- 26 Ağustos 2015
- 2.737
- 6.067
-
- Konu Sahibi BLUEGREENBLUE
- #2.221
blueandpink arkadaşım ile zaten özelden yazışıyorduk.
Kendisi çok bilgili bu konuda zaten çok araştırıp ince eleyip sık dokumuş.
Tedavileri araştırırken işlemlerden evvel gidip dr.larla uzmanlarla görüşmüş.
En sonunda sadece bir işlemde karar vermiş yaptırmış ve çok memnun.
Onun fikirlerine ayrı bir önem veriyorum.çünkü canlı bir örnek.
Kendisinin işlem yaptırdığı yere kısmetse gideceğim.
Özelden zaten irtibattayız.Sağ olsun.Hiç kırmadan ne sorsam yanıtlıyor.
Canım benim evet takip ediyoruz ve de güzel.Cnm orayı ben de cok merak ediyorum...instagramdan takip etmeye başladım...galiba yeni açılmış bi yer... dikkat ettim de sattıkları ürünler cok kaliteli...blueandpink arkadaşımızın yaptırdıgı islem en cok merak ettigim islemlerden...sen de gider memnun kalırsan ben de istanbula gelmeyi dusunuyorum...
Bir sey daha varmış ya bunlardan hangisi etkili ultraformer 3 diye bir teknoloji daha varmış scarlet lazermi daha etkili yoksa bu ultraformer mi kafam karıştı iyice ya
Neresi olduğunu banada soylermisin izleCnm orayı ben de cok merak ediyorum...instagramdan takip etmeye başladım...galiba yeni açılmış bi yer... dikkat ettim de sattıkları ürünler cok kaliteli...blueandpink arkadaşımızın yaptırdıgı islem en cok merak ettigim islemlerden...sen de gider memnun kalırsan ben de istanbula gelmeyi dusunuyorum...
Valla doktor lekeyi de hallediyor üst deriyi yeniliyor dedi scarlet ile aynı islemmis fakat scarlet çok derine inemiyormuşSiz yazınca ultraformer ı araştırdım. Daha evvel hiç duymamıştım. Bu leke tedavisi değil ama. Yüz ovalini toparlayan bir cihaz. Yani internetteki görsellerde öncesi ve sonrası var. Hepsinde toparlama var.
Canım ben kaç gündür araştırıyorum en son doktor didem tanyeli ye gitmeye karar verdim randevu alıp kendisi ile görüşcem.Lekeli cildiniz var ise ne işlem yaptırırsanız yaptırın.
Yazacaklarım zaten çok bilinen şeyler ama
Lekeleri olanlar için biraz hayal kırıklığı yani.
Çünkü kimse şunu demiyor,diyemiyor.
Evet geçer bir daha da gelmez yatın güneşlenin ohhhh.
Şunları mutlaka bilin
Önceleri geçer ama tekrar eder mi evet.
Çok korudunuz diyelim
Bir anlık boşlukta yeniden lekelere hoş geldin dersiniz.
Hadi korudunuz o arada da hamile kaldınız hooop yeniden gelirler.
Korudunuz hamile de kalmadınız ama bir ilaç kullandınız
Ya da hastalandınız hayat bu ya ,yeniden sizlerle lekeler.
Hani vardır ya e şıkkı hiç biri dersiniz ama yine de olur mu olur.
Leke böyle işte.Bumerang gibidir...
Yeni uygulamalar var araştırıyorum.
Sonraki mesaja da en uygun bulduğumu yazacağım.
Tamamen geçti diyelim.
Belki her sene belki 2 ya da 3 senede bir yine işlem yaptıracaksınız.
Buna da razı herkes ama
Hiç bir zaman tabiri caiz ise tarzan gibi güneşlenemezsiniz.
Yüksek faktör güneş koruma(yaz kış)
Şapka ,gözlük vs.sizin gölgeniz olacak.
Nereye giderseniz gidin bu malzemeler yanınızda olacak.
Özellikle yazın sanırım vardı ya eskiden
Tam teçhizatlı Cavit Kelle gibi dolaşacaksınız
Çok ama çok sıkıcı gerçekten.
Tamamen geçen ve koruyan bir daha gelmeyen var mı
var evet ama inanın çok az hem de çok çok az...
Canım benim evet bunları da araştırdım bir kaç gündür.Haklısınız iyi ve olumlu yorumlar var.Bu arada dermatolog arkadaşımın tavsiyesi olan biodermayı da tekrar araştırdım.BLUEGREENBLUE tatlım nasılsın?
biraz araştırmalar yaptım da; la roche posay in leke kremini kullananlar memnun, bi de herbaderm.. bunları bi istişare edelim..
buraya yazayım dedim, sonra unutuyorum
Çok sevindimÇok iyiyim teşekkür ederim.
Canım benim asla unutmadım
Hele sizi bu kadar seviyor ve önemsiyor iken sakın bunu düşünmeyiniz
Canım benim güle güle kullan ,ancak yazıda eksikler var.Selamlar,fotografı koydum şimdi de yorumlara geçiyim.Spotla başlıyım önce,biliyorsunuz lekeli cilt için önerilen bioderma bu çok iyi koruyor belki bilemiyorum ama hani tatilde de sürersiniz yüzünüz ceset gibi olur bembeyaz ve yağlı ve ne kadar sürerseniz sürün o beyazlık geçmez işte ben o durumu hiç sevmiyorum ve tabii ki 30 ml olması hemn bitmesi neyse hepsini n11 den aldım çok çok ucuza.Blue yla da konuşmuştuk hatta ikimiz de güvenmiyorduk oraya ama mail attım blue da attı ve almaya karar verdim neyse büyük konuştum heliocare spf 90 almam demiştim ama insan leke için sabah akşam öğle uğraşıp emek verince her şekilde korumak istiyor yüzünü o sebepten denize havuza girerken kullanmak için aldım neyse yapısı akıcı ve fondoten renginde çok şaşırdım görünce başkasının belki hoşuna gider aromalı kokusu yalnız benim burnum aşırı hassas o yüzden kokusu buram buram hoşlanmadım ama korumasını anlatamam daha denize gitmedim :) gerçi spf 90 daha ötesi yok.Şimdi max a gelelim spottaki gibi aynı yağlı yapı var akıcı krem yapıda yani ama beyaz beyaz kalmıyo ciltte daha güzel beğendim.Şimdilik durum böyle spot haricinde ikisinide ikiden fazla sürmedim cildime o sebepten şöyle böyle korur diyemem ama merak edenler için yazmak istedim.Ha unutmadan hepsini 150 tl ye aldım ki eczanede spot 72 tl çok çok uygun yani.Bu sene güneş kremi görmek istemiyorum artık yeter aldımSEVGİLERRRR
Canım benim güle güle kullan ,ancak yazıda eksikler var.
Öncelikle size almanız gereken yerleri ben linkler attım,
Defalarca n11 ve gitti gidiyor ile irtibat kurdum.mailler attım.
Müşteri hizmetleri vs telefon açtım.firmalara yazılar yazdım .
Bioderma ile bile görüştüm.
Kesinleştikten sonra size alabilirsiniz dedim
Anca öyle karar verdim alalım diye.bunu da atlamak istemiyorum.
Çünkü hakikatten sizin için günlerce uğraştım.
Kendimi alkışlayayım bari
Canım benim ne kadar güzel bir şey bulmuşsunuz.Egyptian Magic All Purpose Skin Cream Cilt Bakım Kremi 118 ML
Kızlar şöyle bir krem var fiyatı yüksek biraz.Bilgisi olan?Aynı zaman da göz kremi de
Canım benim evet aslında unutkansınız biliyorum.Unutuyorum işte benimki de hastalık hoş karşılamak lazım gerçi mail attığını falan söyledim ama günlerce uğraştığın kısmı unutmuşum halbuki sürekli de söylüyorsun ama işte dalgınlık kusura bakma