Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Burada yaşadığım bir tecrübeyi de yazmak istiyorum.Çenemde tüylenme oldu.ben biotine bağladım 5000 kullanmıştım evet onu da öğrendim o da yapıyormuş sağ olsun arkadaşımız Noboyfriend yazdı.Ancak başka bir şey daha etki etmiş.dün tüylenme konusu yazan bir arkadaş sayfa açınca kendisi de sanırım şampuana Doğum kontrol katmış.galiba benim gibi etki etsin olsun diye bolca atmış herhalde.evet sanırım onunda etkisi var.hem biotin hem de katılan ilaç yüzde tüylenmeye yol açabilir.bizde oldu.sizde dikkat ediniz. Deneyip denememek size kalmış...
Bende haber vereyim dedim..4. Asamanin son gununu yapicam bu aksam.yarin 5. Asamaya gecicem..yanak bölgemdeki lekeler gecti..dudak ustum kabuk bagladi kizardi bu yuzden hala leke gectimi gecmedimi goremiorum

Çok duygulandım bana dua etmenize hakikatten gözlerim yaşardı o kadar ihtiyacım var ki anlatılamaz.Ben lazer tüylere yaptırdım canım.Lekelere yaptırmadım .Korktum.Zaten başımıza ne geldiyse her şeyi duyup yapmaktan geldi.Yapanlarda gerçek sonuç yazmazsa işte böyle mağdurlar da olur...

Benim olayım da tam tersi benim başıma ise ne geldiyse bişı yapmamaktan geldi...yüzüme lazer falan asla yaptırmazdım riskli diye de güneşte koruyucusuz oturunca günes lekesi olma ihtimalinden bihaberdim..koruyucunun bu kadar gerekli oldugunu kimse ögretmedi yaaa..ilerde cocuk yapmaya karar verirsem kesinlikle ilk ögretecegim seylerden biri koruyucunun gerekliligi olacak...önemli olan o ilk lekenin cıkmaması...cıktıgı zaman zaten önünü alamiyosun....

Çok üzüldüm yazık size ve sizin gibilere.Hep yazıyorum hep yazacağım .yaptığınız şeylerin yazdığınız yazıların arkasında durunuz.Dışarıdan okuyup yapmak kolay. üye olmayayım okuyup sadece ben fayda sağlayayım olmaz.ben de hemen üye olmadım ama nedeni gelince üye olmak kolay olmadı isim yaz olmadı başka yaz olmadı aman kalsın dedim.sonra 1 saat uğraştım.oldum.Ama bence varsa bildiklerimiz yazalım ne olur ki.herkes faydalansın.Burada başına gelenleri yazalım kimse bir daha mağdur olmasın.Bakın başınıza neler gelmiş yazık değil mi.Eğer böyle çok ciddi yazılar olsa belki sizde yaptırmazdınız.Herkesi buraya tecrübeleri yazmaya davet ediyorum.Bu gün başkasına olan yarın size de olabilir unutmayalım...
Evet,her kelimesine katiliyorum.Ben ki islemden once sitenin farkinda olan ve bakip yorum yapan insandim ama hic gormedim boyle bir sey yaptirdim.Aklimdan gecti bunlar da,burada gorseydim yaptirmazdim ki gordugum yazilardan sonra yapmadigim islemler de oldu.Rahat biraktim cildimi en azindan.2 yildir oylece duruyorum.C vitaminli bir krem ve kayisi yagi ve arada maya haricinde cildime bisiy yapmiyorum.Neyse uzatmiyim,birbirimize yardim edelim.Sorulan sorulara elimizden geldigi kadar cevap verelim.Bu sitenin amacini unutmayalim yeter.Allah yardimcimiz olsun inaniyorum ben rabbim cikarcak birsey onumuze:KK66:

Benim olayım da tam tersi benim başıma ise ne geldiyse bişı yapmamaktan geldi...yüzüme lazer falan asla yaptırmazdım riskli diye de güneşte koruyucusuz oturunca günes lekesi olma ihtimalinden bihaberdim..koruyucunun bu kadar gerekli oldugunu kimse ögretmedi yaaa..ilerde cocuk yapmaya karar verirsem kesinlikle ilk ögretecegim seylerden biri koruyucunun gerekliligi olacak...önemli olan o ilk lekenin cıkmaması...cıktıgı zaman zaten önünü alamiyosun....
Ne kadar haklısınız ama bizim annelerimiz daha doğrusu benim annem asla makyaj vs yapmaz ama bebek gibidir cildi.kendi yapmadığı bir şeyi bize nasıl öğretsin.Evet siz de tecrübenizle umarım sağlıklı ve lekesiz evlatlar yetiştirirsiniz.

Evet,her kelimesine katiliyorum.Ben ki islemden once sitenin farkinda olan ve bakip yorum yapan insandim ama hic gormedim boyle bir sey yaptirdim.Aklimdan gecti bunlar da,burada gorseydim yaptirmazdim ki gordugum yazilardan sonra yapmadigim islemler de oldu.Rahat biraktim cildimi en azindan.2 yildir oylece duruyorum.C vitaminli bir krem ve kayisi yagi ve arada maya haricinde cildime bisiy yapmiyorum.Neyse uzatmiyim,birbirimize yardim edelim.Sorulan sorulara elimizden geldigi kadar cevap verelim.Bu sitenin amacini unutmayalim yeter.Allah yardimcimiz olsun inaniyorum ben rabbim cikarcak birsey onumuze:KK66:
Evet ben o nedenle buraya kesin çözümleri yazdım .mesela insanlar okur ise demekki güneş korumasız leke oluyor.doğum kontrol hapı vs. şampuana koyulursa ya da biotin fazla alınırsa bazı kişilerde tüylenme olabiliyor.Dahası da var yazılarda okusunlar üşenmesinler takip etsinler.Bakın ne bana göre ne kadar faydalı bilgiler bunlar.Ben de inanıyorum ALLAH yardım eden bizlere de yardım edecektir.

Okumadigim sayfa kalmadi gibi bisiy ama bilmedigim bisiyler kalmistir belki.Asiri sac dokulmem var yanlar ve ustlerim artik karsimdaki kisiyle konusurken gozlerini aliyor :KK66: var midir bu durumda olan ve cozum bulan?:/

Bu arada kizlarrr.Obagi diye bir cilt bakimi var.Bakim derken soyle;bir guzellik merkezi bu urunlerle lekeni tedavi ettigini iddia ediyor hatta whatsup dan size uygun fiyatta cikariyor ama cesaret edip gidemedim belki aramizda giden sonuc alan vardir!Bi el atin :KK66:

Bu arada kizlarrr.Obagi diye bir cilt bakimi var.Bakim derken soyle;bir guzellik merkezi bu urunlerle lekeni tedavi ettigini iddia ediyor hatta whatsup dan size uygun fiyatta cikariyor ama cesaret edip gidemedim belki aramizda giden sonuc alan vardir!Bi el atin :KK66:

Evet obagiyi amerikada cok kullaniyolar...yabancı sitelerden araştırmıstım...ama bu tedavi cok yavaş ilerliyo...bir sürü ürünu var markanın leke tipine göre doktor belirliyo kullanacagın ürünü...ama pahalı ...memnun kalan da var kalmayan da sonuc alamayan da...ben daha kısa süreli cözüm istiyorum...cünkü sabırsızım ayrica cok da para harcamak istemiyorum yaa artık kremlere...

Okumadigim sayfa kalmadi gibi bisiy ama bilmedigim bisiyler kalmistir belki.Asiri sac dokulmem var yanlar ve ustlerim artik karsimdaki kisiyle konusurken gozlerini aliyor :KK66: var midir bu durumda olan ve cozum bulan?:/[/QUOTE]
Ben dökülmeyi karanfil kürü ile durdurdum gerçekten bende işe yaradı .denediniz mi ?denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim...

Ben de zaten bütçem gereği çok para veremem.en ucuz yollarla deniyorum kremleri.ama faydası nasıl.keşke kullanan birileri yazsa...

Evet obagiyi amerikada cok kullaniyolar...yabancı sitelerden araştırmıstım...ama bu tedavi cok yavaş ilerliyo...bir sürü ürünu var markanın leke tipine göre doktor belirliyo kullanacagın ürünü...ama pahalı ...memnun kalan da var kalmayan da sonuc alamayan da...ben daha kısa süreli cözüm istiyorum...cünkü sabırsızım ayrica cok da para harcamak istemiyorum yaa artık kremlere...
Bende çok kısa sürede çözmek istedim ama maalesef ufacık bir leke bile zaman geçmiş olunca çok uzun sürede geçiyor.O bile tam değil...

Okumadigim sayfa kalmadi gibi bisiy ama bilmedigim bisiyler kalmistir belki.Asiri sac dokulmem var yanlar ve ustlerim artik karsimdaki kisiyle konusurken gozlerini aliyor :KK66: var midir bu durumda olan ve cozum bulan?:/
Ben dökülmeyi karanfil kürü ile durdurdum gerçekten bende işe yaradı .denediniz mi ?denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim...[/QUOTE]
Haberim var canimcim ama denemedim henuz.O kadar cok yontem var ki hangisinden baslicagimi bilemedim.Ama karanfili yapicam:KK66:

Ben dökülmeyi karanfil kürü ile durdurdum gerçekten bende işe yaradı .denediniz mi ?denemediyseniz denemenizi tavsiye ederim...
Haberim var canimcim ama denemedim henuz.O kadar cok yontem var ki hangisinden baslicagimi bilemedim.Ama karanfili yapicam:KK66:[/QUOTE]
Bana göre sade basit yöntemler en iyi gelen yöntemlerdir.fayda görmek için tam yapılmalı ara verip yeniden başlanmalı...

Ben de zaten bütçem gereği çok para veremem.en ucuz yollarla deniyorum kremleri.ama faydası nasıl.keşke kullanan birileri yazsa...
Valla super olur yaptirip yazan olsa.Yaptirmadim ama bildiklerimi yaziyim.6 aylik bir kür olucagini soylediler.Sabah ogle aksam koruma da dahil bisiler suruyosunuz surekli.ben de o durumu sevmiyorum,kafa surekli bisiy de.aa sunu surcektim aa kremi yanimda tasiyim aaa gece kremi bilmem ne.ben ki gunes kremi surme ritueline bile zor dayaniyorum.Bu arada inanilmaz bir ucret degildi 900 e yakin dediler.

Valla super olur yaptirip yazan olsa.Yaptirmadim ama bildiklerimi yaziyim.6 aylik bir kür olucagini soylediler.Sabah ogle aksam koruma da dahil bisiler suruyosunuz surekli.ben de o durumu sevmiyorum,kafa surekli bisiy de.aa sunu surcektim aa kremi yanimda tasiyim aaa gece kremi bilmem ne.ben ki gunes kremi surme ritueline bile zor dayaniyorum.Bu arada inanilmaz bir ucret degildi 900 e yakin dediler.
Evet ama kremler bazen işlemden daha pahallı oluyor da ondan dedim.acaba öyle midir?yapanlardan lütfen cevap diyorum...

Evet evet dogru bazen krenler cok pahali oluyor.Insallah yazarlar ama yanlis hayirlamiyosam eger kk da obagi sayfasi vardi ve sonuc yok sorular falan o kadar.
Her zaman dediğim gibi bizi zaten önce alınan malzeme ya da yapılan işlem ,gelişme aşamaları ve en çok ta sonuç ilgilendiriyor.ama burada hep eksik kalıyor nedense yazılmıyor.

X