- 22 Ağustos 2008
- 4.118
- 2.653
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.361
Merhabalar. kış geldi kızlar eee napıyoruz bu lekelere.. pat diye daldım ama napim
BLUEGREENBLUE canım nasılsın. Gelemez oldum ben buralara ama artık gelirim tatiller izinler bitti.. yaz bitti
Merhaba canım hoş geldiniz.artık burada pek yazmıyorum.Kimsecikler yok.blue göz çevresi için hangi göz kremini önerirsin marka olarak. Kaz ayaklarım ve göz çevreme artık krem kullanmam gerekiyor. Çok geçiktim biliyorum bu konuyu hep ihmal ettim. Bir marka olsa gidip alsam ama o kadar fazla seçenek var ki... her satıcı farklı ürünü öneriyor. Güvenemiyorum sence ne alıyım. Ne olur sende birsürü seçenek sunma
Merhaba canım size dr.mu verdi acaba ya da biri mi önerdi rica etsem detaylı yazar mısınız.Slm kizlar. Maalesef benim de cildimde aşırı leke ve çiller var. Urun ismi verebiliyor muyuz bilmiyorum.urun ismi Tritone krem . Kullanan var mı bilmek istiyorum
Merhaba canm. Aslında geçen yıl eczanede solenta güneş kremi alırken eczanesi önermişti. O zaman lar başka krem kullanıyordum almamıştım. Aklımda kaldı hep o sebepten dolayı.Merhaba canım size dr.mu verdi acaba ya da biri mi önerdi rica etsem detaylı yazar mısınız.
Nasıl kullanıyorsunuz,ne işe yarıyor?Merhaba canm. Aslında geçen yıl eczanede solenta güneş kremi alırken eczanesi önermişti. O zaman lar başka krem kullanıyordum almamıştım. Aklımda kaldı hep o sebepten dolayı.
Tritone yi soruyorsanız cilt lekeleri için. Nasıl kullanıldığını bilmiyorumNasıl kullanıyorsunuz,ne işe yarıyor?
Evet tritone.lekeler icinse tam benlik.teşekkürler.Tritone yi soruyorsanız cilt lekeleri için. Nasıl kullanıldığını bilmiyorum
Canım benim anladım sizin leke hangi katmanda tam olarak.Merhaba canm. Aslında geçen yıl eczanede solenta güneş kremi alırken eczanesi önermişti. O zaman lar başka krem kullanıyordum almamıştım. Aklımda kaldı hep o sebepten dolayı.
Canım çok acele etmeyiniz iyice soralım.Bu siteyi eskiden buraya yazmadan evvel takip ederken çok okumuştum.Dediğim gibi memnun olmayanlarda çok var.Evet tritone.lekeler icinse tam benlik.teşekkürler.
Slm bende ki leke yanaklarda baya var çok belirgin. Çok memnun kalirim sorarsanizCanım benim anladım sizin leke hangi katmanda tam olarak.
Şimdi şöyle arkadaşımın biri tritone ve bunun güneş korumasını da beraber aldı.
Kullandı.O zamanlar sormadım bile.ihtiyacım yoktu.Ama bulursam sorarım.
Bu sitede de çok kullanan var.Bazıları memnun bazıları memnun değil.
Onlara da mesajla sorayım bakalım ne diyecekler.
Her krem herkese çok iyi gelmiyor inanın.
Ama genellemede hep memnunluk var ise iyi gelme şansı yüksek oluyor
Tamam canım zaten mesaj attım bir kaç kişiye.Haber alır almaz yazacağım...Slm bende ki leke yanaklarda baya var çok belirgin. Çok memnun kalirim sorarsaniz
Evet de mi maalesef cevap veren olmuyor veya işlemin sonunu getiren :/Canım çok acele etmeyiniz iyice soralım.Bu siteyi eskiden buraya yazmadan evvel takip ederken çok okumuştum.Dediğim gibi memnun olmayanlarda çok var.
Az önce tekrar baktım o sayfalara kimler memnun kimler değil diye.
Hatta siz de yazmışsınız geçen sene bu kremle ilgili bilgi almak istemiştiniz.
Ama kimse yazmamış.Zaten hep böyle oluyor sonucu getirmiyorlar.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/tritone-forte-kullananlar-var-mi.528327/page-8
Sağ ol canım teşekkürler.İyi ki yazdınız.Özelden yazdığınız mesajınızı geç gördüm.Tritone ve Unitone serisini ben bir zamanlar aslında cildim de hiçte sorun yokken kullandım çok hafif leke vardı o zaman birde cildim de yine hafif ton eşitsizliği vardı ben beğenmiştim ama çok oldu ve dediğim gibi o dönem sorun etmemem gereken bir dönemdi
leke üzerinde etkisi bence hafif ve yeni oluşmuş lekeler de etkili olabilir