- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Cilt ile ilgili tecrübelerden yararlanmak istiyoruz.Deneyen herkesten haber beklemekten başka çare yok ...Valla elimden geldigince burdayim ama baska yollar bulmak gerek
Deneyenler var ise yazsın gerçekten.Ama Ben yine de leke için lazer tedavisini uygun bulmuyorum ne sistem olursa olsun.ben istemiyorum.nedenine gelince de hem fiyat hem de garantisi yok.gerçekten garantisi yok.ben ne anladım ondan.o kadar para ver uğraş ama tekrar çıksın.denemeye bile uğraşmam.kendi düşüncem bu.O nedenle hem ucuz hem de krem tarzı şeylerle deniyorum önce azaltayım bakayım ne oluyor geri geliyor mu.sonra eğer gerçekten ucuz bir fiyatla leke gideren bir alet olursa o zaman denerim.Yaaa arkadaşlar kriyoterapi de deriyi incelterek lekeyi yok eden sistemlerden...yani orasi kabuk bagliyo o arada krem kullaniyosun, tabi sosyal hayatıni etkiliyo dışarı cıkamiyosun, o kabuk düşüyo, derin inceliyo bu sefer de o deriyi kalınlaştırmak icin ugrasıyosun....ben bunlarla ugraşmak istemiyorum...benim merak ettigim de picosil lazer...deriyi inceltmiyo...deriye gönderdigi ışınlarla lekeleri parçalayıp atıyo..oradaki kızarıkliķ bikac saat sonra geciyo...sosyal hayat etkilenmiyo..deri kalınlastirmaya calısma derdi yok..picosil q switch lazer ceşidiymis...bu lazer ceşitleri deriyi inceltmeden lekeyi götürüyolarmış....yaptıran var mı cok merak ediyorum...istanbulda sadece bi doktorda varmış güya...picosili deneyen varsa lütfen yazsın ...
Sizden de haberler bekliyoruz hem de güzel haberler...Bende haber vereyim dedim..4. Asamanin son gununu yapicam bu aksam.yarin 5. Asamaya gecicem..yanak bölgemdeki lekeler gecti..dudak ustum kabuk bagladi kizardi bu yuzden hala leke gectimi gecmedimi goremiorum
Deneyenler var ise yazsın gerçekten.Ama Ben yine de leke için lazer tedavisini uygun bulmuyorum ne sistem olursa olsun.ben istemiyorum.nedenine gelince de hem fiyat hem de garantisi yok.gerçekten garantisi yok.ben ne anladım ondan.o kadar para ver uğraş ama tekrar çıksın.denemeye bile uğraşmam.kendi düşüncem bu.O nedenle hem ucuz hem de krem tarzı şeylerle deniyorum önce azaltayım bakayım ne oluyor geri geliyor mu.sonra eğer gerçekten ucuz bir fiyatla leke gideren bir alet olursa o zaman denerim.
Evet siz de haklısnız.hem lekeler azalınca daha çabuk cevap verir bence.Bakalım araştıralım.Cnm ben de ucuzu tercih ederim ama gördugum kadarıyla lekeleri sıfirlayan ucuz bisey yok..kremler sadece renk açıyolar...ve leke acılmasında son aşamadayım..lekeler açıldı ama gölge gibi...daha da derimi inceltmek istemiyorum...kremlerin hepsi deriyi inceltiyo...daha az para vercem diye cildimden de olmak istemiyorum...bi de benim dedigim lazer ıpl lazer degıl...sistemler gelisiyo yeni aletler cıķıyo...ve bu picosil son sistem...eger ki yapan doktor da güvenilirse ben yaptiririm...sadece gercekten lekelerin tamamen kayboldugunu bilmem lazım...onun icin de yaptıran arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var...
Araştırma yaptım link verilirmi bilmem ama bir sitede dr yazıları .Bu sistemi yazın google orada tüm sorulara cevap veriyor.bakın bence.Cnm ben de ucuzu tercih ederim ama gördugum kadarıyla lekeleri sıfirlayan ucuz bisey yok..kremler sadece renk açıyolar...ve leke acılmasında son aşamadayım..lekeler açıldı ama gölge gibi...daha da derimi inceltmek istemiyorum...kremlerin hepsi deriyi inceltiyo...daha az para vercem diye cildimden de olmak istemiyorum...bi de benim dedigim lazer ıpl lazer degıl...sistemler gelisiyo yeni aletler cıķıyo...ve bu picosil son sistem...eger ki yapan doktor da güvenilirse ben yaptiririm...sadece gercekten lekelerin tamamen kayboldugunu bilmem lazım...onun icin de yaptıran arkadaşların yorumlarına ihtiyacım var...
Araştırma yaptım link verilirmi bilmem ama bir sitede dr yazıları .Bu sistemi yazın google orada tüm sorulara cevap veriyor.bakın bence.
Canım size kalmış ama ben bir krem kullandım zaten onu da yazacağım.2 gün kullan şöyle olur böyle olur kremi bırak dediler.bende olmadı bırakmadım.ama sonradan kızardı o zaman bıraktım.Siz bence aldığınız yere danışsanız daha mı iyi olur acaba.Şimdi bu çok hassas bir konu kimsenin lafına bakmayın.Sonra ters bir etki olur aman yine uğraş dur birde onu düzeltmekle vakit kaybınız olmasın.iyi haberler bekliyoruz...Kizlar size bi sorum olucak..benim4. Asama bitti..az kizariklik var.2gun ara vermeden direk bu aksam 5. Asamaya gecsem olurmu..cunku vakit kaybetmek istemiorum.suan evdeyim gunese hic cikmiorum..ocakta baslicam işe..ocaga kadar kalmasin istiyorum tedavi..deri inceyken gun isigina cikmamak adina..bir an önce bitsin istiyorum.napiyim bazi yerlerde coz az kizariklik var direk geceyimmi diger asamaya akil verin bana
Ozaman simdi ariyorum eczaciyi..haber vericem..tesekkur ederim cnmCanım size kalmış ama ben bir krem kullandım zaten onu da yazacağım.2 gün kullan şöyle olur böyle olur kremi bırak dediler.bende olmadı bırakmadım.ama sonradan kızardı o zaman bıraktım.Siz bence aldığınız yere danışsanız daha mı iyi olur acaba.Şimdi bu çok hassas bir konu kimsenin lafına bakmayın.Sonra ters bir etki olur aman yine uğraş dur birde onu düzeltmekle vakit kaybınız olmasın.iyi haberler bekliyoruz...
Aradim eczaciyi..yüzüne sürmeye devam et bitek dudak üstunü 2 gun dinlendir ve hameton krem sur dedi..bitek dudak ustum kizardigi icin orayi dinlendiricemCanım size kalmış ama ben bir krem kullandım zaten onu da yazacağım.2 gün kullan şöyle olur böyle olur kremi bırak dediler.bende olmadı bırakmadım.ama sonradan kızardı o zaman bıraktım.Siz bence aldığınız yere danışsanız daha mı iyi olur acaba.Şimdi bu çok hassas bir konu kimsenin lafına bakmayın.Sonra ters bir etki olur aman yine uğraş dur birde onu düzeltmekle vakit kaybınız olmasın.iyi haberler bekliyoruz...
Bakın böyle daha iyi hem en güvenilir bilgi kremi yapandan gelir.Yüze yapılan her şeyde Vücut için bile bence araştırmadan kulaktan dolma bilgi kullanmayınız...Aradim eczaciyi..yüzüne sürmeye devam et bitek dudak üstunü 2 gun dinlendir ve hameton krem sur dedi..bitek dudak ustum kizardigi icin orayi dinlendiricem
Benim dediğim yere sizin için girdim size özelden yazayım adres.orada soru da soruyorsunuz ama aleti övme yok.Burası başka yer.her konuda soruluyor.Bilimsel cevaplar var.Ve soru soruyorsunuz cevap veriyorlar.En iyi bu...Cnm googledan cok araştirdım...doktor sitelerinde zaten ellerinde bulunan aletlerin hepsini övüyolar...cogu durumu ticarete dökmüş...kullanıcı yorumları en dürüst olanlar...ama galiba bu alet yeni oldugundan cok az kişı yaptırmış...kk da da bir kişi yaptırmıstı ve fakat cok bilgi vermiyo..daha fazla kisinin yorumuna ihtiyacım var ...sadece onlara güveniyorum...
Benim dediğim yere sizin için girdim size özelden yazayım adres.orada soru da soruyorsunuz ama aleti övme yok.Burası başka yer.her konuda soruluyor.Bilimsel cevaplar var.Ve soru soruyorsunuz cevap veriyorlar.En iyi bu...
Msj attım 10 dk oluyor aldınız mı?Tamam cnm cok sağol ....gönderirsen sevinirim linki
Msj attım 10 dk oluyor aldınız mı?