Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canimbenim yalniz oldugunu da nerden cikardin?Her gun bisiy yazma zorunlulugumuz yok hayat gailesi iste kosturuyoruz.Digerlerini bilemiyorum ama benim sıkı bir calisma tempom var.Ne zaman bosluk bulsam ya sayfadayim ya leke,merkez arastirmasindayim.Sadece bisileri deneyip yazmak istiyorum hepsi bu
Canım sağol.elbette kimse her gün yazmak zorunda değil.siz haklısınız.hadi bakalım kolay gelsin :)

Canım sağol.elbette kimse her gün yazmak zorunda değil.siz haklısınız.hadi bakalım kolay gelsin :)
Bugun hemen gittim karanfilimi aldim.Bos sprey sisesi ayarlamistim zaten.gulsuyum hazirdi.kardem mi kardek mi neydi corekotu yagi guvenip almadim.Senin bahsettigin yerden almak istiyorum ama tek urun icin o zahmete sokulur mu bilemedim.Neyse Allah bin kere razi olsun sayende ogrendim kozmik bakimi da,biliyorsundur sen de.Karbonatimi mayami da aldim.Bugun baslicam karanfile sonra da digerleri :KK66: senin nasil gidiyor?Insallah biz de senin gibi %85 lere geliriz :)

Bugun hemen gittim karanfilimi aldim.Bos sprey sisesi ayarlamistim zaten.gulsuyum hazirdi.kardem mi kardek mi neydi corekotu yagi guvenip almadim.Senin bahsettigin yerden almak istiyorum ama tek urun icin o zahmete sokulur mu bilemedim.Neyse Allah bin kere razi olsun sayende ogrendim kozmik bakimi da,biliyorsundur sen de.Karbonatimi mayami da aldim.Bugun baslicam karanfile sonra da digerleri :KK66: senin nasil gidiyor?Insallah biz de senin gibi %85 lere geliriz :)
canım çok sevindim.sadece neyi yapacağınızı, nasıl ve ne zaman yapacağınızı yazarsanız yardımcı olayım.boşa ve boş yere de yapmayın bazı şeyleri.Olsun bir tane bile olsa alın yollarlar blue tarafından arıyorum dersiniz.ama başka yerlerde de vardır soğuk sıkım olsun yeter.ben sadece çok güvendiğim için oradan alın diyorum. aloe yi de düşünün bence .almışken alın derim. gülsuyu dediğim yerden mi aldınız saf olmalı bu çok önemli. rosense güzel.doa da yoktu da.ben ne öğrenirsem size deneyip yazıyorum.çünkü vakit kaybetmeyiniz.evet ben de buradan öğrendim kozmik bakımı. lila kutuyu ve hemen paylaştım.memnunsanız ne mutlu bana.amaç %90 a çıkmak.ancak şimdi düşünüyorum da saçma sapan şeylerle ne kadar vakit kaybetmişim..

Son düzenleme:
Kızlaaaaaaarr karbonatı mayayı ne yapıyonuz...ben kafayı yediiiim içime lokman hekim kaçtı:KK70:her seyi yemeden önce icerigini ve doğal olup olmadıgıni araştirıyorum.:rolleyes:..bugun kendi tonigimi yaptım..yeşil cay maydonoz suyu yumurta kabugu limon suyu karbonat gül suyu var icinde şimdilik...icine baska seyler de eklicem ilerleyen günlerde...:KK22:

Kızlaaaaaaarr karbonatı mayayı ne yapıyonuz...ben kafayı yediiiim içime lokman hekim kaçtı:KK70:her seyi yemeden önce icerigini ve doğal olup olmadıgıni araştirıyorum.:rolleyes:..bugun kendi tonigimi yaptım..yeşil cay maydonoz suyu yumurta kabugu limon suyu karbonat gül suyu var icinde şimdilik...icine baska seyler de eklicem ilerleyen günlerde...:KK22:
çok güldüm canım :) neyi nasıl tam yazın .tabii ki içine kattıklarınızı ölçülü yazarsanız memnun oluruz.

Kızlar sakın yanlış anlamayın ama bakın bu leke işi çok zor.inanın bazı maskeler evet azaltıyor ama asla geçirmiyor.ben yeni bir maske deniyorum.sanırım çok faydalı.bakın çok fazla şeye gerek yok .cildiniz yıpratmayın.ben yıprattım.onu sür bunu sür .

Mesela ben yazıyorum ama siz sanırım bazı takipleri yanlış yapıyorsunuz.ay takvimi kullanın.Lütfen iyi okuyun arkadaşlar.Yapacaklarınızı özelden paylaşın.yardımcı olmaya çalışayım.asla ikizler burcunda yeni bir şeye başlamayın.

Sanırım karbonat maskesinden bahs ediliyor ama inanın biraz faydası var .belki çok hafif lekelerde zamanla fayda olur.ama kimse karbonat maskesiyle tamamen geçirdim lekemi diyemez.ben o kadar araştırdım ki anlatamam.ben aylardır kahve telvesi,karbonat maskesi,her türlü maske denedim.her türlü krem denedim. ve hala geçmedi.sonunda anladım ki bu lekeler zannettiğimden zor.son %85 e geldim ama inanın çok inceleyince hala görünüyor ama elbette eskisinden çok farklı.şimdi olsa bu kadar cildimi yormazdım.

şimdi tv de seyrediyorum. erol bey kremini tanıtıyor.ve çok mantıklı şeyler söyledi.hak verdim.kullanmadım ama kullanmayı da düşünüyorum.kullanan var mı bilemiyorum.ama şimdi onu araştırıyorum.bilen var ise yazsın lütfen.krem içeriği çok güzel.araştırdığım ve bulduğum her şey var içinde.

Canim
canim kozmik bakim sitesini arastir hemen.maya ve karbonat cilt ve vucut icin

şimdi tv de seyrediyorum. erol bey kremini tanıtıyor.ve çok mantıklı şeyler söyledi.hak verdim.kullanmadım ama kullanmayı da düşünüyorum.kullanan var mı bilemiyorum.ama şimdi onu araştırıyorum.bilen var ise yazsın lütfen.krem içeriği çok güzel.araştırdığım ve bulduğum her şey var içinde.
Neymis o erol bey?krem?zaten ben sana sorucam en faydali neyse onla baslicam

Neymis o erol bey?krem?zaten ben sana sorucam en faydali neyse onla baslicam
Ben sizlere göre program hazırlıyorum .detaylı anlıtacam.vakit kaybetmeyiniz.ama isteyen yapar istemeyen tabii ki mecbur değil.ama inanın yapan etkileri görecek.ancak ne dersem harfi harfine yapılırsa olacak.atlamak eksik yapmak yok...

ben şu an sadece kendi yöntemlerimi kullanıyor ama etkili kremi de sizler için araştırıyorum.bilmiyorum.kullanmadan da kimseye al demem.önce ben deneyeceğim.ama bu arada durmak yok.size yazacağım şeylerle maskelere devam...

1-saç bakımı olarak sülfatsız parabensiz silikonsuz ürünler kullanmak gerekiyor.Ve çoğu doğal üründe Bile sülfat var.o yoksa bile dimethicone yani silikon var.organix kullandım iyi ama silikon var.prozinc,zigavux..vb cogunda dermokozmetik ama mutlaka biri var..benim saç bakım tavsiyem body shop saç ürünleri.ben ballı kuru saçlar için olanını ve kremini kullanıyorum.köpürmüo ama bu iyi bişey sülfat yok demek.buda saçlarımızı yıkarken aşındırmıo..saç yağı olarakta body shop hindistan cevizi yağı içinde silikon yok saçların nefes almasını sağlıyo 2- cilt bakımı;benim önerim dermokozmetik ürünler..aşırı para vermek istemiyorum.zararlı madde olmadıgı için dogal oldugu için ve nemlendirmede en etkin madde hyaluronic asit oldugu için nuxe ürünlerini kullanıyorum.
Bu şampuan rainforest nemlendirici şampuan mı memnuniyetiniz devam ediyor mu ? Ben de içeriği temiz paraben içermeyen saç dökmeyen şampaun arıyorum.

arkadaşlar bu konuda çok soru oluyor özelden de .şunu yazayım.ben doa kozmetikten alın derim.şampuan ve saç kremi.ben yeni keşfettim.aslında kullanmadan yazmıyorum kararlıyım. ama pazartesi alacağım.fakat çevreden çok duydum herkes memnun.

Şimdi yazacaklarıma kimse alınmasın da kızmasın da .bakın kızlar.Siz girdiğiniz siteleri ve bu sitede açılan konuları bile üşenip tamamını okumuyorsunuz.ben gece gündüz bir konuyu ele alıp tüm detaylara kadar okuyor.elimde kalem not alıyorum.neden mi.kimseye yanlış bilgi vermeyeyim.mesela bir kür öneriliyor ya da iyileştirici bir krem.yorumları okuyorum.aldım 2 kere kullandım işe yaramadı attım.zaten aldığınız şey eğer ilk kullanımda aşırı tepki veriyorsa elbette kullanılmaz.ama 2 kere kullandım lekem geçmedi,sivilcem geçmedi.mümkün mü 2 kerede geçmesi mantıklı olun lütfen.bu makyaj malzemesi değil.2 kerede anlaşılsın.sabır lazım.ama kulaktan dolma her şeyi de almayın .sayfa açılıyor ben memnun kaldım.aman hemen denemeyin.bekleyin.araştırın .arama motoruna girin bakın bakalım öyle bir konu var mı.onu kullanan var mı.üşenmeyin araştırın.bütün yorumları okuyun.inanın daha öncede yazdım asıl bilgiler yorumlarda gizlidir.

benim cildim çok kuru bu aralar zeytinyağı sürmeye başladım yüzüme daha önce deneyen oldu mu ve kuru ciltler için hangi nemlendiriciyi kullanıyorsunuz?

3-elma sirkesi suyla karıştırarak tonik olarak kullanıyorum.lekelere ve gözeneklere iyi gelio 4-tabikide bal+ yumurta akı maskesi harika bi maske cok faydasını gördüm 5- cilt makyaj temizleme bioderma sensibio h20 tek gecerim..zarar vermeden temizlio 6-fondoten concealor Dermokozmetik kullanmanızı öneririm cilt nefes alsın diye..youngblood kullanıyorum..cok kaliteli..ama kozmetik derseniz tabikide en iyiler estee looder double wear ve gece kullanım için krylon en iyi kapatıcılar
bal tüylendirme yapmıyor mu ciltte

X