Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Yol cok tafik lanet.
Gidersem annemle gidicem cocugumu emanet edebilecegim baska kimse yok
Yanima bir arkadasimi ayarlayabilirsem öyle gidebilirim
Esim cok soyleniyo kafana cok takiyosun rahat ol biraz diyo
Annecim burdaki doktorlara bi git bakalim
Olmazsa lazeri arastiralim diyo

Soyma,yakma islemine sıcak bakmiyorum
Annem guvenilir garanti bir yer bakariz diyo.

Bu arada bir arkadsimin yanaklarinda cukurlar var.
Lazere gidiyo cukurlar icin 1.500tl öduyo.
İyilesme var yuzunde
Eskiden fondotensiz disari cikamiyodu
Suan guneskoruyucusu surup cikiyo
Yuzu gayet iyi durumda
Tabiki tamamen gecmedi senelerin izi ama daha iyi durumda.

Kafam coooook karisik.

Bu arada bir arkadsimin yanaklarinda cukurlar var.
Lazere gidiyo cukurlar icin 1.500tl öduyo.
İyilesme var yuzunde
Eskiden fondotensiz disari cikamiyodu
Suan guneskoruyucusu surup cikiyo
Yuzu gayet iyi durumda
Tabiki tamamen gecmedi senelerin izi ama daha iyi durumda.

Kafam coooook karisik.
Canım kafanız karışmış haklısınız ama işte şu şu an gidiyor arkadaşınız sanırım.üzerinden bir sene falan geçsin bakalım ne olacak.İNŞALLAH olmaz ama sorunlar sonra başlıyor.Siz önce o dr.a gidin bence.sonra başka şeyleri araştırıyoruz.eşiniz hem haklı hem değil.haklı çünkü takıntı yapmamak lazım.haklı değil çünkü yaşayan bilir...

Vaktim var calismiyorum
Cevremdeki 3-5 devlet hastanesinin cilt dr.larina gidip sansimi denicen ne kaybim olcakki dimi
Expigment falan verip yollarlarsa kullanmam olur biter.

Ben 5-6 defa gittim hepsi aynı canım. Daha önce de belirtmiştim. Kendini yorma diye söylüyorum.
Yoksa git içinde kalmasın..

Canım siz S.barış beye mi gittiniz.Anlamadım.siz şu an hangi koruma kullanıyorsunuz...
Yok ben baska yazıyımı alıntı yaptım acaba...
lelli arkadaş devlet hastanelerine gidiyim demişya bende yorulma hepsi aynı dedim..
ebuiona kullanıyorum.

Valla bence iz kalir bosa ugrasmis:) Ama benim yaptirdigim lazere benzemiyo cunku fena halde kizarmis. Bu arada haberi izledigimde sunucular tam mevsimi bu islemler icin demesinler mi.bu kadar olmaz tam mevsimi nedir ya

Kıvamı böyle

Puzzle_1460128477421.jpg

Valla bence iz kalir bosa ugrasmis:) Ama benim yaptirdigim lazere benzemiyo cunku fena halde kizarmis. Bu arada haberi izledigimde sunucular tam mevsimi bu islemler icin demesinler mi.bu kadar olmaz tam mevsimi nedir ya
Ya ben de onu anlamıyorum işte.yazık insanlara...

Son düzenleme:
Kızlar bu gün Öğle Namazımı kıldım.dedim ki tamam şimdi spora başlayacağım aman ne zor geldi.moralim bozuldu.yaşlanmışım ya.Yıllar oldu yapamadım.geçenlerde koşu bandında yürüyüş yapmaya başlamıştım araya bir şeyler girdi biliyorsunuz devam edemedim.Ama yani spor yapmak öyle zor geldi anlatamam...

X