Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım yazınız çok güzel .çok ta beğendim aslında yazma gereği duymadım ama bana soranlar oldu bazı şeyleri o nedenle.yazıyorum.çok zeki değilim ama üstüme alınmadım.zaten bana söylenen satır belli zaten :)
sadece bana soruyorlar seni rencide edici ne diyebilir.yoksa siz buradaki gibi dürüst biri değil misiniz de bize öyle gösteriyorsunuz diye soruyorlar .haklı olarak.cevap verebilirsiniz.bende merak ettim açıkçası.ayrıca başka eklemek istediğiniz olursa ekleyin.noktaları doldurun hepimiz merakı gitsin.canım benim...
zaten her gün face ten görüşüyoruz
Benim aklıma 90 faktör tatil için akıllıca geldi.size özelden bunun tersini de söylemedim. bunu da sordular bana.bu şekilde bir konuşma da geçmedi aramızda değil mi canım.
Ben bayanın yazına haklısınız derken size söyledikleri için değil,güneş koruma için söylediklerini beğendim dedim.ve gerçekten de beğendim.Sadece yazınızda şunu görmek isterdim.siz sayfayı görmeden ben size sayfada şunlar oluyor.bakın ama kavga lütfen çıkmasın.çok şeyler yazdım ,sizi kırabilir,şimdiden özür dilerim dedim.bu arada ben tarafsız olmak zorundayım.Sizi hakikatten çok seviyorum,ama bana göre de doğru olanı yazmam lazım.Evvelden size uyardım.özür de diledim.tekrar tekrar.sağ olunuz.
bire bir yazmadınız kavga çıkmadı teşekkürler.sayfa kilitlenmedi.
Çok haklı olduğunuz şu evet ben gerçekten de çok ince düşünüyorum,insanlara yardımı aşırı seviyorum.bu da sıkıcı fark ediyorum.
Ben de sizden çok şey öğreniyorum,hayata dair.sağ olunuz.
Zamanla belki bende sizler gibi daha geniş düşünen biri olurum.hadi hayırlısı

Kızlar bu arada geçenlerde bayağı kalabalıktık.Arkadaşlarım geldi 8 saat beraberdik neredeyse.ve yaklaşık 1 saat bu siteden ve sizlerden konuştuk.(şunun da gülen versiyonu yok yani.mecbur bunu ekledim).Uzun zamandır görmediğim arkadaşlarım da vardı.hepsinin mesleğini yazmayayım ama en çok bilgiyi edindiğim arkadaşımın mesleğini yazayım. Almanya da Prof.Dr.olmuş.(Uzmanlık alanı Psikiyatri psikoterapi) belki 25 sene görmemiştim.Bazılarını bir kaç ay.Arkadaşlarımı Çok özlemişim.Siz siz olun kızlar arayı fazla açmayınız sevdiğiniz arkadaşlarla.Zaman nasıl geçmiş.şaşırdık.
Onlardan da çok önemli bilgiler edindim.sırayla onları da araştırmaya başlayacağım.
çok güzel vakit geçirdik.dolu dolu 8 saat nasıl o kadar çabuk geçti anlatılamaz.
Bu arada yazılarıma bayıldılar.İş teklifi bile aldım yurt dışından.ve toplam 3 tane iş teklifi ile karşı karşıyayım. kaçırılmayacak fırsatlar kimse hayır diyemez.
ama ben dedim. Sebebi
En kısa zamanda tekrar bir araya geleceğiz kısmetse.Hepsine de buradan teşekkür ederim.Hepinizi çok seviyorum

Günaydınn.
Günes gordukce lekeler koyulasmaya baslıyo malesef.
Her nekadar koruyucusuz cikmasam bile koyulasmalar var.

Koruyucu degistirince bakalim nolcak
Bazen cok bıkıyorum sıkılıyorum artik bisiler yapmakdan.
Yapmadigimda da icim rahat etmiyo.

Dün pazarda resmen milletin yuzunu inceledim kimsedemi biyik lekesi olmaz
1tane bile göremedim okadar insanın arasında.
Yok yok yok
Secildik mi biz anlamıyorum ki
Mimlimiyiz.

Benim var ama cevremde kimsede yok
Kalitesiz sacma sapan seyleri yuzune suren bir cok tanidigim var
Market kremlerini,en adi makyaj malzemelerini, en sacma sapan temizleyicileri kullanan tanidiklarim var.
Yeminle yuzleri benimkinden guzel

Ben aman eczane urunu olsun
Aman ph bakim
Aman cildim karma yagliya dönük bakim bana goremi
Aman icerigine bakim
Aman son kullanma tarihine bakim.
Temiz yerde saklim
Kremlerimi bile dolapda sakliyorum icerigi bozulmasin sicakta diye

Makyaj malzemesi zaten kullanmiyorum bb garnier o da lekeyi kapatmak icin sadee o bölgeye.
Gulsuyunun bile en iyisini
Sampuanim 25-30tl lik sıkda sacimi yikiyorum
5-6tl liksampuan kullanan tanidiklatin saclari beninkinden guzel.

Biz nerde yanlis yapiyoruz ben anlamiyorum.

Kese aldim
Vucudum icin ayri losyon aldim
Ellerim icin ayri krem aldim

Millet bir krem aliyo siviyo yukardan assa bitiyo.
Yuze surulurmu?
Ellere goremi sadece vs vs hic dikkat etmiyolar ki.

Ben bu isten bi cacık anlamadım arkadas.

Kızlar cumartesi
Okudum sinirden güldüm. doğru tespit bu kadar mı olur.aynen öyle ama diyorum geçecek.bak göreceksiniz :)

blue canım selülit için at kılı fırçası ile sabah akşam düzenli olarak masaj yapılması önerilmiş süslüsözlükte, bilgilendireyim dedim, tabi spor da şart
Canım evet çok ama çok doğru.arkadaşıma krem aldık.zaten onun ki geçerse inanın herkesin geçer.azalırsa bile yazacağım.spor yapamayana öyle zor ki .kendide üzülüyor.ama ne gerekiyorsa yapacağım onun için o biliyor :)

Gunaydın kızlar yurt dısındayım lekeler için bildiğiniz Türkiye' de olmayan bi krem varmıı :))) belki işe yaratan bişeyler vardır
Canım hayırlı olsun.iyiliklerle gelmeniz nasip olsun.hemen araştırırım.keşke gitmeden söyleseydiniz.ama olsun işim zaten araştırmak.bakalım ne bulursak

Selülüt için sert fırça derken halı fırcasımı kız
Ben de hazır spor yaparken kan dolaşımım hızlı iken selilütleri ovalıyım diyorum.
Napıyım ben bu fırcayı nerden aldın?

yeni smileyler çıkmış kaç gündür girmiyordum teyy teyy teyy

Ben gözlük alayın diyorum anneme hemde kendime bakarım.. hangi marka alsam kararsız kaldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…