- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.581
Canım sağol.ama arada oluyor bana da oldu.arada başka yerlerden de bildirim almaya başlayınca .öncelik sanırım onlara oluyor :)Burasını takip etmeme rağmen neden bildirim gelmiyo yaaa
Canım yazınız çok güzel .çok ta beğendim aslında yazma gereği duymadım ama bana soranlar oldu bazı şeyleri o nedenle.yazıyorum.çok zeki değilim ama üstüme alınmadım.zaten bana söylenen satır belli zaten :)Tesekkurler Brave Capricorn.Valla blue beni fazlasiyla tanimasina ragmen siz onun yerine gecmissiniz.Evet gercekten de farkinda degilim ayrica fazlasiyla unutkanim tedavi goruyorum bu yuzden neyse konumuz bu degil.Insanlar ne kadar merakli dikenlerini batirmaya.Dur,dusun ve dolu konus!Bu olsun amacin,bu sayede de az insan kirarsin.Şu fani şu acitan boklu dunya da birbirimize faydamiz olsun diye yirtiniyoruz,yoksa neden yatmadan once bin saat yaziyim burda? (herkes gibi)...
Hayat hepimize gecmemiz gereken sinavlar sunuyo.Bu hengamede,bide az biraz kalmis guzel dusuncelerimi ve enerjimi de zehirli insanlarla tuketemem.Isteyen ustune alinabilir ben alinmicak zeki insanlara soyluyorum..Telefonda uzun uzun konustuk blue kimseye iyi davranmak zorunda degilsin bisiy dogruysa dogrudur yanlissa yanlis.Fakat sen diye devam etmek isterdim ama rencide olmani istemem hem de hic.Yani demem o ki kirmayin,dokmeyin,sabaha cikma garantiniz yokken kendi zehirinizi akitin once,guzel bakin zor da olsa guzel!Kendini sevmeye yeni baslayan birinden not ...
Canım sağol.ama arada oluyor bana da oldu.arada başka yerlerden de bildirim almaya başlayınca .öncelik sanırım onlara oluyor :)
inşallah canımCanım o zaman doğru yerdesiniz.yakında siz de başlarsınız :)
Okudum sinirden güldüm. doğru tespit bu kadar mı olur.aynen öyle ama diyorum geçecek.bak göreceksiniz :)Günaydınn.
Günes gordukce lekeler koyulasmaya baslıyo malesef.
Her nekadar koruyucusuz cikmasam bile koyulasmalar var.
Koruyucu degistirince bakalim nolcak
Bazen cok bıkıyorum sıkılıyorum artik bisiler yapmakdan.
Yapmadigimda da icim rahat etmiyo.
Dün pazarda resmen milletin yuzunu inceledim kimsedemi biyik lekesi olmaz
1tane bile göremedim okadar insanın arasında.
Yok yok yok
Secildik mi biz anlamıyorum ki
Mimlimiyiz.
Benim var ama cevremde kimsede yok
Kalitesiz sacma sapan seyleri yuzune suren bir cok tanidigim var
Market kremlerini,en adi makyaj malzemelerini, en sacma sapan temizleyicileri kullanan tanidiklarim var.
Yeminle yuzleri benimkinden guzel
Ben aman eczane urunu olsun
Aman ph bakim
Aman cildim karma yagliya dönük bakim bana goremi
Aman icerigine bakim
Aman son kullanma tarihine bakim.
Temiz yerde saklim
Kremlerimi bile dolapda sakliyorum icerigi bozulmasin sicakta diye
Makyaj malzemesi zaten kullanmiyorum bb garnier o da lekeyi kapatmak icin sadee o bölgeye.
Gulsuyunun bile en iyisini
Sampuanim 25-30tl lik sıkda sacimi yikiyorum
5-6tl liksampuan kullanan tanidiklatin saclari beninkinden guzel.
Biz nerde yanlis yapiyoruz ben anlamiyorum.
Kese aldim
Vucudum icin ayri losyon aldim
Ellerim icin ayri krem aldim
Millet bir krem aliyo siviyo yukardan assa bitiyo.
Yuze surulurmu?
Ellere goremi sadece vs vs hic dikkat etmiyolar ki.
Ben bu isten bi cacık anlamadım arkadas.
Canım evet çok ama çok doğru.arkadaşıma krem aldık.zaten onun ki geçerse inanın herkesin geçer.azalırsa bile yazacağım.spor yapamayana öyle zor ki .kendide üzülüyor.ama ne gerekiyorsa yapacağım onun için o biliyor :)blue canım selülit için at kılı fırçası ile sabah akşam düzenli olarak masaj yapılması önerilmiş süslüsözlükte, bilgilendireyim dedim, tabi spor da şart
Canım hayırlı olsun.iyiliklerle gelmeniz nasip olsun.hemen araştırırım.keşke gitmeden söyleseydiniz.ama olsun işim zaten araştırmak.bakalım ne bulursakGunaydın kızlar yurt dısındayım lekeler için bildiğiniz Türkiye' de olmayan bi krem varmıı :))) belki işe yaratan bişeyler vardır
Amin canimm sagol valla etkili bi ilac bekliyorum yoksa su yuzumdeki deriyi soyucam artik cok kotu oldu yuzumCanım hayırlı olsun.iyiliklerle gelmeniz nasip olsun.hemen araştırırım.keşke gitmeden söyleseydiniz.ama olsun işim zaten araştırmak.bakalım ne bulursak
Canım yok soymayın ama kalınlaştırmaya bakın önce .sakın aynı hatayı yapmayın.Amin canimm sagol valla etkili bi ilac bekliyorum yoksa su yuzumdeki deriyi soyucam artik cok kotu oldu yuzum
Saol cnm bende yaptiklarimi yazmaya calisiyorum sizler gibi.
Karanfil suyunu ben normal hayatimda da kullaniyorum saclarimin diplerine sıkıyorum fısfıslı sisede sac dokulmesine iyi geliyo.
Sogan kabugunu bayadir uygulamadim yapim bende
Koyu renk kabuklu olan soganlarin kabuklarini suyla kaynatiyoruz
Sacimizi egip bu suyla yikiyoruz durular gibi
Öyle kaliyo sacta koku vs olmuyo.
Ben manikürümüde kendim kapiyorum
Kelebek marka kese aldim keseleniyorum vucudum baya iyi oluyo
Ayak törpüm var topuklarim icin
Ponza tasida kullaniyorum.
Lekelerime aman aman careler bulamasamda bakim yapmayi seviyorum.
Selulit icin sert fircaya devam ediyorum gozle gorulur bir ilerleme var
Kan dolasimini hizlandirdigindan gorunumunu azalticam sanirim
Kola, cips, cekirdek, patates kizartmasi hamburger bunlari yemiyorum ama
Beslenmekde önemli biliyosunuz
Hergun 1kase yogurt yada tarcinli süt tüketmeye calisiyorum.
Mayalisutunde cilde cok iyi geldigini duydun
Ama icerken biraz midem bulandi surekli icemem
Belli br zaman kullaninca cilde dogal fondoten gorunumu veriyomus.
Kızlar ANNELER GÜNÜ indirimleri başladı.
İndirimde olan bildiğiniz yerleri yazın,kararlaştıralım.alacaklarımız alalım,yaz geliyor.
belki bu kadar indirim olmaz.
ANNELERİMİZE alırken kendimize de bir şeyler alalım