Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canım evet çok haklısınız bunu da bir yerlerde yazdım.hatta maden suyu daha iyi maden sodası doğal değil.hep yazmışım oraya buraya bakalım ilk sayfaya hepsini eklemeye çalışıyorum.
canım , kolay gelsin. evet okudum. yazmışsın bir araya toplayacağım diye. ilk sayfada sanırım di mi. en mantıklısı.
çünkü epey uzun bir başlık. faydalı bilgiler içeriyor. kısa özette gerek var.
buarada. tebrikler. süreklide takiptesin bravo valla :)
iyi akşamlar. görüşmek üzere. sevgiler.

canım , kolay gelsin. evet okudum. yazmışsın bir araya toplayacağım diye. ilk sayfada sanırım di mi. en mantıklısı.
çünkü epey uzun bir başlık. faydalı bilgiler içeriyor. kısa özette gerek var.
buarada. tebrikler. süreklide takiptesin bravo valla :)
iyi akşamlar. görüşmek üzere. sevgiler.
Canım evet ne yapayım ben azalttım zaten.geri gelir mi bilmem beklemedeyim.ama herkesin de azalsın lekesi ya da başka problemleride bitsin istiyorum :)

aslında konu başlığı cilt ama. saç dökülmesi için bir ürün seti önerebilirim.
yaa saç dökülmesi illa fiizksel sebepli olmuyor maalesef , stresli bir hayatınız varsa ondan da oluyor. ve o zaman çare bulunmuyor. Allah şifa versin. saçın dökülmesine çare bulamayınca da ayrı sinir , stres durumları. devam ediyor.. sonsuz bir döngü..
Bluegreenblue .. ne dersin yazayım mı buraya. karanfil ve soda dan bahsettik ama konu sapmasın. o yüzden soruyorum.
bu arada şampuan + losyondu. adını araştırmam lazım. ancak yarın, yaz dersen yazabilirm.

Ben, çok çok önceden. memnun kaldığım bir cilt leke ürünü kullanmıştım. hatta kutusu evde bir yerlerde.
pahalı bir ürün. şu anda nette baktım 298 tl diyor. ama faydasını gördümdü. sorun pahalı olması ile bitmiyor bu arada. satan yeri bulmakta ayrı beceri. az sayıda eczane satıyor. (öyle idi daha doğrusu. ben epey araştırmıştım. cilt dr vermişti. .şimdi çoğalmış olabilir) ben Istanbul da yaşıyorum. Gümüşsuyun da bir eczane var. adını unuttum eczanenin orada buldumdu. tavsiye ederim. %99 doğal da bir ürün. adı PRIORI EVEN TONES ..
başardıydam. bir de ekran görüntüsü paylaştım..
upload_2016-3-2_17-32-38.png

aslında konu başlığı cilt ama. saç dökülmesi için bir ürün seti önerebilirim.
yaa saç dökülmesi illa fiizksel sebepli olmuyor maalesef , stresli bir hayatınız varsa ondan da oluyor. ve o zaman çare bulunmuyor. Allah şifa versin. saçın dökülmesine çare bulamayınca da ayrı sinir , stres durumları. devam ediyor.. sonsuz bir döngü..
Bluegreenblue .. ne dersin yazayım mı buraya. karanfil ve soda dan bahsettik ama konu sapmasın. o yüzden soruyorum.
bu arada şampuan + losyondu. adını araştırmam lazım. ancak yarın, yaz dersen yazabilirm.
Canım burada her şey var.sadece cilt saç değil.ben cildimiz deyince tüm vücut anlaşılsın diye dedim.Ama haklısınız öyle yazınca kimse tam anlamadı.sonuçta saçın altı da cilt tabakası.vücudum da cildimiz ama keşke başka başlık yapsaymışım :) elbette akla gelen her şeyi yazın.ne olursa olsun.mühim olan tecrübe ettiklerimiz.faydasız ya da faydalı olabilir.yeterki bilgimiz olsun...

Ben, çok çok önceden. memnun kaldığım bir cilt leke ürünü kullanmıştım. hatta kutusu evde bir yerlerde.
pahalı bir ürün. şu anda nette baktım 298 tl diyor. ama faydasını gördümdü. sorun pahalı olması ile bitmiyor bu arada. satan yeri bulmakta ayrı beceri. az sayıda eczane satıyor. (öyle idi daha doğrusu. ben epey araştırmıştım. cilt dr vermişti. .şimdi çoğalmış olabilir) ben Istanbul da yaşıyorum. Gümüşsuyun da bir eczane var. adını unuttum eczanenin orada buldumdu. tavsiye ederim. %99 doğal da bir ürün. adı PRIORI EVEN TONES ..
Eki Görüntüle 1787181
Canım çok sağ olun.hemen araştırıyorum.teşekkürler :)

Eki Görüntüle 1787181
Canım şu an lekeleriniz nasıl bize bilgi verir misiniz.mesela ne kadar kullandınız .kaç ay temizleme jeli kullandınız mı,sadece bunu kullandınız vs.

Canım evet zaten bunun için buradayım.merak etmeyiniz.bakın ben 6 ayda %90 açtım.hiç olmadı en az açarız rengini.üstüne bb kremle görünmez bile.üzülmeyiniz.
%90actim demişsiniz nasıl yaptınız. Rica etsem yazarmi siniz?? Razıyım%90acilmasina lekelerin. Bıyık üstü de sonradan karardi benim. Noluyo anlamıyorum.

%90actim demişsiniz nasıl yaptınız. Rica etsem yazarmi siniz?? Razıyım%90acilmasina lekelerin. Bıyık üstü de sonradan karardi benim. Noluyo anlamıyorum.
Canım zaten yazmıştım tekrar toparlıyorum.yarın anca .Ancak leke açma vakti geçti sadece bir ay kadar var.ben 6 ayda açtım .maske ve krem takviyesiyle.bu arada güneş korumayı yazdığım gibi kullanın.(yaz kış demeden evde bile en kalitelisinden 50 faktör koruma kullanın)sakın ihmal etmeyin :)

Canım anladım.ben toparlıyorum zaten yazdım ama tekrar yazıcam kimse okumuyor anladım.olsun koruyucu dediğim gibi kullanın.en iyisi olsun.bunu da araştırmaktayım halen.cildiniz kuru mu.ne krem verdi işe yaramadı yazın bilgimiz olsun.
Cildim çok kuru çok hemde..kremi 3 yıl önce kullanmıştım ismini hatırlamıyorum ama bulursam yazarim

KOZMİK BAKIMDAN ÖĞRENDİM.KARANFİL KÜRÜ..karanfil alın tazesinden bir paket.Bu kürü yapın bana çok yaradı.10 15 tane karanfil alın 1 çaybardağı suya koyun.cam kapta kaynatın.çok kısık ateşte.kapağı kapalı kaynatın.Erkek tipi dökülmelerde 10 kaynatılıyor.cam kabın kapağı var ise kapalı olarak ılınana kadar bekleyin.(yoksa cam kavanoza koyun.bekletin.ılınınca süzün.şişeye koy.spreyli şişe olsun.Bitince tekrar yapın.ama bunu da ay takvimine göre yapın ve ay takvimine göre kullanın lütfen.Her gün bir kaç kere sıkın mümkünse hiç yıkamayın kızlar.Ben böyle yaptım.ama istikrar çok önemli sakın unutmayınız.
Nereye skiyorsunuz

Nereye skiyorsunuz
Kafaya canim kafaya :) Once sac derisine masaj yapin sonrasinda fis fis ben de tahta tarak var onunla tariyorum hafifce bastirarak ama ben 3 hafta durmadan yaptim durmadi dokulmesi belki de devam etmeliydim bilemiyorum.Semsten urunler aldim bakalim Allah buyuk,herkese sifa versin.Ceken bilir sacsizlikta kotu gozum hep at yelesi gibi saclarda :)

Herkese günaydın dışarıda çok güzel yağmur yağıyor...:KK28:
Bu arada ben bir word dosyası açtım. Blue arkadaşımızın paylaştığı, saç, cilt, maske, tonik vs..
Memnun kaldığı ve bu ürünler hakkındaki yorumlarını bu dosyama kopyalıyorum.
Yani not almanın ileriye dönük olarak faydalı olacağını düşünüyorum.

Benim saçlarım çok zayıf yapısal olarak öyle, uçları çabuk kırılıyor mısır püskülü gerçekten, hemende yağlanıyor
Üstelik tepemde dökülme olmuş gecenlerde arkadaş söyledi. (tepemi göremediğim için hiç farkında değildim)
Çok çabuk uzayan arsız bir saçım var, bundan şikayetim yok ama çok sağlıksız duruyorlar, yağlanması ayrı bir dert
İki günde bir yıkamazsam saçıma bakılmaz.
Karanfil kürünü hazırlayıp uygulayacağım. :KK76:

Bu arada ben bir word dosyası açtım. Blue arkadaşımızın paylaştığı, saç, cilt, maske, tonik vs..

Benim saçlarım çok zayıf yapısal olarak öyle, uçları çabuk kırılıyor mısır püskülü gerçekten, hemende yağlanıyor
Üstelik tepemde dökülme olmuş gecenlerde arkadaş söyledi. (tepemi göremediğim için hiç farkında değildim)
Çok çabuk uzayan arsız bir saçım var, bundan şikayetim yok ama çok sağlıksız duruyorlar, yağlanması ayrı bir dert
Günaydınnnn canımm. ne güzel enerjin var senin. Maaşallah :)
Şekerim Ducray diye bir marka var. solüsyonu var. saç dibindeki yağın yok olmasını sağlıyor.
her gün bir kaç damla masaj yapıyorsun.
bende yağlı kepek vardı. kullanmıştım.
Eczaneye sor istersen. yağlı saçı normale döndüren ürünler var. denemelisin.

Herkese güzel bir gün diliyorum..

Canım iyi yapıyorsunuz.saçınızı yağlıysa sık yıkamayın.bunu tam tersi yapıyorlar.yağlı sık yıkanır ama değil.saçınızı karbonatlı su ile yıkamaya gayret ediniz.son durulama suyunuzda lavanta suyu ve de sirkeli su ile dönüşümlü olsun.masaj yaparak olsun.karanfil de dediğim gibi istikrarlı uygulayın.ayrıntılar kozmik bakımda var.inceleyin.saçlarınız eğer bir rahatsızlık yok ise hemen dökülme durur...

Günaydınnnn canımm. ne güzel enerjin var senin. Maaşallah :)
Şekerim Ducray diye bir marka var. solüsyonu var. saç dibindeki yağın yok olmasını sağlıyor.
her gün bir kaç damla masaj yapıyorsun.
bende yağlı kepek vardı. kullanmıştım.
Eczaneye sor istersen. yağlı saçı normale döndüren ürünler var. denemelisin.

Herkese güzel bir gün diliyorum..
Canım bilgilere teşekkürler.Sizin de Brave Capricorn dan kalır yanınız yok MAŞALLAH :) hepiniz çok enerjiksiniz.herkese hayırlı işler :)

Kafaya canim kafaya :) Once sac derisine masaj yapin sonrasinda fis fis ben de tahta tarak var onunla tariyorum hafifce bastirarak ama ben 3 hafta durmadan yaptim durmadi dokulmesi belki de devam etmeliydim bilemiyorum.Semsten urunler aldim bakalim Allah buyuk,herkese sifa versin.Ceken bilir sacsizlikta kotu gozum hep at yelesi gibi saclarda :)

hahahaha .. kafayı kafamızla bozduk :)) Allah başka dert vermesin. Aminn.
Bende kozmik bakımdam öğrenmiştim karafil kürünü.
karafillerin tomurcukları olmalı diye yazmıştı diye hatırlıyorum blogger.

şems .. şu tv ye çıkan azari kadın mı?
o nun ürünleri mi var..

hahahaha .. kafayı kafamızla bozduk :)) Allah başka dert vermesin. Aminn.
Bende kozmik bakımdam öğrenmiştim karafil kürünü.
karafillerin tomurcukları olmalı diye yazmıştı diye hatırlıyorum blogger.

şems .. şu tv ye çıkan azari kadın mı?
o nun ürünleri mi var..
Canım 2 sine de evet.zaten açıkladım karanfil taze olsun diye,bayat olmasın.kuru karanfil zaten her yerde var.ama iyi aktar olsa daha iyi ve etkili.

Canım zaten yazmıştım tekrar toparlıyorum.yarın anca .Ancak leke açma vakti geçti sadece bir ay kadar var.ben 6 ayda açtım .maske ve krem takviyesiyle.bu arada güneş korumayı yazdığım gibi kullanın.(yaz kış demeden evde bile en kalitelisinden 50 faktör koruma kullanın)sakın ihmal etmeyin :)
Ben daha önce yüzümde git gde artan güneş lkelerim için doktora gttim.tabiki yazın ortasında yanlış bir zamanda doktor da öyle söyledi.fakat yine de tedaviye başladık.malumunuz expigmetn aknelyesvs.karışım kremleri verdi başladım sürmeye.
fakat yaz olması nedeniyle ve cildimin hassas olması sbebiyle sanırım yüzüm kıpkırmızı yanmış gibi oldu.çok acı çektim yanma hissi hiç geçmiyordu yüzüm alev gibi sıcak su dökülmüşte yanıyor gibi olmuştu.hemen eczaneye gittik.eczacı yüzümde ilaçlara karşı alerji oluştuğunu bırakmam gerektiğini söyledi. o gün bugündür korkuyorum.fakat en son ki yazdığım plazma yöntemiyle leke tedavisi yaptırdım.çok küçük bir yerde deneme amaçlı.o da hüsranla sonuçlandı.baştan sona yazdıklarınızı okudum.sizlere çok teşekkür ediyorum.yardımlarınızdan yazdıklarınızdan dolayı.şimdi yardımınıza gerçekten ihtiyacım var.yüzümdeki o lekenin gitmesini istiyorum.:KK43:

bu arada yaklaşık 10 yıldır güneş kremi kullanıyorum 50 faktörlük.elimden geldiğince gün içerisinde sürmeye çalışıyorum.çalışan ve kapalı bir bayan olduğum için sürekli krem sürmek sıkıntılı oluyor.florasan ve bilgisayar ışıklarının bile etkilediğini leke yaptığını söyledi bi güzellik uzmanı.benim edindiğim tecrübeler böyle arkadaşlar.
yani yüzü yaktırma kabuk bağlatma plazma tedavisi gibi yöntem ve doktorun yazdığığı karışım kremleri fos çıktı maalesef.şimdi burda okuduğum sis nedir onu anlama çalışıyorum.bir de Bluegreenblue senin söyleyeceğin yöntem sabırsızlıkla bekliyorum.

X