- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
DUA EDELİM HEP BERABER.TOPLU DUALAR ÖNEMLİDİR. HEPİMİZİN ,HERKESİN NE DERDİ VAR İSE BİTSİN,SAĞLIĞIMIZ OLSUN,KİM NE İSTİYORSA O HAYIRLISIYLA OLSUN.AMİN...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım gece gündüz araştırıyorum.ben şu anda c vitamin gece kullanıyorum zaten yazmıştım.E vitamin ve yağ bakımları gündüz kullanılırsa leke oluyormuş.dermarollere bir şey diyemem.sebebi de ciltle çok oynayıp inceltir mi bilemiyorum.araştırıyorum zaten bir ara araknafobia da sormuştu.sonuçta o da soyuyor deriyi diye düşünüyorum.işte bütün mesele de deriyi çok soyarak fazla işlem yapınca derininin koruma tabakası gidip,en ufak bir ışıkta bu telefon ışığı bile olsa lekelere zemin hazırlıyor.Bana göre leke tedavisini kışın 2 ayda bitirip geri kalan aylarda da cildi kalınlaştırıcı serum ,krem,bakım yapmak en doğrusu.Blue yabancı sitelerden de araştırıyorum...lekeler icin dermaroller da iße yariyomuş..hani bizim lekeler az ya acaba dermarollerla gecermi ki...dermaroller yapıp ūstūne c vitamini serumu ve e vitamini kullanıyolarmıß...
Aslında hem evet hem hayır.evet çünkü ay ocak oldu eylül ve ekimde başlamak lazım.hayır çünkü başlayıp etkisi olmayan şeyler kullanıp vakit kaybedip cildiniz inceltecektiniz.gerek yok .ben herkes için deniyorum :) zaten program yapıp en kısa sürede nasıl geçeri yazacağım.Gec kaldik he?
canım ben güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkamazdım yüzüm cok ötü olur ustelik acı duyardım yandıgından dolayı ama 2 senedir eczaneden sebamedin 45 faktörlük güneş kremini alıyorum cok şükür yazın dışarı cıktıgımda bı sorunum kalmadıMerhaba
Birşey danışmak istiyorum.Güneş kremi kullanıyosunuzdur mutlaka, ben ilk defa kullanacağım, cildi yağlandırmayan,sivilce yapmayan, hassas cilde uygun önerebileceğiniz bir marka var mı memnun olduğunuz ?
Sizin adınıza sevindim.uygun güneş koruyucu bulmak çok önemli...canım ben güneş kremi sürmeden asla dışarı çıkamazdım yüzüm cok ötü olur ustelik acı duyardım yandıgından dolayı ama 2 senedir eczaneden sebamedin 45 faktörlük güneş kremini alıyorum cok şükür yazın dışarı cıktıgımda bı sorunum kalmadı
aynen canım yüzüm kıpkırmızı olurdu dışarı cıkmak bana ölüm gelirdi ama güneş kremi hayatımı kurtardı diyebilirim :) şimdi de sivilce izleri ve gözenekler derdim kafayı yemek üzereyimSizin adınıza sevindim.uygun güneş koruyucu bulmak çok önemli...
Sivilceleriniz ne zamandır var,izler nasıl oluştu,ve daha önce neler uyguladınız yazar mısınızaynen canım yüzüm kıpkırmızı olurdu dışarı cıkmak bana ölüm gelirdi ama güneş kremi hayatımı kurtardı diyebilirim :) şimdi de sivilce izleri ve gözenekler derdim kafayı yemek üzereyim
yüzündeki tuylenme biotinden olmuştur,Öncelikle ben cildimde oluşan hafif kırışıklıkları düzeltmeye çalışıyordum .Yaptığım maya maskesi ile kendine geliyordu ancak cilt lekelerim beni daha rahatsız etti.Önce onları düzeltmeye karar verdim.Benim yüzümde özellikle de göz altlarımda lekeler vardı.Bende tabii karbonat maskesi yapıp aman biran evvel geçsin dedim.Oraya da bilinçsizce sürdüm.ancak o bölgeyi kırıştırınca eyvah dedim.Olan oldu zaten diye hem o maskeye devam ettim.hemde internette satılan bir krem aldım.Aslında sonradan öğrendim o da göz altına sürülmüyormuş.İşte herkese demek istediğim şey şu.Bir şeyi düzeltirken acele etmemeli ve çok iyi araştırmalıyız.Bebek gibi cildimi bozdum. Sonra o kremi bitirdim ve gerçekten bana fayda sağladı ama ben buradan öğrendiğim acneleyse expigment locoid denemek istedim.Çok kişiye iyi gelmiş ve de ucuzdu.Yaklaşık 1.5 aydır kullanıyorum .evet düzelmeler var ancak sanki ben de yüzde tüylenme hafiften oldu.İşte ben çok şey yapınca hangisi yaptı anlayamadım.Saç içinde biotin hapı kullanıyordum.Uzaması için.Benim bu yazılarda demek istediğim diğer bir konu da hepsi aynı anda kullanınca hangisi fayda sağladı ya da hangisi zarar verdi anlayamıyoruz.Sonra yorumları okudum.Yukarıdaki 3 kremdende tüylenme olanlar var biotinden de olan var.Çok az ama var.
sivilce için önce azz yağlı yemelisin,varisler için yürüyüş ve diyet,selülit içinde şekeri bayağı azaltman gerek,sağlıklı beslenmeden sağlıklı cilt olmaz,sağlıklı beslenirsen cildin saçların güzelleşir..Kızlar sizden ricam cilt geçmişinizde neler yaptınız yazar mısınız.Özelden o kadar çok yazan var ki şöyle yaptık böyle yaptık.çok rica edeceğim buraya yazınız.İyisiyle kötüsüyle örnek olsun herkese.şimdiden teşekkürler...
Canım sağ olun.önerileriniz için de ayrıca teşekkür. Evet hep derim ve yazarım önce dr.kontrolü .tahliller,sonra beslenme şekli ve cilt bakımı tedavileri vs. Zaten sonraki yazılarımda tüylenmenin saç için şampuana koyduğum d.k.hapı olduğunu ve biotin 5000 den kaynaklı olduğunu öğrendim. sivilcem yok ama arkadaşlarımda var.sayfayı açma amacım her derde deva bulmak.yani burayı okuyanlara her şeye denenmiş öneri sunmak istiyorum.sayfa açıp ta yarım kalan sayfaları sevmiyorum,sayfa açıp ta denemeyip insanlara denettirip ne olacağına bakanlara kızıyorum,Ben deneyip arkadaşımda denettirip yazıyorum.Aklınıza gelen öneriler olursa daima yazın.herkese faydamız olsun...sivilce için önce azz yağlı yemelisin,varisler için yürüyüş ve diyet,selülit içinde şekeri bayağı azaltman gerek,sağlıklı beslenmeden sağlıklı cilt olmaz,sağlıklı beslenirsen cildin saçların güzelleşir..
sadece sol yanagımda ve cenemde var izleri kaldı bende pek çıkmazdı ama son bi ayda nasıl çıktılar anlamadım limon falan sürüyorum faydasını görmedim sudoceam dıye pişik kremi aldım ondada pek fayda görmedim doktora gitmekde nasıp olmadı önerecegınız bi şey var mıSivilceleriniz ne zamandır var,izler nasıl oluştu,ve daha önce neler uyguladınız yazar mısınız
Canım geçmiş olsun.ben toparlayıp yazacağım.zaten ben dediğim gibi kendimde ve arkadaşlarımda deniyor ve denettiriyorum.evet fayda gördüğümüz şeyler var.ama yine diyorum .Önce dr.çok önemli.çünkü yapılan işlemler inanın canım boşa oluyor.emeğe yazık.önce gidin sonra yazdıklarımdan seçersiniz.Evet yazacağım ama,kişiden kişiye değişir onu da unutmayınız.sadece sol yanagımda ve cenemde var izleri kaldı bende pek çıkmazdı ama son bi ayda nasıl çıktılar anlamadım limon falan sürüyorum faydasını görmedim sudoceam dıye pişik kremi aldım ondada pek fayda görmedim doktora gitmekde nasıp olmadı önerecegınız bi şey var mı