- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.341
Bu arada güneş koruma olarak sanırım bioderma ya da coola alacağız .Sonunda 2 ye indirdik seçenekleri...
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen ya farketmeyenlerede biz söylüyoruz. Dolaylı yoldan konuya girip, benimde burda lekem var belli oluyor değilmi... ıhhhh bakıyım diye dikkatlice göz süzüyorlar ve artık onlarda farketmiş oluyorrKızlar bizde de bir huy var yani öyle böyle değil.Şimdi biz lekemiz nerede biliyoruz ya acaba görünüyor mu diye de meraktayız.karşımızda kim olursa belki görmüyorsa bile lekeden bahsedip illa gösteriyoruz.Zaten bir daha ki karşılaşmada o kişi biz demeden direk oraya bakıyor.benim alnımda vardı.(şimdi göz altlarımda az da olsa çil gibi var)illa herkes görmeli aslında saçımla da örtüyordum
Bu arada güneş koruma olarak sanırım bioderma ya da coola alacağız .Sonunda 2 ye indirdik seçenekleri...
Ben suan solente kullaniyorumBioderma tamam da coola ne ? bundan hiç söz etmemiştik.
Ben kaçırdım sanırım... bazen gün boyu bakamadığım oluyor.
Çevrimiçi olsamda bakamıyorum ekranı minimize ediyorum
Solenta yı şutladık mı?
kızlar durum şu.iyi okuyunuz ama lütfen...Şimdi bir çıktı marmariste eczaneden krem aldım çok memnunum dedi.ben şaşırdım ne zaman alındı ne zaman kullanıldı ve ne zaman memnun olundu.hayret ettim.çünkü bende aldım ama hiç bir değişiklik yok.hatta 4 günde etki eder dendi.sizde şahitsiniz.sonra ben bu kremi koluma da kullanacağım diye belirttim.bunu da biliyorsunuz.sonra ben bu yazıyı yazana yazdım .krem sahibi bayan bana yazdı.aynen şöyle dedi.biz yüz için yaptık ondan olmamıştır.ama ben zaten koluma demiştim zaten.almadan evvel denseydi ki.hadi bunu geçelim.ben size sürpriz olsun diye söylemeyecektim ama benim saçımın altına doğru zaten rengi açık bir lekem var.alnımda.sırf acaba olur mu diye .orada da deniyorum.ama bir şey olmadı.krem bitene kadar kullanacağım.kullanıp fayda gören varmış.kişiden kişiye değişir .keşke olsa.isteyen alsın denesin derim.karışamam.ben ne olduysa onu yazarım...
Canım ya bakın işte anlamasalar biz gösteriyoruz.ayrıca bu konuda da ne kadar mağdur kişi var anlayın.ama biz de fark etmiyoruz .çünkü kapatıyorlar ve de yerini de bizim gibi göstermiyorlar.kafanız karışmasın sakın.çünkü bu leke denen şey çok enteresan nereden geldiği belli bile olmuyor.ama gelince de yeri çok belli oluyor.yapışıp kalıyor.Siz dualara inanın.hepimizde inanıyoruz.evet.en etkili o.okumaya devam .bize de özelden yazın bizde okumaya çalışalım.hiç bir şey okuyamazsanız bile Ya Şafi şifa verir.Dualarımızın her şeye herkes için kabul olmasını dilerim...Bir anda etki eden mucize kremlere inanmiyorum ben artik
Bakicam kimmis o hemen.
Bugun kuzenimle epey sohbet ettik(yakin mesafe yani) benim biyik bolgemde lekem varmi dedim?
(Hic bu sikayetimden bahsetmemistim) yooo sen soylemesem fark etmicektim bile belli belirsiz dedi.
Sonra ablamda da var dedi
Nasil yani dedim?
(Cok surekli bir arada degiliz ablasiyla calisiyo o bide baska semtte)
Gelince bak dikkatle gorursun kapatiyo dedi
Ve sebep olarakda gunes kremi surup drnize girdi orda oldu dedi
Ya böyle bisi olabilir mi?
Bende gunes kremi surup denize giriyorum yani denizden cikinca yada girmeden suruyorum her yerime krem ee denizede giriyorum
Leke bundan oluyo diyo
Kafam allak bullak oldu.
Birde duanin gucune cok inanirim ben 3gündur dualar buldum(guzellikle ilgili ) onu okuyorum ayy lekelerim icin hersey.
Canım evet maalesef işte biz gösteriyoruz :)Aynen ya farketmeyenlerede biz söylüyoruz. Dolaylı yoldan konuya girip, benimde burda lekem var belli oluyor değilmi... ıhhhh bakıyım diye dikkatlice göz süzüyorlar ve artık onlarda farketmiş oluyorr
Canım çok kere yazdım sanırım kaçırdınız.araknafobia araştırmış yazısını dikkatli okuyun.istemediğimiz maddeler içeriyormuş.liste dışı yaptık :)Bioderma tamam da coola ne ? bundan hiç söz etmemiştik.
Ben kaçırdım sanırım... bazen gün boyu bakamadığım oluyor.
Çevrimiçi olsamda bakamıyorum ekranı minimize ediyorum
Solenta yı şutladık mı?
Canım şimdi de evet kullananları araştıralım.Sanırım memnun olan ya da olmayan sesimizi duyar da yazar...Bioderma guneskremi kullanan varsa;
ciltde yaglılık hissi bırakiyomu?
Sivilce yapıyormu?
Koruyuculugundan memnunmusunuz?
Aydınlatirsa bizi sevinirim
Canım ya ben normal hayatta da sessiz kavga etmeyen biriyim.öyle mahalle tarzı falan yapamam.sadece paralı yolladınız dedim o kadar.başkada bir şey demedim inanın.sadece haksızlığa gelemem.yapım bu.YAZDIKLARINIZDA SONUNA KADAR HAKLISINIZ.evet kendisi dedi.ben numune yollayacağım ücretsiz vs vs.aman o para ne ki nelere verdik.ama ben koluma diye defalarca yazdım ona rağmen yok yüze kola değil olunca da kızıyorum ama.haklıyım.yine de olsun ya.insanlar böyle.halbuki iyi birine benziyordu.(bana derler zaten senin için herkes iyi ama öyle)Keşke işe yarasa dediğim gibi BEN HERKESTEN ÇOK İŞE YARAMASINI İSTERİM.bunun için buraya yazıp yardım etmeye çalışıyorum.AMA OLMAYANI DA YAZAMAM.NE YAPAYIM...Peki kadına sormadın mı numune diye konuşmuştuk... neden ücretli gönderdiniz diye ?
Önemli olan para yada paranın miktarı değil.... 12 lira bizi ne öldürür ne güldür.... (nerelere vermiyoruz ki)
Burada önemli olan söylenenin uygulanmaması, senin böyle bir isteğin olmadı ben alacağım diye bir söz kullanmadın,
sırf buradakileri bilgilendirmek için eczacı sana teklif etti. Yanlışmıyım ? BLUEGREENBLUE
Ben huylanıyorum arkadaş böyle şeylerden..
Kimsenin şahsına bir şey söylediğim yok, sanaldayız kimse babamızın oğlu/kızı değil...
burada 50 kişiye numune diyip 12,5 liradan gönderse 50x12,5= 625 lira para yapar..
Başka siteden 70 kişiye öbür siteden 30 kişiye derken... anlatabiliyor muyum..??
O yüzden önce güven telkin etmesi açısından bu hareketi beklemezdim satıcıdan...
Blue şahsen kargo benim kapıma gelip 12 lira ödemeniz var deseydi ben geri gönderirdim almazdım arkadaşım..
Canım ne demek olsa yine denerim inanın.ben işte o piyasadaki bir sürü kremi de denedim yazdım.bunu da yine Sizin için aldım denedim.ister inanın ister inanmayın ben bu yola sizler için çıktım. Azalttım sayfa açtım.Herkese yardım edeyim diye.Blue bizim için bu ürünü denedin, düzenli kullanıyorsun bunun içinde ayrıca teşekkür ederiz.
Sonuçta bir sürü krem var piyasada, buraya yazanda çok... ben şunu kullandım, ben şunu yaptım...
hepsini deneyecek olsak suratımız çarşamba pazarına dönerdi.
O yüzden bu Marmaris eczanesini aslında biz eleyip seçtik güvendik! ve sende denedin bizim için diye düşünüyorum ben.
Canım evet yani leke lekedir yani.sağ olunuz çok güzel yazmışsınız...Leke lekedir ya kol,yüz leke acici bir kremse azda olsa lekenin rengini seyreltmesi lazım bi de
Ne cok reklamlar gördük.
Millet para icin elindengeleni ardina koymayip insan kandirir olmus
Kul hakki en buyuk gunahlardan.
Umarim bunun farkidadirlar reklamcılar .
Eger kandiran varsa para icin urun satmaya calisan yalan dolan insan varsa onlarda daha beterleri ciksin diyorum ben.
Canım sağ ol.ve de güzel sözleriniz için de ayrıca teşekkürler.zaten lazer tarzı şeylere hele hiç inanmıyorum.evet maskeler de asla tamamen geçirmez ama en aza indirir diye düşünüyorum.benim öyle oldu.düzenli istikrarlı asla şaşmadan yılmadan yorulmadan yapmak çok önemli.bir kere atlamak geriye götürüyor.güneş koruma da hepsinden önemli 4 mevsim evde dahil 50 koruma en iyisinden kullanmak şart.devamlı yazıyorum herkes bıktı :)Arkadaşlar çalıştığım kurumda bir Memur arkadsimin kiz kardesi var ve güzellik salonu isletiyormus kadın yillardir. Epilasyon için görüşmeye gittiğimizde yüzümü gösterdim ve lekeler için ne önerebikecegini sordum. Kadın tüm samimiyetle şunu söyledi dünyada henüz leke giderici bir krem yok. Ne de bir sistem. Piyasadaki lazer sistemleri olsun kremler olsun hepsi bu piyasanın para kazanmak için yapmış olduğu yöntemler.sakin yüzüne birsey yaptırma sürme hepsi yalan. Olsa ben yaparım dedi. Hakli da çıktı. Agdaya gittiğim güzellik merkezi işleten bayan da aynısını söyledi. Ben tabiki bu uyarılara rağmen kremde aldım en son lekesiz olan yüzümü lazerle yaktirip yanık lekesi de yaptırdım aferin bana siz siz olun sakin güneş kreminden başka bir şey surmeyin.ben şimdi Blue nin maskelerini yapıyorum ve cok memnunum. Lekeleri gecirecegime inanıyorum. Blue nin dediği gibi uzun sürecek belki ama olsun yapmaya değer. Aloevera yosun kecisutu sabunu muhteşem. Şimdi maya maskesi de yapmayı düşünüyorum. Netten araştırdım. Suna Dumankaya da hep söylüyordu. İnşallah hepimiz şifa buluruz.
Ahhh bize de yapma diyen olsaymis :/Arkadaşlar çalıştığım kurumda bir Memur arkadsimin kiz kardesi var ve güzellik salonu isletiyormus kadın yillardir. Epilasyon için görüşmeye gittiğimizde yüzümü gösterdim ve lekeler için ne önerebikecegini sordum. Kadın tüm samimiyetle şunu söyledi dünyada henüz leke giderici bir krem yok. Ne de bir sistem. Piyasadaki lazer sistemleri olsun kremler olsun hepsi bu piyasanın para kazanmak için yapmış olduğu yöntemler.sakin yüzüne birsey yaptırma sürme hepsi yalan. Olsa ben yaparım dedi. Hakli da çıktı. Agdaya gittiğim güzellik merkezi işleten bayan da aynısını söyledi. Ben tabiki bu uyarılara rağmen kremde aldım en son lekesiz olan yüzümü lazerle yaktirip yanık lekesi de yaptırdım aferin bana siz siz olun sakin güneş kreminden başka bir şey surmeyin.ben şimdi Blue nin maskelerini yapıyorum ve cok memnunum. Lekeleri gecirecegime inanıyorum. Blue nin dediği gibi uzun sürecek belki ama olsun yapmaya değer. Aloevera yosun kecisutu sabunu muhteşem. Şimdi maya maskesi de yapmayı düşünüyorum. Netten araştırdım. Suna Dumankaya da hep söylüyordu. İnşallah hepimiz şifa buluruz.