- 14 Haziran 2011
- 79
- 44
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Günaydınnnn canımm. ne güzel enerjin var senin. Maaşallah :)
Şekerim Ducray diye bir marka var. solüsyonu var. saç dibindeki yağın yok olmasını sağlıyor.
her gün bir kaç damla masaj yapıyorsun.
bende yağlı kepek vardı. kullanmıştım.
Eczaneye sor istersen. yağlı saçı normale döndüren ürünler var. denemelisin.
Herkese güzel bir gün diliyorum..
Canım güneş kreminiz hangi marka memnun musunuzbu arada yaklaşık 10 yıldır güneş kremi kullanıyorum 50 faktörlük.elimden geldiğince gün içerisinde sürmeye çalışıyorum.çalışan ve kapalı bir bayan olduğum için sürekli krem sürmek sıkıntılı oluyor.florasan ve bilgisayar ışıklarının bile etkilediğini leke yaptığını söyledi bi güzellik uzmanı.benim edindiğim tecrübeler böyle arkadaşlar.
yani yüzü yaktırma kabuk bağlatma plazma tedavisi gibi yöntem ve doktorun yazdığığı karışım kremleri fos çıktı maalesef.şimdi burda okuduğum sis nedir onu anlama çalışıyorum.bir de Bluegreenblue senin söyleyeceğin yöntem sabırsızlıkla bekliyorum.
Hakikatten sizin adınıza çok sevindim.bir daha da asla dökülmesin :)SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI KULLANDIĞIM ÜRÜNLER...
Kızlar,
Kullandığım ve memnun kulladığım iki ürün daha paylaşmak istiyorum.
2 şer kür yaptım.. yani 6-8 ay dan kullandım bu ürünleri.
zaten bir ürün 3 ay da fayda göstermiyorsa, size yaramadı demektir.
Bir de çok çok önemli bence. rahat bırakın kendinizi. stres yapmayın.
Biliyorum zor. saç dökülmesi gıcık bir durum. ama sinir olarak çözemezsiniz.
şu anda bende dökülme yok.
ben yaklasık 5-6 senedir. sadece eczaneden şampuan alıp kullanıyorum.
cilt ve saç bakımımda dermo-kozmetik ürünler kullanıyorum, onlara güveniyorum.
Şu anda COSMED markasının bir şampuanını kullanıyorum. çok şükür dökülmem yok.
saçımı tahta tarakla tarıyorum. benimde saçlarım ince telli. çok muhteşem saçım yok. ama doğası
öyle . bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil. varolana iyi davranmaya çalışıyorum. elimden geldiğince.
aklım erdiğince.
1 nci ürün cilt dr tavsiye etmişti. çok iyi bir ürün bence. 2 kür yaptım.
Ducray Anaphasa serisi.. hem şampuanını, hemde saç dibine masaj yaptığın bakım losyonlarını kullandım.
gözüm kapalı kullanır ve tavsiye ederim.
lhttp://www.dermokozmetik.com/images_buyuk/f51/Ducray-Anastim-Konsantre-Sac-Bak_7851_1.jpg ikit
2 nci ürün RECTIWA ..yine iki kür yaptım . rectiwa da güzel bir ürün. aynen rectiwa'nında bakım losyonları var.
bunları şöyle kullandım. banyoda işim bitince , bornozu bile giymeden. saçımdaki fazla suyu havlu ile alıp.
hemen losyonu sürdüm. çünkü ürünü bana satan kadın, 2 dk içinde gözenekler kapanmadan sür demişti.
olumlu sonuç aldım.
http://www.rectiwa.com/
Kafanızda şu soru işareti olmuş olabilir. madem 1 nci üründen( Ducray'den ) sonuç aldın. neden 2 nci ürünü kullandın gibi.. Ducray i 5-6 sene önce kullanmıştım. sonra sorunum olmadı. ben o dönem önce yağlı kepek tedavisi uyguladım.
sonra saç bakım kürü dökülmeye karşı. yağlı kepeği eczacı önerisi ile tedavi ettim. sonrasında cilt dr gittim. bu arada eczacı bana Anaphase' ı kullanmamı önermişti. dr a danıştım. evet dedi. doğru. iyi gelir. hatta bir de hap verdi dr içtende destek olur dedi. bu devreyi böylece çözüp hallettim. eczane alışverişlerim böyle başladı.
1-1,5 sene kadar önce saçımın döküldüğünü görüp tekrar eczacıma danıştım. o zaman rectiwa ile tanıştım. yine çok memnun kaldım.
İLK SAYFAYA EKLEMELER YAPTIM.OKUYUNUZ.AMA LÜTFEN GÜZEL OKUYUNUZ...(YANİ BU KADAR ZOR OLACAĞINI TAHMİN ETMEZDİM .DÜN GECEDEN BERİ UĞRAŞIYORUM.2 KERE EKLEDİM SİLİNDİ TEKRAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM.BAZILARINI DA KOPYALADIM 3.DE OLDU) ...NEYSE Kİ OLDU ÇOK ŞÜKÜR...
solante expigment kullanıyorum.su bazlı olanlar daha iyiymiş bittiğinde su bazlı bir güneş kremi alacağım.karma bir cildim var.Canım güneş kreminiz hangi marka memnun musunuz
Canım iyi bir şey olsa ben kullanırdım emin olunuz.sadece işte sizlere kızıyorum.iyi okumuyorsunuz,araştırmıyorsunuz geri dönüşü olmayan hatalar yapıyorsunuz.kocaman kocaman yazdım da .çok rica ederim kızlar iyi okuyun araştırın lütfen ama...sis krem nedir?dünden beri yorumlara bakıyoruöm.işe yarıyor mu gerçekten.burdaki arkadaşların samimiyetine güveniyorum.kullanıp fayd gören varsa ben de kullanayım.
bu konuda 57.sayfayı okuyunuz orada bilgi var bununla ilgili.ama yine de siz bilirsiniz...sis krem nedir?dünden beri yorumlara bakıyoruöm.işe yarıyor mu gerçekten.burdaki arkadaşların samimiyetine güveniyorum.kullanıp fayd gören varsa ben de kullanayım.
sabrına. emeğine.sağlık. iyi akşamlar.bu konuda 57.sayfayı okuyunuz orada bilgi var bununla ilgili.ama yine de siz bilirsiniz...
Canım sağ olunuz.çok mesaj aldım madem madem %90 açtınız neden uğraşıyorsunuz diye.işte hata yapılmasın diye.bilmeden alıp kullanıyorlar ya da bilmeden soyduruylar cilde koruma da kullanılmadı mı tamam işte size buyrunuz KALICI LEKELER...sabrına. emeğine.sağlık. iyi akşamlar.
AMİN.DİLERİM KİMSE LEKELİ YÜZ YA VÜCUTLA DOLAŞMAZ ARTIK...Konuyu takibe aldim
Cok tesekkur ederim aksam tek tek en bastan okucam
Umarim kurtuluruz su lekelerden
tamam canım kolay gelsin.bu arada tebrikler inanın kimse okumak istemiyor.nedense :)20.sayfaya kadar geldim
Guzel bir topik olmus bilgi verici.
Okumak istiyorum devam etmek istiyorum fakat esime yemek hazirlamam gerekiyo mola veriyorum.
Benimde yazacaklarim
Soracaklarim
Anlatacaklarim var
Lekelere birlikde care buluruz umarim.
Cok severek okudum ayrica keyifle.
Kendime bir kahve yapip devam edicem yine.