- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Sağ ol canım.ama işte sinirlerim bozuluyor.kendimi çok ama çok çirkin hissediyorum.Ya inanın üzüntüler beni çok etkiledi.Sanki her şey bir anda ortaya çıktı.sanki demeyeyim ama gerçekten yoktu bu kadar.sadece hafifi leke vardı.diğerleri bir anda oldu. delireceğim.üzüntüm zaten yeter bir de bunlar ek oldu.Ne guzel iste iyiki de saf'ız. Kirlenmemek guzeldir :)
Bu arada uzulme,dedik ya hicbi yere gitmek yok hepsini cozucegiz Allahin izniyle
Çok aklıma takılan bir şey var ne olur cevap verin.banyo ışığında yandan bakarken yüzünüzde tüyler var mı.varsa ne derecede yazar mısınız ya lütfennnn.
Ben dermokozmetika dan aldim da simdi kurt dusurdun icime baya uygun fiyata aldim ama nerde damga onu anlamadimKızlar bakın internetten alışverişte şuna dikkat edin.Öncelikle sitenin .com olmasına önem verelim.sonra da %100 orijinal ürün damgası olmayan yerlerden almayınız.Dün güneş koruma baktım sizin verdiğiniz markalardan ucuz var mı diye .var ama sitede damga yok .soruyorum orijinal ama damganız yok niye cevap önemli değil diye koymadık.ne kadar saçma bir cevap.o zaman bence ekleyin.dedim.benim için önemli çünkü...
Sağol canım ama benim sanki biraz uzadı.dediğim gibi yandan bakınca unlanmış gibi duruyor ama boyları ayva tüy falan değil daha büyük gibi sanki karpuz tüy :)Zaten çok aşırı sarı alınmıyor ki...Var var..o herkeste olur ki ...ayva tüyü derler halk arasında..bazıları aldırıyo onlari ama daha cok cıkıyo sonra ...en iyisi aldırmamak...
Canım aldığın yerin sitesinde bu damga olmalı anladınız mı.Sitede güvenli alışveriş için,com.%100 orijinal,ve de banka kartı ibareleri yani .... card la alış veriş falan olunca orası güvenilir oluyormuş.bu bilgiler yok ise bu işte bir şey var demektir.O kadar sahte ürün var piyasada anlatamam.Ben bir siteden aldım makyaj meğerse sahteymiş.Sonradan öğrendim.Ayrıca bazı sahteleri ayırmak mümkün.Mesela mac çok satılıyor.Bir yerden alacaksınız.Hemen bakın şişesi köşeliyse sahtedir.mac çünkü daima yuvarlak şişeledir.Bunun gibi...Ben dermokozmetika dan aldim da simdi kurt dusurdun icime baya uygun fiyata aldim ama nerde damga onu anlamadim
Canım duyuyorum evet bazı yerler yapıyor ama çok mağdur oluyor insanlar.sonradan iğneli epilasyon satmak için yapılıyor.Ben de paket almıştım ama bana söylendi.zaten sarışın olduğum için kalacakları bana söylediler.ama çok başarılı oldular.sarı tüylerde bile.Özellikle de lekesiz yaptılar.Ben kendilerine dürüst oldukları ve temiz iş yaptıkları için Sun güzellik salonuna tekrar teşekkür ederim.ama ben sonradan kullandığım biotin ve d.k .hapı koyduğum şampuandan sonra tüylendim.Çok üzülüyorum...Evet aldirmamak.Valla ben paket almistim lazeri yani tuyleri bitirme garantili o sebepten cok az tuylu olan yuzumu de aldirdim ve devam ediyorum ama inanin yanlis yapmisim.tamam siyahlasmadi ama fazlalasti tuyler.yuzde cok fazla netice vermiyo bunu bu isi yapanlarda soyluyo zaten.biyik kismi kalirmis efendim ee bastan niye soylenmiyo bu.
Canım siteyi inceledim düşünmeden alabilirsiniz.zaten gerekli bilgiler var sitede.Demek istediğim çok ucuz ürünler almadan evvel inceleyin.Boşa para vermeyin.Aşırı ucuz ya tarihi geçmiş ya da sahte oluyor.Çok güvenilir yerlerde de indirimde evet olabiliyor.Ama inceleyin.Her gördüğünüzü almayınız...Ben dermokozmetika dan aldim da simdi kurt dusurdun icime baya uygun fiyata aldim ama nerde damga onu anlamadim
Sen cok tatlisin yawCanım siteyi inceledim düşünmeden alabilirsiniz.zaten gerekli bilgiler var sitede.Demek istediğim çok ucuz ürünler almadan evvel inceleyin.Boşa para vermeyin.Aşırı ucuz ya tarihi geçmiş ya da sahte oluyor.Çok güvenilir yerlerde de indirimde evet olabiliyor.Ama inceleyin.Her gördüğünüzü almayınız...
Siz de çok tatlısınız :) Evet canım aramadılar yarın ben arayacağım.Sen cok tatlisin yawbu arada seni hala aramadilar tatlim biz mi arasak?
Canim eline canina saglik ugrastin baya.Isterseniz bu ayı atlatinca bulusup gidelim?Dusundugumden pahaliymis:/ blue bu arada kozmik bakim derken?beni de bilgilendir :)Buradan bana msjlara cevap yazıp bir çok bilgi veren arkadaşlara da teşekkürler.Sonradan hepsinin kimler olduğunu yazacağım.Sayelerinde Kozmik bakımı öğrendim.Lila kutuyu öğrendim.Ay saatine göre yaşamayı öğrendim.Açtıkları sayfalardan da çok faydalanıyorum.fırsat buldukça okumaya çalışıyorum.Çeşitli krem önerileri aldım.Kitap önerileri aldım.derdimi anlattım.Biraz iyi geldi.Valla çok sağolun kızlar.
Canım uğraşmak ne demek .isterim ki bizde lekesiz bembeyaz omoyla yıkanmış gibi olalım.Ama çok pahallı.ben gidemem belli oldu.1 seans bile olsa şu an imkansız.Ben yine kremlere devam .Ama fromrainforest gitmek istiyor.Onunla da konuş.Zaten gelecek aya kadar bakalım kaç kişi toplayabiliyoruz.Fiyatı düşürürsek ne iyi herkese fayda olsun.Kozmik bakım yeni öğrendim. Google gir görürsün canım...Canim eline canina saglik ugrastin baya.Isterseniz bu ayı atlatinca bulusup gidelim?Dusundugumden pahaliymis:/ blue bu arada kozmik bakim derken?beni de bilgilendir :)
Canım uğraşmak ne demek .isterim ki bizde lekesiz bembeyaz omoyla yıkanmış gibi olalım.Ama çok pahallı.ben gidemem belli oldu.1 seans bile olsa şu an imkansız.Ben yine kremlere devam .Ama fromrainforest gitmek istiyor.Onunla da konuş.Zaten gelecek aya kadar bakalım kaç kişi toplayabiliyoruz.Fiyatı düşürürsek ne iyi herkese fayda olsun.Kozmik bakım yeni öğrendim. Google gir görürsün canım...
Elbette uğraşacağım ne demek.Bu lekeler gidecek...Cnmaraknafobia 'nın da dediği gibi emeğine sağlık...çok ugraştın bu leke olayı cok yıpratıcı..inşallah bu süreci delirmeden atlatırız... cildinde bu gibi şeylere alışık olmayınca insanın bünyesi (leke az bile olsa) kaldırmiyo...