- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
BLUEGREENBLUE çok emek vermissin eline sağlık .
Ama çok karışık olmuş.Okurken başım dondü hiçbisey kalmadı aklımda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler canım .sağ olunuz.(ilk sayfa için diyorsunuz her halde)Ya canım neden sanki çok güzel yazdım gibi geldi.herkes kendini beğenir ya ondan galibaBLUEGREENBLUE çok emek vermissin eline sağlık .
Önemli değil canım.herkese fayda olsun işte gece gündüz araştırıp yazıyorum :)canımcım harika bir konu olmuş burası çok faydalanacağım buradan ellerine sağlıkkkkkkk (geç baktığım için sory tekrar)
Canım çok teşekkürler hayırlı olsun.ne zaman piyasaya çıktı tarih olarak.içeriği hakkında da bilgi yazar mısınız...Kısa süre önce bir cilt kremi yaptım bir kutuda müthiş sonuçlar veriyor kullananların fotgraflarına burdan ulaşabilirsiniz https://www.facebook.com/KaanEczanesi/
Baktim linke resimler guzel gorunuyo bilgi alirsan bizide aydinlat sevgili BLUEGREENBLUECanım çok teşekkürler hayırlı olsun.ne zaman piyasaya çıktı tarih olarak.içeriği hakkında da bilgi yazar mısınız...
Krem formülü gizli ancak bitkisel bir üründür buzdolabında saklanacak gece bir defa tüm yüze sürülüyor gündüz de normal cilt temizliğini yapıp mutlaka güneş koruyucu sürüyorsunuz. Benim önerim solante. Lekeli bölgenin resmini eklerseniz daha net yardımcı olabilirim.Baktim linke resimler guzel gorunuyo bilgi alirsan bizide aydinlat sevgili BLUEGREENBLUE
Ben bu tarz bir krem kullandim(doktor önerisiyle)Krem formülü gizli ancak bitkisel bir üründür buzdolabında saklanacak gece bir defa tüm yüze sürülüyor gündüz de normal cilt temizliğini yapıp mutlaka güneş koruyucu sürüyorsunuz. Benim önerim solante. Lekeli bölgenin resmini eklerseniz daha net yardımcı olabilirim.
Küçük boy 12.5 tl
Orta boy 35 tl
Büyük boy 50 tl
Genellikle orta boy kutu yeterli oluyor
Canım evet çok araştıracağım merak etmeyin.ama gece gündüz araştırıyorum ve bu araştırmalar sonucu da en iyi öğrendiğim şey kendimde denediğimdir.kimseye inanmıyorum artık.o kadar para verip mağdur olan var ki bu anlatılamaz.merak etmeyin müsait olunca ben alıp kollarımda deneyeceğim.Baktim linke resimler guzel gorunuyo bilgi alirsan bizide aydinlat sevgili BLUEGREENBLUE
Cnm adresinizi verin size bir deneme boyu ürün göndereyim ☺Canım evet çok araştıracağım merak etmeyin.ama gece gündüz araştırıyorum ve bu araştırmalar sonucu da en iyi öğrendiğim şey kendimde denediğimdir.kimseye inanmıyorum artık.o kadar para verip mağdur olan var ki bu anlatılamaz.merak etmeyin müsait olunca ben alıp kollarımda deneyeceğim.
canım teşekkürler ama formül olarak tam istemedim.Evde kendi çapımda üretim yapsam da henüz piyasa yapmıyorum.şaka bir yana ancak kortizon var mı. hidrokinon var mı.bunu çok dürüst ,açık ve net yazarsanız memnun olurum...Krem formülü gizli ancak bitkisel bir üründür buzdolabında saklanacak gece bir defa tüm yüze sürülüyor gündüz de normal cilt temizliğini yapıp mutlaka güneş koruyucu sürüyorsunuz. Benim önerim solante. Lekeli bölgenin resmini eklerseniz daha net yardımcı olabilirim.
Küçük boy 12.5 tl
Orta boy 35 tl
Büyük boy 50 tl
Genellikle orta boy kutu yeterli oluyor
Tamam canım özelden veriyorum...Evet zaten öyle ortaya çıktı. Şimdi leke cil filan kalmadı daha tekrar çıkmadı solante ile koruyorum zaten bulunduğum bölge uv yönünden çok ris
Cnm adresinizi verin size bir deneme boyu ürün göndereyim ☺