- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım bekleyiniz.bakın hemen acele etmeyiniz.gerçi kremine güveniyorlar.ama bence bekleyiniz.bana zaten hemen gelecek kullanıp size hemen bilgi vereceğim.zaten sabır en iyi şeydir...Canimm selam :) bu alttaki krem nasıl bişey umut varmı herseyi denedim bunuda bi deniyim
Lekenin tipine göre değişiyor ama genelde gece bir defa sürmek yeterli oluyorselyncat sizin kreminizin kullanım sekli nasıl?
Benim kullandigim hem sabah hem aksamdi ondan sordumLekenin tipine göre değişiyor ama genelde gece bir defa sürmek yeterli oluyor
Lekeniz cok muBenim kullandigim hem sabah hem aksamdi ondan sordum
Biyik bolgemde var birde yazin cikan elmacik kemiklerimde lekelerim var.Lekeniz cok mu
Sir agdadan mi oluştu yoksa lazer epilasyon mu neyse zaten faeketmez gece bir defa sureceksin iz ve asla dışarı çıkarken güneş kreminizi sürmeyi ihmal etmeyin en önemli nokta bu. Yaşadığınız yere göre uygun fiyatli kaliteli krem oneride buluabilirimBiyik bolgemde var birde yazin cikan elmacik kemiklerimde lekelerim var.
Expigment
Karisimli krem(dr verdi)
Cesitli yaglar
Kil maskesi
Limon
Sirkeli su hepsinden medet umdum
Gecici cözüm hepsi
Lazer yaptirmak istemiyorum alttan gelen deriyi koruyamamakdan korkuyorum
Eve kapatamam suan kendimi oglum var okula goturup getirmem gerekiyo
Sir agda hic kullanmadimSir agdadan mi oluştu yoksa lazer epilasyon mu neyse zaten faeketmez gece bir defa sureceksin iz ve asla dışarı çıkarken güneş kreminizi sürmeyi ihmal etmeyin en önemli nokta bu. Yaşadığınız yere göre uygun fiyatli kaliteli krem oneride buluabilirim
Evet doğum kontrol hapları da yapar malesef. istanbul için solante iyi bir seçim olmuş geçer merak etmeyin sonrasında iyi koruyun cildinizi kesinlikle tahriş edici şeylerden sakının cilt temizliği için kopurucu ürünlerden çok yağları tercih edinSir agda hic kullanmadim
Lazerde yaptirmadim
Cimbiz ve iple kendim aliyorum.
Bir dönem antidepresan ve dogum kontrol hapi kullandim leke yapma ihtimali varmis tek bildigim bu
Baska aklima bise gelmiyo leke yapabilcek
İst yasiyorum
Koruyucu olarak solente pigmenta kullaniyorum
Sizin önerceginiz ne kremi? Anlayamadim
GülsuyuEvet doğum kontrol hapları da yapar malesef. istanbul için solante iyi bir seçim olmuş geçer merak etmeyin sonrasında iyi koruyun cildinizi kesinlikle tahriş edici şeylerden sakının cilt temizliği için kopurucu ürünlerden çok yağları tercih edin
Canım neyiniz var ne amaçlı bilemiyorum.ben kullanmadım ama arkadaşlardan kullanan var.ama mezoroller aldılar.dermapen yaptıran arkadaşlarımda oldu.şimdilik memnun.ama hep dediğim gibi her ne olursa olsun önce dr.tahlil.yeme düzeni değiştirme sonra işlemler.bu arada bunla ilgili yazmıştım zaten sayfa 53bknz canım.gelişmeleri bize de yazın .şifalar olsun canım...Merhaba arkadaşlar. Dermaroller kullanan varmı. Almayı dusunuyorum da. Bu arada yüzüne dermapen yaptırıyorum. 2 seans perşembe yaptıracam.
ben de sabırla bekliyorum.inşallah mucize olur ve bu dertten bu kadar muzdarip olan insanlar kurtulur.eğer öyle bir şey olura ömrümün sonuna kadar dua ederim bayana.kendime ödev edinirim :)Tamam canım dediğim gibi zaten herkes yıllardır çözememiş bu sorunu.biraz daha beklesin herkes.acele etmeyin...
ne kadar sürede lekeler geçiyor.yani orta boy krem alıp bitene kadar kullandığımız da lekeler de bitmiş olacak mı?Lekenin tipine göre değişiyor ama genelde gece bir defa sürmek yeterli oluyor
canım az çok kimlerin yazdığını tahmin ediyorum.burada o kadar çok satıcı var ki anlatamam.bunları da özelden bir güzel yapıyorlar.siz bana göre cevap bile vermeyiniz bunlara.zaten hep böyledir.sizi tanımam bilmem.ama söz konusu hakarete varan laflar oluyorsa işte orada yanınızdayım.kimse kimseye hakaret edemez zorla satılmıyor ya almazsınız olur biter...Bana özelden mesaj atıp krem içeriği açıklaması isteyen ben ayrinti vermeyince agresiflesen hanimlar o kadar çok var ki gerçekten amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlayamadım...şoktayim...
Canım İNŞALLAH olur.evet bu arada başka bir maske deniyorum işe yararsa çok iyi olacak.hadi bakalım.seneye leke işi çözülmüş olsun.herkes bembeyaz olsun,lekesiz olsun...ne kadar sürede lekeler geçiyor.yani orta boy krem alıp bitene kadar kullandığımız da lekeler de bitmiş olacak mı?
blue alın kızlar bu krem işe yaradı demedikten sonra hiç bir şey almayacağım ve yapmayacağım.şuan söylediği maskeleri yapıyorum.dün de ayın küçülmeye başladığı zamandı.ay takvimine bile uygun hareket ediyorum.buluenin dediği gibi yapıyorum herşeyi.
):):) inşallah.Canım İNŞALLAH olur.evet bu arada başka bir maske deniyorum işe yararsa çok iyi olacak.hadi bakalım.seneye leke işi çözülmüş olsun.herkes bembeyaz olsun,lekesiz olsun...
Bana özelden mesaj atıp krem içeriği açıklaması isteyen ben ayrinti vermeyince agresiflesen hanimlar o kadar çok var ki gerçekten amacınız üzüm yemek mi bağcıyı dövmek mi anlayamadım...şoktayim...