Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Rica ederim kızlar ben baştan dedim.Her ne kadar arada bana da gelseler sinirim bozulsa ağlasam bile yine de bir yerde birbirimize destek olacağız.Ben bu sayfayı açtım çünkü bizlerin çok sorunları var.leke varis selülit çatlak vs vs.Çok ama çok uğraştırıyor bizleri.Burada herkes bir şey paylaşıyor ama ben çok kesin sonuç alıp evet bu bana çok iyi ya da şunu yaptım bunu yaptım çok kötü oldu ya da çok iyi geldi yazılmıyor.Yazılsa da çok az arada kaynıyor.Yapanlar yok oluyor.Sis kremini kullanıp bitip üzerinden aylar geçipte yazan ben görmedim.Belki de kaçırmışımdır.Ama ben bütün kullandıklarımı yazacağım.Ayrıca bu sayfa sadece leke değil her türlü problemlerimizi yaşadıklarımızla hislerimizle paylaşmak için.Hatalarımızı okuyanlar yapmasın.Çünkü geçmek bilmiyor.yazık yani.En çok ta psikolojik olarak destek olup birbirimize herkese örnek olmak istiyorum.Bazen ben bazen siz moral bozuk oluyor.Hemen destek olunuyor.ne kadar güzel.asıl önemli olan da bu.Lekeler gidecek ama dostluklarımız kalacak...[/QUOTE]

Amin sizlerin de.Cok guzel seyler yazmissiniz.Bu arada bugun dogum gunum benim:KK49:
Biz toparlayalim birilerini ona gore arariz merkezi belki guzel indirim olur :KK66: olmasa da bulusuruz frimrainforest in yaninda oluruz:KK66:

Amin sizlerin de.Cok guzel seyler yazmissiniz.Bu arada bugun dogum gunum benim:KK49:
Biz toparlayalim birilerini ona gore arariz merkezi belki guzel indirim olur :KK66: olmasa da bulusuruz frimrainforest in yaninda oluruz:KK66:
Canım Mutlu Yıllar dilerim.Yeni yaşınızda sağlık,şans,mutluluk sevdiklerinizle yanınızda olsun.Lekesiz yıllar dilerim...

Geçenlerde bu sitede biri bir sayfa açmış.Ben zaten bilirsiniz konuyla ilgili biraz bilsem hemen atlarım.Baktım çok merak ettiğim bir göz kremi soruyor.ben de ona yazılar yazdım.neyse sonuçta kendisinin eşi satıyormuş ve annesi kullanmış ve memnunmuş.Bana da numune gönderecekti.nedeni ise aynı ürün sahte satılıyor.Ben kendisiyle özelden adres verip msj yazdım.msj da da bakın ben kullanıcam ve etkisi olmazsa yazarım ama dedim.Tamam dedi.dün tlf açtı .ve yolladı.Bakalım sonuç ne olacak ben de meraktayım.Çünkü ben internette videoda olup aldığım ve aman kesinlikle memnun kalmadığım boşa para verdiğim ürünlere kızıyorum.Tamamen kandırmaca.Bunu da denemek çok iyi olacak benim için.Bakalım doğru mu göreceğim.Ürünü ve Diğer kullandıklarımı da zaten önümüzdeki günlerde etkileri ve sıralamayla yazacağım.

Konuyla ilgisi yok ama dün birde ilginç bir şey oldu krem yollayan kızcağızla konuşurken bana ya hamile kalamıyorum dedi.ben de size dua edeyim dedim.o da a olur .dedi.ben de benim kendime değil başkasına duam kabul olur hem de kargodan daha çabuk dedim.(içinden de deli mi ne demiştir kesin)Kız güldü.inanmadı tabi.Edin o zaman dedi .ben de ettim.kapadı tlf. Sonra beni aradı ağlıyor.anlamadım .korktum ne oldu dedim şok oldum.ya siz öyle diyince hemen test aldım baktım hamile çıktı ya inanamıyorum .dedi. gerçekten de kargo bana gelmeden kız hamile kalmış oldu.sağlıklı olsun da .olmayan herkese de sağlıklı evlatlar olsun.siz sayfa açın orada dua edin dedi.

Sağol canım.Dikkat ederiz.Ben de bilmeden sitede o üründen kullanan birine yazdım cevap gelecek mi bakalım.Zaten gelse de fark etmez reklammış...
Burada bahs edilen (aysestetik)ürünü sorduğum kişi lodoslu sağ olsun yazdı.Aman aman etkisini görmedim.boşa para dedi.kendisine teşekkür ederiz .boşa para vermekten bıktık.zaten sağ olsun arkadaşımız fromrainforest reklam amaçlı olduğunu fark etti de hesap kapandı.

Konuyla ilgisi yok ama dün birde ilginç bir şey oldu krem yollayan kızcağızla konuşurken bana ya hamile kalamıyorum dedi.ben de size dua edeyim dedim.o da a olur .dedi.ben de benim kendime değil başkasına duam kabul olur hem de kargodan daha çabuk dedim.(içinden de deli mi ne demiştir kesin)Kız güldü.inanmadı tabi.Edin o zaman dedi .ben de ettim.kapadı tlf. Sonra beni aradı ağlıyor.anlamadım .korktum ne oldu dedim şok oldum.ya siz öyle diyince hemen test aldım baktım hamile çıktı ya inanamıyorum .dedi. gerçekten de kargo bana gelmeden kız hamile kalmış oldu.sağlıklı olsun da .olmayan herkese de sağlıklı evlatlar olsun.siz sayfa açın orada dua edin dedi.
Canimm kendine de dua'n kabul olur ama zamanini yalniz Allah bilir.Bilirsin ki Allah sana istediginin ya daha iyisini verir ya geciktirir seni sinar en iyisini verir ya da heme istedigini verir.Yani dua'm kabul olmuyor diye dusunme :KK39:

Canimm kendine de dua'n kabul olur ama zamanini yalniz Allah bilir.Bilirsin ki Allah sana istediginin ya daha iyisini verir ya geciktirir seni sinar en iyisini verir ya da heme istedigini verir.Yani dua'm kabul olmuyor diye dusunme :KK39:
Sağol canım.Ama nedense hep öyle oluyor da.ondan yazdım.bu güne kadar ne istersem tersi oldu.İnşALLAH bir gün benimde yüzüm güler :)

Kizlar ne alemdesiniz...lekelerle ilgili bi gelisme var mi...ben bu picosure olayını ertelemek zorunda kaldım maddi sebeplerden dolayi...daha öncelikli seyler cıktı...o zamana kadar ucuz yollu bisiler kullanmaya devam edicem anlayacaniz:KK43:

Kizlar ne alemdesiniz...lekelerle ilgili bi gelisme var mi...ben bu picosure olayını ertelemek zorunda kaldım maddi sebeplerden dolayi...daha öncelikli seyler cıktı...o zamana kadar ucuz yollu bisiler kullanmaya devam edicem anlayacaniz:KK43:
Canım aslında bence daha iyi.önceden biraz azaltırsanız picosure bence daha çabuk etki eder diye düşünüyorum.yoksa en az 2 seans bile çok para bence ne bileyim.acırım o paraya olsa da veremem.Lekelere gelince ben elimdekilere devam ediyorum.zaten hepsini yakında tek tek yazacağım canım.ne kullanacaksınız acaba.

X