- 18 Temmuz 2013
- 194
- 326
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Kozmik bakimda yaziyor iyisi kotusu nasil olur diye.Suya atiyorsunuz anlamak icin ama tam olarak nasildi hatirlamiyorum.Kozmik bakima girin karanfil kurune tiklayinSelam arkadaşlar, bugün sabah işe geç geldim işlerim vardı tesadüf aktarın önünden geciyordum,
uğradım ama karanfilden emin olamadın. Çok sert ve rengi açıktı. Aktara sorsan iyi diyor.
Hemen işe gecince google yazıyım dedim karanfilin iyisi nasıl olur diye, sonucta herşeyin iyisiyle yapılan maske vs.. etkili olur öyle değil mi?
araknafobia ben sordum
Bana istinaden mi "tekrar sormayin"dediniz?
BLUEGREENBLUE cevap vermeme hakkini kullanabilir bence
Neyse iyi gunler
BLUEGREENBLUE hersey icin cok tesekkur ederim .
Hakkini helal et.
Merhaba canım.bunu çok yazdım iyi kaliteli ürünle yapılan maske vs.daha etkili olur.sizin yaşadığınız yerde benim aktarım var.Ben İstanbul dayım ama onlara çok güveniyorum.oradan getirtiyorum.aklınızda olsun.eğer almak istediğiniz şeyler olursa.indirim de yaparlar.beni severler sağ olsunlar.bazen dürüstlük işe yarıyor.Selam arkadaşlar, bugün sabah işe geç geldim işlerim vardı tesadüf aktarın önünden geciyordum,
uğradım ama karanfilden emin olamadın. Çok sert ve rengi açıktı. Aktara sorsan iyi diyor.
Hemen işe gecince google yazıyım dedim karanfilin iyisi nasıl olur diye, sonucta herşeyin iyisiyle yapılan maske vs.. etkili olur öyle değil mi?
Merhaba canım.bunu çok yazdım iyi kaliteli ürünle yapılan maske vs.daha etkili olur.sizin yaşadığınız yerde benim aktarım var.Ben İstanbul dayım ama onlara çok güveniyorum.oradan getirtiyorum.aklınızda olsun.eğer almak istediğiniz şeyler olursa.indirim de yaparlar.beni severler sağ olsunlar.bazen dürüstlük işe yarıyor.
Canım ne demek helal olsun.kat kat.hiç bir yerlere gitmeyin.hepinizi çok seviyorum.zaten size de denmedi bu arada :)araknafobia ben sordum
Bana istinaden mi "tekrar sormayin"dediniz?
BLUEGREENBLUE cevap vermeme hakkini kullanabilir bence
Neyse iyi gunler
BLUEGREENBLUE hersey icin cok tesekkur ederim .
Hakkini helal et.
İYİ KARANFİLİN SAPLARI KOYU RENKLİ OLUR. TOMURCUK KISMI AÇIK RENKLİ OLUYOR.KARANFİLİ SUYA ATINCA DİREK DİBE ÇÖKERSE KALİTELİ KARANFİLDİR SUYA ATINCA YANGELİP OH NE GÜZEL DİYE YATIYORSA KALİTESİZ DEMEKTİR :)
Canım kesinlikle haklısınız burayı onun için açtım.kesin çözümlü ve bilinmeyenler bilinsin diye :)Yahu ne alingansiniz neden size diyim :) siteye yeni gelenler oluyor surekli sormasinlar diye dedim.Zaten gelen istek uzerine ilk sayfaya yazdi blue.Ondan dedim ayrica farkli bir sey olursa yazilmamis,bilirsem ben ya da blue ve diger arkadaslarimiz yazar.Ayrica bilmedigimiz seyi soracagiz zaten bu site onun icin var.Sevgiler
açıklayıcı yazdım canım sağolKozmik bakimda yaziyor iyisi kotusu nasil olur diye.Suya atiyorsunuz anlamak icin ama tam olarak nasildi hatirlamiyorum.Kozmik bakima girin karanfil kurune tiklayin
evet canım orası.gülsuyu da nereden yazdım 2 yer var.doa ve rosenseBugün tesadüf avm de gördümde öylesine uğradım canım.
sen aktar lokman hekim mucizeleri diye bir yerden bahsetmişsin sanırım onu diyosun. Gül suyuda alıcam şuan aklımdaki
Canım bunu bilerek yazdım .unutulmasın diye :)Bu tarifi unutmam işte..yan gelip yatan karanfillerden uzak duralım
AYRICA ASLAN .BOĞA. BAŞAK. OĞLAK VE KOÇ BURCU GÜNLERİNDE DAHA ETKİLİ.BURADA YANLIŞ ANLAŞILMA OLMASIN.HAZIRLAMAK BU GÜNLERDE YAPILIYOR.VE BU GÜNLERDE KULLANILMAYA BAŞLANIYOR.SONRA HER GÜN SIKILABİLİR.BU GÜNLERDE DE EVET DAHA ETKİLİ AMA ARA VERMEDEN.BİR SÜRE YAPILACAK.UYGULAMA BİRKAÇ GÜN YAPILIYOR.BEN 15 GÜN DEVAMLI YAPTIM.ARA VERDİM SONRA 15 GÜN YAPTIM.HİÇ YIKAMADIM .KOZMİK BAKIMA BAKIN ORADA DAHA DETAYLI VAR...İYİ KARANFİLİN SAPLARI KOYU RENKLİ OLUR. TOMURCUK KISMI AÇIK RENKLİ OLUYOR.KARANFİLİ SUYA ATINCA DİREK DİBE ÇÖKERSE KALİTELİ KARANFİLDİR SUYA ATINCA YANGELİP OH NE GÜZEL DİYE YATIYORSA KALİTESİZ DEMEKTİR :)
Canım çok ama çok teşekkürler gerçekten güzel sözlere sağ olun hak etmeye çalışacağım.olsun ne yapayım elden geldiğince cevaplamaya çalışıyorum.ama bazı yerlerden aman ne biçim şeyler paylaşmış diye duyunca üzüldüm.aslında ilk sayfaya eklemeler yaptım benim için önemli şeyler.elbette beğenmeyen olur ama en azından uyduruk değil yani.dürüstçe yazdım hatta sizi de o sayfaya yazdım bakarsınız.nedeni ise aman kimseyi yanıltmayayım.diye.Bluegreenblue, Canım bende senin samimiyetine özverine çookkk teşekkür ediyorum. Emeklerine sağlık, bize burda ışık kaynağı oluyorsun. Sende iyi ki varsın bizde seni seviyoruz
Ayrıca insanların tekrar tekrar soru sormasına bende darlanıyorum, ben geçmişte yaşadığım bir sorunla ilgili kk da 600 sayfalık yorumları bile yeri geldi tek tek okudum ve öyle soru sordum. Lütfen herkes önce tüm sayfaları okusun ve öyle katılım olsun. Hem mükerrer yazılar olmaz hemde forum daha zevkle okunur. Hep aynı konular sorular cvplar dönüp durmaz