- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Aslında sis kremi buraya yazacaktım ama şaşırıp o tarafta paylaşmışım :)Balik yagini uzmana danismistim . Kilo aldirmaz demisti..ben 3 yildir kullaniyorum..hemde edh dha 1000 mg yüksek doz yani.hic kilo almadim..kullanan arkadaslarimda var onlarda kilo almadi..yağlar zaten protoin dir.kilo yapan karbonhidratlardir..vucud protoini idrarla falan atar..karbonhidratlar yağ olarak kilo olarak kalir fazla alininca
canım meraba benim saclarımın uzamasından yana sıkıntım yok ama daha hızlı uzasın diye turp suyu hint yagı ve dökülmesinden dolayıda çörekotuyagı kullanıyorum cok faydasınıda gördüm dökülmem azaldı biraz bu maskeyi haftada iki defa yapıyorum tabi üsendiğim zamanlarda oluyo ama on günde 1 cm uzadı benim sac bence gayet iyi bi sonuc olarak görüyorum paylaşmak istedim görüşmek üzereSaçlarım için ne yaptımsa tam uzamadı ne tavsiye edersiniz acaba...
Selamlar,oncelikle tesekkurler blue.Cunku benim en delirdigim sey burda bisileri paylasip ucusup giden arkadaslarimiz.Sonucta birbirimize yararimiz olursa mutluyuz ve insanizdir.neyse kafama takildi da hameton krem ustune de sis i suruyosunuz yazmis noboyfriend.krem ustu krem olmaz ki cilt emmez:/ yoksa ben mi yanlis biliyorum???Kullanımı cok kolay aslında..yüzüne habluyla sıcak kompres yapıp yüzünü ısıtıosun..üzerine hameton sürüp kremi uyguluosun okadar..bakalım 4. Aşamanın 2. Gününü yaptım bu akşam..yanaklarımda alnımda leke kalmadı..dudak üstüm bakalım gecicekmi kırmızı orası anlayamıyorum
Çok ama çok teşekkürler ilginiz için.Ben bir kaç şey denemeye çalıştım üzüntüden galiba uzamadı.ama sizin dedikleriniz de hemen deneyeceğim İnşALLAH olur.Teşekkürler...canım meraba benim saclarımın uzamasından yana sıkıntım yok ama daha hızlı uzasın diye turp suyu hint yagı ve dökülmesinden dolayıda çörekotuyagı kullanıyorum cok faydasınıda gördüm dökülmem azaldı biraz bu maskeyi haftada iki defa yapıyorum tabi üsendiğim zamanlarda oluyo ama on günde 1 cm uzadı benim sac bence gayet iyi bi sonuc olarak görüyorum paylaşmak istedim görüşmek üzere
Merhaba ben teşekkür ederim. katıldığınız için.Evet ben de yazılıp sonucu yazmayanlara kızıyorum doğrusu .nedenine gelince oldu mu ?olmadı mı ?.leke çıktı mı? .neden lekeler geri geldi?hangi kremi alalım?.buraya tam ve neticesi aldığımız her şeyi yazalım da herkes sebeplensin.Sonuç olsun istedim.çok katılım yok ama olsun.yavaş yavaş.olsun.ama tam olsun.ve kesin şeyler olsun.Kendimi deneme tahtası yaptım bir nevi.piyasadaki leke gidericileri kullanıp en sonunda da sırayla en etkiliden en etkisize kadar yazacağım.Tabii bu benim görüşüm olacak.kişiye göre de değişir .etkiler fark eder.ama bence çok iyi bir krem herkese iyidir diyorum :)Selamlar,oncelikle tesekkurler blue.Cunku benim en delirdigim sey burda bisileri paylasip ucusup giden arkadaslarimiz.Sonucta birbirimize yararimiz olursa mutluyuz ve insanizdir.neyse kafama takildi da hameton krem ustune de sis i suruyosunuz yazmis noboyfriend.krem ustu krem olmaz ki cilt emmez:/ yoksa ben mi yanlis biliyorum???
Merhaba ben şöyle anladım canım.Ben kendisine lekeler geliyormuş dedim.kendisi de bana cilt incelir ve en küçük bir güneşe çıkmak olsa bile hemen leke oluyor.o nedenle bu tür kremleri kullanırken cildi kalınlaştırmak şart dedi.sis leke kremini temiz yüze uyguluyor.Üzerine sonradan güneş koruma sürüyor.(%5o faktörlü güneş korumayı evde dahi kullnmamızı öneriyorlar.)Selamlar,oncelikle tesekkurler blue.Cunku benim en delirdigim sey burda bisileri paylasip ucusup giden arkadaslarimiz.Sonucta birbirimize yararimiz olursa mutluyuz ve insanizdir.neyse kafama takildi da hameton krem ustune de sis i suruyosunuz yazmis noboyfriend.krem ustu krem olmaz ki cilt emmez:/ yoksa ben mi yanlis biliyorum???
Merhaba cnm krem üstü krem oluo..şey gibi düşün serum sürüp nasıl üzerine krem sürüosak öyle.hametonu benim yüzüm tahriş oluo diye sis kremi inceltmek için sürüyorum.uygulanışında tahriş olursa böyle kullanın yazıodu..krem emilio cünkü yüzüm soyuluo yani etkisi olmasa soyulmaz..burdan asama asama haber vericem.hatta uygulamalar bittikten sonra leke gelip gelmedi diye ilerki aylardada bildiririm..bu akşam 4. Aşamanın 4. Gününü yapıcam..yarın 5. Gününü..suan tahriş yok gibi..ara vermeden 5.aşamaya gecicem.oda 5 akşam sürüyo..sonra 6.asama 7.asama..cilt durumuna göre bide 8. Asama var..o herkese tavsiye edilmio yazıo.duruma göre bakıcam..yani suan asamaların yarısını bitirdim sayılırSelamlar,oncelikle tesekkurler blue.Cunku benim en delirdigim sey burda bisileri paylasip ucusup giden arkadaslarimiz.Sonucta birbirimize yararimiz olursa mutluyuz ve insanizdir.neyse kafama takildi da hameton krem ustune de sis i suruyosunuz yazmis noboyfriend.krem ustu krem olmaz ki cilt emmez:/ yoksa ben mi yanlis biliyorum???
Tamamdir simdi:) Anladim blue.Bide ben leke olayindan sunu anliyorum artik.Cildinin basina bisiy gelmeden disari cikip gunes alan kisi de artik muzdarip lekeden.benim cildimin basina gelmeyen kalmadi.biyik lekem var diye gidip lazer yaptirdim.hoopp ordaki islem yapan kadin cagggnimm cillerim icin "bu zaman da cil mi olur herkes sildiriyo,seninkini de silelim"dedi ve ben hayatimin en buyuk hatasini yapmis bulundum.biyik lekemin yaninda alnimda yanaklarimda burnumda yani nerede yoksa orda leke oldu.Burdan akli karisik olanlara benden tavsiye;sakin,sakin lazer yaptirmayin hatta cildinize emin olmadiginiz bi islem yaptirmayin bile.ya da cildin bi yerine denetin.Inanin bana,artik korumasiz disari cikamama fikri gozumun onunden gitmiyo.kahroluyorum.ama napalim artik cok gec.basiretiniz baglaniyo.bazi seyleri dusunun iyice oyle yapin uaptirin.donuau olmuyo.eskiden ne krem bilirdim ne maske simdi bos anim google da leke aramalariyla geciyoMerhaba ben şöyle anladım canım.Ben kendisine lekeler geliyormuş dedim.kendisi de bana cilt incelir ve en küçük bir güneşe çıkmak olsa bile hemen leke oluyor.o nedenle bu tür kremleri kullanırken cildi kalınlaştırmak şart dedi.sis leke kremini temiz yüze uyguluyor.Üzerine sonradan güneş koruma sürüyor.(%5o faktörlü güneş korumayı evde dahi kullnmamızı öneriyorlar.)
Lazer uygulamasi yada soyma uygulamasi yapilan kremlerdeden sonra cilt incelir.inceldigi icinde gunese daha hassas hale gelir.LEKE TEDAVİSİ BİTTİKTEN SONRA ilk bir ay hameton tarzi kremleri aksam surerek deriyi kalinlastirmak gerekir.O bir ayda iyice dikkat etmeli bir dk bile gunese koruyucusuz cikilmamali.ben böyle anladım .Herkese ve hepimize şifalar olsun...
Foto istiomm:)) Gecsin insallah mutlu ol da yollamasan da olur.Aşamalarım bittikten sonrada ilk zamanlarda akşamları sadece hameton sürücem ki cilt kalınlaşsın..kremi uyguladıgım bu dönemdede hameton sürüp arkadından kremi sürüyorum..tahriş oldugu için..foto cekip özeldende lekelerim geçerse ikinize mesaj atarım
Mutlaka yollucam cnm inşallah gecerEvet evet
Foto istiomm:)) Gecsin insallah mutlu ol da yollamasan da olur.
Çok duygulandım bana dua etmenize hakikatten gözlerim yaşardı o kadar ihtiyacım var ki anlatılamaz.Ben lazer tüylere yaptırdım canım.Lekelere yaptırmadım .Korktum.Zaten başımıza ne geldiyse her şeyi duyup yapmaktan geldi.Yapanlarda gerçek sonuç yazmazsa işte böyle mağdurlar da olur...BLUEGREENBLUE arkadaşım sen lazer yaptırmişsın daha önce...hangi lazeri ne icin yaptırdın...bilgi verirsen coook sevinirim...bu arada senin icin dua ediyorum cnm
Çok üzüldüm yazık size ve sizin gibilere.Hep yazıyorum hep yazacağım .yaptığınız şeylerin yazdığınız yazıların arkasında durunuz.Dışarıdan okuyup yapmak kolay. üye olmayayım okuyup sadece ben fayda sağlayayım olmaz.ben de hemen üye olmadım ama nedeni gelince üye olmak kolay olmadı isim yaz olmadı başka yaz olmadı aman kalsın dedim.sonra 1 saat uğraştım.oldum.Ama bence varsa bildiklerimiz yazalım ne olur ki.herkes faydalansın.Burada başına gelenleri yazalım kimse bir daha mağdur olmasın.Bakın başınıza neler gelmiş yazık değil mi.Eğer böyle çok ciddi yazılar olsa belki sizde yaptırmazdınız.Herkesi buraya tecrübeleri yazmaya davet ediyorum.Bu gün başkasına olan yarın size de olabilir unutmayalım...Tamamdir simdi:) Anladim blue.Bide ben leke olayindan sunu anliyorum artik.Cildinin basina bisiy gelmeden disari cikip gunes alan kisi de artik muzdarip lekeden.benim cildimin basina gelmeyen kalmadi.biyik lekem var diye gidip lazer yaptirdim.hoopp ordaki islem yapan kadin cagggnimm cillerim icin "bu zaman da cil mi olur herkes sildiriyo,seninkini de silelim"dedi ve ben hayatimin en buyuk hatasini yapmis bulundum.biyik lekemin yaninda alnimda yanaklarimda burnumda yani nerede yoksa orda leke oldu.Burdan akli karisik olanlara benden tavsiye;sakin,sakin lazer yaptirmayin hatta cildinize emin olmadiginiz bi islem yaptirmayin bile.ya da cildin bi yerine denetin.Inanin bana,artik korumasiz disari cikamama fikri gozumun onunden gitmiyo.kahroluyorum.ama napalim artik cok gec.basiretiniz baglaniyo.bazi seyleri dusunun iyice oyle yapin uaptirin.donuau olmuyo.eskiden ne krem bilirdim ne maske simdi bos anim google da leke aramalariyla geciyo(