Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Kozmik bakimda yaziyor iyisi kotusu nasil olur diye.Suya atiyorsunuz anlamak icin ama tam olarak nasildi hatirlamiyorum.Kozmik bakima girin karanfil kurune tiklayin

Merhaba canım.bunu çok yazdım iyi kaliteli ürünle yapılan maske vs.daha etkili olur.sizin yaşadığınız yerde benim aktarım var.Ben İstanbul dayım ama onlara çok güveniyorum.oradan getirtiyorum.aklınızda olsun.eğer almak istediğiniz şeyler olursa.indirim de yaparlar.beni severler sağ olsunlar.bazen dürüstlük işe yarıyor.

Bugün tesadüf avm de gördümde öylesine uğradım canım.
sen aktar lokman hekim mucizeleri diye bir yerden bahsetmişsin sanırım onu diyosun. Gül suyuda alıcam şuan aklımdaki

Bu tarifi unutmam işte.. yan gelip yatan karanfillerden uzak duralım

Canım kesinlikle haklısınız burayı onun için açtım.kesin çözümlü ve bilinmeyenler bilinsin diye :)

AYRICA ASLAN .BOĞA. BAŞAK. OĞLAK VE KOÇ BURCU GÜNLERİNDE DAHA ETKİLİ.BURADA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.HAZIRLAMAK BU GÜNLERDE YAPILIYOR.VE BU GÜNLERDE KULLANILMAYA BAŞLANIYOR.SONRA HER GÜN SIKILABİLİR.BU GÜNLERDE DE EVET DAHA ETKİLİ AMA ARA VERMEDEN.BİR SÜRE YAPILACAK.UYGULAMA BİRKAÇ GÜN YAPILIYOR.BEN 15 GÜN DEVAMLI YAPTIM.ARA VERDİM SONRA 15 GÜN YAPTIM.HİÇ YIKAMADIM .KOZMİK BAKIMA BAKIN ORADA DAHA DETAYLI VAR...

Son düzenleme:
kızlar herkese merhaba.ya size bir şey diyeceğim bakın.hepimizin sinirleri hem özel hayatta hem de şu leke vs.için uğraşmaktan bozuk.lütfen kırmayınız bir birinizi ve lütfen kırılmayınız.ilk sayfaya da yazdım.hayat çok kısa bu gün varız yarın ne malum.evet bakın ben hakikatten çok iyi niyetliyim bunu bütün çevrem söyler.aman sakın bu kadar olmayın.inanın çok sömürüyorlar.ama benim elimde değil.yaradılış mı ne .değişemiyorum.yapamıyorm işte.o nedenle de geriye her baktığm da pişman oluyorum ama diyorum ki ya ben yine yapardım.elimde değil.elim açık hem de çok.daima kendimden evvel başkalarını düşünürüm işte bu nedenle de maddi olarak sıfır kaldım.başıma gelmeyen kalmadı.detayları boş verelim ama .bu gün birine yazarken aklıma geldi.örnek olsun diyorum.herkese para dağıttım kimin ihtiyacı var ise fazla verdim.alışveriş 20 tl.yaptıysam 100 verdim satana acıdım üstü kalsın dedim.ama her şeyimi kaybedince çevrede baktım kimse yok.Borcumu alacaklarım var beni faceten bile sildiler.Lekesini geçiren arkadaşlara sordum ya nasıl yaptınız anlatmadılar ama lekeleri olunca bana gelip lekelerini açmaya bile uğraştım.Açtım da.hatta geçirdim.yani hayat enteresan.ne yapmalı bilmem ki iyi niyetime karşılık beklemedim.ama bu da olmamalı bence.siz siz olun en küçük bir iyilik bile birinden gördüyseniz ALLAH RAZI OLSUN DİYİN. ne olacak bedava ama faydası hem size hem karşınızdakine inanın.ve siz siz olun hakikatten benim kadar olmayın.ama sakın da kimseye kötülük düşünmeyin derim.inanın nasıl diyorum lekeler tam gitmezse tekrar geri geliyor.kötülükte böyle.yıllar geçse de eğer bir şey yapılırsa geri geliyor.ben kimseye bir şey yapmadım bu arada.ama hatalarım elbette oldu.insanız.Ama en önemli NEFSE HAKİM OLMAKTIR.UNUTMAYALIM.ben bunun faydasını şöyle görüyorum.evet başıma bu kadar şey geldi.ama neyi anladım ÇEVREMDE GERÇEK DOSTUM YOKMUŞ.pahallıya mal oldu ama ne yapalım.öğrenmem için sanırım bu gerekliydi.ARKADAŞ BAŞKA DOST BAŞKAYMIŞ.çok farklıymış. sizlere şunu diyeceğim benden aldığınız sadece 3 ya da 5 bilgiye teşekkür ederek maddi bir şey beklemeden bana arada seni seviyoruz demeniz beni inanılmaz mutlu ediyor.çıkarsız bir şekilde(yazarken ağlıyorum.gözlerim doldu)İYİ Kİ VARSINIZ.SİZLERİ SEVİYORUM HEM DE HEPİNİZİ...

Bluegreenblue, Canım bende senin samimiyetine özverine çookkk teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık, bize burda ışık kaynağı oluyorsun. Sende iyi ki varsın bizde seni seviyoruz
Ayrıca insanların tekrar tekrar soru sormasına bende darlanıyorum, ben geçmişte yaşadığım bir sorunla ilgili kk da 600 sayfalık yorumları bile yeri geldi tek tek okudum ve öyle soru sordum. Lütfen herkes önce tüm sayfaları okusun ve öyle katılım olsun. Hem mükerrer yazılar olmaz hemde forum daha zevkle okunur. Hep aynı konular sorular cvplar dönüp durmaz

Canım çok ama çok teşekkürler gerçekten güzel sözlere sağ olun hak etmeye çalışacağım.olsun ne yapayım elden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.ama bazı yerlerden aman ne biçim şeyler paylaşmış diye duyunca üzüldüm.aslında ilk sayfaya eklemeler yaptım benim için önemli şeyler.elbette beğenmeyen olur ama en azından uyduruk değil yani.dürüstçe yazdım hatta sizi de o sayfaya yazdım bakarsınız.nedeni ise aman kimseyi yanıltmayayım.diye.

Kızlar aklınızda olsun çevrede selülit için çok iyi gelen bir şey var ise yazsın.Birisi face sayfama yazmış çok ama çok mağdurmuş anlattı hakikatten öyle.ona da yardım edelim.ama şöyle denenmiş kesin olsun.

Aklımdayken yazayım bir de şunu anlamıyorum .şimdi bana birileri kızacak ama ne yapayım .yazmadan edemiyorum.Tam leke ile ilgili sayfa oluyor bir kaç satır sonra birileri bitkisel çözüm öneriyor.tıklayınca hakikatten faydalı şeyler var.teşekkürler.Gerçekten de sağ olsun.okuyup çok bilgi almışımdır.ama aynı şekilde başkaları sayfaya kopyalayıp lazer ile ilgili çok olumlu makale yayınlıyor.şimdi bunu gören bilmese hemen atlar.makaleye tıklayınca aman öyle bir anlatılıyor lekeye tek çözüm .ama maalesef alakası yok.Ne diyeyim bilemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…