Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
yazdıklarıma açıklık getireyim.bu kadar krem kullandın tabi açılır diyen var ise inanın alakası yok.onlar çok uzun vadede hatta 1 seneye yakın kullanınca geçirmeye başlar.çünkü bendekiler çok uzun yıllardır olan lekeler.(15 20 senelik)daha önce dediğim gibi üzüntü tetikledi neredeyse kalıcı hale geldi.tek şansım asla cildimi soymadım.denemek istedim ama yapamadım.sadece kollarımda denemeler yaptım.ve kremsiz de arkadaşlarımda geçen(yeni oluşmuş ve soyulmamış ciltte)oldu.gerçekten sivilce kürü de geçirdi.hatta sivilce lekeleri geçenler oldu.ama çok istikrarlı yaptılar.Kesinlikle de önce gerçekten dr.a gittiler sonra başladılar.ve beslenme düzenlerini inanın değiştirdiler. değiştirmeyenler de hakikatten fayda az oldu.gerçekten de geçici oldu.bunu daha öncede yazdım.sadece maske ile ya da karbonat yoğurt kürü gibi kürlerle kalıcı lekeler inanın geçmez.sadece azalır.Sonra yerinde sayıyor.bu bende böyle oldu.başkasını bilmem.benim lekeme en iyi gelen yaptığım kür bunu kremlere ara verince anladım.ama krem desteğine mecburdum.Anca %90 açtım.zaman az yaz gelmek üzere.kremsiz de yapılıyor leke tedavisi ama çok uzun sürer.Bir kaç yıl olabilir inanın.bu sadece azaltır.bizim yaptığımızla anca bu kadar olur tamamen geçmesi zor.ama bunları yapmam uğraşamam derseniz eylül ve ekimi bekleyin Şems Arslana gidin derim.bana göre aletsiz ve cildimizin üst tabakasına zarar vermeden işlem yapan tek kişidir.zaten oradaki bayanları da gördük ve bizzat kendilerinden bilgi aldık.onun yaptığıyla kesin çözüm oluyor.zaten gidince inceleyip sizi kandırmadan evet şu tamamen şu %50 geçer diyor...

Son düzenleme:
Bu gün aktarımı aradım.sorular sordum bilgi aldım.çağla sirkesi sordum .yapmadık ama sizin için yaparız dediler.hiç duymadığım bir şeyi anlattı.kayısı sirkesi.şaşırdım ilk duydum.faydaları sıraladı.yarın onu paylaşırım.ayrıca mesela kürler var işte limon sarımsak,yumurta kabuğu vs.zor kürler.ben yapamam yani yapan yapar.onları da hazırlayıp yollarız.dediler.aman ne iyi dedim.aklınızda olsun isteyen olursa haber verin bana.ararım yaparlar.saç içinde yeni bir şey öğrendim uzasın diye onu da alıp kullanıp yazacağım.çünkü bir ara arkadaşımız mrymmrym yazmıştı turp vs kürü yapmaya çalıştım ama zor oldu.sonra entele yaptırdım aktarıma şişeleyip yolladılar.halen kullanıyorum.etkilerini daha sonra yazacağım biraz daha zaman geçsin bakalım.Bu arada zayıflama çayı yapmışlar yok satmış inanın merak ettim.aslında kilom yok ama deneme merakım var.herkese fayda olsun diye.önce ben deniyorum :)

Benim en cok ilgimi ceken konular bu topik gozumden kacmis
Sacimda da dokulme problemim var
Deneyimlerimi paylasicam
Butun sayfalari okucam fakat cok merak ettim
Gozumden kacar falan
Lekeler icin en memnun kaldiklarini (krem,yag,bitki vs) yazarmisin rica etsen.

Bu iyi geldi!
Lekemi acti!
Cildimi beyalazlatti !

Falan dediklerin..

Canım şimdi ilk sayfayı daha dikkatle okumanızı öneririm.bu sayfadaki en üst mesajı daha dikkatli okuyun.Saç dökülmesini ısrarla karanfil kürü derim.ondan çok ama çok fayda gördüm.ilk sayfada yazıyor.kreme gelince benim beğendiğimi başkası beğenmedi.Meslina Kendisi de zaten çok güvendiğim biri çok dürüst.zaten yazdım ilk sayfaya .o nedenle de korkuyorum.yazmaya.başka beğendim diyen yok buraya yazan.ama kendi sitesinde çok beğenen var.bilemiyorum.şu an bitti o başka kreme başladım.bu son zaten.bir de doadan bir karışım öğrendim .aldım ama yapamadım.devam edemedim.ama geçenlerde bu siteden tanıştığım .araknafobia ile buluştuk.( çok sevdiğim arkadaşım oldu artık.hatta arkadaşta değil en yakın dostum desek daha iyi)cildin çok aydınlık dedi.sebebi gül suyu ,lavanta suyu ve oksijenli su,aloe vera jeli derim.yumurta akı maskesi de eklerim.Lekelere ilk sayfa kür var.bakın inanın çok etkili.ama zamanı değil şu an.bence lütfen herkes beklesin.artık zaten zaman geçti.anca ufak tefek şeyler yapabilirsiniz.leke açmak değil.cildi tazelemek olur.onu da yarın yazayım.

Okudum tekrar doncem ilk sayfaya
Bende kranfil kuru kullandim memnun kaldim
İsirgan otu kullandim memnun kaldim
Suan sarimsakli sampuan kullaniyorum iyi.
Lekelere kalici care bulamadim ama.
Yogurt suyu
Limon suyu
Karbonatli karisim
Domates+un maskesi
Dermokil maske
Garnier maske
Kremler artik usandim ben

Güzel insan, bilgine , emeğine, zamanına, çabana hayranım :) yüreğine sağlık. Hiç üşenmeden bu kadar emek sarfediyosun tebrik ediyorum :)
Eminim ki bi çok arkadaşımız bu bilgilerden faydalanacaktır :)
Tekrar ellerine ve yüreğine sağlık, iyiki varsın :)
Çok teşekkür ederimm

Canım anlıyorum ama ne diyeyim ben böyle yaptım.başka şey yapıp memnun olan var ise daha kolay ama gerçek olsun da yazsın göreyim.buraya kadar başardım.sadece benim için geri gelmemesi için uzun yıllar koruyucu kullandım en iyisi bu denilsin.bunu da ben bekliyorum.

Canım benim sabah sabah açtım bu yazınızı gördüm inanın gözlerim doldu.bu güne kadar hep üzüntüden dolan gözlerimdeki yaş sayılı olarak sevinçten doldu.bunlardan 2 side bu sitede oldu.biri doğum günü mesajlarında bana yazan arkadaşlar,biri de sizin şu içten yazınız.hep yazıyorum sizleri çok seviyorum.Sizler de iyi ki varsınız. :)

Okurken edindigim bilgileri not aldim
Kesinlikle sac bakim daha kolay
Leke zoooor
Brave Capricorn paylasimlarinida ayrica cok sevdim tesekkur ederim

Simdi ben bisi sorucam size
Biyik bolgemdeki lekelere cimbizinda sebep oldugunu dusunuyorum ben.
Genel anlamda iple aliyorum fakat cok siyah olanlari cimbizla aliyorum

Ben tüyler icin lazer yaptirsam mi?

Hem tüy derdinden kurtulmak icin istiyorum
Hem de cımbızdan.
Lekeye faydasi/zarari olur mu?

Beni aydinlatirsaniz cok sevincem.

arkadaşlar lütfen şunu dikkatle OKUYUN...
Yazdıklarımı bir çok kişi beğenmedi.anlıyorum.bakın yıllardır bu siteyi takip ettim.biri çıkıp ta şunu yaptım evet çok iyi demedi.diyen var mı evet ama çok az.leke konusuna da çözüm getiren ben daha görmedim.eğer benim gibi bu sayfaya yazdığım gibi devamlı CİLDİNİZİ ASLA SOYDURMAYINIZ
diye büyük büyük yazan olsa bir çok kişi mağdur olmazdı.
Ya da
GÜNEŞ KORUMA EVDE DAHİL 50 FAKTÖR AMA İYİSİNDEN SÜRÜN
diye her yere yazan olsaydı bu gün bu kadar insan mağdur olmazdı.bunlar yazılmadı mı.evet yazılmış ama üstünde fazla durmadan bir kaç msj da yazılmış. arkadaşlarımız cosmelan yaptırıp mağdur oldu.ama eğer büyük harflerle
COSMELAN İŞE YARAMIYOR yazılsaydı.onlar da ve onlar gibiler mağdur olmazdı.
LAZER LEKEDE İŞE YARAMIYOR AMA TÜYDE DAHA ETKİLİ
yazılsaydı böyle benim her yere yazdığım gibi bu kadar ki mağdur olmaz lazerle lekeyi geçirmek yerine üstüne yeni lekeler ekleyip eskisinden daha kalıcı lekelerle uğraşmazdı.sonra ben kimseyi kandırmadım.şu karışım bana iyi geliyor diye uydurup herkesi kobay kullanmadım.kendimi deneme tahtası yaptım ben.ben bunları dener buraya yazma gereği bile duymaz.nasılsa açtım lekemi banane derdim.çoğu gibi.ama ben gece gündüz araştırdım.picosureden wood ışığına kadar.Uzmanlarla görüştüm ,dr.larla görüştüm.uzmanlardan maskeler öğrendim.karıştırdım ve yaptım.bana uymadı kendim eklemeler yaptım.oldu.kendimde ve arkadaşlarımda denedim.İşe yaradı.sırf şu leke işi bitsin diye.ben başardığıma inanıyorum.ama nedense benden beklenen bu değil.anlamıyorum.insanlar yalan habere yalan hikayeye bayılıyor.ben şimdi buraya herhangi bir karışım yazayım sayfa açayım .ben yaptım diye uydurayım.oooooo yüz kişi inansın aman lekem geçecek diye masraf etsin.aylarca uğraşsın.sonuç yok.ben de diğerleri gibi a yaptırdım olmadı ben denemeyeyim diyerek isim değişikliği yapıp ya da kapatıp başka isimle yeniden üye olayım.bu mudur istenen anlamadım.ya da dışarıda blog sahibi olup burayı oraya adam toplamak için uyduruk bir kaç maske ya da bir krem yazan biri mi olsaydım.o zaman mı beni pofpoflardınız.ben yapmadım.Maskelerim açtı gerçekten ama sizler üşenir yapmazsınız istikrar lazım çünkü.ya da kolayına kaçıp yine pahallı işlemlere kayıp hata yaparsınız.ayrıca
LEKE ZAMANI GEÇTİ SENEYE yazıyorum .evet belki 1 ay daha var sayılır ama yapıp yarım kalacak o da boş.o nedenle hala bir şeyler yapmak istemeniz de şaşırtıyor.Bunu da bilmeyip bu aylarda leke için uğraşan lekeleri cildine yapışıp kalanlar oluyor.bunu da yazıyorum devamlı.
LEKE SABIR İSTER KIZLAR.kullandım evet memnun kaldım 2 krem var.ama ben şu an yazmak istemiyorum.birini ben kullandım bana yaradı diğerini başka arkadaşım bu siteden kullanmış yaramamış.şimdi ben herkese ya bu çok bende şöyle oldu derim herkes alır.aldım olmadı diyen çıksa ben ne yaparım.bu yazı atlatmam lazım.belki lekeler geri gelecek ki ALLAH korusun .günaha mı gireyim.kimse kusura bakmasın ama o uyduruk yazdığımı zannettiğiniz ilk sayfa öyle işe yarar bilgilerle ki siz isterseniz önemsemeyin.Beni takdir edenler bana yeter artar.zaten kimseden alkış beklemiyorum ama burun kıvıranlara da şaşırıyorum.bunları da duydum bir yerlerden ondan yazıyorum.Kendini beğenmiş deseniz de ben sayfamı içerik açısından çok önemli buluyorum.
BEN GERÇEĞİM.DÜRÜSTÜM KULLANDIM YAZDIM.
birilerine bu bilgilerle faydam olduysa ya da olacaksa
NE MUTLU BANA...

ben takipteyim ve sizin samimiyetinize çok inanıyorum.Allah ömür verirse siz yazarsanız eylül ekim gibi sizin uyguladığınız sistemi uygulayacağım inşallah.benim sıkıntımı biliyorsunuz.moralim çok bozuk ama bi yaz daha bekleyebilirim yeter ki benim de lekelerim sizinki kadar gitsin sizin gibi memnun kalayım inşallah.%90 ben de olmayabilir kiminde %yüz gecer kimin de daha az.yeterki aalsın razıyım.hele ki plazma yöntemiyle oluşan gözüme yakın yerdeki yanık lekesi gitsinŞU KONUDA SİZE KESŞİNLİKLE KATILIYORUM.YÜZÜ YAKARAK KABUK BAĞLAYIP ALTTAN YENİ DERİ GELCEK LEKELER GEÇECEK DENEN YÖNTEM LAZER DE DİYEBİLİRSİNİZ SAKIN YAPTIRMAYIN.BENİM HİÇ LEKE OLMAYAN YERDE YANIK GİBİ LEKE KALDIFOTOĞRAF DA YÜKELYECEĞİM.SENEYE AŞAMA AŞAMA HEP BERABER NE OLACAĞINI DA GÖRÜRÜRZ İNŞALLAH.

Canim blue um.O kadar guzel sozler soylemissin valla ben sana mucevher gozuyle bakiyorum:) O kadar ugrasiyorsun ki insanlar faydalansin diye ben cok iyi biliyorum canimbenim.Kendi sorunun olmadigi halde arastiriyorsun ve bunca sikintin varken.Lutfen sizler de yazilmis seyleri 40 kere sormayin,kendine derkt ediyir blue bunu dayanamayip yine yaziyor.Neyse yeterince sinir olundu bana zaten :) Diyecegim su ki not alin not,kenara kagida pc ye notunuzu alin.Biz blueyla artik dostuz ama yine de kucuk kitapcigim var benim

Öncelikle güzel sözler için teşekkürler sağ olunuz.Bakın tüyler koyu ise evet lazer derim .ve herkese de tüm vücut öneririm ancak .işte sorun burada başlıyor.yapılacak zamanda yapın.ve en iyi yere gidin.cildiniz hassas galiba cımbız leke yaptıysa lazerde aman dikkat diyorum.Lekeye asla faydası olmaz bence.ama zararına gelince şunu da ekleyeyim.bunu da öğrendim.lazerde bazı yerlerde makyajla gidince bazen makyajsız bile ıslak mendille silip kuruyup üzerine lazer yapıyorlar.işte size kalıcı leke oluşumu sebebi.zaten lazer çıkışı koruyucu da sürmezseniz daha beter .bunlara çok dikkat edilip en iyi merkezde yapılırsa sonuçlar çok kalıcı çözüme ulaşır.Gittiğiniz yerden kesin garanti istemeyi unutmayın.Şifalar olsun...

Canım sağ olun.teşekkürler.istiyorum lekesiz olsun herkes.Başarmak istiyorum bunu.Elimden geleni de yapacağım merak etmeyiniz.ama bu arada da lütfen cildinizi kalınlaştırmaya bakın.Bununla ilgili de araştırıyorum.bakalım neler bulucam.hayırlısı olsun...

Canım kimse size sinir olamaz ben buradayım.sizler beni sevdiğiniz için savunuyorsunuz.hatta siz özelimi de bilip ona göre yazıyorsunuz.bu benim için çok önemli inanın.Ne diyeyim o güzel söz çok hoşuma gitti MÜCEVHER .zaten adımı değiştirmek istiyordum :)

Selam arkadaşlar, bugün sabah işe geç geldim işlerim vardı tesadüf aktarın önünden geciyordum,
uğradım ama karanfilden emin olamadın. Çok sert ve rengi açıktı. Aktara sorsan iyi diyor.
Hemen işe gecince google yazıyım dedim karanfilin iyisi nasıl olur diye, sonucta herşeyin iyisiyle yapılan maske vs.. etkili olur öyle değil mi?

araknafobia ben sordum
Bana istinaden mi "tekrar sormayin"dediniz?
BLUEGREENBLUE cevap vermeme hakkini kullanabilir bence
Neyse iyi gunler

BLUEGREENBLUE hersey icin cok tesekkur ederim .
Hakkini helal et.
Yahu ne alingansiniz neden size diyim :) siteye yeni gelenler oluyor surekli sormasinlar diye dedim.Zaten gelen istek uzerine ilk sayfaya yazdi blue.Ondan dedim ayrica farkli bir sey olursa yazilmamis,bilirsem ben ya da blue ve diger arkadaslarimiz yazar.Ayrica bilmedigimiz seyi soracagiz zaten bu site onun icin var.Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…