- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.401
Aman da aman kimler gelmiş.Nerelerdesiniz.Evet evet bence mümkünse lütfen açın arkadaşlarla çok merak ediyoruz. sizin gibi doğru bilgiyi aktaran kaynaklara ihtiyacımız varLütfen kırmayınız bizi :)
bencede yeni konu açsanız iyi olur sizin zevkilerinize güveniyorumKızlar korse ile ilgili yeni konu aç diye çok isteyen var.ne dersiniz ?
Çok teşekkür ederim canımbencede yeni konu açsanız iyi olur sizin zevkilerinize güveniyorum
OLEYYYYYYY YAMUNA KORSELERİM GELDİ
YA BU NE KADAR GÜZEL BİR ŞEY ANLATAMAM
HER KURUŞ HAK EDİYOR.
BEN BUNLARI NORMALDE BİLE TAKARIM.
O KADAR KALİTELİ ANLATAMAM.PAKETLEME GELİŞİ VS.
BU GÜNDEN İTİBAREN TAKIYORUM.HER GÜN YAZACAĞIM.
HATTA EŞİM İZİN VERİRSE RESİMDE EKLEYECEĞİM
ÖLÇÜLERİMİ DE YAZACAĞIM.
BAKALIM NE KADAR SÜREDE NE KADAR İNCELTECEK
ÇOK MUTLUYUM
ay beni güldürdünüz büyük harflerle yazdığınız hoşHeyecandan büyük harflerle yazmışım
Burnum kırıldı o zaman kan oturdu ve gecmediCanım morluklar genetik değil demişsiniz .Dr a gittiniz mi neden kaynaklı
Canım benim ne güzel karar vermişsiniz.Yaza kadar kesin verirsinizSlm benim de yedi kilo fazlalığım var. Şimdilik yuruyuse başladım ve artık akşamları az yiyorum. Fazlaliklari atmk istiyorum artik
Çok geçmiş olsun canım.Dr.a ne dedi canım.Genetik olmaması iyi.Burnum kırıldı o zaman kan oturdu ve gecmedi
Cok tesekkur ederim bilgiler için uzun bir zaman oldu burnum 2 yasinda kirilmis fakat gecmiyorÇok geçmiş olsun canım.Dr.a ne dedi canım.Genetik olmaması iyi.
Geçer zaman lazım . buz kompres iyi gelir.Sakın direk buzu sürmeyiniz.
Araya ince havlu ile kompres yapınız.ama çok tutmayacaksınız.
sadece yüzünüzde gezdirerek uygulayınız.Şifa olsun...
geçmiş olsun canım .şimdi olayı toparlayalım parça parça yazınca net olmuyor.Cok tesekkur ederim bilgiler için uzun bir zaman oldu burnum 2 yasinda kirilmis fakat gecmiyor
Merhaba canım.tesadüf gördüm mesajınızı.sanırım cevap yazmamışım.İlk gittiğimde doktor sadece baktı Benzamycn yazdı herhangi bir test istemedi.
Aslında yazın düzenim çok bozuktu sürekli cips kola yiyordum ama sivilcelerim çıktıgından beri hiç yemedim cips,kola da ara sıra içtim. çikolata olabildiğince yemedim arasıra hazır kek yedim sadece
okulumdan dolayı gidemiyorum, boş birgünüm bile yok..Merhaba canım.tesadüf gördüm mesajınızı.sanırım cevap yazmamışım.
İyi olmuş yeme içme değişmiş.
Dr.a gittiniz mi.Müsait zamanda özele resim atarsanız iyi olur daha net bakarım.
Tebrikleerr :)Geçenlerde yapılan Ödüllü Su Doku yarışmasında
ilk ben çözdüm ve ödülümü aldım.
BAŞARILARIMIN DEVAMI DİLERİM
ÇOK ŞANSLIYIM
ÇOK MUTLUYUM
İnşallah canm çok teşekkür ederimCanım benim ne güzel karar vermişsiniz.Yaza kadar kesin verirsiniz
Yasim 29. Aynen yazdiginiz gibi 2 yasinda düştüm kirilmis annem hastaneye goturememis o zaman icin daha sonra ben buyuyunce gittim ameliyat oldum ama tekrar uzerine düştüm yine kırıldı. Tekrar ameliyat olmam gerekiyor önümüzdeki bahar insallah ameliyat olacağım fakat morluklar gecmez dedi doktorum oturmuş kan bunun icin bir öneri bekliyorum simdiden teşekkürlergeçmiş olsun canım .şimdi olayı toparlayalım parça parça yazınca net olmuyor.
Sizin burnunuz 2 yaşında kırıldı.ondan sonra göz altınız kan toplandı hep öyle olarak kaldı.aynen böyle midir.Ya da nasıldır.Yaşınız kaç şimdi.
Tam anlamamız lazım ki ona göre çareler arayalım.
Defalardır sordum tekrar sorayım dr.a gittiniz mi canım.ne dedi.
Burnunuz kırılınca da sizi mutlaka dr.a götürmüştür aileniz.Müdahale etmişlerdir de.
ne demiştir ne yapılmıştır yani lütfen açıkça yazar mısınız.
teşekkürler ilk szi tebrik ettinizTebrikleerr :)
rica ederim canım.şurada hep beraberiz.güzelliklerimiz kalıcı olsun diye uğraşıyoruzİnşallah canm çok teşekkür ederim
tekrar geçmiş olsun.anladım.görmeden zor ama ben yine de dr.arkadaşlarıma danışayım bakalım ne diyeceklerYasim 29. Aynen yazdiginiz gibi 2 yasinda düştüm kirilmis annem hastaneye goturememis o zaman icin daha sonra ben buyuyunce gittim ameliyat oldum ama tekrar uzerine düştüm yine kırıldı. Tekrar ameliyat olmam gerekiyor önümüzdeki bahar insallah ameliyat olacağım fakat morluklar gecmez dedi doktorum oturmuş kan bunun icin bir öneri bekliyorum simdiden teşekkürler