Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
KONUYLA İLGİSİ YOK AMA İÇİMDEN GELDİ.BEN ,DUA EDİYORUM HEPİMİZ ,BURADA YAZAN YAZMAYAN.OKUYUP YAZMAYAN,LEKELERİ OLAN ,OKUMAYAN ,SİTEYİ BİLMEYEN BİLE SAĞLIKLI OLSUN HER KONUDA DİYORUM. ,HERKES VE HEPİMİZ İNŞALLAH LEKELERİMİZDEN BİR DAHA GERİ GELMEMEK ÜZERE KURTULURUZ .AMİN...

Tamam en yakin zaman da ogrenicem ben anlatinca bulursunuz diye dusundum o kadar bilgili ki herkes Dedigim gibi benim sadece biyik lekem vardi o da solaryumdan olmustu kadin tum cildime yapti cillerim var diye.islemde zaten acidan öluyorsunuz yuzumde ki yanma hissi yuzunden eve gelince balkonda oturdum sonra 2 gun icinde kabuklandi kahve telvesi haline geldi o goruntusu de gitti alttan bebek gibi bir cilt cikti ben evden 3 gun cikmadan kremlere devam ettim.Evin icinde de disarda da koruyucu surmeye devam ettim ama yaklasik 10 gun sonra burnumda alnimda ve bikac ay once de iki yanagimda leke olustu.ayy yine sinirlerim bozuldu.budur simdilik 2 yil oldu bu arada

Önce şu sis leke bitsin biraz bekleyin.Sanırım az kaldı.Sonra zaten o zaman kadar araştırıyoruz bakalım neler yapabiliriz.
Peki biraz daha bekleyelim :) ama bu picosil lazeri netcez nasi ogrenicegiz? :/ Bu arada blue benim cildimde ki leke cok koyu degil ama lazer yaptirdiktan sonra cildimin beyazligi kayboldu o da sinirimi bozuyo belki eski beyaz hali gibi olsa lekeyi o kadar takmam cunku beyaz ciltte inanin leke bagirmiyo

Ben çok bilgili değilim hatta daha yeniyim.o nedenle de sadece başıma gelip yaşadıklarımı yazmaktayım.fakat şimdi o kadar çok sistem var ki sizin kine isim koymam yanlış olur.ondan dedim.aslında size sanırım fayda olmuş ama yeniler çıkmış.bir de ciltte renkte beyazlık gitmiş.öyle mi.Yani yapılan lekeler geri gelmedi ama yenisi çıkıyor.doğru mu anladım.

Ben fırsat buldukça araştırıyorum.hep beraber araştıracağız.elbette yapan birileri sesimizi duyup evet yaptırdım şöyle oldu böyle oldu diyecektir.beklemekten başka çare yok.çünkü yaptırıp geri gelirse ne anladım....

Hayir ayni leke yani biyik lekem yeniden geldi.Sonra burnum,yanagim ve alnimda cikti yani bana bisiyin yarari olmadi aslinda.Bicok islemden sonra cilt kendini yeniliyo zaten cunku soyuluyo ama sonradan arastirdim ki lazer ciltteki koruma kalkanini ortadan kaldiriyomus deri altinda bulunan dokuyu eritiyomu.O sebeple cildimin canliligini yitirdigini dusunuyorum.

Tamam canım şimdi tam anladım.Yazık ya emeğe mi acırsınız ,paraya mı ,strese mi demiyorum hepsine ...Bak mahsustan ayrı sayfa açtım.picosil ile ilgili belki yazan olur da herkes faydalanır diye.

Bu arada ben araknafobia arkadaşımın önerisi üzerine HÜSEYİN TIRMANI araştırdım.face sayfasını buldum.iyice inceledim.ama net cevap bulamadım.ben yorumlara çok önem veriyorum.ama kayda değer yorum bulamadım.Ve kendilerine yazdım.Aynen şöyle dedim....................................................................................... Ben ve arkadaşlarım çok merak ediyoruz.leke ya da dövme tamamen siliniyor deniliyor sayfanızda.peki geri gelme ihtimali az da olsa var mıdır.Yaptırıp geri gelmedi ya da geri geri geldi diye yorum yapana rastlamadım nette.Bilgi verir misiniz.Ya da uygun olunca ......dan arar mısınız.İyi çalışmalar..............Ve çok şükür hemen cevap geldi.Onu da hemen aktarıyorum...............................................................................................................
Sevgili ......(burada ismim yazıyor sildim) Ekibim seni hafta ici arayacak.

Bu arada dövme geri gelmez. Leke ise devam eden bir hastalık belirtisi veya sonucu ise tekrarlanmasi hastalık nedeni ile mümkündür. Bu nedenle görerek konuşmam daha iyi olur... EVET son noktayı koymuş bulunuyorum.Ben HÜSEYİN TIRMAN Beye dürüstçe yazdığı için gerçekten de teşekkür ederim.Buradan şunu anlıyoruz.Önce lekenin bizde bir hastalıktan mı olduğunu bulmak için dr.a gidiyoruz.eğer bir sorun var ise tedavi ettiriyoruz.ve geçtiğinden emin oluyoruz.Sağlıklı isek evet yaptırıyoruz.Ama bu ileride bize de bir hastalıkla geri gelmez ya da bir şekilde vücut dengemiz bozulursa leke çıkmaz demek değildir.Bunu biliniz ona göre ister yaptırınız ister yaptırmayınız...

Az önce bir sayfa açan arkadaşımıza da burada teşekkür ediyorum.kelaynak5
Çok teşekkür ederiz verdiğiniz bilgiler için .iyice açıklamışsınız.Kemal beyin sayfası takip ederim. Devamlı olmasa da ara ara. Gümüşsuyunu da duydum .ancak kırışıkla ilgili bilgiyi şimdi okudum.Her zaman derim.çözümler aslında çok basit.hatta burnumuzun ucundadır.Ama fark etmek şansa bağlıdır.Fayda görmekte kişiye göre değişir elbette...

Arkadaşlar ben lekelerimin güneşten dolayı cıktığına eminim...günesin altında korumasız kaldıgım bikac saatten bikac ay sonra cıktı...leke cıkması demek o lekeli bölgedeki derinin ďna'sının bozularak fazla melanin üretmesi demektir...ve ordaki leke tamamiyle giderilmiş olsa bile, tekrar güneşe korumasiz cıkmam durumunda, eskiden lekeli olan bölgenin dna sı bozuk oldugundan, uva uvb ışınlarını alan cilt aynı şekilde fazla melanin üretecektir...bu da lekenin geri gelmesi demek....yani olay şu...lekesinden kurtulan bir kişi ya o lekeyi oluşturan olaya tekrar maruz kalmamalı(lazer, solaryum, ilaç gibi) ya da maruz kalmak zorunda ise (mesela tatillerde günese ister istemez maruz kaliniyo) SPF degeri yuksek koruyucu kullanmalı...

Yani vücuttaki en tehlikeli leke günes lekesidir cünkü dovme, deriye yapilan diger fiziksel islermler veya sivilce dna yapısını bozmazken günes ışınları, lekenin geri gelmesine sebebiyet verecek bicimde dna yapısını bozar...ve en kücük bi ihmalde lekeler geri gelir...

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...

Teşekkürler bilgiler için.evet doğru ve haklısınız.Ancak lekelerimiz tamamen bitirsek bile.Vücutta denge bozukluğu yaratacak bir rahatsızlık oluşur ise leke olabiliyor.Benim de demek istediğim ilk önce dr.gidilsin.leke nedeni belli olsun.Zate
Çok ayrıntılı ve güzel bir yazı canım.Zaten hep diyoruz korumasız çıkmayalım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…