Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kaç gündür yazmayınca aklımdakileri tek tek yazıyorum.unutmayayım.bu arada egg timer kullanan var mı .benim gibi unutkanlar da inanın işe yarıyor :)

kızlar 3 gündür bir solüsyon yaptım deniyorum sanırım en çok bu işe yaracak.bakalım.tam kesin bir şey diyemiyorum ama eğer iyi olursa herkes yaşadı.inanın seneye sanırım herkes lekesiz olur...
Nerdesiniz bilmiyorum ama gönüllü olarak denek olabilirdim.ama sizin samimiyetinize ictenliginize sahiciliginize güvenilir olduğunuza inandığım için. Böyle sitelerde güvenilir insanların da var olduğunu görmek çok mutlu ediyor. :) normal hayatta da tanımak isterdim. Benim hikayem sizinki kadar olmasa da yordu beni.

Günaydın arkadaşlar.. HEPİNİZİN KADINLAR GÜNÜNÜ KUTLUYORUM.

Bana bu gün hep anlamsız ve çiğ geliyor. Kadınlarımız vurulurken, katledilirken, Allahın verdiği canı erkeğim diye gezen dürzü serefsizler alırken...(dayanamadım banlanırsamda banlanıyım) ve bu yaratıklar hapiste beslendiği sürece benim kadınlar günüm değil bugün!!.
Bunlara caydırıcı cezalar gelmediği sürece bu katliam böyle gider...
Cahillik,eğitimsizlik diz boyu olmuş ülkemde... Kadınları öldüren, erkek soylarına idam gelsin istiyorum.
Sadece kadını öldürmekle değil sülaleyi tarıyor adiler. Böyle bir adalet benim kanıma dokunuyor.
Sallandıracaksın başka çare yok. Her gün kadın cinayetleri, tacizler kanım donuyor. Korkuyla yaşıyoruz yalan mı?
Nefret duyuyorum yasaların bu denli teşvik edici olmasından.. Net!

Haklısınız çok ama çok güzel açıkladınız.Herkese ve size şunu diyeyim .ancak olaylar sonlanınca acır insanlar.derdinizi anlatırsınız burun kıvırırlar.ama birine bir şey olunca paylaş ta paylaş.aman şöyle oldu böyle oldu.hem cinslerine acımayanlar çok.Bazı kadınlar bunu yapıyor.buna da inanın.Dizilere ağlarlar ama yakınındakine duyarsız kalırlar.Ne bekliyoruz ki ...

Canım teşekkürler.Ben de burada edindiğim önemli arkadaşlıkları ve dostlukları normal yaşantımda da sürdürmek taraftarayım.Zaten bunu da başlattık araknafobia ile buluşarak.elbette isteyen olursa buluşuruz.İstanbul da ikamet ediyorum.ama ben kimsede denemem asla diyorum.sakın yanlış anlamayın.ama kullanıp fayda gördüklerimi ya da asla yapılmaması gerekenleri kendimce yazarım asla reklam içinde değil.çünkü bir sürü ürün yazıyorum.(bunu da birilerine gönderme yapıyorum)Yaptıklarım yazın belli olacak.dua ediyorum işe yarasın ve herkes lekesiz kalsın.sadece işte en iyi korumayı bulmam lazım...

Teşekkür ederim. En iyi koruyucu diye bir ürün varmıdır bilmiyorum ama su bazlı koruyucular öneriliyor. Ben de yüzüm yağlı yağlı görünsün istemiyorum. Çoğu koruyucular yağlı. Bu arada ben de ankaradayim.istanbulda olsaydım kesin görüşmek için gelirdim. Çalışmalarınızı takip ediyorum edeceğim de inşallah.

Kızlar dün Şemsi aradım lekelerle ilgili bazı sorular vs için .ya şansa bakın yurt dışından teklif almış orada çalışmaya başlıyormuş.seneye kadar.ofisi sadece satış yapıcakmış ama tam kesin değil.aman dedim bizlere sözünüz var unutmayın.Benimle paylaşmanıza sevindim.Sizin adınıza da.ama bizleri sakın unutmayın dedim :)

Keşke kışa yeni giriyor olsaydık :) kaldı lekeler... ya bazen dahada koyulaşıyor bıktım usandım
Şems Aslan için ist.a kesin gelecektim ben, ama kendi yoksa neye yarar...

Keşke kışa yeni giriyor olsaydık :) kaldı lekeler... ya bazen dahada koyulaşıyor bıktım usandım
Şems Aslan için ist.a kesin gelecektim ben, ama kendi yoksa neye yarar...
Canım evet ama bilmem bana söz verdi dedim arkadaşlarım bile bekliyor sizi.sakın bizi bırakmayınız.merak etme dedi.Beklemek zorundayız :)

şimdi kendimi övmek istemem ancak buraya yazmasam belki çok kişi hala lazer vs falan yaptırırdı.bunu bana çok kişi msj ile bildiriyor.sizlere de şunu diyeyim yanlış işlem yapmaktansa bir sezon daha o lekelerle gezin.en azından kesin bilgilere ulaşmış oluyorsunuz.beklemek en iyisi bakalım benim yazın ne olacak.en korktuğum bu.eğer geri, gelmez ve yeniler eklenmez ise çok iyi.yaptıklarım işe yarar demektir ve herkese de yarar inanıyorum...

ben de bir yaz daha beklemeye razıyım.yeterki geçsin lekeler.yüzümdeki yanık lekesi de cabası.fotoğraf yüklicem inş.bi fırsat bulamadım.benim yaptırdığım lazer değildi.plazma tedavisiyle cilt gençleştirme leke giderme,göz kapağı düşüklüğü tedavisi yapıyormuş ama benim yüzümde üstelik lekenin bile olmadığı yerde yanık lekesi oluştu.

Neyden olustu yanik lekeniz?Belki yardim edebilcegimiz bir sey olur,fotografi yuzunuz gorunmicek leke goruncek sekilde cekip koyun ben de koymustum.

Neyden olustu yanik lekeniz?Belki yardim edebilcegimiz bir sey olur,fotografi yuzunuz gorunmicek leke goruncek sekilde cekip koyun ben de koymustum.
Plazma tedavisi diye yeni bir sistemmis.ucretsiz çok küçük bir alanda deneyelim begenmezseniz yapmayız hiçbir şey olmaz korkmayın. Olursa garanti veriyorum tüm yüzünüzun leke tedavisini ben yapacağim dedi kadın. Başka bir yöntemle. Kendisini çok seviyorum ve merkezinde lazer epilasyon yapturiyorum.cok da güveniyorum kendine asla para için Müşteri kazanmak isteyen biri değil. Ama benim yüzümde leke kaldışimdi fotoğraf yukleyecegim.cokkotu ağlamak istiyorum yaaa psikolojim bozuldu. Derdim birdi bin oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…