-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım evet az önce gördüm yazık evet ama geçer hem lekeler yeni hem de sanırım açık renk.üzülmeyin durun bakalım bunun için buradayım :)ben de bir yaz daha beklemeye razıyım.yeterki geçsin lekeler.yüzümdeki yanık lekesi de cabası.fotoğraf yüklicem inş.bi fırsat bulamadım.benim yaptırdığım lazer değildi.plazma tedavisiyle cilt gençleştirme leke giderme,göz kapağı düşüklüğü tedavisi yapıyormuş ama benim yüzümde üstelik lekenin bile olmadığı yerde yanık lekesi oluştu.
Canım tamam üzülmeyiniz çaresini buluruz.siz kök hücre ile tedavi yaptırdınız sanırım.PRP (Platelet Rich Plazma) size bir şey soracağım yaptırdığınız işlemi aşama aşama yazar mısınız.yani mesele önce şöyle sonra şöyle vs vs.Yükledim sonunda. Çok kötü yaa
Sunu soriyim bilen bilir ama kisaca geciyim ben de lazer yaptirdim sadece biyik bolgemde vardi lazerden sonra burnumda yanaklarimda alnimda yani nerde yoksa oraya leke geldi.uzulerek de olsa sunu sorucam,yaptiran bilir dehset acilibir islem neyse islemden sonra kahve telvesi gibi mi oldu yuzunuz?Silverdin bepantene mi surdunuz?Hayir,eger oyleyse ben yaptirdigim islemi bilmiyordum ayni islemse sakin sakin bir daha o merkeze ugramayin ve sadece deneme yapmis oldugunuz icin sukredinGittiğimde yüzüne işlem yaptığı bayanin göz kapağında hiçbir şey kalmamıştı. Kapıyı acan bir bayan vardı o na da 2.seans yapıyordu.
Evet yaaa aynen öyle oluyor. Çok acıyor. Ve kahve telvesi gibi oluyor. Sonra kabuk oluyor resmen yara kabuğu. Off yaa gecmicek bu leke ozamanSunu soriyim bilen bilir ama kisaca geciyim ben de lazer yaptirdim sadece biyik bolgemde vardi lazerden sonra burnumda yanaklarimda alnimda yani nerde yoksa oraya leke geldi.uzulerek de olsa sunu sorucam,yaptiran bilir dehset acilibir islem neyse islemden sonra kahve telvesi gibi mi oldu yuzunuz?Silverdin bepantene mi surdunuz?Hayir,eger oyleyse ben yaptirdigim islemi bilmiyordum ayni islemse sakin sakin bir daha o merkeze ugramayin ve sadece deneme yapmis oldugunuz icin sukredin
anladım canım.durun bakalım. yarın ayrıntılı yazarım.duydum ama çok üstünde durmadım bu yöntemin açıkçası.bana inandırıcı gelmemişti.çünkü araştırırken lekem geçmedi diyenler vardı.hatta bu sitede bile konusu var.sonuç tam yok .o nedenle de hep diyorum.bakın yapmadan yaptırmadan evvel çok ama çok araştırın.size sonradan yapacağı da lazer se aman dikkat sakın diyorum ...Yüzümde güneş lekeleri vardi.Fotoğrafta da görüldüğü gibi. Küçük küçük lekeler. Alın yanaklar burun üstü. Bu lekelerim son 10yildir var ve bıktım.lazer epilasyon yaptirdigim merkezde dr Filiz hanima da sürekli yüzümden dert yaniyordum.lazer icin gittigimde bundan 2ay once ordaki bayanlarin yuzunde goz kapaginda kolunda kirmizi kabuk baglamis yaralar gördüm. Ne olduğunu sordum. Plazma diye bir sistem geliştirildiği netten araştırıp istersem lekeler için yapabileceğini söyledi. Bir hafta araştırdım içim icimi yedi gittim küçük bir alanda denedi ve sonuc bu.yaparken üstteki deri yanıyor ve cok acıyor. Sonra kabuk bağlıyor kabuk bir hafta sonra dökülüyor ve alttan yeni persembe bir deri oluşuyor. Nitekim de öyle oldu. Amabende leke kaldı. Tekrar gittim çok kötü olduğumu söyledim. Kadın üzülme sakin ol daha yeni her cilt aynı değil dedi. 6ay iyileşme suresi var eğer gelmezse ekimde söz veriyorum yüzünün tüm leke tedavisini ben yapacağım dedi.
Canim ne yazik ki ayni islem keske ben de sadece denemek icin tek bolgeye yaptirsaydim ama islemi yaptiran kisi cillerinden kurtuldugunu bildigim icin o an ki boslukta tamam dedim. Sakin bak sakin bedava yapsalar da naparlarsa yapsinlar gitme omur boyu pisman olursun oynama da yuzunle kisin bakariz buluruz bir yolunu uzulmeEvet yaaa aynen öyle oluyor. Çok acıyor. Ve kahve telvesi gibi oluyor. Sonra kabuk oluyor resmen yara kabuğu. Off yaa gecmicek bu leke ozaman
Canım evet aynen öyle.hep beraber bekleyip göreceğiz .iyi şeyler görmek dileğiyle ...Canim ne yazik ki ayni islem keske ben de sadece denemek icin tek bolgeye yaptirsaydim ama islemi yaptiran kisi cillerinden kurtuldugunu bildigim icin o an ki boslukta tamam dedim. Sakin bak sakin bedava yapsalar da naparlarsa yapsinlar gitme omur boyu pisman olursun oynama da yuzunle kisin bakariz buluruz bir yolunu uzulme
Lekeli cilt ve beyaz ten kuru cilt için güneş kremi tavsiyeniz var mi.ayrica ben güneş kremini göz altına da sürüyorum doğru mu yapıyorum acabaFondöten yerine en uygun bb aramaya başladım çok şey denedim.Missha herkese oldu bana olmadı.Kapamadı cilt lekelerimi. Bende arayışa devam ettim.Sonunda bana uygun bir tane buldum.Ancak şuna da inanıyorum cilt alışınca o da bu sefer sanırım yeterli gelmiyor.Lekeleri gidermek lazım öncelikle.Ben önce lekelerle başladım .2 aydır uğraşıyorum.Maskeler kremler.Çok şey denedim.Şu anda yüzde 70 açılma var.
Canım arayıştaydım zaten önerileri ilk sayfaya ekledim .en sonunda çok araştırdım soruşturdum .solante pigmenta spf 50 almaya karar verdim.(kahverengi olanı)lekeleri de azaltıyormuş. incelemenizi tavsiye ederim.bu arada benim cildim de beyaz ve kuru...Lekeli cilt ve beyaz ten kuru cilt için güneş kremi tavsiyeniz var mi.ayrica ben güneş kremini göz altına da sürüyorum doğru mu yapıyorum acaba
Ben 2 yıldır söylediğiniz marka güneş kremi kullanıyorum. Hiç bir faydasını görmedim. Aksine lekekerim arttı. Şimdi kullanmayi bırakıp farklı bir marka alcam.Canım arayıştaydım zaten önerileri ilk sayfaya ekledim .en sonunda çok araştırdım soruşturdum .solante pigmenta spf 50 almaya karar verdim.(kahverengi olanı)lekeleri de azaltıyormuş. incelemenizi tavsiye ederim.bu arada benim cildim de beyaz ve kuru...