-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Deneme boyu arastirilabilir canimkızlar güneş kremi buldum. kortizol arkadaşımız tavsiye etmiş.en kısa zamanda alıp deneyeceğim. Coola marka. aslında kullanmadan yazmıyorum ama bunu yazıyorum.arkadaşımız kullanmış ve çok memnunmuş. bilgilerini ve kullandıklarını paylaşıp herkese fayda sağlamak isteyen biri.kendisine çok ama çok teşekkür ederim.
Canım çok teşekkürler gelişmeleri yazıp bilgi verdiğiniz için.her zaman giderek daha da iyi haberleriniz olsun İNŞALLAH.evet dr.unuz bu işte iyi sanırım.(kızanlar olabilir ama her dr.iyi dr.olamayabiliyor)sorup bizi de bilgilendirirsiniz.evet daha önce de dediğim gibi tedavi geçse bile uzun yıllar devam edilmeli bir şekilde kür gibi de olmalı sanırım.güneş kremiyle de desteklenmeli .Bu arada ne yazarlarsa yazsınlar yüzü soyma taraftarı değilim.hep şunu diyorum hangi alet olursa olsun hepsi lazerin geliştirilmiş hali bu benim düşüncem.korkuyorum çünkü.kesinlikle şu an aylardır lekelerle uğraşmak zaten sinir bozucu gıdım gıdım ilerleme de cabası.yoruldum artık.keşke hemen sür leke silinsin diye bir şey olsaydı.Kızlar herkese merhaba,
Benim kullandığım kremler gayet işe yaradı ve yüzümde %70 açılma oldu. Özellikle gece yatmadan önce kullandığım krem olan dermaplus md Retinol Brightening Serum en etkili olanı. Yani kullandığım ürünlerden şimdilik memnunum. Bu aralar tekrar dr kont gitmem gerek bakalım dr ne diyecek. Bu arada bluegreenblue sana katılıyorum ve danıştığın uzmana da, lekeler güneş lekesi hariç, hamilelik veya cilt problemi sağlık sorunu alakalı bir durum ise güneş kremi veya tedavi edici ürünler bırakılırsa geri gelecektir diye düşünüyorum. Maalesef benim ki hamilelikten sonra oluştu ve bu tabii benim düşüncem sürekli güneş kremi ve ara ara tedavi kremlerini de sürmezsem sanki geri gelecekler diye düşünüyorum. Bunları bir dahaki dr kont de tek tek sorup öğreneceğim detaylı ve sizede bilgi vereceğim. Bu arada pico sil yöntemini bende duymuştum ancak yüzde cesaret edemem herhalde. Sonuçları daha da kötü olursa fena halde bunalıma girebilirim. Cildi inanılmaz kızartan kabartan ve aşırı tahrişe neden olan bir yöntem olarak okumuştum. Ama yaptıran yakın bir tanıdığım hiç yok yani bu bilgiler benim sadece nette okuduklarım. Ben böyle bir iyileşme tedavi sürecine tahammül edemem gibi geliyor
Canım artık olan olmuş.takmayalım ama ihmal de etmeyelim.ancak sizlere şunu diyorum evet yaz geldi ama maskeleri yapın.önceki mesajlarda yazdıklarımı da kullanınız.zararı yok.en azından artmasını engellemiş oluruz.güneş koruma da evde dahil sakın ihmal etmeyiniz...Kızlar merhaba, bayadır burayı da cildimi de ihmal ediyorum. Lekem havalar açıldıkca daha da koyulaştı sanki.
Çok moralim bozuluyor