Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Ben maskelere ,kremlere devam.bu arada tekrar teşekkürlerim var.Biri bana nemlendirici tarifi veren arkadaşımız @elipp85 ben onu baz alarak değiştirip içine eklemeler yaparak çok güzel bir nemlendirici yaptım.Diğeri de biri sayfa açmış ama ortada yoktu ben yine de yazdım ve sağ olsun arkadaşımız @edabilir38 bana maskenin yapılışı ve alındığı yer hakkında bilgi verdi.Ben yine onu değiştirerek kendime göre uyarladım.ve çok memnunum.Mesajlarla bilgi aldıklarıma da tekrar teşekkürler...

Kızlar ya kızım yüzünü yolmuş izi gidermi bilmiyorum derin gibi
Tırnak izi kalır diye biliyorum. On aylık bu arada üzüldümz kalırsa iyr

Cnm o daha bebek ...ve ciltleri coook cabuk yenileniyo...tabiki de gececek...ama daha cabuk gecsin istiyosan bephantene veya madecassoldan birini kullanabilirsin...

Evet ben de araştırdım her ikisini de dermaroller daha cok tahriş ediyomuş cunku daha cok dokuya zarar veriyo dolayısıyla daha uzun sūrede iyilesme oluyomus..ben de alacaktım hem sacım hem de cildim icin kullanacaktım dermarollerı...vazgectim o yūzden...dermapeni dūsūnmeye başladım..
Aldigim seyi hem sacim hem de cildim icin kullanmak istiyorum fazla masraf olmasin diye...ama dermapen alirsam sacım icin kullanamam mi...sac derisine dermapenin yapıldıgınî duymadım ya blue...
Canım evet ama bakın ben hep diyorum fazla şey yapmayın cilde ve saça .yıpranıyor inanın.arkadaşlar memnun dermapenden ama inanın bazı yerlerde uyarı yapmadan hemen işlem yapıyorlar.Dediğm gibi bizi uyardılar.İncelir dikkat edin diye.Saça da basit şeyler yeter.inanın bir karafil kürü gerçektende kür halinde yapınca bir başka şeye gerek kalmıyor.ama hep diyorum istikrarlı yapın.Sonra saça bence dermapen değil tahta bir tarak alın.yıpratmadan tarayın.saç derisine masaj ve gözenek açılması çok önemli.Arada karbonatlı su ile durulayın,sirkeli suyla durulayın.Eski hanımlar ne kadar gür saçlara sahipti dermaroller mi vardı.Ama alacaksanız da bakın merdiven altı deniliyor ya oralardan almayın.

Kızlar ya kızım yüzünü yolmuş izi gidermi bilmiyorum derin gibi
Tırnak izi kalır diye biliyorum. On aylık bu arada üzüldümz kalırsa iyr
Canım çok geçmiş olsun.kalmaz ama çok kafaya takıyorsanız uzmana gösterin.Çevrede deneyen oldu ama çocuk 3 yaşındaydı.denediler ama bilmem .yine de yazayım.yumurta akı sürdüler.Hatta yanıklara da sürülür iz kalmasın diye.Bence siz yine de içinizde kalmasın dr.a danışın derim.

Bu arada bizzat denedim yanığa gerçekten yumurta akı çok iyi.ama ben daha önce de yazdım ve defalarca denedim.yanan yerinizi ıslatın ve toz şeker serpin.Sık sık tekrar edin.ne iz kalır ne leke...

aa ne güzel sayfa :) bol okumalı bişey çıktı bana
evimde bi sürü bitkisel yağ var bişeyler yaparım en doğalından diye bi zamanlar almıştım ama hazır yapılmış olanlarını satın almak kolayıma geliyor,,
ama çilek yağı ve su karışımızı yüzünüze püskürtmenizi tavsiye ederim özellikle yazın dolaba koyun sabah kalkar kalkmaz sıkın, gözenekleri küçültüyor ve de muhteşem kokuyor tabi çilek severlere bu sözüm :)

aa ne güzel sayfa :) bol okumalı bişey çıktı bana
evimde bi sürü bitkisel yağ var bişeyler yaparım en doğalından diye bi zamanlar almıştım ama hazır yapılmış olanlarını satın almak kolayıma geliyor,,
ama çilek yağı ve su karışımızı yüzünüze püskürtmenizi tavsiye ederim özellikle yazın dolaba koyun sabah kalkar kalkmaz sıkın, gözenekleri küçültüyor ve de muhteşem kokuyor tabi çilek severlere bu sözüm :)
Merhaba hoşgeldiniz. teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .Evet işte ben denenmiş istiyorum bu sayfada .hep böyle fayda gördüklerimiz yazılsın.Bizim arkadaşlarda bir şey deniyor fayda olursa onu da yazacağım.ama bu iyi oldu.isteyenler denesin.Tekrar teşekkürler...

Merhaba hoşgeldiniz. teşekkürler verdiğiniz bilgiler için .Evet işte ben denenmiş istiyorum bu sayfada .hep böyle fayda gördüklerimiz yazılsın.Bizim arkadaşlarda bir şey deniyor fayda olursa onu da yazacağım.ama bu iyi oldu.isteyenler denesin.Tekrar teşekkürler...
rica ederim bende takipteyim konuyu :)

Kızlar yazmıştım ama yine soruldu.ishale bir bardak ya da yarım bardak suya bir ya da iki kaşık nişasta atın. Size bağlı ölçü çok ta önemli değil.karıştırın için .gerçekten kesiyor.tam tersi durumunuz var ise kabızlık gibi.bir kaç tane koyu renkli kuru kayısıyı iyice çiğneyip yiyin üzerine ılık su için ,ve yeşil mercimek yemeği de çok iyi geliyor.Şifalar olsun...

kızlar bu gün yine teşekkür var.nedeni ise fikirlerinden yararlanıp eklemeler yapıp fayda gördüğüm şeyleri yazıyorum.yazan kişilere teşekkür edeceğim.normal hayatta da teşekkür ederim.Dua da ederim.@sapsik58 arkadaşımız yazmıştı .eklemelerle kendime uygun yaptım.teşekkürler...

Bilgi gerçekten paylaşınca güzel.hainlik edip vermeyince inanın başka yerden de size gelmiyor.siz bildikleriniz paylaşın belki biri ALLAH razı olsun der.demese de fayda görmüşse o bile sevaptır.unutmayalım.

kızlar kendimde ve arkadaşlarımda denediğim maskeleri az kaldı yakında yazacağım.Denediğim Kremleri daha önce yazmıştım.leke ve sivilceler için olan maskeleri biz yaptık.Şu anda olumlu sonuçlar almaya başladık.maskeleri buradaki paylaşımlardan,dışarıdaki yorumlardan ,yazılardan aldım.topladım.en fayda gördüğüm şeyleri yazacağım.ama hep diyorum.cilt problemleri için önce dr.sonra bakımları yapın.yine diyorum fayda kişiye göre değişir .yani iki kişinin cildi kuru olsa bile mutlaka ufak farklar vardır.o uygular olur siz yaparsınız olmaz.ama kullanılan malzemelere belki ufak şeyler ekleyip kendinize uygun ve daha faydalı yapabilrsiniz. çünkü kimse sizin cildinizi sizden daha iyi tanıyamaz.

Canım geçmiş olsun.ben toparlayıp yazacağım.zaten ben dediğim gibi kendimde ve arkadaşlarımda deniyor ve denettiriyorum.evet fayda gördüğümüz şeyler var.ama yine diyorum .Önce dr.çok önemli.çünkü yapılan işlemler inanın canım boşa oluyor.emeğe yazık.önce gidin sonra yazdıklarımdan seçersiniz.Evet yazacağım ama,kişiden kişiye değişir onu da unutmayınız.
yardımcı olursan cok sevinirim canım zaten nasıp olursa pazartesi gidecegim doktora

Kızlar bakın bazı açılan sayfalarda görüp msj yazıyorum sizlere de bilgi vereyim .Önce bir güzellikl salonına gideceksiniz ya da başka bir yere.öyle hemen gideyim olmaz.bakın yazık insanların hem parası alınıyor hem sonuç yok.işleme mi yanarsınız,paraya mı,verilen vaade mi,yoksa harcanan zamana mı .çok yazık.bakın bir yer ya da alış veriş ne olursa lütfen google girin şikayet var mı bir araştırın.ya da bunların face sayfasını bir süre takip edin.belki şikayet vardır.belki de yoktur ama siz akıllıca davranın.gittiğiniz yerden garanti isteyen.gerekirse yazılı.ne bileyim.vaad etmek kolay ama iş yapmaya gelince zor.insanlar günümüzde haramdan korkmaz olmuş.yeterki para gelsin.o kişi bunu nasıl kazanmış falan önemi yok.yeter ki gelsin işte.ne diyeyim.ALLAH korusun herkesi bu şeylerden...

Bir konuya daha açıklık getirmek istiyorum.bakıyorum bazen bu sitede olmadık şeyleri dert edinenler var.Pozitif olun kızlar.daima üstekine değil alttakine bakın.elbette daha iyi vardır.ama daha kötü de çok.dert etmeyin hiç bir şeyi.çok şeye çözüm var.vücudunuzda olması gerekenden fark varsa hemen dr.gidin.Çare çok ama erken olunca.ah keşke dememek için beklemeyin.Ya da eş ,dost, akraba,arkadaşlık sinir mi bozuyor.hemen ilaçlara sarılmayın.oturun düşünün.ne yapıyorum ben diye.mutlaka sizn de yanlışlarınız vardır.belki de tamamen haklısınız haksızlıklara uğruyorsunuzdur mutlaka ama hayat bu.hem uzun hem kısa.zaman geçiyor.onunla bununla kavga etmeyin,geçici dünya.Değmez .Hem kendinize hem çevrenize daha olumlu bakın.olmadı hayatınızdan sizi üzenleri kim olursa olsun çıkarın.inanın size ben derdim var diye konu açayım.ve yıllardır hatta yaşantım boyu yaşadıklarımı yazayım.buna garanti veriyorum.bir daha kimse DERDİM VAR DİYE KONU AÇMAZ.UTANIR...

Kızlar sis leke kullanan o kadar kişi var biri sonucu yazmadı.çok araştırdım ve dürüstlüğüne inandığım sis leke kullan birini buldum ve özele mesaj attım.şükürler olsun .sağ olsun yazdı.ve sonuç HİÇ BİR İŞE YARAMIYORMUŞ...

X