- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.381
Canım evet önce tekrar Dr.gidiniz.Merhaba.
Buraya sivilcelendiğimi yazmıştım dr Benzamycn adlı krem verdi. kutu bitmek izere ama yanağımda hala sivilceler çıkıyor iltihaplı.. dr a tekrar mı gitsem Benzamycn i tekrar mı alsam acaba..
regl tarihimi mi beklesem sizce? hormon testi yaptırsam alakası var mıdır?Canım evet önce tekrar Dr.gidiniz.
Sonra bana ne dedi yazınız.
Pazartesi ben Dermatalog arkadaşımla görüşüp size bilgi veririm
Canım bilemiyorum.Zaten Dr.önce tahlil için istiyorum ve öneriyorum.regl tarihimi mi beklesem sizce? hormon testi yaptırsam alakası var mıdır?
çok teşekkür ederim :)
Dermacool kullandiniz mi ben dovmemi kapatmak icin almayi düşünüyorum bir fikir edinmek istedimDermacol aldım kızlar bilginiz olsun.Bir süre kullanıp yorum yapacağım
Canım aldım ve yorumladım.Hatta 3 kişiye de kutulara koyup hediye ettim :)Dermacool kullandiniz mi ben dovmemi kapatmak icin almayi düşünüyorum bir fikir edinmek istedim
Teşekkür ederim ilginize... bende alip denemek istiyorum ama bugday tenliyim tam emin degilimCanım aldım ve yorumladım.Hatta 3 kişiye de kutulara koyup hediye ettim :)
Yazdığım sayfalara bakarsınız
sayfa 222,225,228 de var.
Yorumlarım orada net bir şekilde var
İlk gittiğimde doktor sadece baktı Benzamycn yazdı herhangi bir test istemedi.Canım bilemiyorum.Zaten Dr.önce tahlil için istiyorum ve öneriyorum.
Bakalım ne var.Hormon testi elbette yaptırınız.
Önce gidin zaten tahlil hemen olmaz sanırım.
Yeme içme tarzınızı değiştirdiniz mi bu arada?
Merhaba.Gozalti morluklar icin bir ürün kullanan ve faydasini gören var mi?
Almak isterseniz internetten almayın.Kendi yerinden alınız.Teşekkür ederim ilginize... bende alip denemek istiyorum ama bugday tenliyim tam emin degilim
Canım morluklar genetik değil demişsiniz .Dr a gittiniz mi neden kaynaklıGozalti morluklar icin bir ürün kullanan ve faydasini gören var mi?
evet var canım ama bu neden oldu önce bunu bulmak lazım.Siz dr.a gittiniz mi.yüz kızarıklığı için bi çözümün var mı blue ?
Evet evet bence mümkünse lütfen açın arkadaşlarla çok merak ediyoruz. sizin gibi doğru bilgiyi aktaran kaynaklara ihtiyacımız varKızlar korse ile ilgili yeni konu aç diye çok isteyen var.ne dersiniz ?