- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.891
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Lekeyle ilgili yada cilt açıcı birşey bulursan benide etiketleÇok sağol canım.teşekkürler.size zahmet oldu.
Canım aslında bence daha iyi.önceden biraz azaltırsanız picosure bence daha çabuk etki eder diye düşünüyorum.yoksa en az 2 seans bile çok para bence ne bileyim.acırım o paraya olsa da veremem.Lekelere gelince ben elimdekilere devam ediyorum.zaten hepsini yakında tek tek yazacağım canım.ne kullanacaksınız acaba.
Tamam canım.Lekeyle ilgili yada cilt açıcı birşey bulursan benide etiketle
Canım ne iyi yapıyorsunuz .evet öncelikle böyle başlayın sonra olmazsa başka ne yapılabilir bakıcaz...Cnm yaa bu expigment acnelyse varya onu birlikte kullanip sonuç alan cok kişi varmiş...expigmentin yüzde 2 ligini denemek istiyorum acnelysle...daha almadım...sacım icin de dermaroller alcam...şu an günlük c vitamini serumu, kayısı cekirdegi yagı, sarıkantaron yagı kullaniyorum...üstüne karışım yaptigim sudokrem bephanten medicassol ücĺüsü ve ardından da solante pigmenta 50 spf koruyucu kullaniyorum...gece yatarken de retinollü yani A vitaminli krem kullaniyorum...ayrica hergün meyve yiyorum antioksidan saglasın diye...özellikle havuç ve nar...
Vallahi gıpta ettim.Masallah yapicagin birsey kalmamis bence.Bisiyi merak ettim serumu ve yaglari nasi kullaniyorsun?Ve hangi urunleriCnm yaa bu expigment acnelyse varya onu birlikte kullanip sonuç alan cok kişi varmiş...expigmentin yüzde 2 ligini denemek istiyorum acnelysle...daha almadım...sacım icin de dermaroller alcam...şu an günlük c vitamini serumu, kayısı cekirdegi yagı, sarıkantaron yagı kullaniyorum...üstüne karışım yaptigim sudokrem bephanten medicassol ücĺüsü ve ardından da solante pigmenta 50 spf koruyucu kullaniyorum...gece yatarken de retinollü yani A vitaminli krem kullaniyorum...ayrica hergün meyve yiyorum antioksidan saglasın diye...özellikle havuç ve nar...
Vallahi gıpta ettim.Masallah yapicagin birsey kalmamis bence.Bisiyi merak ettim serumu ve yaglari nasi kullaniyorsun?Ve hangi urunleri
Çok açıklayıcı olmuş.(Bir şey soracağım canım 3 lü karışım da medicassol mu madetene mi anlayamadım.Bu arada madetene ilk duydum sizden)Güzel bir düzen haline getirmişsiniz.Zaten en önemli şey düzenli yapmaktır.Esas fayda o zaman oluyor...cnm uyandigimda ilk gül losyonu ve güllü tonikle yüzümü temizliyorum...sonra c vitaminli khiels markalı serumumu uyguluyorum...sonra yaglardan birini...sarı kantaron yagını köylü pazarından almiştım..tamamen dogal..markasız yani...kayısı cekirdegi yagı ise watsons dan shiffahome un ürünü...bu yaglar ve serumu pamukla degil de elimle uyguluyorum cünkü pamuk ürünleri emiyo ...yagların üstüne boş bi krem kutusunda karışım yaptıgım sudokrem bephane ve madetene üçlüsünü sürüyorum...cildim kuvvetlensin beslensin yenilensin diye..son olarak da solante pigmenta 50 spf güneş koruyucu.
Gece yatmadan önce yine sırasıyla serum, yaglardan biri, kendi yaptıgım üçlü karışım farklı olarak da -417 markalı retinollü krem kullaniyorum...retinollü krem sadece ve sadece gece kullanılır...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Çok açıklayıcı olmuş.(Bir şey soracağım canım 3 lü karışım da medicassol mu madetene mi anlayamadım.Bu arada madetene ilk duydum sizden)Güzel bir düzen haline getirmişsiniz.Zaten en önemli şey düzenli yapmaktır.Esas fayda o zaman oluyor.
Çok ama çok sağol canım.Ben inan yeni duydum.zaten aynıysa mesele yok.ben de bakalım bir karışım var onu yapacağım. burada paylaşmıştım.bakalım etkileri nasıl olacak.Cnm ikisinin icerigi de neredeyse aynıymış. eczacı elinde madecassol kalmadıgı icin madetene vermişti bana...ama insanlar genelde madecassolü bildigi icin ilk yazıda madetene yerine madecassol yazdım...
Cok cok yardimci oldun ama daha sorularim var:) Gullu tonik bildigimiz gul suyu ise ben de yanma yapiyor..cnm uyandigimda ilk gül losyonu ve güllü tonikle yüzümü temizliyorum...sonra c vitaminli khiels markalı serumumu uyguluyorum...sonra yaglardan birini...sarı kantaron yagını köylü pazarından almiştım..tamamen dogal..markasız yani...kayısı cekirdegi yagı ise watsons dan shiffahome un ürünü...bu yaglar ve serumu pamukla degil de elimle uyguluyorum cünkü pamuk ürünleri emiyo ...yagların üstüne boş bi krem kutusunda karışım yaptıgım sudokrem bephane ve madetene üçlüsünü sürüyorum...cildim kuvvetlensin beslensin yenilensin diye..son olarak da solante pigmenta 50 spf güneş koruyucu.
Gece yatmadan önce yine sırasıyla serum, yaglardan biri, kendi yaptıgım üçlü karışım farklı olarak da -417 markalı retinollü krem kullaniyorum...retinollü krem sadece ve sadece gece kullanılır...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana...
Canım teşekkürler size de mutlu yıllar.zaten yarın herkese dileyeceğim:)Cok cok yardimci oldun ama daha sorularim var:) Gullu tonik bildigimiz gul suyu ise ben de yanma yapiyorhem ucuz hem guzel birsey buldum diye sevinerek almistim zamanin da, yaninca 3 cesit aldim ama hepsi ayni onu suremiyorum yani :/ serum hayatim da kullanmadim ama sanirsam serum ve yaglar arasinda biraz zaman gecmeli degil mi?ben a101 den kayisi cekirdegi yagi almistim,bilmem ne kadar kaliteli¿ -417 eczaneden sanirim ¿ 3 lu karisimi denicem kesin.naptigini bilmiyorum ama :)
Ben olay in goz alti kremini kullaniyodum herkeste farkli tepki verebilir ama benim gozaltimda 3 haftada kirisiklik yapti.ben de sinirlendim ve artik goz alti kremi kullanmama karari aldim.kayisi yagini cok az kullaniyorum gozaltima,iyi mi yapiyorum bilemedim.Bir de kizlar cilt bakimi icin ne dusunuyorsunuz?Uzun zamandir takip ettigim bi yer var gitmeyi dusunuyorum da sizin fikrinizi almak istedim.Bu arada mutlu yillar hepinize
Yok valla rosensa almamistim onu da deniyim.Alkole tepki veriyor benim cildim o yuzden aldigim loreal,avon toniklerim duruyor oyle.Canim bagdat caddesinde bir yer,bahsetmistim size.obagi leke tedavisi yapiyo diye.Canım teşekkürler size de mutlu yıllar.zaten yarın herkese dileyeceğim:)
Bu arada gül suyu bende almıştım hep yaktı cildimi ama meğerse her marka olmuyormuş buradan öğrendim.rosense marka olucakmış.Onu alıcam.sizinki hangisi.Gitmeyi düşündüğünüz yer neresi anlayamadım.
Canım çok araştırdım bana neden gül suyu olmuyor diye.sonunda baktım ki hiç biri esas değil katkılı.sonra buradan baktım en iyi rosense .Bağdat caddesinde olan yeri int iyice araştır canım.yorumları özellikle.boşa para verme.Yok valla rosensa almamistim onu da deniyim.Alkole tepki veriyor benim cildim o yuzden aldigim loreal,avon toniklerim duruyor oyle.Canim bagdat caddesinde bir yer,bahsetmistim size.obagi leke tedavisi yapiyo diye.
Cok cok yardimci oldun ama daha sorularim var:) Gullu tonik bildigimiz gul suyu ise ben de yanma yapiyorhem ucuz hem guzel birsey buldum diye sevinerek almistim zamanin da, yaninca 3 cesit aldim ama hepsi ayni onu suremiyorum yani :/ serum hayatim da kullanmadim ama sanirsam serum ve yaglar arasinda biraz zaman gecmeli degil mi?ben a101 den kayisi cekirdegi yagi almistim,bilmem ne kadar kaliteli¿ -417 eczaneden sanirim ¿ 3 lu karisimi denicem kesin.naptigini bilmiyorum ama :)
Ben olay in goz alti kremini kullaniyodum herkeste farkli tepki verebilir ama benim gozaltimda 3 haftada kirisiklik yapti.ben de sinirlendim ve artik goz alti kremi kullanmama karari aldim.kayisi yagini cok az kullaniyorum gozaltima,iyi mi yapiyorum bilemedim.Bir de kizlar cilt bakimi icin ne dusunuyorsunuz?Uzun zamandir takip ettigim bi yer var gitmeyi dusunuyorum da sizin fikrinizi almak istedim.Bu arada mutlu yillar hepinize
Canim facede surekli bakiyorum fotolara ve yorumlara hep iyi seyler yaziyo.ama bilemem tabi.Bu arada konuyu kaydircam ama(herseyi paylasiyoruz ya)benim vucudumda biraz sikintilar var teshisi konmus agrilar yani Allah izin verirse hacamat yaptircam.Sonrasinda yazicam sizeCanım çok araştırdım bana neden gül suyu olmuyor diye.sonunda baktım ki hiç biri esas değil katkılı.sonra buradan baktım en iyi rosense .Bağdat caddesinde olan yeri int iyice araştır canım.yorumları özellikle.boşa para verme.
Operim ama1.güllü tonik dedigim gül suyu evet...rosense degildi ama galiba iyi markaydı bana iyi geldi...yüzde 100 gül suyu yaziyo üzerinde ve cok yogun gül kokuyo..
2.serum kremlerden daha etkili cünkü cilt tarafından daha cabuk emiliyo...daha kısa sürede etki gösteriyo...
3..Farkli zamanlarda da kullanıyorum yağlar ve serumu peşpeşe de...sonucta hepsini cildim emiyo...bence arada zaman olması cok bişey ifade etmez...bu benim fikrim...
4.Minus -417 time control recovery diyo geciyo retinol icerikli kremim...evet eczane markası ve fakat türkiyede galiba yok..ýurdışından geldi..
5. 3 lü karışimın icindeki sudokrem çinkolu pişik kremidir..icerigi sayesinde cildi besler kızarıklıkları alır...madecassol ve bephanten de cilt yenilenmesine yardımcı olur ...
6. Cilt bakımı iyi bısey ama bence sen kendin de yapabilirsin...watsonsdan yüz saunası al...yüze buhar veriyo...banyodan sonra onu kullanır gözeneklerin acıldıktan sonra da ürünleri kullanirsın...eger para vereceksen mezoterapi yaptir cilfine...cunku mezoterapide cildin altina vitamin veriyolar...lekeler de cok etkili oluyomuş...
Cnm sorularinin cvpları bunlar...ayrıca hepinize iyi yıllar diliyorum...
Operim amaCok emek verdin helal et
Denemedim ama cok sey duydum canimbelki bilirsin ama ben yine de bildiklerimi soyliyim.Sadece lekeli bolgeye cok az suruceksin ve tabiki gece.sabah yikayip temizliceksin ve hemen koruyucu.Allah utandirmasin pisman etmesinHelal olsunsen de bana dua et bugün expigment sürdüm ...ilk günüm...biraz korku var..daha kötü olmaz inşallah
Bilgiler için teşekkürler canım size de iyi yıllar :)1.güllü tonik dedigim gül suyu evet...rosense degildi ama galiba iyi markaydı bana iyi geldi...yüzde 100 gül suyu yaziyo üzerinde ve cok yogun gül kokuyo..
2.serum kremlerden daha etkili cünkü cilt tarafından daha cabuk emiliyo...daha kısa sürede etki gösteriyo...
3..Farkli zamanlarda da kullanıyorum yağlar ve serumu peşpeşe de...sonucta hepsini cildim emiyo...bence arada zaman olması cok bişey ifade etmez...bu benim fikrim...
4.Minus -417 time control recovery diyo geciyo retinol icerikli kremim...evet eczane markası ve fakat türkiyede galiba yok..ýurdışından geldi..
5. 3 lü karışimın icindeki sudokrem çinkolu pişik kremidir..icerigi sayesinde cildi besler kızarıklıkları alır...madecassol ve bephanten de cilt yenilenmesine yardımcı olur ...
6. Cilt bakımı iyi bısey ama bence sen kendin de yapabilirsin...watsonsdan yüz saunası al...yüze buhar veriyo...banyodan sonra onu kullanır gözeneklerin acıldıktan sonra da ürünleri kullanirsın...eger para vereceksen mezoterapi yaptir cilfine...cunku mezoterapide cildin altina vitamin veriyolar...lekeler de cok etkili oluyomuş...
Cnm sorularinin cvpları bunlar...ayrıca hepinize iyi yıllar diliyorum...