Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
kına iyi geliyor diyorlar canım
fisfis canım tekrar sağol bize hatırlattığınız için.teşekkürler.Çok merak ettiğim bir şeydi.Dün çok işim vardı tam detay soramadım.zaten özelden de yazışmıştık biliyorsunuz.neyse siz nasıl yapıyorsunuz.markası nedir.arkadaşım yaptı tutmadı da.ve size nasıl faydalar sağladı .

Ben kına yaktim sacima 1defa yesilinden sacim baya dolgundu
Güneste ısıl ısıldı besliyomus
Ben icine ıhlamur ve karanfil suyu koymustum.

Benim yazin denizde sacim sarariyo o sebepden suan yakamam

Bi ara sogan kabugu suyu surdum o da saci bakir yapiyo herkes soruyodu rengin ne diye
Canım ne iyi oldu yazdınız.dediğim gibi çok merak ediyorduk.Daha detayları var ise yazarsanız memnun oluruz...

Canım ne iyi oldu yazdınız.dediğim gibi çok merak ediyorduk.Daha detayları var ise yazarsanız memnun oluruz...
Saol cnm bende yaptiklarimi yazmaya calisiyorum sizler gibi.
Karanfil suyunu ben normal hayatimda da kullaniyorum saclarimin diplerine sıkıyorum fısfıslı sisede sac dokulmesine iyi geliyo.

Sogan kabugunu bayadir uygulamadim yapim bende

Koyu renk kabuklu olan soganlarin kabuklarini suyla kaynatiyoruz
Sacimizi egip bu suyla yikiyoruz durular gibi
Öyle kaliyo sacta koku vs olmuyo.

Ben manikürümüde kendim kapiyorum
Kelebek marka kese aldim keseleniyorum vucudum baya iyi oluyo

Ayak törpüm var topuklarim icin

Ponza tasida kullaniyorum.

Lekelerime aman aman careler bulamasamda bakim yapmayi seviyorum.

Selulit icin sert fircaya devam ediyorum gozle gorulur bir ilerleme var
Kan dolasimini hizlandirdigindan gorunumunu azalticam sanirim

Kola, cips, cekirdek, patates kizartmasi hamburger bunlari yemiyorum ama
Beslenmekde önemli biliyosunuz
Hergun 1kase yogurt yada tarcinli süt tüketmeye calisiyorum.

Mayalisutunde cilde cok iyi geldigini duydun
Ama icerken biraz midem bulandi surekli icemem
Belli br zaman kullaninca cilde dogal fondoten gorunumu veriyomus.

Saol cnm bende yaptiklarimi yazmaya calisiyorum sizler gibi.
Karanfil suyunu ben normal hayatimda da kullaniyorum saclarimin diplerine sıkıyorum fısfıslı sisede sac dokulmesine iyi geliyo.

Sogan kabugunu bayadir uygulamadim yapim bende

Koyu renk kabuklu olan soganlarin kabuklarini suyla kaynatiyoruz
Sacimizi egip bu suyla yikiyoruz durular gibi
Öyle kaliyo sacta koku vs olmuyo.

Ben manikürümüde kendim kapiyorum
Kelebek marka kese aldim keseleniyorum vucudum baya iyi oluyo

Ayak törpüm var topuklarim icin

Ponza tasida kullaniyorum.

Lekelerime aman aman careler bulamasamda bakim yapmayi seviyorum.

Selulit icin sert fircaya devam ediyorum gozle gorulur bir ilerleme var
Kan dolasimini hizlandirdigindan gorunumunu azalticam sanirim

Kola, cips, cekirdek, patates kizartmasi hamburger bunlari yemiyorum ama
Beslenmekde önemli biliyosunuz
Hergun 1kase yogurt yada tarcinli süt tüketmeye calisiyorum.

Mayalisutunde cilde cok iyi geldigini duydun
Ama icerken biraz midem bulandi surekli icemem
Belli br zaman kullaninca cilde dogal fondoten gorunumu veriyomus.
Çok sağ ol canım.kelebek marka duydum ama nerede var bilmiyorum.bir blogta okumuştum .hatta marka yazdı diye kızan vardı.ne saçma.ben de belli belirsiz var.ama korkuyorum çoğalırsa.uğraşamam.lekeler çok yordu beni.sert fırça hangisi nereden aldınız.bu arada arkadaşıma da krem aldık.eğer olursa bakalım.sonuçları yazacağım.Evet yeme içme en önemli.önce içten başlar.Ben de manikür pedikür kendim yaparım ama asla etlerimi almadım .almamda.alınca alışıyor demişlerdi.gerçekten de alanlarda görüyorum.iyi ki almamışım diyorum.mayalıya henüz gelemedim.artık dene dene nereye kadar :)

Ben de tatile nasıl giderim çok komik.
6 günlük tatile 3 bavulla giden sadece benimdir her halde
:KK45::KK49::KK73:
Genelde kadınlar öyledir. Bu genellemeye ben dahil değilim:KK48:
tam tersi, tatil demek dinlenmek demektir benim için..
birde eve dönünce bavulla, çantalarla, çamaşırlarla uğraşamam (en azından az uğraşırım)
tatilde ne giysem ne giysem diye düşünmeyi sevmem.. takarım bişey çıkarım
Zaten kafam yıl boyu bi milyon olmuş... 2 haftada takmayım düşünmeyim hiçbirşeyi:KK25:

Genelde kadınlar öyledir. Bu genellemeye ben dahil değilim:KK48:
tam tersi, tatil demek dinlenmek demektir benim için..
birde eve dönünce bavulla, çantalarla, çamaşırlarla uğraşamam (en azından az uğraşırım)
tatilde ne giysem ne giysem diye düşünmeyi sevmem.. takarım bişey çıkarım
Zaten kafam yıl boyu bi milyon olmuş... 2 haftada takmayım düşünmeyim hiçbirşeyi:KK25:
Ben maalesef çocukluktan beri çok süslüyüm :KK73::KK73::KK73:

Tesekkurler Brave Capricorn.Valla blue beni fazlasiyla tanimasina ragmen siz onun yerine gecmissiniz.Evet gercekten de farkinda degilim ayrica fazlasiyla unutkanim tedavi goruyorum bu yuzden neyse konumuz bu degil.Insanlar ne kadar merakli dikenlerini batirmaya.Dur,dusun ve dolu konus!Bu olsun amacin,bu sayede de az insan kirarsin.Şu fani şu acitan boklu dunya da birbirimize faydamiz olsun diye yirtiniyoruz,yoksa neden yatmadan once bin saat yaziyim burda? (herkes gibi)...
Hayat hepimize gecmemiz gereken sinavlar sunuyo.Bu hengamede,bide az biraz kalmis guzel dusuncelerimi ve enerjimi de zehirli insanlarla tuketemem.Isteyen ustune alinabilir ben alinmicak zeki insanlara soyluyorum..Telefonda uzun uzun konustuk blue kimseye iyi davranmak zorunda degilsin bisiy dogruysa dogrudur yanlissa yanlis.Fakat sen diye devam etmek isterdim ama rencide olmani istemem hem de hic.Yani demem o ki kirmayin,dokmeyin,sabaha cikma garantiniz yokken kendi zehirinizi akitin once,guzel bakin zor da olsa guzel!Kendini sevmeye yeni baslayan birinden not ...

:KK68::KK68:

Sevgili BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE keseyi sali pazarindan almistim sert guzel cikariyo kiri ölü hucreleri

Fircanin resmini atarim
Sert yapili normal bir firca onu birmilyoncu gibi br yerden almistim.
Tamam canım çok mersi.ya araştırırken öyle korktum şu selülitten anlatamam.ya ilerlerse diye.evet belli belirsiz ama ya ilerlese aman diyorum...

kızlar size ilk sayfada yazdığım kullandığım ürünleri tepside sunuyorum :) WIN_20160429_14_07_57_Pro.jpg

fisfis canım tekrar sağol bize hatırlattığınız için.teşekkürler.Çok merak ettiğim bir şeydi.Dün çok işim vardı tam detay soramadım.zaten özelden de yazışmıştık biliyorsunuz.neyse siz nasıl yapıyorsunuz.markası nedir.arkadaşım yaptı tutmadı da.ve size nasıl faydalar sağladı .
canım ben hiç kına yakmadım, kına yapanlar saçlarının kalınlaştığını parladığını yumuşadığını söylüyorlar.
hindistan cevizi yağını da süslüsözlük ve kk da kullanan kadınlardan duydum, boya kullanmadığım için uygulamadım..

canım ben hiç kına yakmadım, kına yapanlar saçlarının kalınlaştığını parladığını yumuşadığını söylüyorlar.
hindistan cevizi yağını da süslüsözlük ve kk da kullanan kadınlardan duydum, boya kullanmadığım için uygulamadım..
Canım ben de hiç yakmadım.merak ediyorum.bir o kaldı denemediğim :)

canım kullandığın ürünlerin resmini çekmişsin paylaşmışsın da çok hoşuma gitti ya
herkes çekip koysa ya gaza geliriz :KK49:
Canım şöyle, ben bu güne kadar koyamadım.teknolojiden diyelim.hep istedim sayfa açtığımdan beri ama olmadı.neyse bir şekilde ekledim.yok yani bazen o kadar ürün kullandığıma inanmıyorlardır haklı olarak. beğenmenize sevindim:KK19:

X