Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Öyle söyleme ne yaşı başı... bizim pilates gurubunda en az 55-60 yaşında kadınlarda var nasıl yorulmadan yapıyorlar..
Bir tanesine ağzım açık kaldım:KK57: kadın koşu bandında çapraz yürüyor hoplama hareketleri yapıyor. Ben yapamam şahsen onu söyleyim.:KK48: Bu dediğim kadın 60 kesin var yüzünden belli. Ama fizik olarak zayıf, koşu bandıyla resmen dalga geciyor.
Yani bu spor olayını da önce kafaya koymak ve gerçekten yapmak istemek gerekiyor. Ben bu sene iyiyim tutturdum
Evet haklısınız ama yıllar oldu yapmadım.etkileri hala sürüyor.eskiden iyi ki yapmışım diyorum ama soğukluk oldu.yapamıyorum.hep engel çıkıyor.ham olmuşum da haberim yok.çok hareketliyim aslında ama spor yapmak başka bir şey.Size MAŞALLAH diyelim.ideal kilonuza geldiniz sanırım.bu sevindirici .benim 2 kilo vermem lazım ama bana aman sakın diyorlar :)Dediğim gibi çok az selülit var belli belirsiz.aman ilerlemesin.korkuyorum.beni de motive edin kızlar şu sporu başlayıp başlayıp bırakıyorum...

Ham olunca insana eziyet oluyor. Yeter ki hamlık gitsin bir ayda alışıyor vücut. Bu arada ben 1 kilo daha verdim.
Artık kilo vermek değilde şekillenmek için gayret ediyorum.

Edit: ama hala bıyıklı gibi geziyorum.. fit olsam ne olacak :cry::cry:
takma diyen çok hattafazla belli olmuyor çok bakınca görüyor diyen.. ama öyle değil işte
Evet lekesi olmayan anlamaz.aslında az bile görülse biz makyajsız ya da kapatıcısız halini biliyoruz ya sinir bozucu.Üzülmeyiniz .önce fit olun zaten spor vücudun nefes almasını da sağlar ve yapılanlar daha da etkili olur...

Ben solentadan baska kullanmadim
Vucudumada tatilde sebamed +50
kullanmistim.
Biodermanin yüz temizleme jelini kullandim daha önce hosuma gitmisti.
Bioderma bana guvenilir geliyo eczanelerde bulundugundanmidir nedir
Biodermanin gunes kreminide arastiricam

Su da var acaba cilt hep ayni gunes kremine alisirmi?
Ben 1yıldır solente kullaniyorum.
Bitince biodermayida deneyebilirim.
Bakicam yine deneme yanilma yapicam

Biodermanin gunes kreminin kıvami hakkinda arastirma yapmam lazim

Solente bende yaglanma,sivilcelenme falan yapmadi.
Kıvami yogun ama guzel.
Canım evet en iyisi deneme yanılma.sizde bir araştırın bakalım.sizin eczacı da çok doğru bilgiler veriyor anladığım kadarıyla.evet belki cilt aynı şeye alışır olabilir.şampuan için bu geçerli biliyorum.dediğim gibi kararı iyice düşünüp verelim ...

Canım evet en iyisi deneme yanılma.sizde bir araştırın bakalım.sizin eczacı da çok doğru bilgiler veriyor anladığım kadarıyla.evet belki cilt aynı şeye alışır olabilir.şampuan için bu geçerli biliyorum.dediğim gibi kararı iyice düşünüp verelim ...
Bende cok soruyorum
Lekelerime expigmentden baska bisi öneremedi ama
Yani baska bildigim yok dedi.

Solenteyide dr verdi ama eczaneyede sordum yuzume bakti pigmenta tabiki dogrusunu vermis dedi alirken.

Bakalım yine sorucam aktarlada baya konusuyoruz
Soruyorum herseyi
Bi kilden bahsetmisti onu sorucam bakim gelmismi.

Bu lekelere herkes caresiz ya
Yuzunde leke olmayan zaten anlayamaz bizi.
Tıp bu kadar ilerledi
Lekeye care bulamiyolar

Veren Allah gelen Allah dan

Bir cok kisi guneskremi bile kullanmiyolar tanidiklaim ciltlerinde hic bisi yok

Secilmis insanmiyiz neyiz anlamiyorum

Kızlar bizde de bir huy var yani öyle böyle değil.Şimdi biz lekemiz nerede biliyoruz ya acaba görünüyor mu diye de meraktayız.karşımızda kim olursa belki görmüyorsa bile lekeden bahsedip illa gösteriyoruz.Zaten bir daha ki karşılaşmada o kişi biz demeden direk oraya bakıyor.benim alnımda vardı.(şimdi göz altlarımda az da olsa çil gibi var)illa herkes görmeli aslında saçımla da örtüyordum:KK45::KK45::KK45:

Kendi kendime yada annemle konusurken diyorum ki
Daha önce antidepresan,dogum kontrol hapi ve antibiyotik tedavisi gordum kullandim.

Bunlarin yan etkisi olsa diyorum cevremde kullanan okadar cok kisi varki

Antidepresan: 2yil kullandim dozu dusuktu
Arkadaslarimdan dozu baya yuksek 8-9senedir kullan var ama yuzlerinde bisi yok

Dogum kontrol hapi: 8ay kullandim
3yıldır kullanan kuzenim var yuzunde bisi yok

Antibiyotik tedavisi gordum(sivilce icin) ama 6yıl önce falan.
Vucutdan cokdan atilmistir niye yapsin?.

Ben dusundum dusundum cikamadim isin icinden.

Neden biyik bölgesi?
Sir hic yaptirmadim
Lazer yaptirmadim
İp ve cimbiz kullandim

Günesin altina oturup saatlerce hic yuzumu yakmadim.

İcten gelen bisimi distan bisimi cözmeye calisiyorum.

Benim sahsi fikrim bu leke derinin bilmem kac altina isliyo soydurmadan baska care yok

Ama soyduruncada yuzu korumak cok zor.

Bende cok soruyorum
Lekelerime expigmentden baska bisi öneremedi ama
Yani baska bildigim yok dedi.

Solenteyide dr verdi ama eczaneyede sordum yuzume bakti pigmenta tabiki dogrusunu vermis dedi alirken.

Bakalım yine sorucam aktarlada baya konusuyoruz
Soruyorum herseyi
Bi kilden bahsetmisti onu sorucam bakim gelmismi.

Bu lekelere herkes caresiz ya
Yuzunde leke olmayan zaten anlayamaz bizi.
Tıp bu kadar ilerledi
Lekeye care bulamiyolar

Veren Allah gelen Allah dan

Bir cok kisi guneskremi bile kullanmiyolar tanidiklaim ciltlerinde hic bisi yok

Secilmis insanmiyiz neyiz anlamiyorum
Canım o krem tekrar geri getiriyor.birazdan da yazacağım zaten.sanki çok leke işte ne var anlamadım.o kadar zor mu yani.ya ben bile kendi kendime onu bunu karıştırıp yapıyorum.demek ki biraz daha bilsem çözerim.bence bu bir pazar bulunsa alıp kullanıp herkes lekesiz kalacak.sonuçta o pazar kapanacak.zaten en büyük sorunlar leke,varis,çatlak,selülit,kırışık ta hiç olmadı devamlı botoks yaparlar diye düşünülüyor gibime geliyor...

Kızlar bizde de bir huy var yani öyle böyle değil.Şimdi biz lekemiz nerede biliyoruz ya acaba görünüyor mu diye de meraktayız.karşımızda kim olursa belki görmüyorsa bile lekeden bahsedip illa gösteriyoruz.Zaten bir daha ki karşılaşmada o kişi biz demeden direk oraya bakıyor.benim alnımda vardı.(şimdi göz altlarımda az da olsa çil gibi var)illa herkes görmeli aslında saçımla da örtüyordum:KK45::KK45::KK45:
Ben kaşlarımı anldırmaya gittigimde kadina lekem belli oluyomu dedim?
Baktı baya yuzume
Bıyık bölgemde dedim yoo belli belirsiz dedi.
Tenin acık renk koru dedi.

Amway kullaniyomus o da bi maskeden mi kremden mi biseyden bahsetti cildine aydinlik vermis gozunun altinda br leke varmis o leke yok olmus
O satici degilmis ama o da baskasindan almis
Bana gostercekti kremi cantasina bakti hatta yanima almamisim sanirim dedi.

Cildini aydinlattgini lekesini yok ettigini söyledi

Amway temizlik malzemesi degil mi ya.
Ben pek amway,tuuper,avon mavon pek cakmam

Tek aldigim pardümdür

Kendi kendime yada annemle konusurken diyorum ki
Daha önce antidepresan,dogum kontrol hapi ve antibiyotik tedavisi gordum kullandim.

Bunlarin yan etkisi olsa diyorum cevremde kullanan okadar cok kisi varki

Antidepresan: 2yil kullandim dozu dusuktu
Arkadaslarimdan dozu baya yuksek 8-9senedir kullan var ama yuzlerinde bisi yok

Dogum kontrol hapi: 8ay kullandim
3yıldır kullanan kuzenim var yuzunde bisi yok

Antibiyotik tedavisi gordum(sivilce icin) ama 6yıl önce falan.
Vucutdan cokdan atilmistir niye yapsin?.

Ben dusundum dusundum cikamadim isin icinden.

Neden biyik bölgesi?
Sir hic yaptirmadim
Lazer yaptirmadim
İp ve cimbiz kullandim

Günesin altina oturup saatlerce hic yuzumu yakmadim.

İcten gelen bisimi distan bisimi cözmeye calisiyorum.

Benim sahsi fikrim bu leke derinin bilmem kac altina isliyo soydurmadan baska care yok

Ama soyduruncada yuzu korumak cok zor.
Ben kaşlarımı anldırmaya gittigimde kadina lekem belli oluyomu dedim?
Baktı baya yuzume
Bıyık bölgemde dedim yoo belli belirsiz dedi.
Tenin acık renk koru dedi.

Amway kullaniyomus o da bi maskeden mi kremden mi biseyden bahsetti cildine aydinlik vermis gozunun altinda br leke varmis o leke yok olmus
O satici degilmis ama o da baskasindan almis
Bana gostercekti kremi cantasina bakti hatta yanima almamisim sanirim dedi.

Cildini aydinlattgini lekesini yok ettigini söyledi

Amway temizlik malzemesi degil mi ya.
Ben pek amway,tuuper,avon mavon pek cakmam

Tek aldigim pardümdür
Canım haklısınız olmuş bir kere.ama eğer cımbızla da orayı alıp korumasız kaldıysa da olur.o markaları almam beğenmem de hepsi pazarlama diye düşünüyorum.deneyip asla memnun olmayanlar var yakınımda.her kafadan bir ses.bekleyip görecek ve ALLAH ın izniyle çözeceğiz :)

Canım haklısınız olmuş bir kere.ama eğer cımbızla da orayı alıp korumasız kaldıysa da olur.o markaları almam beğenmem de hepsi pazarlama diye düşünüyorum.deneyip asla memnun olmayanlar var yakınımda.her kafadan bir ses.bekleyip görecek ve ALLAH ın izniyle çözeceğiz :)
İnsAllah cnm acayip moral oluyosun bana sagolasın.

Kızlar bakın güzellik salonu gibi yerlerde (bazen dr.yanında da)çok ama çok güzel cildi olanlar var.özeniyoruz.(sadece lazer epilasyona gittim ama )psikolojik olarak etkilenip hemen onlar gibi olmak istiyoruz.işte hatayı orada yapıyoruz.zaten orada da ayrı bir pazarlama var.sorsak ta sormasak ta anlatıyorlar etkileniyoruz.gerçekten bazı ciltler doğuştan öyle pürüzsüz bembeyaz ama biz de istiyoruz ne yapalım.hemen o işlemden öbürüne sonuç sıfır olsa iyi daha beter lekelerle geri dönüşler olabiliyor.güzel cildi olan kişiler orada özellikle var.Aman dikkat...

Kızlar şimdi okudum biri bu marmariste ki eczaneden krem almış kullanmış hemen de geçmiş.ya şok oldum.aldım ve düzenli kullanıyorum.şu ana kadar henüz bir şey olmadı yani.her gün kontrol ediyorum.kutu bitsin yazacağım.bitene kadar da kullanacağım.Bitime yakın zaten belli olur.kutu küçük diye de her yerine sürmüyorum .yanılmayalım diye sadece ufak bir bölgede deniyorum.ama şaşırdım hangi arada aldılar kullandılar bitirdiler ve çok memnunlar.hayret doğrusu diyorum.özellikle ben değil yakın çevreme resim çektirdim.(hatta bu site üyelerinden birine bile çektirdim ki yanlış anlaşılma olmasın)yakınlarımla her gün bakıyoruz.Dua ediyorum keşke işe yarasa da herkese fayda olsun...

Son düzenleme:
Brave bence yazin o yaptigin maskelerden dolayi leken olusus olabilir.Bu arada eczanedeki hanima ben nuxe kullandim ama o sirada yanagimda leke olustu ve cok yeniler dedim ama arada unutup disri ciktigimda oldu o yuzden lekenin durumunu tahlil edemiyorum dedim.O da bana 30 spf leri 2 saatte bir 50 spf leri 4 saatte bir yenilemek gerekiyor dedi bilmiyorum bi yerde hata yaptim sonucta.Bunu da bilin de...
Telli yazimi okuyamadin sanirim biodermanin bilgisini verdim kivamina gelince beyaz akiskan(sevmem) ama cok guzel bir parlaklik verdi elimde denedigimde,bilginize.

Blue o marmaristeki kremi kullanan kisi kimmis?Oncesini ve sonrasini yayinlasin madem.Ben inanmiyorum o kadar cabuk nasil gecti leke,nasil memnun¿Madem oyle sen de niye oynama yok :/
Canım az önce başka sayfada yazıştık bakın isterseniz.ne bileyim anlamıyorum.oraya her şeyi yazdım.buraya da kopya yapacağım zaten...

kızlar durum şu.iyi okuyunuz ama lütfen...Şimdi bir çıktı marmariste eczaneden krem aldım çok memnunum dedi.ben şaşırdım ne zaman alındı ne zaman kullanıldı ve ne zaman memnun olundu.hayret ettim.çünkü bende aldım ama hiç bir değişiklik yok.hatta 4 günde etki eder dendi.sizde şahitsiniz.sonra ben bu kremi koluma da kullanacağım diye belirttim.bunu da biliyorsunuz.sonra ben bu yazıyı yazana yazdım .krem sahibi bayan bana yazdı.aynen şöyle dedi.biz yüz için yaptık ondan olmamıştır.ama ben zaten koluma demiştim zaten.almadan evvel denseydi ki.hadi bunu geçelim.ben size sürpriz olsun diye söylemeyecektim ama benim saçımın altına doğru zaten rengi açık bir lekem var.alnımda.sırf acaba olur mu diye .orada da deniyorum.ama bir şey olmadı.krem bitene kadar kullanacağım.kullanıp fayda gören varmış.kişiden kişiye değişir .keşke olsa.isteyen alsın denesin derim.karışamam.ben ne olduysa onu yazarım...

X