Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Bu expigment hatasini bende yaptim
Kucuk olan lekem resme dagildi
Yazin kullanmak hataydi
Arastirmadan dr verdiyse vardir bir bildigi mantigiyla kullandim.

Bu expigment hatasini bende yaptim
Kucuk olan lekem resme dagildi
Yazin kullanmak hataydi
Arastirmadan dr verdiyse vardir bir bildigi mantigiyla kullandim.
Canım hep yazıyorum kızanlar oluyor ama dr.dan dr.a fark var.bu kesin.bazıları çok yanlış yönlendiriyor yani.bende kullandım o kremi ama burada kimse tam yorum yapmamıştı.hatta dr.sormuştum lekelere faydalı demişti.o dr.a da bir daha gitmem bu arada)bana göre FAYDASIZ...Aklıma geldi unutmuşum.bana yıllar önce nemlendirici ve leke vs için çok iyi krem vermişlerdi.güneş koruma falan da değil yani.sür ve güneşte 20 dk.bekle.dendi.şaşırdım .kullanmadım.o riski asla göze alamam.iyi ki de yapmamışım...

Maravilla krem mi? ama onu vitiligo hastalarina veriyolar

Expigment kisin kullanilsa belki ise yarardi suan bisey diyemicem ama kesinlikle yazin kullanilmamasi gerek.

Kremlerden baydim ben ya kimyasal kimyasal mafettim yüzümü

Maravilla krem mi? ama onu vitiligo hastalarina veriyolar

Expigment kisin kullanilsa belki ise yarardi suan bisey diyemicem ama kesinlikle yazin kullanilmamasi gerek.

Kremlerden baydim ben ya kimyasal kimyasal mafettim yüzümü
İsmini unuttum ama o değil öyle bir rahatsızlık için de değildi.ancak sonradan baktım kullanım şekli asla öyle değildi.her neyse bu arada da expigment bana göre faydalı değil.bu benim görüşüm.geri geliyor leke.hatta yabancı bazı yerlerde tüy yapıyor denildi.ne anladım ondan içeriğini beğenmedim.zaten artık kimyasal karışım istemiyorum.ne varsa bitkilerde var...

Bu gün tesadüf eseri Canan KARATAY ı izledim.zeytin çekirdeği yutmakla çok güzel açıklama yaptı.Özetliyorum.hayır bence yutmayın dedi.sunucu ama bunu bize dr.söyledi yutun dedi .şimdi ne olacak.Canan hanım iyi geldiğine dair ispatlanmış kanıtı var mı dedi.yani işte ne diyeyim(bu arada kendisi limon çekirdeği yuttuğu ama bunu ağızda çiğneyip ezip sonra yuttuğunu söyledi.zeytin çekirdeğini de daha tam olmamış yumuşak haldeyken belki yutulabilir ama bilmem faydası var mı .her şeye inanmayın dedi)

Ben suan aksam gulsuyu
Sabah aksam bugdayyagi(masaj yapip yedirerek)
Keci sütü sabunu
Haftada 2defa dönüsümlü bir defa salyangoz özlü maske
Bir defa aktarin verdigi bir maske var ne idugu belirsiz o önerdi onu kullaniyorum
Yine haftada 1 gulsuyu+bebepudrasi karistirip yuzume suruyorum.
Etrafimdakilere soruyorum hep cok az belli oluyo diyolar
15gün minimum devam edicem.
1ay devam edip sonuclarini görmek istiyorum.

Bakalım degisiklik olcak mı

Yine bu sitede bisey okudum
Bugday yagi+kayisicekirdegiyagi+limon yagi da rengi aciyomus diye okudum ama hic karistirip uygulamadim.

Cvp için TSK ederim. Kolay ve bacaklarımda lekeler var onun için kullanmak istiyorum. Ama saha karar veremedim.sayfaya hemen bakiyorum

Yine bu sitede bisey okudum
Bugday yagi+kayisicekirdegiyagi+limon yagi da rengi aciyomus diye okudum ama hic karistirip uygulamadim.
Canım öncelikle bekliyoruz ne faydalı ise yazsın herkes.size de teşekkürler yazdığınız için.bebe pudrası ve gül suyu yağlı ciltlere ve sivilceye daha iyi geliyor.daha önce yazmıştım.kuru ciltte de ben de arada yapıyorum.ama yıkadıktan sonra hemen uygun krem sürüyorum.cildim kuru.buğday yağına gelince de pirinç kepeği aldım daha faydalı denildi.bir süre sonra onu da yazacağım.Diğerlerine gelince de duydum bunu da benzerini de ama sonuçta denemedim.denemeden de yazmıyorum.zaten dediğim gibi şu anda başka bir şey yapıyorum.fayda olursa yazacağım.

Cvp için TSK ederim. Kolay ve bacaklarımda lekeler var onun için kullanmak istiyorum. Ama saha karar veremedim.sayfaya hemen bakiyorum
Canım lekeler nereden oldu onu da yazsanız iyi olur.o sayfada sadece arkadaşlarım da yaptırıyor.o yazı var.dr.a gidenle gitmeyen arasındaki fark için yazmıştım.bu önemli çünkü.ayrıca mezo roller kullananlar memnun.ben dermoroller de mezoroller de kullanmadım bilemiyorum.Kullanırsanız lütfen yazınız.

Bazen cok enerjim dusuyo,umudum tükeniyo
Siragda yaptiran
Gunes koruyucu kullanmadan saatlerce guneslenen
Cildine birak bakimı , krem bile surmeyen
Agir makyajlar yapan
Tanidiklarim var lekeleri falan yok.

Ben bbkremi sadece lekeli bolgeme mecbur suruyorum
Yoksa ne pudra ne fondoten hic bisi surmuyorum
Temizliyorum, gunesden koruyorum
Sigara kullanmiyorum
Kahve bile binde bir iciyorum.
Yaglı syler,cips, kizartma yemiyorum.
Yine gelip beni buluyo.

Niye ben diye bazen aglıyorum.

Çok enteresan aynı şekilde sigara yok alkol yok cips bisküvi abur cubur hiç yok.ayran içerim.cola bile arada (belki 6 ayda bir)içerim.eskiden Türk kahvesi içerdim uzun zaman içmedim yeniden başladım.günde bir fincan çok faydalı. önceden yazmıştım hayatımda cilt bakımı bile yapmamıştım :) zamanında spor düzenli yapardım .yeniden başlayacağım. hiç bir şeyim yoktu.leke vs.sonra çok az oldu sempatik duruyordu.çok üzüldüm ve sanki yüzeye çıktı.ne bileyim.çok şükür açıldı.ama ben nazara çok inanırım.sivilcem yok yazdım buraya ertesi 2 sivilcem oldu :) yani kısaca çok dikkat ederseniz her şey oluyor galiba...

Sanırım
Benim cildim yaglı yasimdan genc durdugumu soyluyolar hep
Ama cok yerde okudum 30yasinda lekelenmeler basliyomus sanirim.
Lekeler olana kadar kil maskesi ve likid temizleyiciler gülsuyu disida bende pek bise yapmazdim.
Ama lekeler cikinca dikkat etmeye basladim
Esmer tenliler daha sansli bu konuda
Benim gibi bugday tenliler de bahtsiz.

Kızlar benkrem kullanmıyorum..
uzun yıllardır kendi kremlerimi kendim yapıyorum
temizleme sütüme toniğime kadar :)
dilerseniz paylaşabilirim.
41 yaşındayım cilt yaşım 30-35 felan :)

Türk kahvesinin ne zararı var ki

Kızlar benkrem kullanmıyorum..
uzun yıllardır kendi kremlerimi kendim yapıyorum
temizleme sütüme toniğime kadar :)
dilerseniz paylaşabilirim.
41 yaşındayım cilt yaşım 30-35 felan :)
canım sizin adınıza çok sevindim elbette paylaşınız ne varsa :) Bu arada size de MAŞALLAH...

canım o inan kişiye bağlı.esmer ya da beyaz fark etmiyor.30 yaşında lekeler başlıyora da inanmıyorum.çok yakınlarım var.asla leke olmadılar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…