Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Canim facede surekli bakiyorum fotolara ve yorumlara hep iyi seyler yaziyo.ama bilemem tabi.Bu arada konuyu kaydircam ama(herseyi paylasiyoruz ya)benim vucudumda biraz sikintilar var teshisi konmus agrilar yani Allah izin verirse hacamat yaptircam.Sonrasinda yazicam size
Canım zaten burada her şey yani tüm beden hatta bazen ruhumuzla da ilgili yazıyoruz (moral bozulunca ya da sevinince )akla ne gelir ise var yani.Çok geçmiş olsun.ben o lazer epilasyona gittiğim yerde hem hacamat hem sülük tedavisi yani akla gelen ne var ise vardı.Ve hacamatı da orada duydum ve gördüm yapılışını.çok güzel kan temizliyor ancak şunu da belirteyim.Yazdıklarıma dikkat et...1.Çok temiz yapılmalı mikrop kapılmamalı 2.çok iyi gelenler devamlı yaptırmak istiyor vücut istediği için yapılmayınca sıkıntı veriyor.3.Bazı bünyelerde kilo yapıyor iştah çok açılıyor.bu da bir bilgi olsun.

Arkadaşlar dün itibariyle 25 yıldır birikim olan evimi ve arabamı kaybettim.Yanlış kişiyle yapılan bir arkadaşlık ve hatalı seçim olarak ta 2 avukat tarafından da dolandırılınca her şeyim gitti.Çok ağlıyorum ama artık her şeyim gitti.Eşim de ben de çok üzülüyoruz.Geçmişte yapılan bir hata nelere mal oluyor.Sizlere bir öneri kimseye güvenmeyin ama kimseye...

Neyse birazda gülelim.Ben çok üzülüyorum.lekeler belirginleşti,tüylenme oldu,kırıştım,selülit,varis var diye.ağlıyorıum.Annem dedi ki kızım sende çatlakta var.şok oldum çünkü yok.neden ya dedim.Bayağı bozuldum.Kızım birkaç tane leken,özel günlerde çıkan selülitin,örümcek ağı ufak bir varisin,herkes de olan tüylenme,yaşına göre de evet kırışık var.elbette olacak.Çok üzüntü yaşadın fazla büyütüyorsun.o nedenle de çatlak kafanda demek istedim dedi.ben çok güldüm buna.Galiba doğru söylüyor canım ANNEM:nazar::KK200::nazar:

CANIM ARKADAŞLARIM SAYFAMDA OLUP BANA VE HERKESE BİR ÇOK KONUDA YARDIMCI OLACAK BİLGİLER PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN SİZLERE MİNNETARIM. SİZLERİ ÇOK SEVİYORUM. KADINLAR KLÜBÜNÜ KURANLARA ,YÖNETENLERE EMEĞİ GEÇENLERE ,BU SAYFAYA YAZAN YAZMAYAN OKUYAN OKUMAYAN ,MSJLARA CEVAP YAZIP ÖNERİDE BULUNAN,BANA ÖZEL MESAJLARDAN VERDİĞİ BİLGİLERLE YARDIM EDEN HERKESE DE TEŞEKKÜR EDERİM.2016 DAN İTİBAREN BÜTÜN VÜCUDUMUZUN VE RUHUMUZUN ŞİFALARLA VE GÜZELLİKLERLE DOLARAK ÖMÜR BOYU SAĞLIKLI YAŞAMI SEVDİKLERİMİZ İLE SÜRMEMİZİ DİLERİM.HERKESE M U T L U Y I L L A R:KK200::nazar::KK50::KK60::KK74::nazar::KK200:

Şifalar olsun ben de onu kullanmaya başladım tekrardan diğerleri bitti.

Ben gece sürdüm expigment (yüzde 2yi)...ama cok az belki bi bezelye tanesinin yarisi kadar belki de daha az..ama lekenin heryerine...sabah kalktim ne kizariklik ne bisey...hic kizarmamis...derime nüfuz etmedi mi acaba...ilk bir saat sırt üstü yatmaya calistim ama sonra uyumuşum..uykuya gecince yüzüstu yatiyorum..krem yastiga gecmis olabilir...napcam ya...kendimi yataga mi baglayayim yani..:KK53::KK57: sen de kızarıklık oluyo mu blue, bi de nekadar sürüyosun o kremden ve günde kac kez...

Ben gece sürdüm expigment (yüzde 2yi)...ama cok az belki bi bezelye tanesinin yarisi kadar belki de daha az..ama lekenin heryerine...sabah kalktim ne kizariklik ne bisey...hic kizarmamis...derime nüfuz etmedi mi acaba...ilk bir saat sırt üstü yatmaya calistim ama sonra uyumuşum..uykuya gecince yüzüstu yatiyorum..krem yastiga gecmis olabilir...napcam ya...kendimi yataga mi baglayayim yani..:KK53::KK57: sen de kızarıklık oluyo mu blue, bi de nekadar sürüyosun o kremden ve günde kac kez...
Ben kullandığımdan beri hiç kızarmamıştım şaşırdım kaldım.herkes kızardım derken ben de yoktu.cildim çok kuru ve hassas halbuki.sonra uzun zaman geçince çok aşırı kızardı.hemen bıraktım korktum.bir kaç gün sonra yeniden başladım.O kadar takmayın canım uyumanıza bakın.İnan etki edecekse zaten hemen belli ediyor.zamanla da azaltıyor.sadece düzenli uygulamak çok ama çok önemli.

Ben
Valla sunu anladim ki hem islerimden hem de maddiyattan leke tedavisi yaptiramicam sanirim.Kis bitmeden benim de bisiye baslamam lazim ama ben cok yazi okudum kizlar cildi soymak ilerde olumsuz donusler yapiyomus :/ Karar veremiyorum

Ben expigmentle beraber sogan sırke kürüne başladım...bi gün sogan sirke diger gün yumurta aki limon ve her gece expigment...insallah bi sonuç aliriz ...

Blue cok cok gecmis olsun.Davulun sesi uzaktan hos gelir ama şunu unutma her sey bizler icin.Sinav dunyasi,uzulmemek elde degildir tahmin edebiliyorum ama elindekilerle mutlu olmaya calis.Sukretmeye devam et Allah yardimcin olsun canim
Canım teşekkürler. sağ ol. çok ama çok üzülüyorum.kimse tahmin bile edemez.

Valla sunu anladim ki hem islerimden hem de maddiyattan leke tedavisi yaptiramicam sanirim.Kis bitmeden benim de bisiye baslamam lazim ama ben cok yazi okudum kizlar cildi soymak ilerde olumsuz donusler yapiyomus :/ Karar veremiyorum
canım evet haklısınız.Ancak soymadan da açılmıyor lekeler.açılsa bile hemen geri geliyor.soymak şart.ama bana göre azar azar ve zamana yayarak olmalı.bence bir şekilde hemen başla .yaz gelmeden.

Ben

Ben expigmentle beraber sogan sırke kürüne başladım...bi gün sogan sirke diger gün yumurta aki limon ve her gece expigment...insallah bi sonuç aliriz ...
Amin.Şifalar olsun.ve çok iyi sonuçlar olsun inşALLAH size ve hepimize.Soğan ve sirkeyi,yumurta akı ve limonu tam olarak nasıl uyguluyorsunuz.daha açıklamalı yazar mısınız.

Neyle nasil basliyim?Hangisi?O kadar cok yontem var ki ve birlikte ogrendiklerimiz...
Ben çok araştırıyorum canım 3 güne kadar yazarım.siz de araştırın.Ama açma olmadan soyulma olmadan olmuyor.Ben her kremi denedim (Sis hariç )zaten yazacağım.biraz bekle canım.oradan isterseniz seçersiniz .Denediğim şeyler var .onları da yazacağım.Bekliyorum.zamanı var.tam fayda olmadan yazamam.Dediğim gibi çok iyi iyice araştır buraya yazalım.bakalım neler yapabiliyoruz.Merak etme lekelerimiz gidecek.Kısmetse bu hafta başlarsınız...

Cilt lekeleri için:Öncelikle cildinizin yapısına göre bir temizleyici bulmakla başlayın.(derinlemesine temizleyen ve hatta leke açıcı olsun)Jel köpük vs.....Dediğim gül suyunu da (rosense)hemen sipariş verin.hazır olsun.

Kizlar bunlar sacimi yikarken bir sikmada elime gelenler aklimi kavirmak uzereyim.Lutfen şu dermarollerden alan varsa yerini markasini soylesin:KK42:

Eklentiler

• 20160104_154213.jpg
    20160104_154213.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 66
Rosensa yi alicam tamam.ama temizliyicilere guvenmiyorum.Nivea nin jeli var bitsin diye ugrasiyorum.onu da tavsiye verebilirsin
Ben temizleyici almadım sadece aldığım 2 krem bana kendi temizleyicisini verdi.Onlardan hediye gibi.Kremler bitti ben hala onları kullanıyorum.Ama sizin için bakıp araştırayım.

X