- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.021
Canım teşekkürler arada yapıyorum ama inanın düzenli yapamadım lekelerle uğraşmak ,onlara maske yapmaktan fırsat bulamadım.zaten bir süre sonra yaz için maskelere başlayacağım.o da yapacağım maskeler içinde var :)BİRDE KESİNLİKLE MAYA MASKESİNİ YAPIN MUTLAKA
Tamam canım.Sizinde yaptıklarınız fayda olan ya da olmayan ne var ise yazın.tecrübe edelim :)anladım teşekkür ederim:) okuyayım bir bakayım başka neler var:)
Sizden de her konuda bilgi paylaşımı isteriz yani :)Kızlar benkrem kullanmıyorum..
uzun yıllardır kendi kremlerimi kendim yapıyorum
temizleme sütüme toniğime kadar :)
dilerseniz paylaşabilirim.
41 yaşındayım cilt yaşım 30-35 felan :)
Sizden de her konuda bilgi paylaşımı isteriz yani :)
Canım öncelikle leke çok gündemdeydi ona uğraştım.benim arkadaşımda çok siyah noktalar var.yakında onun üzerinde çalışmalar yapacağım.ama yapıp deneyip denettirip bir süre sonra yazdığım için zaman alacak ...siyah nokta için bir tarifiniz var mı?BLUEGREENBLUE
Çok seviniriz şimdiden teşekkürler :)tarif veririm size vir ara :)
Canım sitede de çok yaptıranlar isterseniz bakın ve sorun onlara :)Merhaba arkadaşlar. Dermaroller kullanan varmı. Almayı dusunuyorum da. Bu arada yüzüne dermapen yaptırıyorum. 2 seans perşembe yaptıracam.
Bacaklarımda ve kollarımda var. Kullandığımda tabiki bilgi veririmCanım lekeler nereden oldu onu da yazsanız iyi olur.o sayfada sadece arkadaşlarım da yaptırıyor.o yazı var.dr.a gidenle gitmeyen arasındaki fark için yazmıştım.bu önemli çünkü.ayrıca mezo roller kullananlar memnun.ben dermoroller de mezoroller de kullanmadım bilemiyorum.Kullanırsanız lütfen yazınız.
Canım teşekkürler çok iyi haberleriniz bekliyoruz üstteki mesaja linkler yazdım bakar incelersiniz :)Bacaklarımda ve kollarımda var. Kullandığımda tabiki bilgi veririm
İnş iyi olur canım. Sahol dün okudum ama bakalım artıkCanım teşekkürler çok iyi haberleriniz bekliyoruz üstteki mesaja linkler yazdım bakar incelersiniz :)
http://www.lilakutu.com/lilasirlar/dermaroller-nedir buraya da bakınız :)İnş iyi olur canım. Sahol dün okudum ama bakalım artık
Kullandığınız ürün nedir acabaYa mesaj yanitlarken sizin mesajinizida aliyor. Buraya yazayim.
Bilemedim rimele konurmu yag cunku. Ben gun icinde 3 kez uyguladim bazen sarimsak yagiyla karistirdim. Gun icinde oldugu icin gozum hep yag icinde dolasiyordum evde, bu rahatsiz edici ama yatarken yastigimin yag olmasindansa gun icinde kullandim. Ben eski bir rimel fircasiyla uyguladim. 3 haftada etkisini gordum ya ne varsa dogalda var gercekten gidipte kimyasal kirpik uzaticilara veya ektirmelere bakacagimiza oyle cok secenek varki dogal...
Ben yazayım Hint yağı canımKullandığınız ürün nedir acaba
Canım teşekkürler siz de tr_lelli gibi hepsini okumuşsunuz hem de üşenmeden.sevindim doğrusu :)Saatlerdir 104 sayfayı okudum. Maşallah bana. Blue supersin aklına çabaya sağlık. Şuan beynim dönüyor sanki