Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Tamam kızlar bana gelir gelmez hemen yazacağım kimse merak etmesin.Zaten fiyat ta çok pahallı değil.bakacağız.kullanıp göreceğiz.Kremine çok güveniyorlar sağ olsunlar.yazıştık.iyi birine benziyor.bendeki izlenim şimdilik bu.İNŞALLAH öyle de kalır.
bana( face ten )iltifat etti diye değil :)

Son düzenleme:
Ben sahsen senin arastirmalarina,gözlemlerine,tecrubene,detayciligina güveniyorum
Sen okey verirsen iyidir.
Takipdeyim

Ayyyy blue neler oluyor... bir üye kremden bahsetmiş. Şimdi gördüm bak gece gece bana nasıl umut oldu moralim çok bozuk. Bıyıklı kedi gibiyim. Koyulasti lekem neler oluyor buna şimdi sana göndereceği karışımı araştiracagim. Daha bakmadım. Heycanlandim hemen yazdim. Bu arada dün bepanten el ve yüz kremi aldım. Günlük kullanım için. Gece sürüp yatıyorum. Gündüzde elime surerim cantamda durur. Şu bazlı diye heves ettim aldım markaya güvenip. Çok pahalı değil ama fenada değil bu ürün değil mi blue?

canım araştırıyorum bak gece gece bile bakıyorum.aman acele etmeyelim.zaten ne geldiyse başımıza acele etmekten geldi.sabır lütfen.gelsin kullanayım.hangi krem için yazdınız canım onu açıklar mısınız...

Kızlar bana tekrar mesaj yazmışlar .yollamaları gecikmesin bir an evvel kullanayım diye
aynen şöyle yazdım kopyalıyorum.
iyi geceler bakınız ben çok dürüst yazdığım için bana güvenleri var.çünkü gerçekten de öyleyim.daha mesajlar cevap vermedim ama bayağı yazan var.Fakat takdir edersiniz ki orada kimse kimseyi tanımıyor.sadece bazıları ile yüz yüze tanıştık.mesaj yazanlar kullanın ve yazın diye ısrarlılar.bu nedenle bence yollamak için acele ediniz.eğer ürününüz gerçek ise doğru yerdesiniz emin olun.söz konusu para içinse vereyim bari.yeter ki faydam olsun.ben esas onlar için uğraşıyorum...

Sakin bepanten sürmeyin niye olduğunu yazmıştım bir önceki sayfaları okuyunuz

çok sağ olsunlar bana mesaj yazdılar.asla para söz konusu değil dediler. marmaris kaan eczanesine teşekkür ederiz.sağ olsunlar.bu satış amaçlı olmadıklarını gösteriyor..özelden hadi hadi kullan yaz acele diyenler merak etmeyiniz en kısa zamanda yollayacaklar hatta yarın dediler...

Sakin bepanten sürmeyin niye olduğunu yazmıştım bir önceki sayfaları okuyunuz
Bize verdiğiniz bilgiler içinde ayrıca teşekkürler.çok sorular var.bazılarını ısrarla sormam isteniyor.rica etsem bilgi verir misiniz.bitki uzmanıyım demiştiniz.sizin ürün hangi lekelere iyi geliyor.sivilce lekesine iyi geliyor mu?gözenekler için ne yapılmalı,ne kullanmalı .nemlendirici olarak ne kullanalım.bunlar çok sorulanlar.yazarsanız seviniriz...

Tabi istediğiniz konuyu sorabilirsiniz. Öncelikle kendimle ilgili bilgi vereyim 95-99 yılları hacettepe eczacılık fakültesi mezunuyum bitirdikten sonra 8 sene farmakognozi yani bitkilerden ilaç üretimi bölümünde araştırmalar yaptım. Hocalarım sağolsun benim çalışmalarımı kullanınca oradan üzülerek ve hayal kırıklığına uğrayarak ayrıldım saglik bakanlığında üst duzey yoneticilik yaptiktan sonra mutduz oldugumu hissettim ve yine kendi arastirmalarimi ozgurce yapapilmek icin eczanemi actim. Cilt lekeleri günümüzde tıbbın da çaresini kesin olarak bulamadığı bir durumdur ne razikki birçok kişi yüzündeki lekeler nedeni ile lazer ile soldurma işlemi yapmakta çok acı verici ve korkunç bir görunume sahip olmaktadırlar. Ben de uzun yıllardır kullanmadığım ilaç kalmadı ve cildin deki cinlerden kurtulamiyordum bu konunun üzerine eğilmeyen karar verdim ve çok güzel sonuçlar aldım. Sonra arkadaşlarım kullanmak istedi ve çok güzel sonuçlar aldık hatta bir tanesi vardı ki inanılmaz. Krem kişiden kişiye azıcık farklı sonuçlar verebiliyor ne de olsa bitkisel yani mesela kimi insan çilek yiyemez bu da öyle ama hepsinde iyi sonuç aldık lekeleri cilt rengi açılmayan olmadı.
Krem cil lekesi sivilce lekesi ve hamilelik lekesi lazerle epilasyon sonra oluşan lekelere etkili hatta bazı kişilerde sarmaları toparlayici cildi sikilastirdigini farkettim sizden ricam şu cildinizde ki lekeli bölgelerin bana özelden foto yollayın zira leke sandığımız şeyler bazı hastalıklardan da kaynaklanabilir bunun ayrımını yapalım ki çabalarımız boşa çıkmasın

Çok teşekkürler.Sizi de yorduk ama bu önemliydi.her şeyden önce dediğimiz gibi dürüstlük çok önemli. Hepimiz tabiri caiz ise biraz kaba olacak ama çok paralar kaptırdık.artık ince eleyip sık dokuyoruz.tamam yollamaya çalışırım.bu arada en önem verdiğim şey şudur bunu herkes bilir.ne tedavi olursa olsun önce dr. ve tahlil tahlil sonra krem vs. kullanın derim.Bunları önceden yaptırmıştım.ama bunu söylemeniz çok iyi oldu çünkü devamlı anlatırım ama hala bunu önemsemeyenler var.tekrar teşekkür ederiz.sizleri tanımak çok güzel,sonuçlarda güzel olursa tamamdır :)

Canimm selam :) bu alttaki krem nasıl bişey umut varmı herseyi denedim bunuda bi deniyim

Ben lekemin fotusunu gonderecegim size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…