Kızlar bakın.hepimiz saç ve cilt vs. bir çok şeyden mağduruz.Evet yüz ve saç bedenden daha çok göründüğü için en çok bunlara önem veriyoruz.Saç çok kolay cilt daha zor lekelerle uğraşmak en zoru.İkisi için de Önce dr.görüşün.hem cilt hem saç.Değerler normal ise başlayın bakıma. saç dökülmeniz normal ise .Bakın fazla şeye gerek yok .gecikmeyin.Benim saçım her gün ondan daha fazla dökülürdü inanın.Gerçekten karanfil bana yaradı.ben bir de barcelona bakım yağı aldım.2 ye böldüm.birinin içine ampuller kırdım.sulandırdım. saçıma onu arkaya sıkıyorum.her gün.Çok sulu yaptım yıkamıyorum.Saçımı topluyorum yağlı durmuyor.önlere yapmıyorum.çünkü tüylenme olur saç önüme gelirse diye.ben kullanıp bitince yazmayı tercih ediyorum. Tam bitmedi ama sanırım herkes merakla bekliyor diye yazdım.Yine şimdi araştırmalarıma göre en iyi yağlar susam ,hint ,jojoba, lavanta. Şampuanıma lavanta yağı, bal,tatlı badem yağı ,2 tane sarımsak bölüp koydum.Korkmayın kokmuyor.uzasın diye çam terebentin yağı(dikkat edin.yağı esansı değil .Bana esans olmadı.siz deneyin bazılarına esans iyi gelmiş bilemem )uzama gibi isteğin yoksa koyma kurutabilir.bilemem.Arada da yine bu yazdığım yağlarla ampuller kırıp yine barcelodan ekleyip bakım yapıyorum.