekliyor.
inanan inanır ama kimse inanmazsa Kadir İnanır :KK70::KK70::KK70:

Kesinlikle öyle.ben hep yazdım bazen benle dalga geçtiler üzüntü lekeyi koyulaştırıp cildi bozuyor.çok saçma gelir size ama gözünün rengini bile bozuyor
bunu da özelden arkadaşlarımla teyit ettik.onlara da olmuş.
yani özetle üzüntü var olanları bozuyor.üstüne de cilde saça vücuda kötüye gidiş ekliyor.
inanan inanır ama kimse inanmazsa Kadir İnanır :KK70::KK70::KK70:

Aynen bende teyid ediyorum bu olayı.. Üzülünce gözlerimin rengi cildimin parlaklığı gidiyor
Kadir inanır koptummm:KK70::KK70::KK70:

biz zorla kullanın dedik mi hanımefendim ???

içerisine bakarsanız yeşil çay, eğrelti otu, çinko oksit ve denemeden kullanmam diyorsununuz
ben önce araştırıp bunu doktora gösterdim tabi kullanabilirsiniz dedi siz mi biliyorsunuz anlamadım

duymaş olabilirsiniz, güneş alejisi olanlara yüksek faktörlü öneriyorlar örneğin yengem amerikadan aldığı 100 faktörü kullanıyor çünkü güneşe çıktığında kaşınıyor yani kaşınmadan yerinde duramıyor sizce 50 fakötürlü yeterli mi napsın ?

sizin alejiniz yoksa 50 faktörü kullanıyorsunuz zaten ben kendi isteğimle aldım memnunum asla sivilenmedi

evet tatil için bunu almıştım zaten aynı düşüncelerdeyiz canım denenmiş olarak söylüyorum tatil boyunca 90 faktörlü yetiyor

Heliocare 2-3blogda okudum
Blog sahibinin biri hatta merside yasiyodu
90 olmasi cok hos
Blog sahibeside kullandiklarimin icinde en iyisi diye övmüs ürünü.

Kafam coook karisti

Ben eger bioderma alirsam likit+guneskremi olarak alicam
Su mavi likitini bi ara kullanmistim guzeldi gunluk temizlik icin.

Ama 90olan da kafami celdi ikisinidemi alsam naapsam ya

canım kimse içerisine bakmadan bilinen markaları alıyor maalesef ducray leke bırakıyor içerisi spf iyi degildir

denediğim güneş kreminde bitkisel içeriyor netten bakarsanız anlarsınız içiniz rahat olsun diye söylüyorum

içerisine bakarsanız yeşil çay, eğrelti otu, çinko oksit ve denemeden kullanmam diyorsununuz
ben önce araştırıp bunu doktora gösterdim tabi kullanabilirsiniz dedi siz mi biliyorsunuz anlamadım

duymaş olabilirsiniz, güneş alejisi olanlara yüksek faktörlü öneriyorlar örneğin yengem amerikadan aldığı 100 faktörü kullanıyor çünkü güneşe çıktığında kaşınıyor yani kaşınmadan yerinde duramıyor sizce 50 fakötürlü yeterli mi napsın ?

sizin alejiniz yoksa 50 faktörü kullanıyorsunuz zaten ben kendi isteğimle aldım memnunum asla sivilenmedi

Neden bu kadar tepkili yazıyorsunuz. Size cevaben yazmadı araknafobia ,
Bizler acaba nasıl 90 faktör derken oda fikrini söyledi. Belki bu fikrin sizden çıktığını,yazdığınızı bile farketmedi o :KK51:

evet tatil için bunu almıştım zaten aynı düşüncelerdeyiz canım denenmiş olarak söylüyorum tatil boyunca 90 faktörlü yetiyor
Canım gerçekten öyle ben çok düşündüm bunu.siz yazdıktan tekrar baktım.evet bu benim fikrim tatilde kesinlikle kullanmam gerektiğini anladım.tekrar teşekkürler.bu arada ducray koruma olarak mı aldınız.tam anlayamadım.leke için olanı kullanan arkadaşımız var da.yoksa o da işe yaramaz mı içime şüphe düştü...

Canım kesinlikle haklısınız.benim dün arayan arkadaşımla konuşurken tesadüfen kendisi de öyle dedi.dr.vermiş.
ama şuna da inanın arkadaşımız size istinaden değil sadece şaşırdı.
duymadığı için bilmediği için ,başına gelmediği için öyle demiş.Hatta özelden de konuştuk çok şaşırdım bilmiyorum.bilmediğimi kullanamam vs.diye düşünüyor.o da kendine göre haklı.Korkuyor.içeriği bilmiyordu.çünkü çok bilinmeyenden herkes korkar.
(ben hariç).çok meraklıyım.
mümkün olsa piyasada güzellikle ilgili ne var ne yok deneyeceğim yani.
En çok eşim kızıyor.hayret ihtiyacın olsa ben alayım ama hiç yok.
bu kadar merak niye diyor.
Kendimce inandırmaya çalışıyorum ama bazen bile söylediklerime inanmıyorum.
Ne diyeyim herkese faydam olsun yardım etmek ne iyi ne kötü anlamak için yapıyorum dersem bana aynen şunu yapar:KK3::KK56::KK70:

X