Lekeler, Çiller CİLT İLE İLGİLİ HER TÜRLÜ TECRÜBELERİMİZİ PAYLAŞALIM

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
bir öğretmen arkadaşım sağolsun o tanıştırdı bu ürünlerle. ablası eczacı ve her şeyi doğal kendi yapıyor. piyasaya göre pahalı olabiliyor ama en azından doğallığına emin olduğum ürün diye acımıyorum açıkcası.
En iyisini yapıyorsunuz.Kullanıp sonuç alamamaktansa fayda görecek orijinal ürün almak en iyisi...

Selam kızlarrrr bu aksam 5. Aşamanın 2. Gününü uyguladım..yanaklarımda alnımda hiç leke kalmadı..azıcık cok yakından bakınca zor görüyorum renk cok acıldı lekelerde..ay ama dudak üstüm hassasmış benim kırmızı oldugu için hala cözemedim leke varmı yok mu..en sağlıklı sonucu aşamalar bitip cild kendini yenileyip kızarıklık gecince alıcam..yani aralık sonu aşamalar bitiyo..5-6 ocaka kadarda cilt yenilenir..sağlıklı donucu ocakgın ilk haftası verebilicem
İyi haberler gelsin de ne zaman gelirse gelsin...

Kızlar bakın evet yaptığımız ürünlerle durduruyoruz.Çok emek harcıyoruz bırakınca da eskiye dönüyor.Ama işte orada bıraksak bile daha kolay bakımlarla devam etmemiz gerekir aslında.Hepimiz aynıyız.Zahmetli şeyleri yapamıyoruz.Yapsak ta sonu gelmiyor.sonra üzülüyoruz.İstikrar olması içinde hayatımızın da az da olsa düzgün gitmesi lazım.Üzüntüler içinde olunca insanın yapası gelmiyor.

Mezoterapi dedigin şey sac icin gerekli olan maddelerin kafa derisine enjekte edilmesi...ben de diyorum ki mezoterapiye o kadar para verecegimize dermaroller alalim o gerekli vitaminleri biz evde uygulayalım..yapanlar ve cok memnun kalanlar var...
Ayni etki olur mu bilmiyorum.Memnun kalanlar var demissin ama demek ki konusuldu ben kacirmisim onu kk da

Evet haklisin ama iste basit olarak mi nitelendirilir bilmem ama ben anlattigim ceviz yagini yapltim onun disinda baska maskeler de ama birakinca ayni
Canım ben ceviz yağını zor olarak nitelendiriyorum bana göre.diğerleri al karıştır ya da 3 dk. demle sür.suyla karıştır sür gibiler çok pratik geliyor.Demek istediğim bırakınca çok daha basitlerle devam etseydiniz belki tamamen dururdu.anladığıma göre etkili olmuş.

Ben de bu sitede görüp aldığım kremlerden aldım.kullanıyordum.azalma var ama soyulma yaşamadım.ancak o kadar çok yorum okudum ki.Bir çok kişi bitti lekeler diyor.bazıları hayır tekrar geri geliyor dedi.bende bıraktım başka kremler aldım.Yüzde 70 kadar açtım.Beklemedeyim bakalım geri gelecek mi.Çünkü uğraş 2 ay sürsün sonra tekrar geri gelsin anlamadım .bunu kullanıp ta lekesi gelmeyen var mı acaba.merak ediyorum.Dediğim gibi ben beklemedeyim.bakalım.Kısmet olursa burada yazacağım.

Merhaba Ben cellülite ürününü kullandım bacak içi çatlaklarımda çok iyi geldi şu anda %50 oranda azalma var ve bölgesel incelmeme yardımcı oldum çatlakdan isyan edenler varsa ürünü bir incelemelerini tavsiye ederim :KK76:

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Ben Aysestetiğin Cold cellülite ürününü kullandım bacak içi çatlaklarımda çok iyi geldi şu anda %50 oranda azalma var ve bölgesel incelmeme yardımcı oldum çatlakdan isyan edenler varsa ürünü bir incelemelerini tavsiye ederim :KK76:
Merhaba hoş geldiniz.Ben daha yeni duydum bunu.biraz anlatır mısınız.Kaç ayda ve nasıl kullandınız...

Merhaba hoş geldiniz.Ben daha yeni duydum bunu.biraz anlatır mısınız.Kaç ayda ve nasıl kullandınız...

Merhaba 3 kutusu 1 aylık süreci kapsadı ilk hafta 2 günde 1 ilk haftadan sonra her gün akşam yatmadan uyguladım ( cilt uykuda yenilendiği için.) 1 kutu içinde 10 adet şu anda da kampanya fiyatında ben 3 kutusunu 249 TL'ye almıştım şu anda 159 TL :63: Bana çok çok iyi geldi herkese de tavsiye ediyorum ürünün instagram hesabını bir inceleyin isterseniz.

Merhaba 3 kutusu 1 aylık süreci kapsadı ilk hafta 2 günde 1 ilk haftadan sonra her gün akşam yatmadan uyguladım ( cilt uykuda yenilendiği için.) 1 kutu içinde 10 adet şu anda da kampanya fiyatında ben 3 kutusunu 249 TL'ye almıştım şu anda 159 TL :63: Bana çok çok iyi geldi herkese de tavsiye ediyorum ürünün instagram hesabını bir inceleyin isterseniz.
Siz başka ürün kullandınız mı.sadece çatlaklar için mi kullandınız

başka ürün kullanmadım. bol bol su içtim yememe içmeme dikkat ettim. hareket etmeye özen gösterdim

Ayşe estetiğin sahibi olmayasın...diger başlıkta da cold face ürününü kullandım sivilcelerden kurtuldum demişsin...yeni üyesin reklam kokan hareketler bunlar cicim..

Ayşe estetiğin sahibi olmayasın...diger başlıkta da cold face ürününü kullandım sivilcelerden kurtuldum demişsin...yeni üyesin reklam kokan hareketler bunlar cicim..
Canım ben gerçekten de çok safım .Hakikatten reklam mı ya.Sinir oluyorum kendime zaten herkes kandırır beni.Çok üzülüyorum.Ben herkese hem yardım edeyim hem fikir vereyim diyorum bakın neler oluyor.dünde biri konu açmış çok üzüldüm hep yazdım ona sonra baktım ki hikaye uydurma diyorlar.Bir sürü yazı yalan diyor.İnanamadım.ÇOK YAZIK YAPMAYIN BÖYLE ŞEYLER .GÜNAH HEM DE ÇOK GÜNAH.

Kızlar Kendimi çok çirkin hissediyorum.lekeler ,varis, selülit,yüzde tüylenme delireceğim galiba. ya ne bu ya nasıl başaracağım bunlardan kurtulmayı.Kahrımdan öleceğim.Moralim çok bozuk...

Kızlar Kendimi çok çirkin hissediyorum.lekeler ,varis, selülit,yüzde tüylenme delireceğim galiba. ya ne bu ya nasıl başaracağım bunlardan kurtulmayı.Kahrımdan öleceğim.Moralim çok bozuk...

Cnm üzülme lekelerden kurtulalım gerisi cok önemli degil..önemli olan yüz...selülit varis mankenler de bile var...benim de bazen cook moralim bozuluyo isyan ediyorum biliyosun...ama kafaya taktıkça saçlarımız da dökülüyo..:KK34:

Canım ben gerçekten de çok safım .Hakikatten reklam mı ya.Sinir oluyorum kendime zaten herkes kandırır beni.Çok üzülüyorum.Ben herkese hem yardım edeyim hem fikir vereyim diyorum bakın neler oluyor.dünde biri konu açmış çok üzüldüm hep yazdım ona sonra baktım ki hikaye uydurma diyorlar.Bir sürü yazı yalan diyor.İnanamadım.ÇOK YAZIK YAPMAYIN BÖYLE ŞEYLER .GÜNAH HEM DE ÇOK GÜNAH.

Evet reklam... Diger başlıkta da aynı markanın başka bi ürününü övdügünü görunce profil sayfasını inceledim yorumlari hep o markanın ürünleri ile ilgiliydi...yeni üye bi de..kibledim o yüzden...siz de dikkat edin...:KK66:

Ne guzel iste iyiki de saf'ız. Kirlenmemek guzeldir :)
Bu arada uzulme,dedik ya hicbi yere gitmek yok hepsini cozucegiz Allahin izniyle :KK66:

Evet reklam... Diger başlıkta da aynı markanın başka bi ürününü övdügünü görunce profil sayfasını inceledim yorumlari hep o markanın ürünleri ile ilgiliydi...yeni üye bi de..kibledim o yüzden...siz de dikkat edin...:KK66:
Sağol canım.Dikkat ederiz.Ben de bilmeden sitede o üründen kullanan birine yazdım cevap gelecek mi bakalım.Zaten gelse de fark etmez reklammış...

X