- 14 Haziran 2011
- 79
- 44
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI KULLANDIĞIM ÜRÜNLER...
Kızlar,
Kullandığım ve memnun kulladığım iki ürün daha paylaşmak istiyorum.
2 şer kür yaptım.. yani 6-8 ay dan kullandım bu ürünleri.
zaten bir ürün 3 ay da fayda göstermiyorsa, size yaramadı demektir.
Bir de çok çok önemli bence. rahat bırakın kendinizi. stres yapmayın.
Biliyorum zor. saç dökülmesi gıcık bir durum. ama sinir olarak çözemezsiniz.
şu anda bende dökülme yok.
ben yaklasık 5-6 senedir. sadece eczaneden şampuan alıp kullanıyorum.
cilt ve saç bakımımda dermo-kozmetik ürünler kullanıyorum, onlara güveniyorum.
Şu anda COSMED markasının bir şampuanını kullanıyorum. çok şükür dökülmem yok.
saçımı tahta tarakla tarıyorum. benimde saçlarım ince telli. çok muhteşem saçım yok. ama doğası
öyle . bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil. varolana iyi davranmaya çalışıyorum. elimden geldiğince.
aklım erdiğince.
1 nci ürün cilt dr tavsiye etmişti. çok iyi bir ürün bence. 2 kür yaptım.
Ducray Anaphasa serisi.. hem şampuanını, hemde saç dibine masaj yaptığın bakım losyonlarını kullandım.
gözüm kapalı kullanır ve tavsiye ederim.
lhttp://www.dermokozmetik.com/images_buyuk/f51/Ducray-Anastim-Konsantre-Sac-Bak_7851_1.jpg ikit
2 nci ürün RECTIWA ..yine iki kür yaptım . rectiwa da güzel bir ürün. aynen rectiwa'nında bakım losyonları var.
bunları şöyle kullandım. banyoda işim bitince , bornozu bile giymeden. saçımdaki fazla suyu havlu ile alıp.
hemen losyonu sürdüm. çünkü ürünü bana satan kadın, 2 dk içinde gözenekler kapanmadan sür demişti.
olumlu sonuç aldım.
http://www.rectiwa.com/
Kafanızda şu soru işareti olmuş olabilir. madem 1 nci üründen( Ducray'den ) sonuç aldın. neden 2 nci ürünü kullandın gibi.. Ducray i 5-6 sene önce kullanmıştım. sonra sorunum olmadı. ben o dönem önce yağlı kepek tedavisi uyguladım.
sonra saç bakım kürü dökülmeye karşı. yağlı kepeği eczacı önerisi ile tedavi ettim. sonrasında cilt dr gittim. bu arada eczacı bana Anaphase' ı kullanmamı önermişti. dr a danıştım. evet dedi. doğru. iyi gelir. hatta bir de hap verdi dr içtende destek olur dedi. bu devreyi böylece çözüp hallettim. eczane alışverişlerim böyle başladı.
1-1,5 sene kadar önce saçımın döküldüğünü görüp tekrar eczacıma danıştım. o zaman rectiwa ile tanıştım. yine çok memnun kaldım.
Kızlar,
Kullandığım ve memnun kulladığım iki ürün daha paylaşmak istiyorum.
2 şer kür yaptım.. yani 6-8 ay dan kullandım bu ürünleri.
zaten bir ürün 3 ay da fayda göstermiyorsa, size yaramadı demektir.
Bir de çok çok önemli bence. rahat bırakın kendinizi. stres yapmayın.
Biliyorum zor. saç dökülmesi gıcık bir durum. ama sinir olarak çözemezsiniz.
şu anda bende dökülme yok.
ben yaklasık 5-6 senedir. sadece eczaneden şampuan alıp kullanıyorum.
cilt ve saç bakımımda dermo-kozmetik ürünler kullanıyorum, onlara güveniyorum.
Şu anda COSMED markasının bir şampuanını kullanıyorum. çok şükür dökülmem yok.
saçımı tahta tarakla tarıyorum. benimde saçlarım ince telli. çok muhteşem saçım yok. ama doğası
öyle . bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil. varolana iyi davranmaya çalışıyorum. elimden geldiğince.
aklım erdiğince.
1 nci ürün cilt dr tavsiye etmişti. çok iyi bir ürün bence. 2 kür yaptım.
Ducray Anaphasa serisi.. hem şampuanını, hemde saç dibine masaj yaptığın bakım losyonlarını kullandım.
gözüm kapalı kullanır ve tavsiye ederim.
lhttp://www.dermokozmetik.com/images_buyuk/f51/Ducray-Anastim-Konsantre-Sac-Bak_7851_1.jpg ikit
2 nci ürün RECTIWA ..yine iki kür yaptım . rectiwa da güzel bir ürün. aynen rectiwa'nında bakım losyonları var.
bunları şöyle kullandım. banyoda işim bitince , bornozu bile giymeden. saçımdaki fazla suyu havlu ile alıp.
hemen losyonu sürdüm. çünkü ürünü bana satan kadın, 2 dk içinde gözenekler kapanmadan sür demişti.
olumlu sonuç aldım.
http://www.rectiwa.com/
Kafanızda şu soru işareti olmuş olabilir. madem 1 nci üründen( Ducray'den ) sonuç aldın. neden 2 nci ürünü kullandın gibi.. Ducray i 5-6 sene önce kullanmıştım. sonra sorunum olmadı. ben o dönem önce yağlı kepek tedavisi uyguladım.
sonra saç bakım kürü dökülmeye karşı. yağlı kepeği eczacı önerisi ile tedavi ettim. sonrasında cilt dr gittim. bu arada eczacı bana Anaphase' ı kullanmamı önermişti. dr a danıştım. evet dedi. doğru. iyi gelir. hatta bir de hap verdi dr içtende destek olur dedi. bu devreyi böylece çözüp hallettim. eczane alışverişlerim böyle başladı.
1-1,5 sene kadar önce saçımın döküldüğünü görüp tekrar eczacıma danıştım. o zaman rectiwa ile tanıştım. yine çok memnun kaldım.