-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
şampuan önerisi yaptım gördünüz mü?kuru ciltler için bir arkadaşımızın önerisi vardı.onu yapıyoruz.burada da yazdım eski mesajlarda var.sitede de var. elipp85 yazan arkadaşımızın önerisiydi.Nemlendirici kremler başlığında ben onu uyguluyorum...benim cildim çok kuru bu aralar zeytinyağı sürmeye başladım yüzüme daha önce deneyen oldu mu ve kuru ciltler için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz?
bal ya da benzeri ürünlerin yaptığını duymadım.baldan tüylenen var ise yazsın.ama bazı yağların tüylenme problemi olan kişilerde tüy yaptığını duydum.gözeneklere gelincede .araştırırken çok görüm çeşitli maskeler ,kremler var.ama denemedim.denemeden ya da denetmeden yazmıyorum.gözenekleri sıkılaştırmak içic bi önerisi olan var mı kafayı yemek üzereyim
görmedim ne uyguluyorsunuz acaba kuru cilt için memnun kaldınız mı?şampuan önerisi yaptım gördünüz mü?kuru ciltler için bir arkadaşımızın önerisi vardı.onu yapıyoruz.burada da yazdım eski mesajlarda var.sitede de var. elipp85 yazan arkadaşımızın önerisiydi.Nemlendirici kremler başlığında ben onu uyguluyorum...
Canım yazık üzüldüm.ama sadece ekransa yapılır.merak etme.Ben zaten kozmik bakımı aylar evvel herkese önerdim orada birçok şeye çözümler var.kendinize göre seçebilirsiniz.zaten sizde oradan öğrendim demiştiniz :)Telefonumu adusurdum ekran tuz oldu suanda da zor yaziyorjm.Biraz okdum arkadslr kozmik.bakima bakin ben no poo yontemiyle devam etcm almicam sampusn.Ayrica sac ile sorunu olan bugunAz da olsa sacini kessn ay aslan buecunda neyse zorlaniyorm en yakin zmanada goeusurz
Merhaba canım bizler zaten güneş kremi kullanmadığımız leke olan kişileriz.ve en büyük hata güneş kremi kullanmamak. Ben burada bir sürü ürün duydum memnun olanlar var.zat daylong , hamilton,nuxe öneriliyor.Ben hep değişik şeyler denemek için 15 gün evvel bir şey aldım.zaten birazdan paylaşacağım.ayrı bir satırda yazacağım.Merhaba
Birşey danışmak istiyorum.Güneş kremi kullanıyosunuzdur mutlaka, ben ilk defa kullanacağım, cildi yağlandırmayan,sivilce yapmayan, hassas cilde uygun önerebileceğiniz bir marka var mı memnun olduğunuz ?
Canım bir önceki sayfada şampuan yazdım rica etsem bakınız.Verdiğim yazıda nasıl yapıldığı yazıyor.yazan kişiyi de verdim oraya da bakın.evet ben memnunum ama ben şimdi onun içine başka şeyler ekledim deniyorum.dediğim gibi denemeden yazmıyorum.siz dediğim yere sanırım bakmadınız.ben yine yazıp kopyalayayım bari...görmedim ne uyguluyorsunuz acaba kuru cilt için memnun kaldınız mı?
Merhaba canım bizler zaten güneş kremi kullanmadığımız leke olan kişileriz.ve en büyük hata güneş kremi kullanmamak. Ben burada bir sürü ürün duydum memnun olanlar var.zat daylong , hamilton,nuxe öneriliyor.Ben hep değişik şeyler denemek için 15 gün evvel bir şey aldım.zaten birazdan paylaşacağım.ayrı bir satırda yazacağım.
Ben herkesten değişik olsun diye yeni çıkan bir güneş kremi aldım.şu an çok memnunum gerçekten.kimseden duymadım ilk ben kullanıyorum galiba. Rosense den gül suyu aldım.orada gördüm.50 faktörlük güneş koruma kremi aldım.LÜTFEN GÜNEŞ KREMİNİZİ YAZ KIŞ EVDE DAHİL SÜRMEYİ İHMAL ETMEYİNİZ...
Evet canım mutlaka deneme yanılma yoluyla buluyoruz.ancak yorumlarda bizi etkiliyor.dikkat edilecek şey yorumu yapanla sizin cildiniz aynı mı.buna dikkat etmeyip alınca olmuyor.Alacağınız ürünü çok iyi araştırınız.kullanıcı yorumları genelde en doğru bilgiyi veriyor.çoğunluğa bakalım.Hep söylüyorum birine iyi gelen bazen başkasına iyi gelmiyor.cildimizi çok iyi tanıyalım.Anladım canım evet cildimizi güneşten korumalıyız doğru ürünü bulmak zor gibi, önerin için sağol
Canım çok iyi % 90 sevindim.zaten azdı sanırım lekeniz.ama yine de büyük başarı.fakat nedense bana özelden yazılan yazılarda hem de bir çoğunda prp, mezoterapi,dermamelan dermapen falan yaptırıp işe yaramadı ne yapalım diyenler var.Ben hep şunu diyorum gerçekten kişiden kişiye değişiyor.ama sizin çok haklı olduğunuz nokta beslenme düzeni.günümüzde de devamlı yapamıyoruz.istikrar önemli. gerek yeme düzeni gerek krem kullanma ,gerek spor yapmada her şeyde önemli.yani düzenli yaparsanız fayda var.biraz ara verin boşa gidiyor.çok şey deniyoruz ama yine geri geliyor.sayfa da yazdım.cilt bakımı yapıyorsunuz.bilgisayar karşısında biraz fazla vakit geçirin hadi bakalım lekelerin geri gelmesine zemin hazırlamış oluyoruz. koruma da bir yere kadar.ne diyeyim ne kadar zor bir kere lekendiniz mi tamam.kurtulmak çok ama çok zor...Arkadaslaŕ bir aydan beri kullandìgìm expigment dùzenli kullanimda gerçekten iße yarìyomuß...ve fakat dezavantajì, icinde hidrokinon olmasì ve bu maddenin uzun sùre kullanimda kansere sebebiyet vermesi..zaten reçetede iki ayda lekelerde acìlma olmazsa ilacì bırakìn ibaresi var...ama sìfırlanmadı..4 aydan beri yaptìgìm uygulamalar sonrası az olan lekelerim yùzde doksan oranìnda azaldı...ama gölegesi hala orada...
Ayrıca yerli ve yabancı sitelerden yaptıgìm araßtırmalar sonrası cildìnì kimyasal peeling ve lazerle soyduranların ileriki dònemlerde lekelenme ihtimallerinin yùksek oldugunu cok dikkatli olmak gerektigini ògrendim...bu maksatla şu an kì dùßùncem kalan gòlge ßeklindeki lekemi dogru beslenme dùzeni ve bitkisel yòntemlerle yok etmek...eger ki yine leke yok olmazsa mezoterapi ve beraberinde prp olabilir...çùnkù bu yòntemler ile derinlerdeki deri hùcreleri vitaminlerle tamir ediliyor..hùcreleri tamir eden herßey lekelerin azalmasını saglıyo...cùnkù lekeli bòlge demek hasar gőrmūş hùcre demek...
Size tavsiyem yiyeceklerinizi antioksidan agirlìklı besinlerden secmeniz...ayrıca omega 3, A, E ve C vitaminleri iceren besinler almanìz da lekelerin acılması icin cok cok ònemli...
Canım inan beklemekten başka çaremiz yok.bak ben neler deniyorum.inan herkese çare olayım diye kollarımda bir sürü şey deniyorum.zaman lazım geçecek .buna inanalım,stres yapmayalım.beklemekten başka çare yok.Blue hic kurtulan yok mu yaa..gecmicek mi acaba bu gõlge şeklindeki lekeler...cıldırırım yaa gecmezse...