- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
Canım Mutlu Yıllar dilerim.Yeni yaşınızda sağlık,şans,mutluluk sevdiklerinizle yanınızda olsun.Lekesiz yıllar dilerim...Amin sizlerin de.Cok guzel seyler yazmissiniz.Bu arada bugun dogum gunum benim
Biz toparlayalim birilerini ona gore arariz merkezi belki guzel indirim olurolmasa da bulusuruz frimrainforest in yaninda oluruz
Burada bahs edilen (aysestetik)ürünü sorduğum kişi lodoslu sağ olsun yazdı.Aman aman etkisini görmedim.boşa para dedi.kendisine teşekkür ederiz .boşa para vermekten bıktık.zaten sağ olsun arkadaşımız fromrainforest reklam amaçlı olduğunu fark etti de hesap kapandı.Sağol canım.Dikkat ederiz.Ben de bilmeden sitede o üründen kullanan birine yazdım cevap gelecek mi bakalım.Zaten gelse de fark etmez reklammış...
Canım Mutlu Yıllar dilerim.Yeni yaşınızda sağlık,şans,mutluluk sevdiklerinizle yanınızda olsun.Lekesiz yıllar dilerim...
Canimm kendine de dua'n kabul olur ama zamanini yalniz Allah bilir.Bilirsin ki Allah sana istediginin ya daha iyisini verir ya geciktirir seni sinar en iyisini verir ya da heme istedigini verir.Yani dua'm kabul olmuyor diye dusunmeKonuyla ilgisi yok ama dün birde ilginç bir şey oldu krem yollayan kızcağızla konuşurken bana ya hamile kalamıyorum dedi.ben de size dua edeyim dedim.o da a olur .dedi.ben de benim kendime değil başkasına duam kabul olur hem de kargodan daha çabuk dedim.(içinden de deli mi ne demiştir kesin)Kız güldü.inanmadı tabi.Edin o zaman dedi .ben de ettim.kapadı tlf. Sonra beni aradı ağlıyor.anlamadım .korktum ne oldu dedim şok oldum.ya siz öyle diyince hemen test aldım baktım hamile çıktı ya inanamıyorum .dedi. gerçekten de kargo bana gelmeden kız hamile kalmış oldu.sağlıklı olsun da .olmayan herkese de sağlıklı evlatlar olsun.siz sayfa açın orada dua edin dedi.
Biraz daha bilgi verir misiniz.lekelere çillere iyi geliyor mu?Ben 3 haftadir Tto krem set kullaniyorum .
Yuzumdeki sivilceler gitti ve icindeki herseyi çok beğendim .
Bu set bitsin diger urunlerinide alıciiim.
Sağol canım.Ama nedense hep öyle oluyor da.ondan yazdım.bu güne kadar ne istersem tersi oldu.İnşALLAH bir gün benimde yüzüm güler :)Canimm kendine de dua'n kabul olur ama zamanini yalniz Allah bilir.Bilirsin ki Allah sana istediginin ya daha iyisini verir ya geciktirir seni sinar en iyisini verir ya da heme istedigini verir.Yani dua'm kabul olmuyor diye dusunme
Sivilceleri kurutuyor .Lekelere iyi gelir demiyo zaten .Biraz daha bilgi verir misiniz.lekelere çillere iyi geliyor mu?
InsaAllah canim.Allah sabredeni severSağol canım.Ama nedense hep öyle oluyor da.ondan yazdım.bu güne kadar ne istersem tersi oldu.İnşALLAH bir gün benimde yüzüm güler :)
Canım aslında bence daha iyi.önceden biraz azaltırsanız picosure bence daha çabuk etki eder diye düşünüyorum.yoksa en az 2 seans bile çok para bence ne bileyim.acırım o paraya olsa da veremem.Lekelere gelince ben elimdekilere devam ediyorum.zaten hepsini yakında tek tek yazacağım canım.ne kullanacaksınız acaba.Kizlar ne alemdesiniz...lekelerle ilgili bi gelisme var mi...ben bu picosure olayını ertelemek zorunda kaldım maddi sebeplerden dolayi...daha öncelikli seyler cıktı...o zamana kadar ucuz yollu bisiler kullanmaya devam edicem anlayacaniz
Sağ ol canım :)InsaAllah canim.Allah sabredeni sever
Anladım canım.Size geçmiş olsun.Ben biraz araştırdım ama görmedim.leke serisi var mı acaba.Sivilceleri kurutuyor .Lekelere iyi gelir demiyo zaten .
Cilt toparlaniyor.Bakıcaz artik.
Leke serisi yokmuş .Anladım canım.Size geçmiş olsun.Ben biraz araştırdım ama görmedim.leke serisi var mı acaba.
Çok sağol canım.teşekkürler.size zahmet oldu.Leke serisi yokmuş .