- 1 Mart 2010
- 44.682
- 113.628
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #1.001
Bu expigment hatasini bende yaptimSiz bakmayın onlara, kendini bilen içeriğini sorup ne yapacak evde kendi mi yapacak. Çok saçmahazır yapılmışı varken insan neden ister ki nasıl yapıldığını. Bizler sizin blue arkadaşımıza numuneyi göndermenizi bekliyoruz. Gerçek anlamda bu derttden muzdarip olup bilinçli bir şekilde ürün kullanan yada kullanmayan insanlar olduk artık. Cilt geri dönüşümü olmayan çok hassas birşey o yüzden ince eleyip sık dokuyoruz. İlgi ve alakanız içinde ayrıca teşekkür ederiz. Ben resmi göndermeyi beceremedim. Bıyık bölgemde sorun zamanında sir ağda yapmıştım sanırım ondan oldu güneşe maruz kaldıkca koyulaştı. Birazda ben expgment ile lekeyi çoğalttım (bilinçsiz kullanıp güneşe çıktım) küçüçük leke büyüdü. Hayırlısı bekliyoruz heycanla blue dan haberleri
Canım hep yazıyorum kızanlar oluyor ama dr.dan dr.a fark var.bu kesin.bazıları çok yanlış yönlendiriyor yani.bende kullandım o kremi ama burada kimse tam yorum yapmamıştı.hatta dr.sormuştum lekelere faydalı demişti.o dr.a da bir daha gitmem bu arada)bana göre FAYDASIZ...Aklıma geldi unutmuşum.bana yıllar önce nemlendirici ve leke vs için çok iyi krem vermişlerdi.güneş koruma falan da değil yani.sür ve güneşte 20 dk.bekle.dendi.şaşırdım .kullanmadım.o riski asla göze alamam.iyi ki de yapmamışım...Bu expigment hatasini bende yaptim
Kucuk olan lekem resme dagildi
Yazin kullanmak hataydi
Arastirmadan dr verdiyse vardir bir bildigi mantigiyla kullandim.
Maravilla krem mi? ama onu vitiligo hastalarina veriyolarCanım hep yazıyorum kızanlar oluyor ama dr.dan dr.a fark var.bu kesin.bazıları çok yanlış yönlendiriyor yani.bende kullandım o kremi ama burada kimse tam yorum yapmamıştı.hatta dr.sormuştum lekelere faydalı demişti.o dr.a da bir daha gitmem bu arada)bana göre FAYDASIZ...Aklıma geldi unutmuşum.bana yıllar önce nemlendirici ve leke vs için çok iyi krem vermişlerdi.güneş koruma falan da değil yani.sür ve güneşte 20 dk.bekle.dendi.şaşırdım .kullanmadım.o riski asla göze alamam.iyi ki de yapmamışım...
İsmini unuttum ama o değil öyle bir rahatsızlık için de değildi.ancak sonradan baktım kullanım şekli asla öyle değildi.her neyse bu arada da expigment bana göre faydalı değil.bu benim görüşüm.geri geliyor leke.hatta yabancı bazı yerlerde tüy yapıyor denildi.ne anladım ondan içeriğini beğenmedim.zaten artık kimyasal karışım istemiyorum.ne varsa bitkilerde var...Maravilla krem mi? ama onu vitiligo hastalarina veriyolar
Expigment kisin kullanilsa belki ise yarardi suan bisey diyemicem ama kesinlikle yazin kullanilmamasi gerek.
Kremlerden baydim ben ya kimyasal kimyasal mafettim yüzümü
Ben suan aksam gulsuyuİsmini unuttum ama o değil öyle bir rahatsızlık için de değildi.ancak sonradan baktım kullanım şekli asla öyle değildi.her neyse bu arada da expigment bana göre faydalı değil.bu benim görüşüm.geri geliyor leke.hatta yabancı bazı yerlerde tüy yapıyor denildi.ne anladım ondan içeriğini beğenmedim.zaten artık kimyasal karışım istemiyorum.ne varsa bitkilerde var...
Cvp için TSK ederim. Kolay ve bacaklarımda lekeler var onun için kullanmak istiyorum. Ama saha karar veremedim.sayfaya hemen bakiyorumCanım neyiniz var ne amaçlı bilemiyorum.ben kullanmadım ama arkadaşlardan kullanan var.ama mezoroller aldılar.dermapen yaptıran arkadaşlarımda oldu.şimdilik memnun.ama hep dediğim gibi her ne olursa olsun önce dr.tahlil.yeme düzeni değiştirme sonra işlemler.bu arada bunla ilgili yazmıştım zaten sayfa 53bknz canım.gelişmeleri bize de yazın .şifalar olsun canım...
Canım öncelikle bekliyoruz ne faydalı ise yazsın herkes.size de teşekkürler yazdığınız için.bebe pudrası ve gül suyu yağlı ciltlere ve sivilceye daha iyi geliyor.daha önce yazmıştım.kuru ciltte de ben de arada yapıyorum.ama yıkadıktan sonra hemen uygun krem sürüyorum.cildim kuru.buğday yağına gelince de pirinç kepeği aldım daha faydalı denildi.bir süre sonra onu da yazacağım.Diğerlerine gelince de duydum bunu da benzerini de ama sonuçta denemedim.denemeden de yazmıyorum.zaten dediğim gibi şu anda başka bir şey yapıyorum.fayda olursa yazacağım.Yine bu sitede bisey okudum
Bugday yagi+kayisicekirdegiyagi+limon yagi da rengi aciyomus diye okudum ama hic karistirip uygulamadim.
Canım lekeler nereden oldu onu da yazsanız iyi olur.o sayfada sadece arkadaşlarım da yaptırıyor.o yazı var.dr.a gidenle gitmeyen arasındaki fark için yazmıştım.bu önemli çünkü.ayrıca mezo roller kullananlar memnun.ben dermoroller de mezoroller de kullanmadım bilemiyorum.Kullanırsanız lütfen yazınız.Cvp için TSK ederim. Kolay ve bacaklarımda lekeler var onun için kullanmak istiyorum. Ama saha karar veremedim.sayfaya hemen bakiyorum
Çok enteresan aynı şekilde sigara yok alkol yok cips bisküvi abur cubur hiç yok.ayran içerim.cola bile arada (belki 6 ayda bir)içerim.eskiden Türk kahvesi içerdim uzun zaman içmedim yeniden başladım.günde bir fincan çok faydalı. önceden yazmıştım hayatımda cilt bakımı bile yapmamıştım :) zamanında spor düzenli yapardım .yeniden başlayacağım. hiç bir şeyim yoktu.leke vs.sonra çok az oldu sempatik duruyordu.çok üzüldüm ve sanki yüzeye çıktı.ne bileyim.çok şükür açıldı.ama ben nazara çok inanırım.sivilcem yok yazdım buraya ertesi 2 sivilcem oldu :) yani kısaca çok dikkat ederseniz her şey oluyor galiba...Bazen cok enerjim dusuyo,umudum tükeniyo
Siragda yaptiran
Gunes koruyucu kullanmadan saatlerce guneslenen
Cildine birak bakimı , krem bile surmeyen
Agir makyajlar yapan
Tanidiklarim var lekeleri falan yok.
Ben bbkremi sadece lekeli bolgeme mecbur suruyorum
Yoksa ne pudra ne fondoten hic bisi surmuyorum
Temizliyorum, gunesden koruyorum
Sigara kullanmiyorum
Kahve bile binde bir iciyorum.
Yaglı syler,cips, kizartma yemiyorum.
Yine gelip beni buluyo.
Niye ben diye bazen aglıyorum.
SanırımÇok enteresan aynı şekilde sigara yok alkol yok cips bisküvi abur cubur hiç yok.ayran içerim.cola bile arada (belki 6 ayda bir)içerim.eskiden Türk kahvesi içerdim uzun zaman içmedim yeniden başladım.günde bir fincan çok faydalı. önceden yazmıştım hayatımda cilt bakımı bile yapmamıştım :) zamanında spor düzenli yapardım .yeniden başlayacağım. hiç bir şeyim yoktu.leke vs.sonra çok az oldu sempatik duruyordu.çok üzüldüm ve sanki yüzeye çıktı.ne bileyim.çok şükür açıldı.ama ben nazara çok inanırım.sivilcem yok yazdım buraya ertesi 2 sivilcem oldu :) yani kısaca çok dikkat ederseniz her şey oluyor galiba...
Çok enteresan aynı şekilde sigara yok alkol yok cips bisküvi abur cubur hiç yok.ayran içerim.cola bile arada (belki 6 ayda bir)içerim.eskiden Türk kahvesi içerdim uzun zaman içmedim yeniden başladım.günde bir fincan çok faydalı. önceden yazmıştım hayatımda cilt bakımı bile yapmamıştım :) zamanında spor düzenli yapardım .yeniden başlayacağım. hiç bir şeyim yoktu.leke vs.sonra çok az oldu sempatik duruyordu.çok üzüldüm ve sanki yüzeye çıktı.ne bileyim.çok şükür açıldı.ama ben nazara çok inanırım.sivilcem yok yazdım buraya ertesi 2 sivilcem oldu :) yani kısaca çok dikkat ederseniz her şey oluyor galiba...
Sanırım
Benim cildim yaglı yasimdan genc durdugumu soyluyolar hep
Ama cok yerde okudum 30yasinda lekelenmeler basliyomus sanirim.
Lekeler olana kadar kil maskesi ve likid temizleyiciler gülsuyu disida bende pek bise yapmazdim.
Ama lekeler cikinca dikkat etmeye basladim
Esmer tenliler daha sansli bu konuda
Benim gibi bugday tenliler de bahtsiz.
merhaba canım ben günde bir fincan kahve kahve faydalı yazdım :)Türk kahvesinin ne zararı var ki
anladım teşekkür ederim:) okuyayım bir bakayım başka neler var:)merhaba canım ben günde bir fincan kahve kahve faydalı yazdım :)
canım sizin adınıza çok sevindim elbette paylaşınız ne varsa :) Bu arada size de MAŞALLAH...Kızlar benkrem kullanmıyorum..
uzun yıllardır kendi kremlerimi kendim yapıyorum
temizleme sütüme toniğime kadar :)
dilerseniz paylaşabilirim.
41 yaşındayım cilt yaşım 30-35 felan :)
canım o inan kişiye bağlı.esmer ya da beyaz fark etmiyor.30 yaşında lekeler başlıyora da inanmıyorum.çok yakınlarım var.asla leke olmadılar...Sanırım
Benim cildim yaglı yasimdan genc durdugumu soyluyolar hep
Ama cok yerde okudum 30yasinda lekelenmeler basliyomus sanirim.
Lekeler olana kadar kil maskesi ve likid temizleyiciler gülsuyu disida bende pek bise yapmazdim.
Ama lekeler cikinca dikkat etmeye basladim
Esmer tenliler daha sansli bu konuda
Benim gibi bugday tenliler de bahtsiz.