Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI KULLANDIĞIM ÜRÜNLER...

Kızlar,
Kullandığım ve memnun kulladığım iki ürün daha paylaşmak istiyorum.
2 şer kür yaptım.. yani 6-8 ay dan kullandım bu ürünleri.
zaten bir ürün 3 ay da fayda göstermiyorsa, size yaramadı demektir.

Bir de çok çok önemli bence. rahat bırakın kendinizi. stres yapmayın.
Biliyorum zor. saç dökülmesi gıcık bir durum. ama sinir olarak çözemezsiniz.

şu anda bende dökülme yok.
ben yaklasık 5-6 senedir. sadece eczaneden şampuan alıp kullanıyorum.
cilt ve saç bakımımda dermo-kozmetik ürünler kullanıyorum, onlara güveniyorum.

Şu anda COSMED markasının bir şampuanını kullanıyorum. çok şükür dökülmem yok.
saçımı tahta tarakla tarıyorum. benimde saçlarım ince telli. çok muhteşem saçım yok. ama doğası
öyle . bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil. varolana iyi davranmaya çalışıyorum. elimden geldiğince.
aklım erdiğince.

1 nci ürün cilt dr tavsiye etmişti. çok iyi bir ürün bence. 2 kür yaptım.
Ducray Anaphasa serisi.. hem şampuanını, hemde saç dibine masaj yaptığın bakım losyonlarını kullandım.
gözüm kapalı kullanır ve tavsiye ederim.

lhttp://www.dermokozmetik.com/images_buyuk/f51/Ducray-Anastim-Konsantre-Sac-Bak_7851_1.jpg ikit

2 nci ürün RECTIWA ..yine iki kür yaptım . rectiwa da güzel bir ürün. aynen rectiwa'nında bakım losyonları var.
bunları şöyle kullandım. banyoda işim bitince , bornozu bile giymeden. saçımdaki fazla suyu havlu ile alıp.
hemen losyonu sürdüm. çünkü ürünü bana satan kadın, 2 dk içinde gözenekler kapanmadan sür demişti.
olumlu sonuç aldım.

http://www.rectiwa.com/

Kafanızda şu soru işareti olmuş olabilir. madem 1 nci üründen( Ducray'den ) sonuç aldın. neden 2 nci ürünü kullandın gibi.. Ducray i 5-6 sene önce kullanmıştım. sonra sorunum olmadı. ben o dönem önce yağlı kepek tedavisi uyguladım.
sonra saç bakım kürü dökülmeye karşı. yağlı kepeği eczacı önerisi ile tedavi ettim. sonrasında cilt dr gittim. bu arada eczacı bana Anaphase' ı kullanmamı önermişti. dr a danıştım. evet dedi. doğru. iyi gelir. hatta bir de hap verdi dr içtende destek olur dedi. bu devreyi böylece çözüp hallettim. eczane alışverişlerim böyle başladı.

1-1,5 sene kadar önce saçımın döküldüğünü görüp tekrar eczacıma danıştım. o zaman rectiwa ile tanıştım. yine çok memnun kaldım.

Günaydınnnn canımm. ne güzel enerjin var senin. Maaşallah :)
Şekerim Ducray diye bir marka var. solüsyonu var. saç dibindeki yağın yok olmasını sağlıyor.
her gün bir kaç damla masaj yapıyorsun.
bende yağlı kepek vardı. kullanmıştım.
Eczaneye sor istersen. yağlı saçı normale döndüren ürünler var. denemelisin.

Herkese güzel bir gün diliyorum..

Sağol canımss. Bakıyım uygun olduğumda.. :KK60:

bu arada yaklaşık 10 yıldır güneş kremi kullanıyorum 50 faktörlük.elimden geldiğince gün içerisinde sürmeye çalışıyorum.çalışan ve kapalı bir bayan olduğum için sürekli krem sürmek sıkıntılı oluyor.florasan ve bilgisayar ışıklarının bile etkilediğini leke yaptığını söyledi bi güzellik uzmanı.benim edindiğim tecrübeler böyle arkadaşlar.
yani yüzü yaktırma kabuk bağlatma plazma tedavisi gibi yöntem ve doktorun yazdığığı karışım kremleri fos çıktı maalesef.şimdi burda okuduğum sis nedir onu anlama çalışıyorum.bir de Bluegreenblue senin söyleyeceğin yöntem sabırsızlıkla bekliyorum.
Canım güneş kreminiz hangi marka memnun musunuz

SAÇ DÖKÜLMESİNE KARŞI KULLANDIĞIM ÜRÜNLER...

Kızlar,
Kullandığım ve memnun kulladığım iki ürün daha paylaşmak istiyorum.
2 şer kür yaptım.. yani 6-8 ay dan kullandım bu ürünleri.
zaten bir ürün 3 ay da fayda göstermiyorsa, size yaramadı demektir.

Bir de çok çok önemli bence. rahat bırakın kendinizi. stres yapmayın.
Biliyorum zor. saç dökülmesi gıcık bir durum. ama sinir olarak çözemezsiniz.

şu anda bende dökülme yok.
ben yaklasık 5-6 senedir. sadece eczaneden şampuan alıp kullanıyorum.
cilt ve saç bakımımda dermo-kozmetik ürünler kullanıyorum, onlara güveniyorum.

Şu anda COSMED markasının bir şampuanını kullanıyorum. çok şükür dökülmem yok.
saçımı tahta tarakla tarıyorum. benimde saçlarım ince telli. çok muhteşem saçım yok. ama doğası
öyle . bazı şeyleri değiştirmek mümkün değil. varolana iyi davranmaya çalışıyorum. elimden geldiğince.
aklım erdiğince.

1 nci ürün cilt dr tavsiye etmişti. çok iyi bir ürün bence. 2 kür yaptım.
Ducray Anaphasa serisi.. hem şampuanını, hemde saç dibine masaj yaptığın bakım losyonlarını kullandım.
gözüm kapalı kullanır ve tavsiye ederim.

lhttp://www.dermokozmetik.com/images_buyuk/f51/Ducray-Anastim-Konsantre-Sac-Bak_7851_1.jpg ikit

2 nci ürün RECTIWA ..yine iki kür yaptım . rectiwa da güzel bir ürün. aynen rectiwa'nında bakım losyonları var.
bunları şöyle kullandım. banyoda işim bitince , bornozu bile giymeden. saçımdaki fazla suyu havlu ile alıp.
hemen losyonu sürdüm. çünkü ürünü bana satan kadın, 2 dk içinde gözenekler kapanmadan sür demişti.
olumlu sonuç aldım.

http://www.rectiwa.com/

Kafanızda şu soru işareti olmuş olabilir. madem 1 nci üründen( Ducray'den ) sonuç aldın. neden 2 nci ürünü kullandın gibi.. Ducray i 5-6 sene önce kullanmıştım. sonra sorunum olmadı. ben o dönem önce yağlı kepek tedavisi uyguladım.
sonra saç bakım kürü dökülmeye karşı. yağlı kepeği eczacı önerisi ile tedavi ettim. sonrasında cilt dr gittim. bu arada eczacı bana Anaphase' ı kullanmamı önermişti. dr a danıştım. evet dedi. doğru. iyi gelir. hatta bir de hap verdi dr içtende destek olur dedi. bu devreyi böylece çözüp hallettim. eczane alışverişlerim böyle başladı.

1-1,5 sene kadar önce saçımın döküldüğünü görüp tekrar eczacıma danıştım. o zaman rectiwa ile tanıştım. yine çok memnun kaldım.
Hakikatten sizin adınıza çok sevindim.bir daha da asla dökülmesin :)

İLK SAYFAYA EKLEMELER YAPTIM.OKUYUNUZ.AMA LÜTFEN GÜZEL OKUYUNUZ...(YANİ BU KADAR ZOR OLACAĞINI TAHMİN ETMEZDİM .DÜN GECEDEN BERİ UĞRAŞIYORUM.2 KERE EKLEDİM SİLİNDİ TEKRAR YAZMAK ZORUNDA KALDIM.BAZILARINI DA KOPYALADIM 3.DE OLDU) ...NEYSE Kİ OLDU ÇOK ŞÜKÜR...

:KK71::KK71::KK71::KK71: ayhh çok mutlu oldummm oleyyyy :KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK6:

kıyamam baya ayrıntılı uzun yazmışsın canım. Çok iyi olmuş ama çok zor olmuştur eminim.
Emeğine sağlık ne çok işimize yarayacak bi bilsen :KK36::KK36:

sis krem nedir?dünden beri yorumlara bakıyoruöm.işe yarıyor mu gerçekten.burdaki arkadaşların samimiyetine güveniyorum.kullanıp fayd gören varsa ben de kullanayım.
Canım iyi bir şey olsa ben kullanırdım emin olunuz.sadece işte sizlere kızıyorum.iyi okumuyorsunuz,araştırmıyorsunuz geri dönüşü olmayan hatalar yapıyorsunuz.kocaman kocaman yazdım da .çok rica ederim kızlar iyi okuyun araştırın lütfen ama...

sabrına. emeğine.sağlık. iyi akşamlar.
Canım sağ olunuz.çok mesaj aldım madem madem %90 açtınız neden uğraşıyorsunuz diye.işte hata yapılmasın diye.bilmeden alıp kullanıyorlar ya da bilmeden soyduruylar cilde koruma da kullanılmadı mı tamam işte size buyrunuz KALICI LEKELER...

Bakın başımdan geçen bir şeyi yazmıştım ama arada kaldı çoğu kişi görmedi bunu da buraya kopyalıyorum.....................................................................................................................................Ben zararlı olduğunu bildiğim halde hep solaryuma giderdim. gençken.Sonra ara verdim ama yıllarca bronz gezdim.yıllar sonra Ataköyde evimin yakınında bir salon vardı.kampanya yapmış solaryum oraya gideyim dedim.Parayı peşin verdim.10 seans aldım.O zaman pahallıydı şimdiki gibi değil yani.Neyse gittim tenim beyaz bana dediler 6 dk kal 10 dk kalma.koruyucuda kullan.Tüp solaryumdu.Ben de gittim koruyucu aldım.geldim.girdim sürdüm.o arada bileziğimi çıkarttım yere düştü aldım.kenara koydum .vs.açtım makineyi açtım 6 bile çok diyerek 3 dk kaldım.eve geldim.Canım acıyor.Bakıyorum bir şey yok.ama acı var.Aynaya sırtıma bir baktım ki komple leke .ben koruyucuyu sürerken bilezik düşüp alınca arkaya sürmeyi unutmuşum.orası 1. derece yanık oldu.Ama nasıl anlatamam.acıya mı yanayım leke kaldı ona mı delirdim adeta.hemen gittim oraya a ilgilenmediler bile.Ya geçer önemli değil vs dediler.çünkü şikayet ederim korktular.Onların suçu yok ben sürdüm ama korktular.Neyse netice yanık öyle bir yanıktı ki dr.a gidicem .dr.um tatilde başkasını da istemem.güvenmem.Hemen Suna Dumankayayı aradım.Bana dedik ki çok zararlı ne yaptın.bir daha asla gitme canım dedi.Hemen aloe vera jel al katkısız ,medicasol al,bir de bir temizleme jeli ama yağ şeklinde adını unuttum şimdi.Ve en yüksek güneş koruma önerdi.Hemen hepsini getirttim yurtdışından.Arada da aradım hep konuştuk onunla da sağ olsun çok ilgilendi.Kendimde denemek için salyangoz krem aldım.Sonra ben en zor yer sırt tüm bunları denemeye başladım.ama leke öyle büyük ki anlatamam size geçirmek imkansız.Hemen jelle yıkadım.Alev alev yanıyorum ama anlatılmaz.Üzerine aloe vara sürdüm bekledim.medicasol sürdüm.salyangoz sürdüm.ama salyongozdan 3 kereden sonra vaz geçtim.Zaten bir kaç kere daha sürsem kutu bitiyor.leke büyük.Yaklaşık 1.5 sene bunları kullandım.Azaldı.Geçme süresi tam 3 sene sürdü.Düşünün yani.Çok şükür ki geçti ama neler yaşadım kimse tahmin edemez.uyku falan hayaldi benim için.Sadece bu bana bir tecrübe oldu işte ama en pahallısından.Neyse iz kalmadan tamamen geçti.ÇOK ŞÜKÜR :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Son düzenleme:
Bakın yineliyorum.SAKIN CİLDİNİZİ SOYMAYINIZ SOYDURTMAYINIZ.YENİ ÖĞRENDİK.AMA OLSUN NE YAPALIM.LEKE AÇMA ZAMANI GEÇTİ SAYILIR SADECE UFAK TEFEK İŞLEMLERLE CİLDİMİZİN TABAKASI GÜÇLENDİRELİM.SENEYE KISMET EYLÜL EKİM BAŞLARIZ.EVET BEN AÇTIM ANCAK NE OLACAĞI DA BELLİ DEĞİL YANİ.İŞTE BU KABUS GİBİ YA GERİ GELİRSE.İNŞALLAH HERKESİN GEÇER VE DE GERİ GELMEZ...

20.sayfaya kadar geldim
Guzel bir topik olmus bilgi verici.
Okumak istiyorum devam etmek istiyorum fakat esime yemek hazirlamam gerekiyo mola veriyorum.

Benimde yazacaklarim
Soracaklarim
Anlatacaklarim var
Lekelere birlikde care buluruz umarim.
Cok severek okudum ayrica keyifle.
Kendime bir kahve yapip devam edicem yine.

20.sayfaya kadar geldim
Guzel bir topik olmus bilgi verici.
Okumak istiyorum devam etmek istiyorum fakat esime yemek hazirlamam gerekiyo mola veriyorum.

Benimde yazacaklarim
Soracaklarim
Anlatacaklarim var
Lekelere birlikde care buluruz umarim.
Cok severek okudum ayrica keyifle.
Kendime bir kahve yapip devam edicem yine.
tamam canım kolay gelsin.bu arada tebrikler inanın kimse okumak istemiyor.nedense :)

X