Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE çok emek vermissin eline sağlık .:KK9:
Ama çok karışık olmuş.Okurken başım dondü hiçbisey kalmadı aklımda.
Teşekkürler canım .sağ olunuz.(ilk sayfa için diyorsunuz her halde)Ya canım neden sanki çok güzel yazdım gibi geldi.herkes kendini beğenir ya ondan galiba:KK71::KK71::KK71:

kızlar pico sure yapan arkadaşımız basak1980 sağ olsun yazıyor demiştim en azından bu konuda bilgi sahibi oluyoruz.kendisinin eski mesajlarını daha önce okuduğum sayfalarda görmüştüm ve sormak istedim.kendisi şems hanıma gittiğini asla fayda görmediğini yazmıştı.kendisine özelden yazdım.Araya yazarken bazı eklemeler yapıyorum)şöyle yazdım.............
biz ona gittik.çok uygun fiyatları var.(yanımızda ödediler leke için cilt bakımına seans 150 verdi)sizden o kadar para alıp nasıl yapmamış bir şey inanın şaşırdım.hatta kendisine sorduk siteden arkadaşımız forest yazmıştı ona biri gitmiş faydası olmamış dedi. biz o zaman kendisine sorduk.kim diye sordu.bilmem tanımıyoruz dedim.ama sizden fayda görmemiş dedik. şaşırdı.face sayfam var oraya yazsın dedi.sizde öyle yapın bence face yazın herkes görsün de bilsin bence.biz kışa gitmeyi de düşünüyorduk.kararsızız.inanın oradaki bayanlar çok ama çok memnun.eski halini bildiğim biri yeni haliyle görünce şaşırdım.inanamadık.hem de tanımıyorum ama eskisi biliyorum o kişinin.her neyse.sizin adınıza üzüldüm............
kendisi de şöyle dedi...........
ben facebooktan yazdım sildi.olumsuz yorumlar tahammülü yok kemler ucuz gibi geliyor ama seanslar 250tl yı ve kendi yaptığı kremler çok pahalı ben 6 ay gittim hiç bir faydasını görmedim.toplamda 3 bin tl harcadım kesinlikle gitmesin arkadaşlarınız yazın hem zaman hemde para kaybı bide her gitmenizde farklı ürünler veriyor maliyeti arttırıyor.eğer hüseyin tırman tedavim bitmiş olsaydı memnun kalmasaydı fiyatı insanları uyarmak için yazardım. hüseyin beyi bana tavsiye eden Ayşenur yazıcı tanırsınız o memnun kalmış hala da senelik bakımlarını orda yaptırıyor ...............
Şimdi bunu neden yazdım öncelikle en çok gitmeyi istediğim yer.lekemi açmış olmama rağmen istiyorum çünkü soymadan tedavi yapıyor.bunu duyunca kararsız kaldım ancak dünden beri düşünüyorum.madem deneyip yazıyorum evet ben deneyeceğim.yazacağım.
tabii kısmet olursa.eğer soyucu işlem olsaydı asla kabul etmezdim inanın.korkuyorum...
ayşenur hanım evet çok çok iyi biri ve en doğruyu yazıp yönlendirir.hak veriyorum .fakat pico sure bana göre daha yeni bir şey.(aslında uzun zamandır var da bizde bir kaç senedir)etkisini sanırım bir kaç sene sonra daha iyi anlarız.zaten kişiden kişiye de değişir diyorum .ama korkuyorum ve düşünmüyorum...
sonuca gelirsek yaptırmak isteyenler için arkadaşımızın bilgileri bizim için çok ama çok önemli.tabii işlemler bittikten sonraki dönem çok daha önemli.bu yaz geçsin hatta gelecek yaza kadar bize arada bilgi verirse inanın çok memnun olurum.yaptıran çok ama yazan yok.

canımcım harika bir konu olmuş burası çok faydalanacağım buradan ellerine sağlıkkkkkkk :KK200: (geç baktığım için sory tekrar) :KK43:

kızlar benim kullanıp daha önce de yazdığım kremi biliyorsunuz başka arkadaşımız kullanmış asla fayda görmemiş.hatta 4 kutu kullanmış.bunu da defalarca yazdım.şimdi de tesadüf eseri deadia arkadaşımız alıp kullanacak(ben şöyle kullandım bu arada kullanım şekli önemli sanırım bilemiyorum. cildim kuru bana öneri şuydu.önce hakiki gül suyuyla silin kurusun.sonra kremi sürün .eğer yağlı cildiniz var ise sirkeli su ile silin kurusun.üstüne kremi sürünüz).bakalım ne olacak ben de merakla bekliyorum...

Son düzenleme:
şunu da yazayım evet leke açma mevsimi bitti. bu tarihlerde yapılmaz.ancak o kremin şöyle bir iddiası var.yazın dahi kullanılıyor.hatta hamileler bile. arayıp tekrar sordum yazın nasıl oluyor diye .bana şöyle dediler içinde 30 faktör leke koruma mevcut...

Kızlar burada sadece lekeye değil her şeye çözüm arıyoruz.Ben kendimce yaptıklarımla çözdüm sayılır.%100 olmadı ama yaklaştım.aylardır atlamadan uğraştım.sanırım bu kadar oluyor ama denemeye devam edeceğim gelecek sezonda.lütfen kim ne biliyor ise yazsın.öncelik lekelerdi çünkü kimse bir şey yazmıyordu.ama sırada selülit,varis,kılcal damar ,çatlak ,zayıflama vs vs hepsi var.araştırmalara başladım.lütfen sizlerde bildiğiniz faydası olmuş olsun(kulaktan dolma değil denenmiş olsun)ne var ise kullandığınız ya da yakınınızın kullandığı paylaşınız.SATICILAR HARİÇ.herkes yazabilir.bunu defalardır yazıyorum.kimse yazmıyor.bundan da şunu anlıyorum ki burada demek ki satıcı çok...

Bakın kızlar şunu da yazayım. lekelere üzülmek yok olan olmuş.stres daha da kötü yapar.bunu yazınca benle dalga geçenler olabilir ama inanın yapıyor.gelecek leke açma mevsimine kadar neler yapabiliriz ona bakalım.maskeleri ihmal etmeyiniz.gerekirse kendinize göre uyarlayınız.sormak istedikleriniz için daima sorun.maskeler için de alacaklarınız halis , katkısız, kaliteli olmalı.cildinize yaramayan bir şey olursa zaten cilt hemen tepki verir kullanmayınız.sakın tarihi geçmişte sahte de olmasın ürünler.çok uzun sürer leke tedavisi bunu asla unutmayınız.Sadece sabırlı olunuz...

Baktim linke resimler guzel gorunuyo bilgi alirsan bizide aydinlat sevgili BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE
Krem formülü gizli ancak bitkisel bir üründür buzdolabında saklanacak gece bir defa tüm yüze sürülüyor gündüz de normal cilt temizliğini yapıp mutlaka güneş koruyucu sürüyorsunuz. Benim önerim solante. Lekeli bölgenin resmini eklerseniz daha net yardımcı olabilirim.
Küçük boy 12.5 tl
Orta boy 35 tl
Büyük boy 50 tl
Genellikle orta boy kutu yeterli oluyor

Krem formülü gizli ancak bitkisel bir üründür buzdolabında saklanacak gece bir defa tüm yüze sürülüyor gündüz de normal cilt temizliğini yapıp mutlaka güneş koruyucu sürüyorsunuz. Benim önerim solante. Lekeli bölgenin resmini eklerseniz daha net yardımcı olabilirim.
Küçük boy 12.5 tl
Orta boy 35 tl
Büyük boy 50 tl
Ben bu tarz bir krem kullandim(doktor önerisiyle)
Kullanırken cildim beyazladı,renkler acıldı güzellesti cildim
Fakat bıraktigim an kremi tekrar cikti lekeler
Yazın günes cikincada resmen costu
Bende buzdolabinda saklayip kullaniyorum.
Solente kullaniyorum koruyucu olarakda
Siz kendiniz kullandiniz mi?

Baktim linke resimler guzel gorunuyo bilgi alirsan bizide aydinlat sevgili BLUEGREENBLUE BLUEGREENBLUE
Canım evet çok araştıracağım merak etmeyin.ama gece gündüz araştırıyorum ve bu araştırmalar sonucu da en iyi öğrendiğim şey kendimde denediğimdir.kimseye inanmıyorum artık.o kadar para verip mağdur olan var ki bu anlatılamaz.merak etmeyin müsait olunca ben alıp kollarımda deneyeceğim.

Evet zaten öyle ortaya çıktı. Şimdi leke cil filan kalmadı daha tekrar çıkmadı solante ile koruyorum zaten bulunduğum bölge uv yönünden çok ris
Canım evet çok araştıracağım merak etmeyin.ama gece gündüz araştırıyorum ve bu araştırmalar sonucu da en iyi öğrendiğim şey kendimde denediğimdir.kimseye inanmıyorum artık.o kadar para verip mağdur olan var ki bu anlatılamaz.merak etmeyin müsait olunca ben alıp kollarımda deneyeceğim.
Cnm adresinizi verin size bir deneme boyu ürün göndereyim ☺

Küçük boy 12.5 tl
Orta boy 35 tl
Büyük boy 50 tl
canım teşekkürler ama formül olarak tam istemedim.Evde kendi çapımda üretim yapsam da henüz piyasa yapmıyorum.şaka bir yana ancak kortizon var mı. hidrokinon var mı.bunu çok dürüst ,açık ve net yazarsanız memnun olurum...

X