Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Sen bilgilisin bu konularda yani ince ayrintisina kadar kesin bilgiye ulasirsin bildigimden sana güveniyorum.

Kızlar hadi hayırlısı deneyeceğim.özelden verdim hemen yollarlarsa hemen denerim havalar çok ısınmadan olur.
Sen bilgilisin bu konularda yani ince ayrintisina kadar kesin bilgiye ulasirsin bildigimden sana güveniyorum.
Kesinlikle canım merak etmeyiniz.ve güveniniz için de tekrar tekrar teşekkürler :)

Hayır bunlardan hiçbiri yok tamamen bitkisel. Fakultede uzun yıllar çalışmalarımın ürünüdür bu yuzden buzdolabında saklanmalıdır

Kortizon varsa uzak duruyorum ben artik
Cildi inceltiyo kılcal danarlar nasil belirginlesiyo kirmizı kirmizi anlatamam
Zaten gecici ise yariyo bize kalick bisi lazim
Ben bugday yagina devam edicem en az 15gün
Olmadi kayisicekirdegi yagiyla karistirip 15gunde öyle devam ederim.
Gülsuyuyla her aksam temizliyorum.
Madecassol,bepanten ve bepanten plus aldim(3ünü karistirinca hücre yeniliyomus)
Ama yuzum bos kalmiyoki deneyemedim

Oglumun yanaklarinda putur putur bisiler cikiyo ona surdum söndürdü
Ama lekeye fayda edermi bilmiyorum.

Kızlar hadi hayırlısı deneyeceğim.özelden verdim hemen yollarlarsa hemen denerim havalar çok ısınmadan olur.

Kesinlikle canım merak etmeyiniz.ve güveniniz için de tekrar tekrar teşekkürler :)
Ayy cok mutlu oldum
İnsAllah fayda ederde bizlerde kullaniriz herkesede öneriririz cokda dua ederiz
Okadar paralar harcadım ki yani sirf para icin neler öneriliyolar

Umarım senin cildine bukadar denemeler zarar vermez cnm

Bencede 1hafta kadar kolunda dene.

Sakin bepanten ve türevleri sürmeyin daha çok leke olur (

Canım merak etmeyiniz ALLAH korur inanıyorum .çünkü ben art niyetsiz ne iyi gelirse o zaman yazıyorum :)

Ben sac topiginde insanlari kandiranlari okudum bizzat

Benim leke icin actigim topigim var okursaniz gorursunuz kadinin biri geldi topigime
"Hic leke sorunum yok yuzum lekesiz tertemiz" gibi bise yazdi
Yani damarima basmak icin ölürmüsün öldürümüsün.

Okadar art niyetli,insanlarin zaaflarini kullananlar var ki lekeyle yasamak
Biyigin varmis gibi gezmek
İnsanlarla göz temasi kurmakdan bile kacmak
Bbkremsiz gezememek
Cantanda her daim bulundurmak ne demek bilmeyenler anlayamaz bizi.

Bu sebepden zaaflarimizdan yararlanilsin istemiyorum artik.
İyi niyetli yardim sever insanlar lazim bize
Derdimizden anlayan
BLUEGREENBLUE gibi.

Kesinlikle haklısınız ne güzel yazmışsınız.anlamayan çok.ne diyelim.ama ben dedim yine diyorum.bu lekelere öyle ya da böyle ALLAH ın izniyle çözüm bulacağız.merak etmeyiniz :)

Bunu araştırırken dip not gördüm.ama gündüz sürmeyiniz gibiydi.üzerinde durmadım çok kullanan var.kimse leke yaptı demedi.Sebebini öğrensek iyi olur...
İçinde dexpantenol var ve bu maddenin özelliği fototoksik olması aspirin gibi. Gece süreniz bile cilt bunu emer sabah yüzünüzü yikasanizda alt tabakalarda kalır ve cildin alt katmanlarinda lekeler yapar oluşan bu lekeler siz peelinge yaptikca üstte çıkar ve en son lekeli bir cildiniz olur

Kesinlikle haklısınız ne güzel yazmışsınız.anlamayan çok.ne diyelim.ama ben dedim yine diyorum.bu lekelere öyle ya da böyle ALLAH ın izniyle çözüm bulacağız.merak etmeyiniz :)
İnsAllah bu konuda sizin tecrubelerinize cok guveniyorum ben
Bos da durmuyorum deniyorum bisiler
Okuyorum, arastiriyorum.
Soruyorum
Eczanelere soruyorum gidip.
Aktara soruyorum.

Çok teşekkürler canım sağ olunuz...

Hayır bunlardan hiçbiri yok tamamen bitkisel. Fakultede uzun yıllar çalışmalarımın ürünüdür bu yuzden buzdolabında saklanmalıdır
Siz ne kadar süre kullandınız.yüzünüzde etkisini tam ne zaman gösterdi.Ve kullanım şekli nasıldır.çok açıklayıcı yazar mısınız.özelden soranlar var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…