- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Rica ederim kızlar ben baştan dedim.Her ne kadar arada bana da gelseler sinirim bozulsa ağlasam bile yine de bir yerde birbirimize destek olacağız.Ben bu sayfayı açtım çünkü bizlerin çok sorunları var.leke varis selülit çatlak vs vs.Çok ama çok uğraştırıyor bizleri.Burada herkes bir şey paylaşıyor ama ben çok kesin sonuç alıp evet bu bana çok iyi ya da şunu yaptım bunu yaptım çok kötü oldu ya da çok iyi geldi yazılmıyor.Yazılsa da çok az arada kaynıyor.Yapanlar yok oluyor.Sis kremini kullanıp bitip üzerinden aylar geçipte yazan ben görmedim.Belki de kaçırmışımdır.Ama ben bütün kullandıklarımı yazacağım.Ayrıca bu sayfa sadece leke değil her türlü problemlerimizi yaşadıklarımızla hislerimizle paylaşmak için.Hatalarımızı okuyanlar yapmasın.Çünkü geçmek bilmiyor.yazık yani.En çok ta psikolojik olarak destek olup birbirimize herkese örnek olmak istiyorum.Bazen ben bazen siz moral bozuk oluyor.Hemen destek olunuyor.ne kadar güzel.asıl önemli olan da bu.Lekeler gidecek ama dostluklarımız kalacak...[/QUOTE]