Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kriyoterapi boyle bisiy yani.peki beyazlayan yerinize noldu sonra?Yeri gelmisken ben de kisaca anlamaya calisiyim.Ben yaptirdigim islemi bilmiyorum o kadar cahillik insan arastirir dimi?Neyse bildiginiz suratiniza köz degdiriyolar anca boyle anlatilir o aci,aci esigim baya yuksektir dayandim.sonrasinda yani 3 gun sonra oncesinde kahve telvesi sekli aliyor cildiniz sonra bildiginiz bebek gibi oluyorsunuz.ben 3 gun evden cikmadim.silverdin bepantene suruyorsunuz.ama 10 gun sonra anlattigim gibi her yerim kapkara oldu.Hala boyle bi salaklik nasil yaptim kendime inanamiyorum.Belki bilirsiniz diye anlatmak istedim boyle bi islemi duyan varsa yaptirmasin.

Hangi işlemden bahsesiyorsunuz acep?:) tca mi?

Yaa ben heyecan yaptim.acaba picosil lazer bizim sansimiz olabilir mi

Valla o kk da picosil yaptıran ve cok bilgi vermeyen arkadaştan bahsettim ya yukarda...onun verdigi bilgilere göre picosure seansları ayda bir oluyomuş...doktor kimyasal peeling prp ve picosure lazeri aynı ayna uygulamış yüzüne...baya bi düzelme varmış...lekelerin gidecegine inaniyodu...

Kizlar iki gün dinlendiricem yüzümü..hem kizariklik gecer buarada dudak ustumdeki .lekenin durumunu görmus oluruz..ben cok para vermeden kurtulmak istiyorum lekelerden..daha once dermaroller yaptirdim 1800 tl para verdim.6 seans en iyi doktoruna bi ise yaramadi..belki bu krem ise yarar lazere gerek kalmaz..az kaldi sabredelim.foto yollucam zaten

Nasil ulasicaz o kisiye yaw:)

Istediginden bile daha guzel olur yuzun insallah

Hayır 2 li satılan bir krem tca değil.Ben lekelere hemen çok soymayla başlamak istemedim.Çok ince cildim.O nedenle kremlerle ve çok farklı kremlerle deneyerek deneyim elde ettim.Sonra sıralama yapıp buraya bana göre tabii ki hangisi en etkili yazacağım.Yüzümde tca korktum .ama aklımda 0 var.İyice araştırmam lazım ondan sonra.Kollarımda en son deneyeceğim...

Bende beyazlayan yer beyaz kaldı.ama dediğim gibi araştırmalara dayanarak her lekenin geçmediği söylendi.Ben deneyemedim.siz de nereye yaptırdınız yani telefon falan adres yok mu yani.Arayın sorun neydi adı nedir işlemin.Sizi tanıyorlarsa arkadaşınıza aratın mesela.İşlemin tam adını alalım da bilgimiz olsun.Netice de sonuç olarak sizin bu işleminiz başarısız mı oldu sonuç tam nedir.O kabuk bağlayan yerler döküldü de leke duruyor mu.Rica etsem anlatır mısınız.

Bu sitede dediniz adı nedir verin araştıralım.Amma çok araştırıyorum kendimden şüphe etmeye başladım CIA den miyim acaba

Sizin şu ana tam ne halde peki
Noboyfriend arkadaşımız sis leke kreminden ben başka ikili bir kremden bahs ediyorum.

Canım ya yazık böyle çok reklam yapıyorlar.Ama paralara yazık.Siz de şifa bulursunuz inşALLAH .lekesiz resimleriniz Olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…