- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Bilmem çok iyi bakarsanız incelerseniz var.ama size yeterli gelmiyorsa msj yazın ne istediğinizi neyi merak ettiğinizi sorun bence...Aldım cnm cok teşekkür ederim..ama cok bişey yok gibi orda..
Kriyoterapi boyle bisiy yani.peki beyazlayan yerinize noldu sonra?Yeri gelmisken ben de kisaca anlamaya calisiyim.Ben yaptirdigim islemi bilmiyorum o kadar cahillik insan arastirir dimi?Neyse bildiginiz suratiniza köz degdiriyolar anca boyle anlatilir o aci,aci esigim baya yuksektir dayandim.sonrasinda yani 3 gun sonra oncesinde kahve telvesi sekli aliyor cildiniz sonra bildiginiz bebek gibi oluyorsunuz.ben 3 gun evden cikmadim.silverdin bepantene suruyorsunuz.ama 10 gun sonra anlattigim gibi her yerim kapkara oldu.Hala boyle bi salaklik nasil yaptim kendime inanamiyorum.Belki bilirsiniz diye anlatmak istedim boyle bi islemi duyan varsa yaptirmasin.Tam yerine sordunuz.nedenine gelince maddi durumum iyiyken her boyaya girdim deneme amaçlı.Ben de bu sitede bir yazmıştı 3 krem tavsiye eden kızcağız annesiyle giden sanırım Medusaa yazı da yazıyoruz o sayfaya işte o sayfadaki bahs ettiği yere ben de gittim.sonra yazacaktım ama kısmet şimdiymiş.Gittim baktı bana da dedi deneme amaçlı bir tane yapalım.Bende yaptırdım.O zamanda bende lekeler hafif silik gibiydi.kollarımda vardı ama o da tam belirsizdi.Neyse yaptı yanakta bir bölgeye aman o acıyı unutamam.bana mı öyle herkese mi bilmiyorum.Günlerce acıdı kabuk bağladı.düştü.düşen yer beyazladı.ancak aşırı derece fiyat pahallı olduğu ve her lekede aynı olmayacağını öğrenince bir daha yaptırmadım.Zaten lekelerim hafifti değmezdi.Değmezdi çünkü yapılacak fiyat ultra ve de bazıları kalırsa ben ne anladım ondan.Ama anladığım kadarıyla bu tip yerler tek seansla gerçekten daha fazla para kazanıyorlar.Çoğu bir daha gitmediği için.Bir arkadaşımın tanıdığı da çatlaklar için oraya gitmiş fayda olmamış dendi ama ben şahit değilim sadece söylendi.Ama ben kendi adıma yazdıklarım tamamen yaşanan şeyler...
Hangi işlemden bahsesiyorsunuz acep?:) tca mi?Canım size kalmış ama ben bir krem kullandım zaten onu da yazacağım.2 gün kullan şöyle olur böyle olur kremi bırak dediler.bende olmadı bırakmadım.ama sonradan kızardı o zaman bıraktım.Siz bence aldığınız yere danışsanız daha mı iyi olur acaba.Şimdi bu çok hassas bir konu kimsenin lafına bakmayın.Sonra ters bir etki olur aman yine uğraş dur birde onu düzeltmekle vakit kaybınız olmasın.iyi haberler bekliyoruz...
Hangi işlemden bahsesiyorsunuz acep?:) tca mi?
Tesekkur ederimmCnm on
Sis leke kreminin aşamalarından bahsediyo arkadaşlar
Yaa ben heyecan yaptim.acaba picosil lazer bizim sansimiz olabilir mi
Nasil ulasicaz o kisiye yaw:)Valla o kk da picosil yaptıran ve cok bilgi vermeyen arkadaştan bahsettim ya yukarda...onun verdigi bilgilere göre picosure seansları ayda bir oluyomuş...doktor kimyasal peeling prp ve picosure lazeri aynı ayna uygulamış yüzüne...baya bi düzelme varmış...lekelerin gidecegine inaniyodu...
Istediginden bile daha guzel olur yuzun insallahKizlar iki gün dinlendiricem yüzümü..hem kizariklik gecer buarada dudak ustumdeki .lekenin durumunu görmus oluruz..ben cok para vermeden kurtulmak istiyorum lekelerden..daha once dermaroller yaptirdim 1800 tl para verdim.6 seans en iyi doktoruna bi ise yaramadi..belki bu krem ise yarar lazere gerek kalmaz..az kaldi sabredelim.foto yollucam zaten
Saol cnm insallah..daha güzeli senin olsunIstediginden bile daha guzel olur yuzun insallah
Saol cnm insallah..daha güzeli senin olsun
Hayır 2 li satılan bir krem tca değil.Ben lekelere hemen çok soymayla başlamak istemedim.Çok ince cildim.O nedenle kremlerle ve çok farklı kremlerle deneyerek deneyim elde ettim.Sonra sıralama yapıp buraya bana göre tabii ki hangisi en etkili yazacağım.Yüzümde tca korktum .ama aklımda 0 var.İyice araştırmam lazım ondan sonra.Kollarımda en son deneyeceğim...Hangi işlemden bahsesiyorsunuz acep?:) tca mi?
Bende beyazlayan yer beyaz kaldı.ama dediğim gibi araştırmalara dayanarak her lekenin geçmediği söylendi.Ben deneyemedim.siz de nereye yaptırdınız yani telefon falan adres yok mu yani.Arayın sorun neydi adı nedir işlemin.Sizi tanıyorlarsa arkadaşınıza aratın mesela.İşlemin tam adını alalım da bilgimiz olsun.Netice de sonuç olarak sizin bu işleminiz başarısız mı oldu sonuç tam nedir.O kabuk bağlayan yerler döküldü de leke duruyor mu.Rica etsem anlatır mısınız.Kriyoterapi boyle bisiy yani.peki beyazlayan yerinize noldu sonra?Yeri gelmisken ben de kisaca anlamaya calisiyim.Ben yaptirdigim islemi bilmiyorum o kadar cahillik insan arastirir dimi?Neyse bildiginiz suratiniza köz degdiriyolar anca boyle anlatilir o aci,aci esigim baya yuksektir dayandim.sonrasinda yani 3 gun sonra oncesinde kahve telvesi sekli aliyor cildiniz sonra bildiginiz bebek gibi oluyorsunuz.ben 3 gun evden cikmadim.silverdin bepantene suruyorsunuz.ama 10 gun sonra anlattigim gibi her yerim kapkara oldu.Hala boyle bi salaklik nasil yaptim kendime inanamiyorum.Belki bilirsiniz diye anlatmak istedim boyle bi islemi duyan varsa yaptirmasin.
Benim yazdığım sis leke kremi değil başka ikili satılan bir şey.onu da yazacağım zaten canım.Cnm on
Sis leke kreminin aşamalarından bahsediyo arkadaşlar
Bu sitede dediniz adı nedir verin araştıralım.Amma çok araştırıyorum kendimden şüphe etmeye başladım CIA den miyim acabaValla o kk da picosil yaptıran ve cok bilgi vermeyen arkadaştan bahsettim ya yukarda...onun verdigi bilgilere göre picosure seansları ayda bir oluyomuş...doktor kimyasal peeling prp ve picosure lazeri aynı ayna uygulamış yüzüne...baya bi düzelme varmış...lekelerin gidecegine inaniyodu...
Sizin şu ana tam ne halde pekipicosil lazer yaptiran birinin oncesi ve sonrasi.Gerci beni lazerden 5 gun sonra gorseydiniz kucuk diliniz giderdi :) ama 10 gun sonrasi fena.yani benim yaptiran kisiyi bikac ay sonra gormem lazim
https://www.google.com.tr/search?q=picosil+lazer&client=ms-android-samsung&prmd=vin&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwip8b_n59TJAhXLbRQKHS4uDyAQ_AUICCgC#imgrc=et9BHWA939-FIM:
Noboyfriend arkadaşımız sis leke kreminden ben başka ikili bir kremden bahs ediyorum.Hangi işlemden bahsesiyorsunuz acep?:) tca mi?
Canım ya yazık böyle çok reklam yapıyorlar.Ama paralara yazık.Siz de şifa bulursunuz inşALLAH .lekesiz resimleriniz Olsun.Kizlar iki gün dinlendiricem yüzümü..hem kizariklik gecer buarada dudak ustumdeki .lekenin durumunu görmus oluruz..ben cok para vermeden kurtulmak istiyorum lekelerden..daha once dermaroller yaptirdim 1800 tl para verdim.6 seans en iyi doktoruna bi ise yaramadi..belki bu krem ise yarar lazere gerek kalmaz..az kaldi sabredelim.foto yollucam zaten
Bizim gibi çaresiz lekelerle uğraşanlara her sistem olur gibi oluyor ama sonuç hüsran olmasa bariYaa ben heyecan yaptim.acaba picosil lazer bizim sansimiz olabilir mi